ik las duifquote:Op maandag 9 november 2009 22:58 schreef SeaOfLove het volgende:
nog ff snel pavlovla aan het maken. morgen beleggen met druif en mandarijn en wat ik nog meer heb aan fruit in de koelkast
ik he het op het moment erg drukquote:Op dinsdag 10 november 2009 21:44 schreef FutureFairytale het volgende:
hoef je alleen nog maar de saus zelf te maken
of probeer je ook de tagliatelle?
vanavond pangasiusfilet uit de oven met kruiden/parmezaan korst. Dopererwtjes en krieltjesquote:Op woensdag 11 november 2009 11:22 schreef DarkElf het volgende:
vanavondmorgenavond een kliekje andijviestamppot.
En voor straks heb ik een kop pittige wortel/paprikasoep
Nou, eerlijk gezegd vind ik persoonlijk dat het zelf maken van pasta vaak téveel werk is voor het (naar mijn idee) weinige kwaliteitsverschil met goede gedroogde pasta.quote:Op woensdag 11 november 2009 11:43 schreef FutureFairytale het volgende:
is dat lekkerder, minder lekker of beetje hetzelfde als de gedroogde of verse variant van de supermarkt?
ik proef de liefde wel van mijn vers gemaakte pasta afquote:Op woensdag 11 november 2009 12:22 schreef minilot het volgende:
[..]
Nou, eerlijk gezegd vind ik persoonlijk dat het zelf maken van pasta vaak téveel werk is voor het (naar mijn idee) weinige kwaliteitsverschil met goede gedroogde pasta.
Goedkope gedroogde pasta is vaak niet zo best, omdat die heel glad van structuur is en de saus er niet lekker aan blijft plakken. De wat duurdere gedroogde pasta heeft een ruwer oppervlak, en dat smaakt veel beter.
Verse pasta, bijvoorbeeld van AH, vind ik weinig soeps, het geld niet waard. Dan liever zelf pasta maken, want hoewel tijdrovend - het is wél leuk om te doen!
En wat vindt MoBlo ervan?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |