abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_74575259
quote:
Op maandag 9 november 2009 22:58 schreef SeaOfLove het volgende:
nog ff snel pavlovla aan het maken. morgen beleggen met druif en mandarijn en wat ik nog meer heb aan fruit in de koelkast
ik las duif
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_74575317
nu colatje, vanavond pasta geloof ik, broertje blijft eten
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_74575798
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 15:38 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

ik las duif
lolz....heb ik ook regelmatig alleen wordt boer-hoer kul-lul botsen-kotsen enz.enz.
pi_74576521
veldertjes met gebakken spekjes, uitjes, ei en rauwe stukjes ui, amsterdamse uien en piccalilly.zal ik er wat sla bij doen?
fles cabernet-sauvignon uit de lanquedoc om het weg te spoelen.
pi_74577999
Vnv zuurkool spek/ananas met worst
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 10 november 2009 @ 16:57:49 #56
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_74578113
Prei, rode kool, gegrild duits biefstukje, gegrilde ui, paprika en knoflook.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_74578330
Hachee, rode kool en aardappels
pi_74579862
ff makkelijk vandaag : aardappelkroketjes met erwtjes en kipschnitzels
pi_74580027
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 17:04 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Hachee, rode kool en aardappels
Ik kom bij jou eten Vanavond lekker een simpele pizza.
All good things are wild and free.
pi_74586091
tagliatelle met champignons, hamblokjes en roomsaus
pi_74586135
ah, honig!
Ja doei.
pi_74586316
best lekker hoor dat, met wat peper

Ik eet nu een stukje gevuld speculaas met wat drinken
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_74586378
ik maakte het vroeger ook veel, lekker hoor vandaar dat ik de combinatie herken

probeer dat soort dingen nu alleen zelf te maken met verse ingredienten.
Ja doei.
pi_74586550
hoef je alleen nog maar de saus zelf te maken
of probeer je ook de tagliatelle?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_74597886
straks brood met pindakaas. ws. 2 stuks.
"Sans toi, les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.."
pi_74598694
vanavond een kliekje andijviestamp (en stamppot is de 2e dag zoveel lekkerder )
En voor straks heb ik een kop pittige wortel/paprikasoep
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_74599101
quote:
Op dinsdag 10 november 2009 21:44 schreef FutureFairytale het volgende:
hoef je alleen nog maar de saus zelf te maken
of probeer je ook de tagliatelle?
ik he het op het moment erg druk maar als ik even de tijd heb maak ik zelf pasta Vooral als er gasten komen
Ja doei.
pi_74599381
is dat lekkerder, minder lekker of beetje hetzelfde als de gedroogde of verse variant van de supermarkt?

Ik heb wat snijkoek op en vanmiddag hamburgers halen denk
Vnv tortellini met verse carbonara saus
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_74599558
quote:
Op woensdag 11 november 2009 11:22 schreef DarkElf het volgende:
vanavondmorgenavond een kliekje andijviestamppot.
En voor straks heb ik een kop pittige wortel/paprikasoep
vanavond pangasiusfilet uit de oven met kruiden/parmezaan korst. Dopererwtjes en krieltjes
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_74599634
vanavond: slavink, gekookte aardappeltjes en ik heb de bietjes al voorgekookt, vermengd met geraspte ui, azijn, suiker, kruidnageltjes peper en zout. dan is het vanavond heerlijk.
fles cote du rhone erbij.
pi_74600513
Ik ga zo deeg kneden voor knoflooknaanbroodjes.
En daar eten we vanavond een gele kipcurry bij, naar recept van Kayotic Kitchen - er zit citroen en kukurma en uienpuree en zwarte peper in.
Verder gestoomde broccoli, voor de pitamientjes.

Als toetje hebben we pruimencrumbles met pecannoten. Was eigenlijk gepland voor gisteren, maar toen aten we onze hutspot pas na tien uur 's avonds. Daarna geen zin meer om taartjes te bakken.
Let me see you stripped down to the bone
pi_74600642
quote:
Op woensdag 11 november 2009 11:43 schreef FutureFairytale het volgende:
is dat lekkerder, minder lekker of beetje hetzelfde als de gedroogde of verse variant van de supermarkt?
Nou, eerlijk gezegd vind ik persoonlijk dat het zelf maken van pasta vaak téveel werk is voor het (naar mijn idee) weinige kwaliteitsverschil met goede gedroogde pasta.
Goedkope gedroogde pasta is vaak niet zo best, omdat die heel glad van structuur is en de saus er niet lekker aan blijft plakken. De wat duurdere gedroogde pasta heeft een ruwer oppervlak, en dat smaakt veel beter.

Verse pasta, bijvoorbeeld van AH, vind ik weinig soeps, het geld niet waard. Dan liever zelf pasta maken, want hoewel tijdrovend - het is wél leuk om te doen!

En wat vindt MoBlo ervan?
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 11 november 2009 @ 12:30:06 #73
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_74600897
Die verse pasta van de AH is inderdaad niet om over naar huis te schrijven. Kan je beter de gedroogde van grand italia ofzo hebben.

Maar ik vind zelfgemaakte pasta wel echt veel lekkerder. Kost natuurlijk wel wat meer tijd, hoewel lasagnebladen echt zo gebeurd zijn.
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
  woensdag 11 november 2009 @ 12:31:49 #74
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_74600952
Oja, ik heb groentjes nodig dus ik maak vanavond een groentenpotje met sperziebonen, rode paprika, aubergine, courgette en wortel met scheut witte wijn en verkruimelde gorgonzola erover.
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_74601238
quote:
Op woensdag 11 november 2009 12:22 schreef minilot het volgende:

[..]

Nou, eerlijk gezegd vind ik persoonlijk dat het zelf maken van pasta vaak téveel werk is voor het (naar mijn idee) weinige kwaliteitsverschil met goede gedroogde pasta.
Goedkope gedroogde pasta is vaak niet zo best, omdat die heel glad van structuur is en de saus er niet lekker aan blijft plakken. De wat duurdere gedroogde pasta heeft een ruwer oppervlak, en dat smaakt veel beter.

Verse pasta, bijvoorbeeld van AH, vind ik weinig soeps, het geld niet waard. Dan liever zelf pasta maken, want hoewel tijdrovend - het is wél leuk om te doen!

En wat vindt MoBlo ervan?
ik proef de liefde wel van mijn vers gemaakte pasta af maar ik vind opzich de pasta die wij meestal hebben (van de AH huismerk of van de Xenos, gedroogd) ook wel te doen. Maar dan vind ik vers lekkerder (zelf gemaakt dus).

Maar omdat ik nu amper tijd heb om echt uitgebreid te koken doe ik het niet echt zo snel meer (druk jaar an sich nu) maar ik kijk nog wel een paar keer per week heimelijk naar mijn pastamachine.

Maar, die gedroogde pasta van de Xenos vind ik persoonlijk wel lekker
Ja doei.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')