Maandag avond deed ik een opmerkelijke ontdekking, namelijk... ik wou een Merci chocolaatje eten (met stukjes hazelnoot), ik haalde de verpakking eraf, en nam een hap.
De chocola was een beetje korrelig op sommige plekken, ik keek uit verveling naar die droge korrrelige plekjes en zag daar allemaal wormen/maden uit kruipen. Ik brak hem in tweeen en de binnenkant krioelde van de wormen. En ik HAD AL EEN STUK OP!
Ik wist niet wat ik zag, ik heb het helaas snel door de WC gespoeld, stom achteraf want ik had het moeten filmen.
ECHT GOOR!!!
Bij de andere chocolaatjes zat er niks, het was immers de laatste Merci met stukjes Hazelnoot.
Ik denk dat het al in die stukjes hazelnoot heeft gezeten, en nu op kamertemperatuur zich heeft ontpopt tot eiwit-rijk chocolade reepje.
Ik heb meteen Merci / Storck (de fabrikant) hierover een email gestuurd, maar ik heb tot op heden nog NIKS van ze gehoord!
Als je Merci gaat eten, let op of er geen wormen in zitten!