quote:
Ligt er een beetje aan hoe je het maakt. Als hier macaroni of spaghetti gemaakt wordt, doen we eigenlijk nooit de pasta door de saus, maar scheppen we de pasta en saus apart op en gooien het op het bord door elkaar. Dan hou je een mooi pannetje saus over (dwz, als er al wat overblijft) en als dat voldoende is voor twee porties dan vriezen we de saus in.
Als je dan wil eten, dan ontdooi je de saus alleen even, je kookt de pasta en dan gooi je de saus wèl in de pan door de pasta en verwarm je het nog eventjes kort (meestal is de hitte van de pasta wel voldoende om de saus op te warmen). Maar we eten dan ook meestal vlees- of tomatensaus.
Als je een snel-klaar pasta wil, kan je eens spaghetti carbonara proberen. Dat kost je misschien één minuutje meer dan het koken van de pasta kost:
bak wat gerookte spekjes uit in een grote koekenpan (ik doe meestal zo'n half bakje voor twee porties)
tegelijkertijd kook je de pasta (duurt ongeveer even lang)
en tegelijkertijd klop je een paar eieren op (ongeveer anderhalf ei per portie) tot het een beetje schuimt. Bij het eiermengsel doe je Parmezaanse kaas (naar smaak, maar reken een grote eetlepel of meer per portie) dit klop je er nog even doorheen.
Als de pasta en de spekjes klaar zijn giet je de pasta af. Zet het vuur uit. Gooi de pasta bij de spekjes in de koekenpan en kwak het eiermengsel eroverheen... Even goed door elkaar husselen (door de hitte van de pan stolt het eiermengsel iets, maar het moet geen roerei zijn). Schep de pasta op een bord, doe er nog wat versgemalen peper overheen en eet smakelijk.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.