Nog 6. Ik kreeg er gelijk 7quote:Op donderdag 24 december 2009 06:49 schreef SeaOfLove het volgende:
hoeveel nachten moet je dan nog ?
quote:Op donderdag 24 december 2009 09:51 schreef borisz het volgende:
Laatste dag serious request, dat wordt afkicken vanavond![]()
Daar moet ik nog eens mee beginnenquote:Op donderdag 24 december 2009 10:02 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
![]()
![]()
Dat wordt Dexter kijken vrees ik
Ik snap het wel een beetje. Als ik al helemaal startklaar zou zijn voor een kerstdiner moet men mij de schort en pollepel echt met grof geweld afnemen, ziek of niet ziek. Niettemin vind ik ook wel dat SoL gewoon onder een wollig dekentje moet kruipen, en heel veel beterschap enzo, maar begrijpen doe ik haar eigenwijsheid wel.quote:
quote:Op donderdag 24 december 2009 11:47 schreef Duderella het volgende:
Iemand enig idee wat gemberbolletjes zijn?
Aha! Maar dat zijn blokjes, toch?quote:Op donderdag 24 december 2009 11:50 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
jazeker. Volgens mij te verkrijgen in een potje bij de taartafdeling of juist in het oosterse schap.
wat sun zegtquote:Op donderdag 24 december 2009 11:47 schreef Duderella het volgende:
Ieder zijn meug, zullen we maar zeggen.
Iemand enig idee wat gemberbolletjes zijn?
Beterschap meisje.quote:Op donderdag 24 december 2009 11:57 schreef SeaOfLove het volgende:
wat lot zegtIk lig btw nog steeds in bed. heb de wekker op 3 uur gezet. voor het eerst in jaren vier ik kerst thuis en dat zal goed gaan ook. ziek of niet ziek!
Volgens mij staat dat wel in de recensie over zijn restaurant. Er waren overigens wel meer chef-koks die hij uiteindelijk niet te spreken heeft gekregen.quote:Op donderdag 24 december 2009 11:22 schreef Duderella het volgende:
O en golfer, Arty vindt het een geweldig boek (ik ook!). Enige minpuntje vind ik dat hij niet eerlijk vermeldt dat hij Ramsay niet heeft gesproken. Daar draait hij maar wat omheen, en dat is wel jammer. Die Ramsay is een lul eerste klas natuurlijk. Die komt niet voor een tweesterrenkok uit Nederland uit de keuken (of het moest een lekker wijf geweest zijn).
Ja het staat wel ergens verstopt. Maar daar had hij wat mij betreft al meteen heel open over mogen zijn. Nu was ik gewoon een beetje teleurgesteld.quote:Op donderdag 24 december 2009 12:08 schreef golfer het volgende:
[..]
Volgens mij staat dat wel in de recensie over zijn restaurant. Er waren overigens wel meer chef-koks die hij uiteindelijk niet te spreken heeft gekregen.
Soms vind ik Van de Bunt zelf ook wat irritant extra kritisch in z'n recensies, maar het blijft een heerlijk boek om met het speeksel in de mond te lezen en door te bladeren.
Je hebt snippers (bakgember) en bolletjes.. althans, redelijk rond zijn zequote:Op donderdag 24 december 2009 11:55 schreef Duderella het volgende:
[..]
Aha! Maar dat zijn blokjes, toch?
niet veel dus ik ben samen met milou en ex. maar dan nog moet alles perfect zijn. voor het eerst in jaren dat hier kerst wordt gevierd. ik ga er nu maar domweg van uit dat de turken beneden open zijn morgen. ik ga zo erg geen boodschappen doen meer.quote:Op donderdag 24 december 2009 12:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Beterschap meisje.
Probeer die koorts er maar uit te slapen.
Hoeveel mensen heb je allemaal uitgenodigd dan dat je nu al dagen van te voren zo loopt te bikkelen en is het inderdaad niet mogelijk dat etentje vanwege jouw ziekte te verschuiven?
