quote:
Ik ben heel slecht in recepten uitleggen omdat ik meestal wat aanklooi tot het lekker is

De rotiplaten zelf haal ik altijd bij de toko, uit de vriezer, prima te doen! De vulling maak ik altijd zoals mn mams het maakt, da's wel heel anders dan van de rotishop (en vast niet authentiek, voordat ik culi-snobs over me heen krijg

)! Eens denken hoor.
Kip marineren in een mengsel van kerrie massala, geperste knoflook, zout, peper, ketjap, wat olie. Meestal stoven in een ruime pan, met wat water dus, en een bouillonblokje of twee.
De aardappels kook ik gewoon, met een stukje bouillonblok en wat massala erbij, net als de kouseband. Het is ook mogelijk om de aardappels en kouseband daarna nog even te roerbakken in marinade-mengsel, maar dat doe ik eigenlijk nooit. Je kunt ook een madame jeanette peper toevoegen indien gewenst, ik ben zelf een watje dus doe dat niet

Ik gebruik trouwens het liefst kippevleugeltjes of drumsticks

Voor grote eters kan je er ook een kerrie-ei bij doen

Alles op de rotiplaat gooien en nomnomnom
Oh en niet denken dat sperziebonen ook kunnen ipv kouseband, kouseband is tig keer lekkerder en smaakt heel anders

Maar dat wist je vast wel!
Hopelijk ben ik niks vergeten