abonnement Unibet Coolblue
pi_85001894
quote:
Op donderdag 5 augustus 2010 08:53 schreef Felixa het volgende:

[..]

Volgens mij draai je die cd's dan toch niet echt vaak, anders had je wel gezien dat het Editors is, zonder "The". ;)
Ik grijp ze blind weg onder de 'E' in mijn CD kast, pleur het schijfje in de speler en druk op start. CD's heb ik om te luisteren, niet te lezen. ;)
"A man who views the world the same at 50 as he did at 20 has wasted 30 years of his life."- Muhammed Ali
pi_85004681
Ik vind het ook altijd zo'n flauwekul, mensen die daar een punt van maken.

Bovendien zeg je ook makkelijker ik ga vanavond naar een concert van de Editors, dan van Editors. En ik heb ze zeven keer live gezien, heb alle c.d.s, ben dus best wel een fan en zeg ook vaak genoeg de Editors. Boeien....
pi_85009621
quote:
Op maandag 21 juni 2010 20:33 schreef Stofje het volgende:

[..]

Als je een band niet kent, heb je dat toch al snel? Als ik op Dour of Pukkelpop rondstruin en even een rockbandje dat ik niet ken ga checken, vind ik het bijna altijd een "oh, weer een gitaar-bas-drum-zang-bandje". Daar is volgens mij geen ontkomen aan. Ik vermoed dat zowel Editors als Muse datzelfde gevoel oproepen. Ken je ze beter, merk je het onderscheid in de nummers beter en pas dan kan je een écht oordeel vellen.
Helemaal waar wat je zegt. Maar ik ken Editors net zo goed als Muse. Bij Editors vind ik alleen de hits leuk, ook na het beluisteren van een album. Bij Muse vind ik de hits ook wel goed, maar de Band heeft mij meer te bieden. Het is maar net wat je zoekt in de muziek. Geef mij maar kitch rifjes en bombast en samenspel: The Resistance 2009, dat hoor vaak liever dan de stroperige voortkabbeling van melancholie op In This Light and on this Evening, 2009.

---

Ik spreek mezelf nu tegen, ik hou er wel van, maar ik heb het beter gehoord; Chameleons - Script of the Bridge (1983) of The Cure - Disintegration (1989). Die platen zijn een stuk "warmer". Het verschil zit hem in de schoonheid van de melancholie. Joy Division - Closer is bijvoorbeeld statisch, monotoon en leeg in mijn oren terwijl de depressiviteit en zwartgalligheid op Disintegration van The Cure lieflijk, warm, breekbaar en teder klinkt.

Overigens: ik vind het een verrassende keuze van Editors om ineens de omslag te maken naar die muziek die lijkt op de Post-Punk van de jaren '80. Vind het niet beter of minder dan voorgaande albums. 6/10 op de tienpuntsschaal voor "In this light and on this Evening".

Editors - Muse vergelijking is zoiets als Appels met Peren. Er zijn twee overeenkomsten te vinden. Dat is dat de zangers beiden een zeer uniek stemgeluid produceren en dat de zang tergend langzaam is (een toon houdt soms een maat zo niet maten stand). Maar de rest van de muziek, de hele opbouw, structuur, samenklank etc etc is zeer verschillend.
The distance between insanity and genius is measured only by success.
pi_89181306
Ik kreeg net een e-mail van Editors met daarin een paar leuke zaken.
quote:
Another year races towards its end and Editors are a hive of activity. It won't be long until we're together again as a band rehearsing the first ideas for album 4. Obviously it's a big task but we have songs now and the wheels are well and truly in motion. The idea is to record in stages over 2011 but first things must come first and we need to get into a room together and play, see where the ideas take us. These are exciting times and we're all looking forward to taking our relationship with Mr Flood further... first rehearsals start in a matter of days.

But it's not all about the future right now. We've been picking through the archive recently, looking back at our 3 records, many many b-sides and some material that has never seen the light of day. It's been addictive. We can't leave it alone, much like picking a scab, and we've decided to package it all together and share it with our fans, officially. We've raided the vaults, searched through old CD-Rs, cassettes and photo albums and gathered it all together. We'd like you to have this music on any and every format we can produce and also share some photos and memories of the last 6 years in a volume that you can keep forever.

So that's what we've done; coming in Feb 2011 is Editors, the complete collection. Unedited, if you like. Seven 12" heavy weight vinyls, seven CD's, a download of everything in high quality 320kbps mp3 format and a book of photos and words. It's gonna be sexy.

Hope you're all keeping well,

Tom
xxx
-The boxset will be made available to pre-order from editorsofficial.com early on the 2nd December.
-The First 200 pre orders will receive a special personalised surprise from Tom
-Between now and February we're also selecting some special content that you can access and download for free by simply entering your email address on editorsofficial.com.

More information to come very soon.
Feyenoord Rotterdam
pi_89181850
Wow!!!
pi_89182734
Gruwelijk vet! Maar ik heb geen mailtje gekregen terwijl ik wel lid ben van Editors official.

Hebben de jongens van Editors ook twitter of niet?
pi_89184691
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 15:44 schreef Snuf. het volgende:
Gruwelijk vet! Maar ik heb geen mailtje gekregen terwijl ik wel lid ben van Editors official.

Hebben de jongens van Editors ook twitter of niet?
Ik weet niet of ze Twitter hebben. Van Editors official heb ik zojuist ook een e-mail gehad, dus misschien heb je die wel ontvangen?
Feyenoord Rotterdam
pi_89189251
Ik heb Editors op Twitter (iets van about editors), maar ze zetten er bijna nooit wat op.
pi_89189872
Deze fansite kan van pas komen: http://twitter.com/inthebackroom
  vrijdag 26 november 2010 @ 19:08:36 #210
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_89191466
Net ook die mail gehad. Klinkt interessant! bring it on :Y :9
pi_89430005
Voorverkoop van de boxset start vanmiddag, maar aangezien er nog geen enkele details bekend zijn en de prijs zonder twijfel rond de 150 euro komt te liggen, sta ik er niet zo te springen om het nu al te bestellen. Ik heb al die songs al zeker in 7 verschillende vormen in de kast staan :P.
pi_89430958
Wow, vet hoor. Begrijp ik dat er in februari 7 cd's met onuitgebracht materiaal te koop is of lees ik dit verkeerd?
pi_89431221
quote:
1s.gif Op donderdag 2 december 2010 15:22 schreef kreuk050 het volgende:
Wow, vet hoor. Begrijp ik dat er in februari 7 cd's met onuitgebracht materiaal te koop is of lees ik dit verkeerd?
Behalve dat er nog geen details bekend zijn, lees je het (gedeeltelijk) verkeerd. 3 van de albums zullen de reguliere 3 albums zijn. Ik ga er van uit dat het 4de en 5de album "Cuttings I" en "Cutting II" zijn, en de overige 2 de complete collectie B-kanten, covers, enzovoorts, plus onuitgebracht materiaal.
pi_89431347
quote:
1s.gif Op donderdag 2 december 2010 15:00 schreef Aisumasen het volgende:
Voorverkoop van de boxset start vanmiddag, maar aangezien er nog geen enkele details bekend zijn en de prijs zonder twijfel rond de 150 euro komt te liggen, sta ik er niet zo te springen om het nu al te bestellen. Ik heb al die songs al zeker in 7 verschillende vormen in de kast staan :P.
zeven verschillende vormen? Mag ik vragen welke vormen dan?
normaal, demo, live, akoestisch enz..?
Feyenoord Rotterdam
pi_89432264
quote:
1s.gif Op donderdag 2 december 2010 15:31 schreef Fuszy het volgende:

[..]

zeven verschillende vormen? Mag ik vragen welke vormen dan?
normaal, demo, live, akoestisch enz..?
Nee, ik doelde meer op de tig versies die ze van elke release uitbrengen. Vaak digipack album, jewelcase album, Japanse versie met bonus-tracks, Amerikaanse versie met andere bonus-tracks, een 'normale' versie met een bonus-CD, vinyl, deluxe-editie vinyl op 180 grams vinyl... En dan de singles vaak als vinyl single 1, vinyl single 2, Europese single, Benelux import-single met andere bonus-tracks, single met remixes etc.
pi_89437645
Details bekend gemaakt op http://www.editorsunedited.com. Als ik thuis was geweest was ik nog zo gek geweest om de trekker over te halen ook, ziet er veelbelovend uit.
pi_89438337
Ik denk dat ik hem niet ga halen. Ik dacht dat er echt nieuwe tracks in zouden zitten maar deze heb ik vrijwel allemaal al dus ga geen 150 euro betalen.
pi_90138266
Some people should be around your entire life; others should just make an appearance.
pi_90154921
Geniaal! _O_ Zouden ze ook moeten doen in EHV!
pi_90156630
wat een heerlijke versie van papillon.. damn gewoon kippenvel
pi_90157392
Mwah is toch hetzelfde als alle andere akoestische versies?
pi_90158330
dat wel, maar zo zie ik het niet.. ik luister meestal altijd het origineel en dan hou ik op zulke momenten enorm van die versie en dat gevoel had ik nu weer dus vandaar mijn reactie.
  maandag 20 december 2010 @ 07:28:44 #223
43642 Bayswater
What'sYourFunctionInLife?
pi_90163305
Mooie knipoog naar de 38 graden zomerdag op Werchter. Irritant dat die lelijke meiden nu constant in beeld willen komen.
Life lies a slow suicide
Orthodox dreams and symbolic myths
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase
pi_90398691
No Sound But The Wind is het meest aangevraagde nummer geworden bij Music For Life op StuBru.
Beter dan "Serious" Request met zo'n huppelkutterig kleuterlied. :')
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
pi_90417701
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 december 2010 17:01 schreef Felixa het volgende:
No Sound But The Wind is het meest aangevraagde nummer geworden bij Music For Life op StuBru.
Beter dan "Serious" Request met zo'n huppelkutterig kleuterlied. :')
Echt!?!?! :7 Zeker terecht want is ook een van de mooiste nummers ooit gemaakt. Al vind ik de band versie ook geweldig.

Sowieso Editors _O_ Ik ga toch maar die box van 150 euro bestellen, ook al heb ik alles al. Had ik eerder moeten bedenken, had ik bij de eerste 200 kunnen zitten. Ik dacht eerst van niet maar het begint nu te kriebelen. Ik zou ook echt een moord plegen om nu naar een concert te kunnen want dat is toch al weer een jaar geleden :'(
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')