We kijken er momenteel 2:quote:Op donderdag 24 december 2009 12:58 schreef Mirjam het volgende:
golfer, hoe heette die nieuwe serie die jullie laatst keken?
had je ergens gepost maar kan 't niet meer terugvinden
Das pittigquote:
Xl appiesquote:Op donderdag 24 december 2009 12:57 schreef Den_Haag het volgende:
ik moet zo eens kijken of er zaterdag iets open is. 2e kerstdag alleen
Ja 7 is wel pittig gelijk, vooral als je voor t allereerst gaat. En ik sta nu nog 1 nacht op de andere vleugel, dus dat is dubbel moeilijk. Ik kan al die mensen amperquote:Op donderdag 24 december 2009 13:36 schreef MissHobje het volgende:
Das pittig! daarna wel oud en nieuw vrij??
Ik ga nu voor 4 nachten.
ohja, die was het, thnaks!quote:Op donderdag 24 december 2009 13:06 schreef golfer het volgende:
[..]
We kijken er momenteel 2:
United States of Tara (comedy van Showtime over een vrouw met Meervoudig Persoonlijkheids Syndroom) en
Het is niet jouw koortsquote:Op donderdag 24 december 2009 14:50 schreef SeaOfLove het volgende:
typt mirjam nou zo raar? of is het de koorts?
je typt dus raar, waag t niet te veranderen met je mod-skillsquote:Op donderdag 24 december 2009 14:29 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ohja, die was het, thnaks!
kon er niet meer opkomenm, en wilde het ff opzoeken
quote:Op donderdag 24 december 2009 14:50 schreef SeaOfLove het volgende:
typt mirjam nou zo raar? of is het de koorts?
quote:
ja, sorry, soms wil ik te snel typenquote:Op donderdag 24 december 2009 14:56 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
je typt dus raar, waag t niet te veranderen met je mod-skills
ik voel me inmiddels zo rot dat ik het liefste mijn ouders wil bellen om me te komen halen, maar dat kan niet want ze hebben mijn opa en oma, en oma is letterlijk doodziek.quote:
dat ik nou eens wat mistyp met mijn foon oké. maar met normaal tobo moet je toch recht kunnen typenquote:Op donderdag 24 december 2009 14:59 schreef Mirjam het volgende:
[..]
[..]
[..]
ja, sorry, soms wil ik te snel typen![]()
en ik verander toch nooit mijn mod-skills?
Ah, het is weer aan zie ik?quote:Op donderdag 24 december 2009 12:36 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
niet veel dus ik ben samen met milou en ex. maar dan nog moet alles perfect zijn. voor het eerst in jaren dat hier kerst wordt gevierd. ik ga er nu maar domweg van uit dat de turken beneden open zijn morgen. ik ga zo erg geen boodschappen doen meer.
Als ie goed rijp is, denk ik dat de sojasaus langzaam doorsijpelt in de vrucht en niet echt blijft staan, tenzij je de sojasaus een beetje indikt (gelateerd).quote:Op donderdag 24 december 2009 15:20 schreef Duderella het volgende:
Iemand enig idee of sojasaus zou blijven staan in het kuiltje van een ontpitte avocado?
Mja, ik vrees het ook. Anderzijds: Het hoeft ook niet heel lang te staan. Ik zou het er aan tafel in kunnen schenken. Maar dat indikken, hoe doe ik dat? En zou het dan niet heel erg zout worden?quote:Op donderdag 24 december 2009 15:26 schreef golfer het volgende:
[..]
Als ie goed rijp is, denk ik dat de sojasaus langzaam doorsijpelt in de vrucht en niet echt blijft staan, tenzij je de sojasaus een beetje indikt (gelateerd).
niet aan. zal niet gebeuren ook. verder zorg ik wel dat alles perfect is.quote:Op donderdag 24 december 2009 15:18 schreef Duderella het volgende:
[..]
Ah, het is weer aan zie ik?![]()
Nou, hij wil je vast wel een beetje helpen. Bel 'm op met je boodschappenlijstje. Kun jij lekker uitzieken in je warme bedje.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |