abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 14 december 2009 @ 09:44:35 #101
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_75604536
quote:
Op maandag 14 december 2009 09:06 schreef pc-fr34k het volgende:

[..]

Er zal toch vast ook wel een uiensnijder bestaan voor niet zo'n grote prijs? Net zoiets als een knoflookpers. Heb je voor 1/4e prijs hetzelfde gemak praktisch. Lijkt me dat je dat er zo uit hebt.
Je bedoelt een groentenmes?

Uien pers je niet, hè.
The love you take is equal to the love you make.
pi_75605011
quote:
Op zaterdag 12 december 2009 15:54 schreef Nemephis het volgende:
Toch hoort dat draadjesvlees nog steeds niet in die macaroni thuis...
Nee, dat hoort thuis in een bolognese-saus.
Het recept begon zo goed om een goede bolognese-saus te maken, maar ergens onderweg ging het mis.
  maandag 14 december 2009 @ 10:54:47 #103
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_75606368
quote:
Op maandag 14 december 2009 07:40 schreef Noin het volgende:

[..]

Ik doe tomatensaus alleen bij spaghetti (mijn spaghetti maak ik met gehakt).
Maak eens spaghetti met draadjesvlees.
quote:
Op maandag 14 december 2009 10:07 schreef nerd4sale het volgende:

[..]

Nee, dat hoort thuis in een bolognese-saus.
Het recept begon zo goed om een goede bolognese-saus te maken, maar ergens onderweg ging het mis.
!
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_75607786
quote:
Op maandag 14 december 2009 08:53 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Daar is een hele simpele oplossing voor: steek de kruidnagelen in het laurierblaadje en je raakt ze niet meer kwijt. Of je steekt ze in een halve ui..
Poedertjes in dit geval echt zonde..
Of je propt al die smaakmakers in een groot thee-ei. Dat vis je dan later ook zo uit je stoofpotje.

Maar goed, tips: ik zou in ieder geval stoppen met het weggooien van de saus van je suddervlees. Daar zit alle smaak in! Doe dat niet meer en je hebt die curry niet meer nodig.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_75607975
quote:
Op maandag 14 december 2009 11:38 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Of je propt al die smaakmakers in een groot thee-ei. Dat vis je dan later ook zo uit je stoofpotje.
jup, ook een goede oplossing.
pi_75616674
quote:
Op maandag 14 december 2009 10:54 schreef SuperrrTuxxx het volgende:

[..]

Maak eens spaghetti met draadjesvlees.
[..]

!
Troll troll troll... 10 reacties en alleen maar om de zaak op te butsen. Blijf dan gewoon weg sukkel
pi_75616708
quote:
Op maandag 14 december 2009 11:38 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Of je propt al die smaakmakers in een groot thee-ei. Dat vis je dan later ook zo uit je stoofpotje.

Maar goed, tips: ik zou in ieder geval stoppen met het weggooien van de saus van je suddervlees. Daar zit alle smaak in! Doe dat niet meer en je hebt die curry niet meer nodig.
Oeh dit is een goeie...
Dat ga ik idd eens proberen met dat ei.
  maandag 14 december 2009 @ 16:47:00 #108
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_75617505
quote:
Op maandag 14 december 2009 16:22 schreef Noin het volgende:

[..]

Troll troll troll... 10 reacties en alleen maar om de zaak op te butsen. Blijf dan gewoon weg sukkel
Je bent zelf een troll met al die smerigheid.
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_75622137
[..]

Bahbah.

Als je alles 24 uur hebt laten pruttelen is alles dezelfde kleur. Meestal kan ik de kruidnagels niet meer terug vinden en de laurierblaadjes ook niet, zit ik een half uur te zoeken om alles er uit te krijgen. Een poedertje is veel makkelijker vind ik en qua smaak merk ik dus echt geen verschil.
En nee ik kan geen wortels snijden, en al helemaal niet in zulke grote stukken. Ik heb op de verpakking gekeken en het enige wat ze doen is de uien verpakken onder gas (CO2) en verder zit er geen conserveermiddel bij of zo. Aqua smaak is het iets minder sterk dan een verse ui maar ja het gemak is wel veeeeeel groter. Enige wat wel zo is, is dat ik 4 grote uien kan kopen voor de prijs van 1 'voorgesnipperd' bakje. Het is dus duur, maar dat boeit me niet zo. Alles bij elkaar kost dit gerecht 10 euro en ik eet er 4 dagen van.

Ik doe tomatensaus alleen bij spaghetti (mijn spaghetti maak ik met gehakt). En ik kan geen tomatensaus maken, geen idee hoe dat moet. Ik doe altijd een kloddertje kerrie door mijn macaroni om de zoute smaak van de wortels een beetje tegen te gaan. En ik vind het ranzig.

En zoals ik al gezegd heb is het een Roemeens gerecht en ik durf dat macaroni te noemen.
Owwwww wacht.. laat me raden: jij bent weer zo'n held die alles af zit te zeiken zonder het eerst zelf te proberen. Oh nee nog mooier: in je volgende post ga je zeggen dat je het allang gemaakt hebt en dat ik dood moet. Aan mensen zoals jij hebben we echt wat hier in CUM. Bedankt voor je bijdrage!
[/quote]

Het komt er dus op neer dat je een kneus bend die niet kan koken en nu rare recepten gaat verzinnen

Leer jij nou maar koken
Op een dag drink je geen bier meer.
Dan drink je Grolsch!!
  maandag 14 december 2009 @ 19:04:32 #110
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_75622473
bend.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_75622633
quote:
Op maandag 14 december 2009 18:56 schreef Supperboeren het volgende:
[quote faal]

Het komt er dus op neer dat je een kneus bend die niet kan koken en nu rare recepten gaat verzinnen

Leer jij nou maar koken
Leer jij nou maar quoten, en Nederlands.
full stops and exclamation marks
  maandag 14 december 2009 @ 21:16:23 #112
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_75628508
smerig zeg.
hele stukken winterpeen
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')