abonnement Unibet Coolblue
pi_77522860
quote:
Op maandag 1 februari 2010 18:58 schreef Ticker het volgende:
Lavenderr... the black sun is het symbool weer voor Saturnus..

Go Figure..
Dat icm. met het 'duizend jarige rijk' plus dat Saturnus een andere benaming is voor Satan.. bible prophecies..
Go figure indeed Ticker.
pi_77522947
quote:
Op maandag 1 februari 2010 19:01 schreef Iblardi het volgende:

[..]

Zoveel wijsheid doet gewoon pijn aan de ogen.
Hahaha, ja, het is nogal overweldigend he? Heb het ook een paar keer gelezen voor ik het een beetje begreep.
  woensdag 3 februari 2010 @ 18:41:11 #53
45622 merlin693
Huh ! Asmodeus & me
pi_77600535
Ticker "Th Black Sun" was ook een symbool wat de " native americans " kende
  woensdag 3 februari 2010 @ 21:04:11 #54
132152 Ticker
En de Watskeburt?!
pi_77606760
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 18:41 schreef merlin693 het volgende:
Ticker "Th Black Sun" was ook een symbool wat de " native americans " kende
Bedoel je deze?

- Maybe O.D.B My Long Distance Family -
"Computer says: no.."
"Laat hen gaan, blinden zijn zij, die blinden leiden. Indien een blinde een blinde leidt, zullen zij beiden in een put vallen". (Matteüs 15:14)
pi_77608381
quote:
Op maandag 1 februari 2010 18:13 schreef Lavenderr het volgende:
--------------------------------------------------------------------------------

PDAView Full Version : Occultisme & nationaal-socialisme


--------------------------------------------------------------------------------


Heinrich Himmler was altijd aangetrokken tot het mysterieuze en occulte. Naast het feit dat hij participeerde in de Putsch ( Staatsgreep ) van 1923 en dat hij het schopte tot Reichsführer der SS, had Himmler andere interesses. Himmler was van jongs af aan al geïnteresseerd in astrologie, spiritualisme en occultisme. Himmler was ook een fanatiek aanhanger van de Arische “mythe” en meende dat er een sterk en zuiver Arisch ras moest komen. Himmler was oorspronkelijk een agrariër en is verder ook nog eens de man die later een belangrijke rol zou gaan spelen in de Eugenese.

De SS werd opgericht en kende strenge raciale regels. Iedereen werd onderzocht en moest zijn raszuiverheid kunnen aantonen tot generaties terug. Naast dat je uiteraard vrij van afwijkingen moest zijn en een goede bouw moest hebben, is ook kennis van het Nationaal Socialisme belangrijk. Ook legden SS mannen de eed van Vrienden en Verwanten af, waarin de SS man zich verplichtte aan de huwelijkswetten van de SS te houden, het Bureau Ras en Hervestiging bepaalde met wie je trouwde. Deze strenge wetten werden verwelkomd door rashygiënisten, die sinds het einde van de 19de eeuw een opgang kenden in de academische wereld.

Een aantal belangrijke rassenwetten werden aangenomen (Wet ter Voorkoming van Erfelijk Belast Nageslacht en De Wet Bescherming Erfelijke Gezondheid van het Duitse Volk) en er werd een proces van sterilisatie in gang gezet. Deze sterilisatie was nodig om te voorkomen dat erfelijke ziektes werden doorgegeven en te zorgen dat zwakke elementen verdwenen uit ons ras. Verder werd er een beperking opgelegd aan het volk in het algemeen m.b.t. voortplanting en trouwen. Als je wat mankeerde, dan was trouwen geen optie meer. Tegenwoordig kunnen homo’s gewoon trouwen, dat is echt absurd, zoiets was nooit mogelijk geweest in het Derde Rijk. Ook voor interraciale huwelijken werd een stokje gestoken. De Wet Bescherming Duits Bloed en Duitse Eer wordt in het leven geroepen en verbood huwelijken tussen joden en niet-joden. De SS had zelfs formules om percentages joods bloed te berekenen. In het Derde Rijk werd op basis van deze berekening gekeken of je mocht trouwen.

Naast het feit dat de SS een raszuivere organisatie was, was de SS ook een mystieke organisatie. Himmler zag de SS ook als zijn Teutoonse ridderorde. Himmler zelf was zijn hele leven bezig met de zoektocht naar de Heilige Graal en was in Tibet geweest. Hij liet zijn SS-bureau onderzoek doen naar Arische stammen en nam hij vooraanstaande occultisten in dienst. Naast Otto Rahn werd ook Karl Maria Wiligut aangetrokken. Geboren in 1866 te Wenen beweerde hij dat hij geestelijk in contact stond met Tibetaanse kloosters, hij was een soort Raspoetin met helderziende gedachten. Wiligut vertelde dat een aantal Germaanse helden voorouders van hem waren. Himmler nam hem op in de SS Ahnenerbe en hij werd SS-brigadegeneraal.

Een spiritueel centrum werd gesticht, het centrum werd het bekende kasteel Wewelsburg in Westfalen. Architect Hermann Bartels restaureerde overigens de west- en zuidvleugel van het kasteel, later ook de oostvleugel. Wiligut had een oude mythe gevonden waaruit bleek dat dit kasteel een magisch Germaans bolwerk was in een toekomstige strijd tussen Europa en Azië. Tegelijkertijd meende Himmler dat de SS een bolwerk zou vormen tegen een Aziatische aanval. De SS-VT divisie werd gecreëerd, deze divisie stond ook bekend als "Das Reich". In deze divisie zaten, net als in de Leibstandarte, het beste van de beste, zowel qua manschappen als materieel. Deze divisie was als enige SS divisie betrokken bij de aanval op Moskou. Een andere divisie was de Totenkopf division (SS-TK) ook bekend als Doodshoofd – Eskader en werd geleid door Theodor Eicke (ook berucht om zijn betrokkenheid bij de Nacht van de Lange Messen). Deze divisie had ondermeer de taak om mensen die verdacht werden van besmetting van Duits Bloed af te zonderen en eventueel te elimineren. SS-ers konden een doodshoofdring verdienen, deze ring was ontworpen door Karl Wiligut. Als een SS man sneuvelde dan werd de ring naar Kasteel Wewelsburg gebracht en bijgezet in een soort schrijn, hier hadden de ringen een soort vereringstatus. In de ring zaten een aantal mystieke symbolen, De Hagal rune (vernietiging), de SIG rune (overwinning) en de swastika. Ook zit er een persoonlijk teken van Wiligut in.

De Wewelsburg:
http://www.wewelsburg.de/media/wewels02_neu.jpg Een SS-doodshoofdring http://wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/stopnie_ss_pliki/ring_bt2.gif

Het Kasteel Wewelsburg is een fantastisch mooi kasteel. In het kasteel stonden talloze relikwieën en hadden de kamers de namen van Germaanse leiders. In de noordtoren van het kasteel bevond zich en zaal met enorme muren, op de vloer van deze zaal ligt de Schwarzen Sonne. In deze zaal had Himmler en 12 ingewijden contact met de ziel van het Arische ras en de geesten van onze Germaanse voorouders. Onder deze zaal bevindt zich ook een ruimte die ook bekend is als ‘Walhalla’. In deze ruimte werden schilden van dode SS soldaten ceremonieel verbrand. Om het kasteel moest een stad gebouwd worden, een centrum van cultuur en Teutoonse wetenschappen. Het kasteel vormde in dit plan een pijl die naar het noorden zou wijzen.

De geboorte diende gestimuleerd te worden. Koppels die na vijf jaar huwelijk nog kinderloos waren, werden beboet. Was de vrouw onvruchtbaar, dan kon de man scheiden, voor abortus gelden ook speciale regels. Polygamie was ook een geaccepteerd iets binnen het Nationaal Socialisme. Zo mochten ongetrouwde vrouwen kinderen krijgen en werd het Lebensbornprogram gestart. Dit gebeurde in december 1935. "Een kweekvijver voor zuiver Germaans bloed", zoals Himmler ooit zei. Vrouwen konden zich in het geheim opgeven voor Lebensborn. Mannen werden speciaal geselecteerd binnen de SS. Alleen de besten kwamen in aanmerking. Vrouwen waren er genoeg. Vrouwen die participeerden in het Lebensborn program vervulden een plicht jegens de natie.

