In de laatste week van februari ga ik ook naar NYC. Hoe is het weer dan eigenlijk (ivm kleding die ik meeneem, sjaal, mutc etc...)?quote:Op zaterdag 5 december 2009 22:20 schreef Nesle het volgende:
Februari dit jaar geweest en hoogstwaarschijnlijk januari '10 weer terug!
Het is er erg koud! Maar wij hadden wel erg mooi weer erbij, de laatste dag dat ik er was begon het te sneeuwen, net toen ik in Central Park stondquote:Op zondag 6 december 2009 18:09 schreef Neal87 het volgende:
[..]
In de laatste week van februari ga ik ook naar NYC. Hoe is het weer dan eigenlijk (ivm kleding die ik meeneem, sjaal, mutc etc...)?
Ik vond vooral heel opvallend dat veel restaurantjes helemaal niet 'gezellig' zijn, het zijn allemaal een beetje van die vreetschuren met een of ander kek themaquote:Op dinsdag 8 december 2009 00:07 schreef slaapvaak het volgende:
Ga er op de 6e van Januari 2 dagen heen op doorvlucht naar Lima (Peru). Heb 350 betaalt voor een directe vlucht van Amsterdam naar NY. Zit nog te twijfelen welk hostel ik zal nemen, denk eentje vlak bij Times Square.
Vind het trouwens opvallend dat ik in die verslagen vooral lees dat mensen bij de MacDonalds of een pizza eten. Volgens mij kan je daar voor een hele schappelijke prijs goed uit eten. 20 dollar voor een lobster of enorme steak, dat is 12 euro.
Hmm... bedankt voor de tip! Je moet daar misschien extra goed zoeken.quote:Op dinsdag 8 december 2009 00:12 schreef Merel1808 het volgende:
[..]
Ik vond vooral heel opvallend dat veel restaurantjes helemaal niet 'gezellig' zijn, het zijn allemaal een beetje van die vreetschuren met een of ander kek thema
En de restaurants die er een beetje leuk uitzien zijn ook meteen vrij prijzig.. Wel een tip was 'Simply Pasta' in de 41e straat tussen Broadway en 6th, niet duur, gezellig en superlekker
Het blijft altijd snel grootschaliger dan in Nederland, maar de echte vreet schuren moet je wel kunnen vermijden als je even wat tips op zoekt. In een langere periode in NY een paar jaar terug heb ik mezelf een paar weken lang goed vermaakt met restaurantjes zoeken. Helaas is de eigenaar van mijn favoriete tentje toen inmiddels met pensioen. Twee oud-sterren chefs (echtpaar) die samen in Soho een klein tentje rundenquote:Op dinsdag 8 december 2009 01:16 schreef slaapvaak het volgende:
[..]
Hmm... bedankt voor de tip! Je moet daar misschien extra goed zoeken.
Iedereen zijn ding. Ik heb eigenlijk nooit echt problemen in dat soorten steden, zeker in Parijs niet. Maar NY dus ook niet, hoewel je rond bepaalde landmarks wel doodgegooid wordt met de TGIF's, etc...quote:Op dinsdag 8 december 2009 09:30 schreef Beregd het volgende:
Ik vond juist dat dat in NY keigoed meeviel met de restaurants. Zonder echt te moeten zoeken hebben we telkens wel erg goed en gezellig gegeten voor een schappelijke prijs. Dat is in Parijs of Londen wel wat anders.
Zoals ik zei, ieder zijn mening. In Parijs kan in net zo makkelijk blij gemaakt worden voor weinig als in NY.quote:Op dinsdag 8 december 2009 10:08 schreef Beregd het volgende:
In Parijs kun je heel goed eten, maar je betaalt het wel dubbel.
ja voor dezelfde prijs of iets meer kan je ook wel een rechtstreekse vlucht krijgenquote:Op donderdag 10 december 2009 15:15 schreef Omnifacer het volgende:
Mensen, hoe is het? Ik had een vraagje, vinden jullie 440 euro voor een retour met 1 overstap eind januari duur?
Kijk eens bij continentalquote:Op donderdag 10 december 2009 15:15 schreef Omnifacer het volgende:
Mensen, hoe is het? Ik had een vraagje, vinden jullie 440 euro voor een retour met 1 overstap eind januari duur?
Ik ga hier langs:quote:Op dinsdag 8 december 2009 15:41 schreef Damzkieee het volgende:
Doe es effe de namen posten dan
quote:Longtime theatergoers may mourn the loss of the legendary René Pujol, but chef Vincent Purdy and partner Emily Orr are hoping they'll have room in their hearts (and bellies) for a restaurant that's a bit more tailored to our financial times. Sweet Emily's serves Latin-tinged comfort food from executive chef David Kruse (of Island Palm Grill in New Jersey and Manhattan's Mesa Grill). The room is relaxed and welcoming with soft green velvet walls, dark wood paneling and large vintage sofas.
Must-have meal: Bacon mac-and-cheese croquettes with smoky tomato dipping sauce ($5.50); coffee-rubbed chicken arepas with ancho-maple glaze ($10); smoked pork chops with potato gratin and sweet-and-sour apricot sauce ($16, below); and, for dessert, warm apple cake with caramel sauce and whipped cream ($6).
http://www.thestantonsocial.com/quote:Op donderdag 10 december 2009 10:20 schreef Bulletdodger het volgende:
Mensen nog meer tips wat betreft eten en drinken?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |