abonnement Unibet Coolblue
pi_75906582
Stemmen!
Poule 1
Nalbandian
Chriz2k

Poule 2
Ik zal hier niet op stemmen, al heeft ratjetoe duidelijk de sterkste speler

Poule 3
Timm-E
danusz1986

Poule 4
Vector_SLD
wimderon

Poule 5
VerdwaasdeVogel2
Forgive

Poule6
mitt
kevin_
  dinsdag 22 december 2009 @ 17:46:12 #77
82726 The_BoezelaaR
Chronisch vliefd
pi_75932904
4 april 2011. De datum dat de winnaar gekroond kan worden
I don't trust books. They're all facts and no heart
Online poker is more addicting than snorting cocaine off Jessica Alba’s tits
Sam Querrey en John Isner, culthelden in wording!
pi_75978021
Vet handig, zo'n PM
I don't trust books. They're all facts and no heart
Online poker is more addicting than snorting cocaine off Jessica Alba’s tits
Sam Querrey en John Isner, culthelden in wording!
pi_75980472
Kunnen we Martin niet gewoon even mailen met de vraag of hij een winnaar aan wil wijzen? Is dat ook weer geregeld.
  woensdag 23 december 2009 @ 19:59:11 #81
30919 mitt
Michael Corleone
pi_75983298
Poule 1:

Mr. Sander
Chriz2k

Poule 2:

Tim86
XL

Poule 3 (wat een poule..)

Timm-E
danusz1986

Poule 4:

Victor_LSD
Intel

Poule 5:

VerdwaasdeVogel2
Forgive
Op dinsdag 9 september 2003 13:57 schreef Dr.Daggla het volgende:
[13:57:43] <@Daggla> ik weet ei'k ook niet wie corleone is.. Uit ER ofzo?
pi_75987558
Neem aub niet alles wat erin staat serieus

Poule 1:
Nalbandian - Mr-Sander: 1-6 7-6 6-2
Deze pot gaat op en neer. Zo snel het tot rally's komt krijgt Nalbandian alle hoeken van de baan te zien door de goede groundstrokes en het betere benenwerk van Mr-Sander. Door na de kansloos verloren eerste set om te schakelen op service volley beslist Nalbandian de wedstrijd door na een moeizaam gewonnen tweede set de derde simpel binnen te halen.

Nalbandian - Chriz2k: 4-6 7-5 4-6
Nalbandian probeert het ditmaal vanaf het begin met aanvallend spel, maar wordt vaak gepasseerd aan het net, zowel aan de forehand als de backhandzijde. Na breaks over en weer volgt er een beslissende derde set, waarin Chriz2k de backhand van Nalbandian blijft bestoken en daarmee zijn servicegames gemakkelijk binnenhaalt, omdat Nalbandian niet eens de kans krijgt om zijn sterke punten uit te spelen. Op 4-5 volgt de beslissende break na onder meer een schitterende backhandwinner en een toverbal buiten de netpaal om, om de wedstrijd af te ronden.

Mr-Sander - Chriz2k: 5-7 5-7
Mr-Sander gaat lang mee in beide sets, maar op de beslissende momenten is Chriz2k sterker. Waar Chriz2k eerder nog via de lange rally succes kon behalen, daar kon hij hier niet via de rally beslissend zijn. Door rustig de servicegames binnen te halen en te varieren in de rally haalt Chriz2k hier uiteindelijk in 2 lange sets de overwinning binnen.

Door:
Chriz2k
Nalbandian

Poule 2:
Tim86 - ratjetoe: 7-6 4-6 7-6
Tim86 blijkt bijna niet te breaken, toch lukt dat ratjetoe in set 2 één maal dankzij geweldige returns en voetenwerk en vooral door voor elk punt te blijven knokken. In set 1 en 3 loopt het uit op tie-breaks, waarin Tim86 top serveert en volleert. Door op enkele returnpunten keihard te beuken in de rally, waardoor het zelfs voor ratjetoe niet meer te belopen valt.

Federer-fan - XL: 6-7 6-1 4-6
Met passief spel weet Federer-fan XL na de verloren eerste set dusdanig te irriteren, dat XL, na wat gesneuvelde rackets, besluit om die set te tanken. Daarna pakt hij de draad weer op blijkt hij gewoon de betere speler als hij zijn hoofd erbij houdt.

Tim86 - Federer-fan: 6-3 6-3
Tegen Tim86 blijkt het spelletje van Federer-fan niet te werken. Tim86 is bijna ongenaakbaar op eigen service en weet via enorm harde groundstrokes Federer-fan vaak in de problemen te brengen, waardoor dit een simpele zege wordt voor Tim86.

ratjetoe - XL: 7-6 5-7 7-5
Waar XL in deze wedstrijd opvalt door de veel beter gevarieerde service, valt ratjetoe op door het beter gevarieerde spel. De backhand van ratjetoe is nét iets beter en hetzelfde geldt voor het voetenwerk en de volleys. Desondanks ontloopt het elkaar niet veel, maar door er net iets meer voor over te hebben en er net iets meer voor te willen gaan pakt ratjetoe de overwinning.

XL - Tim86: 3-6 6-4 6-4
Na de gewonnen eerste set gelooft, en daarmee plaatsing voor de volgende ronde gelooft Tim86 het verder wel, weinig aan toe te voegen verder.

ratjetoe - Federer-fan: 6-4 7-6
Hoewel Federer-fan al uitgeschakeld is blijft hij tot het laatste moment vechten. Desalniettemin blijkt ratjetoe net iets sterker.

door:
Tim86
ratjetoe

Poule 3:
Timm-E - danusz1986: 7-6 6-7 4-6
In deze pot is het een en al beuken. Danusz1986 is net iets sterker op de forehand, Timm-E op de backhand. Doordat beiden ook nog een beschikken over bijzonder goede services is het knallen geblazen. Een fake injury-timeout van Timm-E na de verloren tweede set is voor danusz1986 het teken om mee te gaan in dat spelletje, door harder en harder te gaan krijsen na iedere bal. Meteen wordt Timm-E gebroken en verder volgen er geen breaks meer in de derde set.

Wopper1 - dekouwe: 6-2 2-6 6-2
Flipperkastwedstrijd, met veel ups en downs. Uiteindelijk blijft Wopper1 rustig en weet hij de zwakke plekken van dekouwe bloot te leggen.

Timm-E - Wopper1: 7-5 6-2
De alles of niets tactiek (chip and charge en knallen met de forehand) van Wopper1 houdt stand tot 5-5, daarna is maakt Timm-E het simpel af, ondanks Wopper1 die niet opgeeft.

danusz1986 - dekouwe: 7-5 6-4
Service-volley zorgt ervoor dat dekouwe vaak z'n service binnen kan halen. Danusz1986 doet dat echter nog simpeler. Door tweemaal toe te slaan op de service van dekouwe is de overwinning in straight sets voor danusz1986.

dekouwe - Timm-E: 6-2 7-6
Dekouwe probeert het opnieuw met service-volley, maar komt over de gehele lijn gewoon kwaliteit tekort om aanspraak te maken op een set, laat staan de overwinning.

danusz1986 - Wopper1: 7-5 6-3
Hoewel Wopper1 niet hoeft onder te doen voor danusz1986 in de meeste onderdelen, blijken de groundstrokes van danusz1986 gewoon te sterk voor Wopper1, die nog een kleine kans had op de volgende ronde.

door:
danusz1986
Timm-E

Poule 5:
Colplay - Verdwaasdevogel2: 6-4 3-6 5-7
Colplay probeert vanaf het eerste moment alles om Verdwaasdevogel2 uit zijn spel te brengen. Daar slaag hij in de eerste set prima in, maar vanaf de break tegen in set 2 gaat het tegen hem werken. Ondanks twee fenomenale services vallen er toch meerdere breaks te noteren, aangezien beiden zeer allround zijn, waarbij Verdwaasdevogel2 uiteindelijk aan het langste eind trekt.

Forgive - Bliksemschigt: 6-2 4-6 6-4
Na een snelle eerste set weet Bliksemschigt in set 2 Forgive te frustreren met uitstekend gevarieerd spel, wat dan ook resulteert in setwinst. In set 3 heeft Forgive het beter in de gaten en lijkt opeens alles weer te lukken, wat goed genoeg is voor de winst.

Colplay - Forgive: 7-6 7-6
Het onvermogen om twee wedstrijden achter elkaar goed te spelen komt hier weer bovendrijven voor Forgive. Desondanks blijft de strijd gelijk opgaan door sterk serveren van Forgive. In de twee tiebreaks blijkt echter dat Colplay een betere dag heeft dan Forgive.

Verdwaasdevogel2 - Bliksemschigt: 7-5 6-4
Een wedstrijd waarin geniale rally's afgewisseld worden met de meest rare afzwaaiers. Goed serveren en volleren zorgt ervoor dat Verdwaasdevogel2 zijn servicegames gemakkelijker houdt en met minder druk de returngames in kan gaan, wat resulteert in een overwinning in twee sets.

Bliksemschigt - Colplay: 7-6 3-6 4-6
Na een gezapige eerste set loopt Colplay verrassend tegen setverlies aan. Daarna schakelt Colplay een tandje bij en wint de twee sets daarna om een plaats in de volgende ronde veilig te stellen.

Forgive - Verdwaasdevogel2: 6-4 3-6 7-5
Een uitermate spannende wedstrijd draaide uit op een driesetter. Na 2 sets was het duel echter al gespeeld, aangezien Verdwaasdevogel2 aan één set genoeg had om door te gaan naar de volgende ronde.

door:
Verdwaasdevogel2
Colplay

Poule 6:
mitt - kevin_: 7-6 4-6 6-4
De onderlinge verschillen zijn enorm klein in deze wedstrijd, met hoogstaand spel vanaf de baseline. Kevin_ lijkt in de beginfase wat geïmponeerd door de looks van mitt, maar dat blijkt tijdens de wedstrijd absoluut niet het geval. Aan het einde van de derde set begint de service van Kevin_ wat minder te functioneren, waardoor mitt met de overwinning gaat lopen.

The_Boezelaar - tennisboy: 4-6 6-4 7-6
Beiden een raketservice, en beiden erg solide vanaf de baseline, met ook ijzersterk loopwerk. Uiteindelijk breekt het gebrek aan routine van tennisboy hem op en blijkt The_Boezelaar net de sterkere.

mitt - The_Boezelaar: 7-5 6-7 7-6
Ondanks twee goede enkelhandige backhands, kanonnen van forehands en prima netspel geeft de service hier uiteindelijk de doorslag. Vooral de tweede service van mitt levert meer punten op, daarnaast blijft The_Boezelaar hier opnieuw rustig, net als tegen tennisboy, maar in dit geval misschien wel te rustig. Hoewel mitt af en toe wat houterig oogt, blijkt hij de meest effectieve in deze pot en gaat dan ook met de overwinning aan de haal.

kevin_ - tennisboy: 6-7 6-4 6-4
Waar tennisboy de eerste set nog binnenhaalt en amper iets weggeeft op eigen service, blijkt in de tweede set toch dat kevin_ meer mogelijkheden heeft dan tennisboy, qua stabiliteit hoeft tennisboy weliswaar weinig onder te doen, maar als het gaat om het daadwerkelijk afmaken van de punten scoort kevin_ toch beter, wat de basis is voor tweemaal 6-4 in set 2 en 3.

The_Boezelaar - Kevin: 6-3 3-6 7-5
Rechtstreeks duel om naast mitt door te gaan in deze poule. In de derde set blijkt The_Boezelaar net wat stabieler. Hoewel kevin_ nog de nodige mooie punten wint vanaf de baseline, serveert The_Boezelaar net wat sterker en volleert hij net iets stabieler.

tennisboy - mitt: 6-4 6-4
Tankjob van mitt die meer bezig is met z'n looks dan met z'n spel.

door:
The_Boezelaar
mitt
pi_75987572
Wie nog wil stemmen moet snel zijn.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_75987744
Pioline zou nooit een set tanken
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  woensdag 23 december 2009 @ 21:35:08 #85
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_75988124
Ik had Goellner op mentaliteit moeten pakken, mijn speler heeft last van negatieve publiciteit. Tipsa wordt als dweil weggezet, terwijl ik dacht dat hij goed zou liggen bij de domme stemmers....
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
  woensdag 23 december 2009 @ 21:36:04 #86
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_75988173
quote:
Op woensdag 23 december 2009 21:28 schreef Tim86 het volgende:
Pioline zou nooit een set tanken
Pete kan gewoon niet serveren tegen Richard
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_75997952
De uitslag:

Poule 1:
1. Chriz2k 13
2. Nalbandian 10
3. Mr-Sander 3

Poule 2:
1. Tim86 12
2. XL 7
3. _-_ratjetoe_-_ 5
4. Federer-fan

Poule 3:
1. Timm-E 12
2. danusz1986 10
3. Wopper1 3
4. dekouwe 1

Poule 4:
1. wimderon 11
2. InTrePidIvity 8
3. Vector_SLD 4
4. Ambrosius 3

Poule 5:
1. Colplay 10
1. VerdwaasdeVogel2 10
3. Forgive 5
4. BliksemSchigt 1

Poule 6:
1. The_BoezelaaR 8
2. kevin_ 8
3. mitt 6
4. tennisboy
pi_75997971
quote:
Op zondag 20 december 2009 19:29 schreef tennisboy het volgende:

1. Tim85

quote:
Op woensdag 23 december 2009 19:59 schreef mitt het volgende:

Victor_LSD

pi_75998159
Knock-out potjes nu?
I don't trust books. They're all facts and no heart
Online poker is more addicting than snorting cocaine off Jessica Alba’s tits
Sam Querrey en John Isner, culthelden in wording!
pi_75998266
Loting voor de volgende ronde:

wimderon - The_BoezelaaR
Chriz2k - VerdwaasdeVogel2
Nalbandian - XL
kevin_ - danusz1986
Tim86 - InTrePidIvity
Colplay - Timm-E

Het is knock-out, per wedstrijd dus aangeven wie de wedstrijd zou winnen. Aangezien de kerstdagen eraan komen blijft deze ronde open tot volgende week woensdag.
pi_75998396
quote:
Op donderdag 24 december 2009 00:39 schreef wimderon het volgende:
De uitslag:

Poule 2:
1. Tim86 12
2. XL 7
3. _-_ratjetoe_-_ 5
4. Federer-fan

Ik protesteer.
Bewijsstuk 1
quote:
Op woensdag 16 december 2009 11:42 schreef Chriz2k het volgende:
Damn, dit is lastig . Ik zal wel even aangeven welke keuze ik per categorie de beste vind.

Poule 2:

Service: Sampras (Tim86)
Forehand: Wilander (XL)
Backhand: Nalbandian (ratjetoe)
Mentaliteit: Connors (Federer-fan)
Voetenwerk/fysiek: Ferrer (ratjetoe)
Volley/netspel: Björkman (Tim86)
Special feature: Noah (Tim86), al vind ik ze stiekem allemaal maar zozo .

Op basis hiervan en het algehele plaatje ga ik voor Tim86 & XL.

Ik win gewoon op 2 punten, XL op 1, en toch krijgt XL de stem. Het is geen populariteitstest Criz!

Dit brengt XL en mij op gelijke hoogte, en dan beslist de alwetende organisator, die stemde op mij

Tegen wie moet ik nu?
pi_75998926










  donderdag 24 december 2009 @ 06:50:50 #93
27454 InTrePidIvity
Looks like it's broken...
pi_76003134
Matige loting
...it's rielie broken... It's rielie, rielie broken... Let's go wecycle!
[Tournament] Beste Remake
  donderdag 24 december 2009 @ 09:14:36 #95
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_76004093
quote:
Op donderdag 24 december 2009 09:07 schreef Nalbandian het volgende:
Makkie, dat klusje klaart Brad in zijn eentje!
Pat Cash zou aardig gevonden zijn, als je nog geen volley had. De gekozen wijvenservices zijn nog harder dan zijn pisballetjes. Met Enqvist en Dimitrov mis je helaas een forehand en een backhand. Dus ik ben benieuwd welke strategie Brad gaat bedenken.
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_76004136
quote:
Op donderdag 24 december 2009 09:14 schreef XL het volgende:

[..]

Pat Cash zou aardig gevonden zijn, als je nog geen volley had. De gekozen wijvenservices zijn nog harder dan zijn pisballetjes. Met Enqvist en Dimitrov mis je helaas een forehand en een backhand. Dus ik ben benieuwd welke strategie Brad gaat bedenken.
Ik lees het al: scared shitless!
  donderdag 24 december 2009 @ 09:40:30 #97
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_76004582
Wimderon - TheBoezelaar
Iets meer klasse op bijna alle aspecten voor Wimderon. Op service en volley vind ik Boez ietsje beter, maar het verschil op de andere vaardigheden is wat groter. De dropshots beoordeel ik gelijk.

Chriz2k - VerdwaasdeVogel2
Het is lastig om hier een winnaar te kiezen, tenzij het spel op gravel is. Dan is het zo klaar als een klontje. Omdat gravel voor echte mannen is besluit ik deze partij maar op gravel te laten spelen. In dat geval is het nadeel van Chriz dat hij alleen op gravel kan spelen een groot voordeel. Slechts de service gaat nu nog naar VerdwaasdeVogel. Los van het gravel wat nu de doorslag geeft had ik wellicht ook voor Chriz2k gekozen. De backhand ben ik een hele dag chagerijnig om geweest. Ik mocht verdomme eerst draften, besloot dat hij er nog 1x in zou blijven en dan gaat zo'n jong broekie ermee lopen Ook de mentaliteit en de touch zijn grote pre's

Nalbandian - XL
Zo klaar als een klontje, geen stem

Kevin_ - Danusz1986
Danusz, ik las nog je kritiek dat ik je Bryan aanviel. Helaas ik denk echt dat de Bryan beide geen volleys hebben. Het spel van de Bryans, en dat zie je ook aan de wedstrijden die ze verliezen, is toch echt pats boem dubbelen. Een goede volley heeft in mijn ogen touch, tuurlijk een bal afmaken is belangrijk. Het is echter niet zo dat de overige gekozen spelers de knalvolleys van de Bryans niet hebben. De speler van Kevin_ is hier een beter geheel. Drie lekker aanvallende basisslagen. Ze rijmen iets beter met elkaar Gonzalez en Kohlschreiber, hoewel die goed gekozen zijn. Ik zie een plaatje voor me waarbij van 1 speler de forehand de hele tijd omloopt en daarmee de backhand op zijn donder geeft. Dan heeft Kevin_ nog de held Monfils en geen wijf. Uiteraard was Rosset wel beter en goed laat gedraft dan Guccione.

Tim86 - Intel
Kijk, Tim86 had natuurlijk nooit door de poule mogen komen. Hij is echter wel (veel) beter dan Intel. Dan gaat Federer eigenlijk net zo roemloos uit het toernooi als Nadal.

Colplay - Timm-e
Lastige partij. Goran - Tojo > Becker - Verdasco. Althans, dat denk ik dan maar. Lastig kiezen. Medvedev naar Timm, maar de rest allemaal naar Colplay. Dan zit je dus met de situatie dat Timm zou winnen op basis van Medvedev. Ik vind echter Colplay leuker gedraft. Ik zou de wedstrijd van Colplay liever bekijken en de verschillen zijn minimaal. Ik kies dus voor Colplay. Voor de vorm nog een vrouwenstrafpunt voor Timm-e op de koop toe
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_76010692
Wimderon – The_BoezelaaR: Wimderon heeft een iets constantere speler met goede groundstrokes en een beregoede mentaliteit in de persoon van Muster. De service van Philippoussis van The_Boezelaar kan daar helaas niets aan veranderen.

Chriz2k – VerdwaasdeVogel2: lastig, erg lastig. Zoals al gezegd werd heeft Chriz2k de betere (wat mij betreft de beste!) speler op gravel, maar als ik denk aan de overige ondergronden op de tour dan heeft VerdwaadeVogel2 een sterkere speler met solide slagen neergezet. VerdwaasdeVogel2 wint met 7-6 7-6.

Nalbandian – XL : Easy peasy, need I say more..?

Kevin_ - danusz1986: eindelijk een makkelijke keuze. Deze wint Kevin_ op zijn sloffen, wellicht dat danusz1986 wat schade kan aanrichten met Gonzo’s forehand, maar voor de rest wordt ie overklast. Sowieso vrouwen inzetten is minpunten scoren bij mij!

Tim86 – InTel: Tim86 (de waarschijnlijke de winnaar van deze draft, mits er niet op gravel gespeeld wordt) heeft gewoon een verschrikkelijk sterke speler neergezet met good ol’ Sampras leading the way. Eigenlijk op alle vlakken troeft hij Intel af. Goed, ik geef Intel de winst voor het voetenwerk/fysiek, maar al met al geen kans met 2 ( ) vrouwen.

Colplay – Timm-E: wederom een erg lastige keuze. Qua service en forehand blijft het ongeveer gelijk, dus daar zit het verschil niet in. De backhand valt in het voordeel van Timm-E. Mentaliteit gaat weer naar Colplay, want wie zet er in vredesnaam een vrouw op deze plek neer. Voetenwerk/fysiek en volley blijft wederom gelijk, waardoor de special feature het verschil moet gaan maken. Aangezien stokbroden mij dit seizoen een oor aangenaaid hebben in de XL-game ga ik voor bad boy Daniel Koellerer. Zeer nipte, maar verdiende overwinning voor Colplay.
pi_76011051
Overleef je de poule des doods. Sta ik daar vervolgens gewoon te verliezen tegen Wayne-O, een dopende Tsjech, een Oostenrijkse gravelkoning en een Spaanse mooiboy
I don't trust books. They're all facts and no heart
Online poker is more addicting than snorting cocaine off Jessica Alba’s tits
Sam Querrey en John Isner, culthelden in wording!
pi_76011295
Loting voor de volgende ronde:
- The_BoezelaaR
Chriz2k -
- XL
- danusz1986
Tim86 -
Colplay -

Mis je trouwens niet twee wedstrijden voor een kwartfinale?

6 mensen door is een beetje lastig, krijg je drie mensen in de finale?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')