Vanaf de geboorte van de kinderen worden rituelen uitgevoerd. Ook Poolse kinderen die na onderzoek in Polen goedgekeurd waren (in kader van de rasonderzoeken na de inval van Polen) en naar het Westen (Duitsland) waren gestuurd werden gegermaniseerd in Lebensbornhuizen en werden uiteindelijk opgevoed in SS-gezinnen. De Lebensborn kon ook gezien worden als onderdeel van het streven naar het ultieme Arische ras. Het streven naar een superras was niet alleen een politieke zaak, maar ook een mystieke zaak.


Ook onder Duitse mystici werd er gestreefd naar een dergelijk ras. De verdere uitbreiding van ons ras zou niet in het zuiden of westen gebeuren, maar in het oosten. Daar lag volgens velen de toekomst van ons ras. De theorie van het Lebensraum komt van ex-generaal en geopoliticus Karl Haushofer. Haushofer meende dat wij richting het oosten moesten trekken en niet overzee. De invasie van Polen was dan ook niet meer dan logisch. Het belang van Polen was sowieso ondergeschikt aan het belang van Duitsland.

Tijdens de invasie van Polen werden de SS-VT en SS-TK (Totenkopf division) voor het eerst ingezet. Deze troepen deden het uitzonderlijk goed, gedreven door een missie; de stichting van een Arisch Rijk. In deze tijd werd Himmler ook aangewezen en belast met de herkolonisatie van de bezette gebieden. Er werd afgesproken dat een 30 miljoen etnische Duitsers terug zouden keren naar het Rijk. Deze mensen zouden een nieuwe klasse gaan vormen in het Oosten. Heel Polen moest Arisch worden en er werd onderzoek gedaan naar Arisch bloed bij de Poolse bevolking. Iets wat Himmler voorop stelde, was het feit dat hij stelde dat landen en nationaliteiten geen betekenis hadden, maar dat alleen het ras telde!

Zo werden er verschillende SS divisies gecreëerd die uit anders dan Duitsers uit Duitsland bestonden. Zo was er een Viking Divisie, die o.a. uit Noren, Nederlanders, Vlamingen en Denen bestond. Deze divisies bestonden uit vrijwilligers van meestal (niet altijd) Noors of Germaanse afkomst. Verder waren er de Landstorm Divisie, Prins Eugen, SS Wallonien, Langemarck en Nordland. In totaal waren er 13 van deze divisies.

Iets wat Himmler zijn hele leven heeft bezig gehouden was zijn zoektocht naar de Heilige Graal. Wat de Heilige Graal precies is, dat is eigenlijk niet duidelijk. Er zijn meerdere antwoorden. De één zegt dat het een kelk met het bloed van Jezus is en de andere zegt dat het een kracht in jezelf is. De Heilige Graal werd ook vereerd aan de Ronde Tafel van Koning Arthur. Als Himmler de Heilige Graal zou weten te bemachtigen, dan zou dat leiden tot de ultieme macht. In zijn leven reisde hij naar Tibet en hij was overtuigd van het idee dat de hogepriesters aldaar verbonden zijn aan de Ariërs. Beiden zouden afstammelingen zijn van de bewoners van Atlantis.

Ook Helena Blavatsky meende dat dit een juiste theorie was. Helena Blavatsky is de bedenker van de theosofie. Zij stelde dat er zeven wortelrassen zijn. De Ariërs zijn daar één van, het ras van Atlantis een ander.

Himmler was verder geïnteresseerd in de orde van de tempeliers. In 1112 werd er een monniksorde gesticht, de 'Ordo Supremus Militaris Templi Hierosolymitani' ofwel de tempeliers. De tempeliers legden een eed van armoede af op hun zegel, de twee ridders die een paard delen. De orde werd rijk doordat rijke ridders zich bij hun aansloten en die hun bezittingen moesten afstaan. De orde was een echte elite orde. Deze tempeliers gingen op kruistocht naar het Midden-Oosten en niet zonder reden. Volgens hen lag de Ark des Verbonds onder de tempelberg, naast dit relikwie werd ook de Heilige Graal vereerd! Ook Himmler wilde een tempeliers orde, deze orde zou later bekend worden onder de naam SS. De SS kende inwijdingsrituelen en symboliek. Himmler zag zijn SS als een nieuwe Teutoonse Orde. Iemand die Himmler hielp met zijn zoektocht naar de Heilige Graal was Otto Rahn.

Otto Rahn werd geboren in 1904, was een historicus die op zoek was naar de Heilige Graal en heeft twee boeken geschreven over de Katharen in zuid Frankrijk en stierf op een mysterieuze wijze in 1938. Rahn werd lid van de SS Ahnenerbe en kreeg in 1936 de titel van SS-Unterscharführer. Rahn had weinig succes en is later dood aangetroffen in de bergen van Oostenrijk, de doodsoorzaak is nooit achterhaald.

Naast de Heilige Graal, werd er ook gezocht naar de lans die de Romeinen in Jezus hebben gestoken. Een citaat uit de bijbel: “Eén van de soldaten stak echter een lans in Jezus' zij, en meteen liep er bloed en water uit.' (Johannes 19: 34). Dit is de lans waar het over gaat, in het Engels ook bekend als The Spear of Destiny (Spear of Longinus). Ook de Führer, Adolf Hitler, had belangstelling voor deze lans. Na het zien van de opera Parsifal van Wagner, was Hitler overtuigd dat ook hij deze lans in zijn bezit moest krijgen.

Het relikwie was ook tentoongesteld in Wenen. Hitler had later gezegd dat na het zien van de lans, hij betoverd was hierdoor en een visioen heeft gehad en dat hij hevig geëmotioneerd uit het museum was gekomen. Alles omtrent dit voorval staat ook beschreven in een boek van Trevor Ravenscroft (Spear of Destiny) en is ook een aanrader om eens te lezen.

De zwarte zon:
http://www.derhain.de/SchwarzeSonne1.jpg
De Ahnenerbe:
http://www.russianbooks.org/montsegur/pix/ahnenerbe.jpg

Nokwanda, nog wat leesvoer
Dank voor de opfriscursus. Lans van het lot heb ik ooit in een ver en grijs verleden gelezen (in 1991, dacht ik)
Teutonen en tempeliers waren ook de onderwerpen die mij weer terugbrachten op dit onderwerp.
Ik weet dat dit BNW is en geen TRU-dromentopic. Maar deze was zo gerelateerd aan dit onderwerp dat ik hem zal opzoeken en hier ook neer zal plempen, voor wie het wil lezen. De ruimte die erin beschreven wordt was de ruimte in de Wewelsburg, die ik tot dan toe nog nooit gezien had. Je kunt je voorstellen dat ik steil achterover sloeg toen ik een foto ervan (die ook in dit topic staat) tegenkwam op internet.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_77608411
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 21:04 schreef Ticker het volgende:

[..]

Bedoel je deze?

[ afbeelding ]
Dat is toch meer de Zuid Amerikaanse variant van het Yin-Yang teken?
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_77608733
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 21:41 schreef nokwanda het volgende:

[..]

Dank voor de opfriscursus. Lans van het lot heb ik ooit in een ver en grijs verleden gelezen (in 1991, dacht ik)
Teutonen en tempeliers waren ook de onderwerpen die mij weer terugbrachten op dit onderwerp.
Ik weet dat dit BNW is en geen TRU-dromentopic. Maar deze was zo gerelateerd aan dit onderwerp dat ik hem zal opzoeken en hier ook neer zal plempen, voor wie het wil lezen. De ruimte die erin beschreven wordt was de ruimte in de Wewelsburg, die ik tot dan toe nog nooit gezien had. Je kunt je voorstellen dat ik steil achterover sloeg toen ik een foto ervan (die ook in dit topic staat) tegenkwam op internet.
Dat kan ik me zéker voorstellen, dat moet een overweldigende ervaring voor je geweest zijn. Best eng ook toch?
pi_77609069
In die droom bevond ik me in de ruimte zoals die in de Wewelsburg. Ik bekeek alles vanuit een gang die uitkwam in de ronde zaal. Zelfde ramen, zelfde stenen, zelfde brede rand. In die rand/geul om de grote middelste cirkel met gladde betonnen vloer heen lagen sacrofagen van de Egyptische soort. Met het voeteneind naar de cirkel toe als zonnestralen. Ze waren alleen onversierd en van grijs ruw beton. niet glad zoals het podium. En ze konden niet openklappen op de normale manier. Ze waren solide.

In de tombes zaten entiteiten die allemaal moesten worden opgeroepen om samen met de meester die het ritueel uitvoerde bij te dragen aan de kracht van de laatste. Die laatste zou de kracht van al die entiteiten kunnen bundelen en onder bevel staan van de oproeper. Het waren er 8 waarbij de laatste entiteit dus die bundelende kracht bevatte.

Die meester/oproeper was Adolf Hitler. Hij stond in het midden van het podium en had al een aantal entitteiten opgeroepen. Die zagen eruit als Horus of Anubis, honden en valkenkoppen. Ze liepen zelfs met die platte brede schouders zoals je op beelden in Egypte tegenkomt. Die liepen trouwens ook in de hele ruimte en in de catacomben daar rond. Ik was er eerst bang van want ik mocht niet ontdekt worden, maar ik merkte gaandeweg dat ze mij niet opmerkten.

Hitler was gekleed in en zwarte broek, een goed gestreken wit overhemd en een spencer die te wijd was in een redelijk felle tint okergeel.
Hij was angstig en moedeloos maar well tegelijk krachtig omdat dit zijn laatste kans was op iets... macht? Het zou hem ter beschikking staan door dit ritueel. Hij was vastbesloten dat dit moest lukken.
Ik bezag hem van rechtsachter. Van over zijn rechterschouder.

Ik was aanwezig en bleef onzichtbaar. Ik had ook het vermogen om me onzichtbaar te maken, maar kwam tot de conclusie dat dit niet nodig was omdat geen van de entiteiten op mij lette. Zelfs niet als ze langs mij heen de catacomben in liepen die uitkwamen op de cirkelvormige kamer.

Ik vroeg me ook af waarom ik er was. Iets IN mij wat niet van mezelf was zei mij dat enkel mijn aanwezigheid mogelijk zou kunnen voorkomen dat het zou slagen. Dat ik de laatste (hoofd)entiteit zou kunnen elimineren.
Zonder te weten hoe, aan de ene kant doodsbang en aan de andere kant met het vertrouwen dat ik het gewoon moest doen, ervoor moest gaan en wel zou zien wat ervan kwam.
De sacrofagen waaruit al entiteiten waren gekomen waren middenover in de lengte opengebarsten.

Hitler sprak zijn spreuk uit. Een ingewikkelde die ik niet kan navertellen omdat ie ook niet in een taal was die ik ken.
De hoofentiteit heette in mijn droom Baphothamet. Zoekend in wakkere toestand kwam ik de naam Baphomet tegen bij een afbeelding die ik wel kende. De naam kende ik toen nog niet.
Hij sprak bulderend en met al zijn kracht. De sacrofaag barstte open maar ipv een machtig iets kwam er een soort raar absurd pluiskuiken uit met neongroene en gele pluisjes. Een soort freggel/muppet. Totaal onschuldig en tot niets in staat.
Hitler werd totaal moedeloos en moest zijn verlies accepteren. Hij liep langs mij heen weg met afzakkende schouders en ik liep achter hem aan. We gingen naar buiten en kwamen in een heel andere omgeving. Groen en rood. Ik kreeg door: Uganda. Htler bleek nu de man van een gemoedelijke moderne afrikaanse vrouw, klein, stevig, beetje zoals Dorothea in GTST, waarbij ik verbleef in een soort vakantiehuisje.
Daarmee was de droom afgelopen.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_77609217
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 21:49 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Dat kan ik me zéker voorstellen, dat moet een overweldigende ervaring voor je geweest zijn. Best eng ook toch?
Ik vind niet heel snel zoiets eng. Het zet me aan tot onderzoek en lezen en denken. En zo kom ik iedere keer weer nieuwe stukjes van de puzzel tegen. Daarom zet ik hem ook hier neer omdat er misschien iemand hier is die iets opvalt wat ik over het hoofd zag. Een nieuw stuk info of zo. Ik loop er namelijk wel steeds tegenaan, dus moet ik er iets mee. Wel een rare draai aan dit topic, maar ik hoop dat het niet te zeer stoort tussen de andere info.

Punt is: als ik er een apart topic in TRU voor open, krijg ik niet de info die ik hier krijg.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_77609420
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 22:00 schreef nokwanda het volgende:

[..]

Ik vind niet heel snel zoiets eng. Het zet me aan tot onderzoek en lezen en denken. En zo kom ik iedere keer weer nieuwe stukjes van de puzzel tegen. Daarom zet ik hem ook hier neer omdat er misschien iemand hier is die iets opvalt wat ik over het hoofd zag. Een nieuw stuk info of zo. Ik loop er namelijk wel steeds tegenaan, dus moet ik er iets mee. Wel een rare draai aan dit topic, maar ik hoop dat het niet te zeer stoort tussen de andere info.

Punt is: als ik er een apart topic in TRU voor open, krijg ik niet de info die ik hier krijg.
Als ik jouw verhaal lees, over je droom valt het me op dat je zo verschrikkelijk veel details onthouden hebt. Dat vind ik opmerkelijk.
Alsof je daar geweest bent in een vorig leven. En dan niet 1x maar vaak.
Indrukwekkend.
Hoop dat je alle puzzelstukjes bij elkaar krijgt Nokwanda.
pi_77609881
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 22:05 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Als ik jouw verhaal lees, over je droom valt het me op dat je zo verschrikkelijk veel details onthouden hebt. Dat vind ik opmerkelijk.
Alsof je daar geweest bent in een vorig leven. En dan niet 1x maar vaak.
Indrukwekkend.
Hoop dat je alle puzzelstukjes bij elkaar krijgt Nokwanda.
De droom was erg gedetailleerd,, maar ik heb hem toen gelijk opgeschreven en later nog een keer. Ik heb er meer mensen naar laten kijken. Ik zie hem nog zo voor me, hoor. Daarvoor hoefde ik het niet op te schrijven. Ik dacht erover om hem eens te schilderen, maar ik vrees dat ik hem niet in een beeld over kan brengen.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_77610671
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 22:13 schreef nokwanda het volgende:

[..]

De droom was erg gedetailleerd,, maar ik heb hem toen gelijk opgeschreven en later nog een keer. Ik heb er meer mensen naar laten kijken. Ik zie hem nog zo voor me, hoor. Daarvoor hoefde ik het niet op te schrijven. Ik dacht erover om hem eens te schilderen, maar ik vrees dat ik hem niet in een beeld over kan brengen.
Dóen! Probeer het!
Misschien kun je er eens naartoe gaan, heb je daar al eens aan gedacht?
pi_77611204
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 22:29 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Dóen! Probeer het!
Misschien kun je er eens naartoe gaan, heb je daar al eens aan gedacht?
Dat zijn we inderdaad ook van plan. Deze zomer komt het ervan.
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_77611784
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 22:40 schreef nokwanda het volgende:

[..]

Dat zijn we inderdaad ook van plan. Deze zomer komt het ervan.
Wat zal dat een geweldige ervaring voor je worden!
pi_77654147
TVP, ik ben het boek van Clarke aan het lezen.
pi_77822243
Schloss Wewelsburg
Interessant onderwerp!
Ik lees mee
A revolution is a fundamental change in power or organizational structures that takes place in a relatively short period of time.
  woensdag 10 februari 2010 @ 15:35:49 #67
45622 merlin693
Huh ! Asmodeus & me
pi_77847567
@ Ticker , nee die bedoel ik niet....heb ergens een tekening van een indiaanse...zal wel ff zoeken

edit :hebbes



Door de indianen ook wel ""de gevederde Zon" genoemd

[ Bericht 25% gewijzigd door merlin693 op 10-02-2010 15:42:00 ]
pi_77864415
Interessant ! Ik lees mee (teeveepee)
  woensdag 10 februari 2010 @ 23:19:07 #69
45622 merlin693
Huh ! Asmodeus & me
pi_77867491
Ik heb zelf het idee dat dit metb de slang te maken heeft.

De gevederde slang

Maya's

Cortez
pi_77872515
quote:
Op donderdag 7 januari 2010 12:47 schreef merlin693 het volgende:
http://www.boingboing.net/2009/02/20/descendants-of-geron.html

[ afbeelding ]

a maar eens na waar de schedel op het duitse uniform voor staat evenals het getal
de volgende bericht is gebasseerd op een jonge die ik via internet heb leren kennen en 3 keer gesproken hebt die in brazillie woont en history studdert

hij vertelde mij dat alexande de grote en columbus en al die zogenaamde helden van europa allemaal skulls en bones op de grafkist ge schreven stond volgens mij ook het getal "322".

ik heb dit niet uit me duim gezogen maar hij zij het tegen me dus ik heb een soort van half betrouwbare bron.

weet iemand hier meer over.. als dit een aanleiding heeft naar iets...
ik ben seruis
pi_77875735
quote:
Op donderdag 11 februari 2010 08:19 schreef meneerseruis het volgende:

[..]

de volgende bericht is gebasseerd op een jonge die ik via internet heb leren kennen en 3 keer gesproken hebt die in brazillie woont en history studdert

hij vertelde mij dat alexande de grote en columbus en al die zogenaamde helden van europa allemaal skulls en bones op de grafkist ge schreven stond volgens mij ook het getal "322".

ik heb dit niet uit me duim gezogen maar hij zij het tegen me dus ik heb een soort van half betrouwbare bron.

weet iemand hier meer over.. als dit een aanleiding heeft naar iets...
quote:
Het nummer 322 in het beeldmerk van Skull and Bones refereert aan het jaar 322 v.Chr., waarin de Griekse redenaar Demosthenes en filosoof Aristoteles overleden. Eulogia, de Godin van Welbespraaktheid, nam toen haar plaats in het Pantheon in. Er zijn echter ook aanwijzingen dat 322 verwijst naar Genesis 3:22 waarin staat dat de mens gelijk is aan God; er staat letterlijk: "En de Here God zeide: Zie de mens is geworden als Onzer een door de kennis van goed en kwaad; nu dan, laat hij zijn hand niet uitstrekken en ook van de boom des levens nemen en eten zodat hij in eeuwigheid zou leven". Dit kan een mogelijke doelstelling van Skull & Bones zijn. Leden van Skull and Bones noemen zichzelf Knights of Eulogia en duiden de rest van de mensheid aan met de term barbaren.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones
As your walls tumble down, they crack into a smile, and the illumination of self shines through.
pi_77915819
quote:
okee dus met andere woorden de zogenaamde helden van europa waren lid van skull en bones?
ik had echt zo`n beeld van alexandere van die film maar het was als gewoonlijk weer een fairy tale.
ik ben seruis
pi_77940384
quote:
Op vrijdag 12 februari 2010 12:43 schreef meneerseruis het volgende:

[..]

okee dus met andere woorden de zogenaamde helden van europa waren lid van skull en bones?
ik had echt zo`n beeld van alexandere van die film maar het was als gewoonlijk weer een fairy tale.
Dit bedoel je toch sarcastisch, he...toch? Alsjeblieft?!
Umuntu Ngumuntu Ngabantu
"Those who look before they leap, never leap".
http://www.dierenthuis-naar-almere.nl
pi_77942567


Om meer te weten moet je in de achterliggende cultuur graven.
In dat slot werden toch mensen verbrand om hun levenskracht te vangen?
Hindoestanen verbranden hun lijken ook en gooien de as in de Ganges
Dachten die leden van die Thulegroep dat ze zo sneller zouden reïncarneren en daardoor onverslaanbaar zouden zijn?
  woensdag 10 november 2010 @ 23:03:04 #75
132152 Ticker
En de Watskeburt?!
pi_88577302
Bij gebrek aan een beter topic hiervoor:






Ah.. vandaar het occulte...

- Maybe O.D.B My Long Distance Family -
"Computer says: no.."
"Laat hen gaan, blinden zijn zij, die blinden leiden. Indien een blinde een blinde leidt, zullen zij beiden in een put vallen". (Matteüs 15:14)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')