abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  One tough cookie zaterdag 12 december 2009 @ 22:11:31 #1
169210 liesje1979
pi_75561999
Ik heb hier wel eens discussies over gehad.

Ik doe het wel, omdat ik het zoveel makkelijker vind, en omdat de plakjes dan allemaal mooi dun (en recht ) zijn zodat je het beleg goed proeft.

Een nadeel is dat je het niet heel lang kan bewaren als het al gesneden is.

Wat doen jullie?
pi_75562133
Hier wordt het het altijd thuis gesneden.
De een heeft liever dikkere sneden dan de ander, dus ik houd daar altijd rekening mee.
Vaak worden er meerdere stokbroden tegelijk gekocht en wordt er van een half stokbrood nogal eens een broodje gezond gemaakt.
this bitch bites
  zaterdag 12 december 2009 @ 22:29:56 #3
132185 Biogarde
Neef van Bassie.
pi_75562627
Vaak is de helft al op als ik thuis kom
Bio is baas. Ik ben niet meer op straat. Ik rij alleen langs om te kijken hoe het gaat.
pi_75563571
Ik snij het altijd zelf want ik wil schuin gesneden stokbrood en niet van die iele rechte plakjes
On zeh laptop
  zaterdag 12 december 2009 @ 22:58:06 #5
3185 Adelante
To let it go now
pi_75563625
In de winkel in van die mooie dunne sneetjes
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
  Donald Duck held zaterdag 12 december 2009 @ 23:03:12 #6
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_75563779
Doe ik gewoon zelf natuurlijk.
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
pi_75563795
doe ik alleen als ik veel gasten heb ofzo, verder nooit
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 12 december 2009 @ 23:11:40 #8
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_75564096
Ik had het niet eens kunnen verzinnen, zo idioot vind ik het, je stokbrood in de winkel al laten snijden.
  zaterdag 12 december 2009 @ 23:11:46 #9
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_75564102
Als je je stokbrood in de winkel laat snijden dan is het al oudbakken voor je thuis komt
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_75564852
als ik anders thuis heel veel stokbrood moet snijden wel. als ik maar een of twee broodjes koop niet
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zaterdag 12 december 2009 @ 23:35:35 #11
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_75564882
Sowieso, stokbrood van een Nederlandse bakker.
Wel eens in frankrijk geweest en daar een Bagette gegeten? Dan is stokbrood gewoon een straf om te eten
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator zaterdag 12 december 2009 @ 23:36:55 #12
18653 crew  D.
pi_75564921
Zelf, uiteraard.
  zaterdag 12 december 2009 @ 23:38:12 #13
132185 Biogarde
Neef van Bassie.
pi_75564963
quote:
Op zaterdag 12 december 2009 23:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Sowieso, stokbrood van een Nederlandse bakker.
Wel eens in frankrijk geweest en daar een Bagette gegeten? Dan is stokbrood gewoon een straf om te eten
Ja, maar dat is de vraag niet. Mexicaans eten smaakt in Mexico ook een stuk beter dan die rommel hier uit pakjes.
Bio is baas. Ik ben niet meer op straat. Ik rij alleen langs om te kijken hoe het gaat.
pi_75564964
ik laat zelfs al mijn aardappels prakken in de winkel
  zaterdag 12 december 2009 @ 23:41:10 #15
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_75565061
quote:
Op zaterdag 12 december 2009 23:38 schreef Biogarde het volgende:

[..]

Ja, maar dat is de vraag niet. Mexicaans eten smaakt in Mexico ook een stuk beter dan die rommel hier uit pakjes.
Als je dat maar blijft accepteren blijven bakkers je gewoon kutbrood verkopen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 12 december 2009 @ 23:41:57 #16
58789 Snakey
-||||--------||||-
  zaterdag 12 december 2009 @ 23:42:05 #17
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_75565089
Stokbrood laat ik grof snijden bij bakker Arie Bertram en doe de zak in de vriezer,
een paar keer in de week pakken we een paar stukjes stokbrood voor bij een kopje soep
of met wat anders erop en de korst blijft knapperig en binnenkant vers. Ideaal.
  zaterdag 12 december 2009 @ 23:51:54 #18
132185 Biogarde
Neef van Bassie.
pi_75565396
quote:
Op zaterdag 12 december 2009 23:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als je dat maar blijft accepteren blijven bakkers je gewoon kutbrood verkopen.
Ben te druk om de straat op te gaan vanwege de smaak van stokbrood.

Alfa maakt kutauto's, maar zie niemand daar iets aan doen.
Bio is baas. Ik ben niet meer op straat. Ik rij alleen langs om te kijken hoe het gaat.
  † In Memoriam † zondag 13 december 2009 @ 00:17:34 #19
128220 Peter6000
pi_75566313
Ik koop eigenlijk nooit stokbrood.

Maar ik zou het niet laten snijden, behalve als men mij die mogelijkheid specifiek zou geven ( "Wilt u het gesneden, meneer" )
Dan zou ik het wel laten snijden, en gewoon heel veel Franse smeerkaas gaan kopen, en zorgen dat het opkomt voordat het oud wordt.

TS, als je door de dikte van het stokbrood het beleg niet goed meer proeft, is het misschien een optie er dubbel beleg op te doen.
  zondag 13 december 2009 @ 00:28:16 #20
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_75566686
quote:
Op zaterdag 12 december 2009 23:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Sowieso, stokbrood van een Nederlandse bakker.
Wel eens in frankrijk geweest en daar een Bagette gegeten? Dan is stokbrood gewoon een straf om te eten
Heel flauw..maar we wonen niet in Frankrijk.
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_75566698
neen

gewoon zelf die voorgesneden 'plakjes' vind ik echt naar... te dun, te klein (niet schuin gesneden)... bah! ziet er ook niet uit vind ik persoonlijk
Ja doei.
  zondag 13 december 2009 @ 01:28:46 #22
150677 PKfotografie
www.fotobijbestellen.com
pi_75568311
quote:
Op zaterdag 12 december 2009 23:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Sowieso, stokbrood van een Nederlandse bakker.
Wel eens in frankrijk geweest en daar een Bagette gegeten? Dan is stokbrood gewoon een straf om te eten
piet...

ik word moe van je, altijd commentaar, niks is goed.
(recepten van je kom ik weinig tegen) veel gezeur dat het ergends anders op deze aardkloot beter is.

verhuis naar die andere aardkloot of geef zinnige tips.

tuurlijk zijn er in het land waar een bepaald brood vandaan komt bakkers die dat brood beter kunnen maken,

maar om voor een brood eff van bv. amsterdam naar parijs te rijden... wat denk je zelf.. HET IS EEN BROOD.

geef of een recept om het zelf te kunnen maken in de oven, of geef een mening over de vraag die er gesteld werd.

maar al dat gezeur van je begint me nu meer er op te lijken dat je echt geen idee hebt van hoe iets smaakt en dus maar meer gaat lopen zeiken over iets wat niet relevant is en daardoor intressant lijkt.
kan ons het boeien hoe het smaakt daar.
als we iets daar kopen laten snijden, 10 uur in de auto zitten voor we thuis zijn. DAS EEN STRAF.

misschien nog nuttige tips over vis of vlees wat beter smaakt als het een dag vers is wat alleen aan de andere kant van de wereld te vinden is? of kom je nu met zinnige info.


* PKfotografie was stukken blijer toen je niet online kwam een paar maanden terug


ps. thuis snijden. maakt niet uit waar het vandaan komt. maar het brood droogt snel uit. dus zelf snijden is altijd positief.
  zondag 13 december 2009 @ 01:30:32 #23
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_75568341
quote:
Op zondag 13 december 2009 01:28 schreef PKfotografie het volgende:
zelf snijden is altijd positief.
Emo!
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_75568429
dames dames, het gaat hier over stokbrood hoor
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zondag 13 december 2009 @ 01:40:19 #25
150677 PKfotografie
www.fotobijbestellen.com
pi_75568523
quote:
Op zondag 13 december 2009 01:35 schreef Mirjam het volgende:
dames dames, het gaat hier over stokbrood hoor
ben een heer, lekkerste is het met een stok boven het kampvuur, maar dat kan ook met sfeer te maken hebben
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')