quote:Op zaterdag 16 januari 2010 18:12 schreef junkiesietze het volgende:
Waar heb je die speculaas likeur vandaan?
Hier in zoetermeer niet te krijgen
Volgens mij zijn de meesten niet in hoogte instelbaar.quote:Op maandag 18 januari 2010 21:42 schreef Martijn_77 het volgende:
Komend seizoen een nieuwe BBQ halen.
Iemand nog tips voor een goede? Hadden ze bol ding (imitatie Webber) maar die is totaal niet in hoogte verstelbaar mt alle problemen van dien. Maar hij gaat wel als de brandweer
Een Big Green Egg. Beetje jammer dat ze zo duur zijnquote:Op maandag 18 januari 2010 21:42 schreef Martijn_77 het volgende:
Komend seizoen een nieuwe BBQ halen.
Iemand nog tips voor een goede? Hadden ze bol ding (imitatie Webber) maar die is totaal niet in hoogte verstelbaar mt alle problemen van dien. Maar hij gaat wel als de brandweer
quote:Op maandag 18 januari 2010 22:19 schreef prupke het volgende:
iemand ervaring met deze barbie-q?
http://www.barbequeshop.n(...)05-a685-a96aa909ce23
(kunnen we voor 200 euro nieuw kopen)
de adelaide 4 premium is het
Komt ook op een balkon te staan omdat er geen tuin aanwezig is..quote:Op maandag 18 januari 2010 22:23 schreef Schranseman het volgende:
Op dat ding kan je prima grillen. Indirect BBQen (roken, smoken) wordt lastiger. Persoonlijk vind er dan weinig aan, maar als fornuis in de tuin wel handig.
gas is voor mij fijner , omdat ik niet tegen de kolenrooksmaak kan, mijn maag kan daar niet tegen...quote:Op woensdag 20 januari 2010 22:58 schreef Schranseman het volgende:
Dan heb je een behoorlijk groot balkon. Maar nogmaals, als buiten fornuis om te grillen gaat het prima. Als je graag op gas BBQed zijn er ook modellen waarin je ook indirect kan BBQen. Dat houdt in dat je kippen en grote stukken vlees kan klaarmaken. Eigenlijk de dingen die je normaal niet kan klaarmaken op een standaard BBQ. Volgens mij heeft Weber zo'n model, maar dan betaal je ook gelijk de hoofdprijs :-(
Je recept is goedgekeurd.quote:Op woensdag 20 januari 2010 00:52 schreef pavv het volgende:
En ook in januari gaat de BBQ uiteraard gewoon aan....
dit keer voor wat home made burgers:
Top! Ik ben blij dat je het lekker vondquote:Op woensdag 3 februari 2010 18:56 schreef Oceanonix het volgende:
[..]
Je recept is goedgekeurd.![]()
Ik heb gewoon rundergehakt gekocht omdat ik zo'n molen niet heb.
Zag pas later dat je ook ui in het gehakt hebt gedaan. Dat heb ik dus niet.
Gebruik je de molen vaak? Ik heb de mixer namelijk wel.
Vraagje:quote:
ehhh voor 2 man en een kindquote:Op woensdag 24 maart 2010 14:27 schreef Den_Haag het volgende:
Niet te zuinig idd. voor hoeveel man was dat?
Klinkt heerlijk!quote:Op maandag 18 januari 2010 23:02 schreef macferret het volgende:
nog van harte met je BGE, echt te gek!
en de peren, recept is niet van mijzelf
peer uithollen, maar opassen dat je de bodem niet perforeerd. de peerstukjes die je eruit haalt fijn prakken, mengen met bruine suiker, 1 a 2 verkruimelde bastogne koeken en een drank, kan rum zijn oid. peer weer met dit mengsel vullen, indirect op de bbq totdat de buitenkant zacht is.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |