abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_73970139
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:20 schreef Bortecinem het volgende:

[..]

Uhu, net als manti maar dan makarna ipv manti.
!
pi_73970148
Hebben jullie weleens arabasi corbasi gegeten? Yozgat yemegi, volgens mij.

pi_73970193
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:21 schreef zarGon het volgende:

[..]

Kan je een beetje vertellen wat het is? Misschien herkent mijn moeder het wel, .
volgens mij heet het "hamur kizartmasi", ik was net aan het zoeken, maar ik heb nooit eerder van deze naam gehoord, wij noemen het altijd "çırtma"

Ken je hamur cirtmasi wel?
Ik ben een pure Turk.
pi_73970211
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:20 schreef zarGon het volgende:
Wij noemen alles ook makarna gewoon. Lekker makkelijk. Niet pasta, macaroni, spaghetti, gewoon makarna.
Pasta..
ik heb dat woord heel lang niet gekend, dus als mensen over "pasta" spraken...
Ik ben een pure Turk.
pi_73970239
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:21 schreef Bortecinem het volgende:
Hebben jullie weleens arabasi corbasi gegeten? Yozgat yemegi, volgens mij.

[ afbeelding ]
Niet dat ik me herinner.. ik ga het vragen
Ik ben een pure Turk.
pi_73970260
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:21 schreef Bortecinem het volgende:
Hebben jullie weleens arabasi corbasi gegeten? Yozgat yemegi, volgens mij.

[ afbeelding ]
Ja, komt van Afyon hee
pi_73970313
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:23 schreef Bilmiyorem het volgende:

[..]

volgens mij heet het "hamur kizartmasi", ik was net aan het zoeken, maar ik heb nooit eerder van deze naam gehoord, wij noemen het altijd "çırtma"

Ken je hamur cirtmasi wel?
Even gegoogled:
quote:
Malzemeler:
3 bağ pazı, 4 sap kara lahana, 2 sap pırasa (yeşil yerinden), 1 su bardağı kuru fasulye (Barbunya), 5 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı tereyağı, pul biber


Yapılışı:
Bütün sebzeler ayıklanıpyıkanır. Kaynayan suya akşamdan ıslatılan fasulye, tuz ilave edilip kaynatılır. Lahananın sapları ve pazının saplarıyla pırasa ilave edilir. Bir taşım kaynatıp biraz yumuşayınca diğer sebzeler ilave edilip, pişirilip, süzülüp, soğutulur. Soğuduktan sonra avuç arasında sıkılarak suyu alınır. Tencerede kızdırılmış tereyağı ilave edilip kavrulur. Servis yaparken üzerine kızdırılmış pul biberli yağ gezdirilip servis yapılır. Sıcak ikram edilir
Zoiets?
pi_73970331
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:27 schreef xminator het volgende:

[..]

Ja, komt van Afyon hee
Ik heb gegoogled en volgens mij eten ze het in heel ic Anadolu.
pi_73970333
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:21 schreef Bortecinem het volgende:
Hebben jullie weleens arabasi corbasi gegeten? Yozgat yemegi, volgens mij.

[ afbeelding ]
Nee... Wel gesneden als baklava, .

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-10-2009 00:33:02 ]
pi_73970396
Ne alaka
pi_73970417
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:30 schreef zarGon het volgende:

[..]

Even gegoogled:
[..]

Zoiets?
Nee, komt niet eens in de buurt . Ik wilde je bijna zeggen dat je beter moest lezen, maar ik heb het verkeerd getypt. Ik had hamur cirtmasi i.p.v. hamur kizartmasi

Ken je dat wel?
Ik ben een pure Turk.
pi_73970495
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:34 schreef Bilmiyorem het volgende:

[..]

Nee, komt niet eens in de buurt . Ik wilde je bijna zeggen dat je beter moest lezen, maar ik heb het verkeerd getypt. Ik had hamur cirtmasi i.p.v. hamur kizartmasi

Ken je dat wel?
Echt kızartılmış hamur? Dan wel. Daar zijn wel foto's van op Google, .
pi_73970520






HEB HONGERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr
pi_73970524
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:38 schreef zarGon het volgende:

[..]

Echt kızartılmış hamur? Dan wel. Daar zijn wel foto's van op Google, .
Ja, ik kan nu pas foto's vinden. Ik kende de naam "hamur kizartmasi" nooit en het kwam ook niet in me op om het zo in te tikken. Ik kon daarom geen voorbeeld foto posten, ik heb het altijd als "cirtma" gekend.
Ik ben een pure Turk.
pi_73970553
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:39 schreef xminator het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

HEB HONGERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr
dit vind ik niet allemaal lekker, maar ik heb ook honger.
kisir
Ik ben een pure Turk.
pi_73970582
Vrouwen en kisir.......
pi_73970591
Gel ben size Adana kebab yapim
pi_73970631
Adres is?

Alleen als ze op de bbq gaan
pi_73970645
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:42 schreef Bortecinem het volgende:
Gel ben size Adana kebab yapim
is het ver?
Ik ben een pure Turk.
pi_73970651
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:42 schreef xminator het volgende:
Vrouwen en kisir.......
ja dat
Ik ben een pure Turk.
pi_73970670
Limburg
pi_73970678
Ik krijg serieus zin in al het eten... .
pi_73970695
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:45 schreef Bortecinem het volgende:
Limburg
dat is erg ver
Ik ben een pure Turk.
pi_73970730
Haha.

Wij BBQ'en zelfs wanneer het buiten -5 graden is. Echt een maand zonder BBQ overleven wij niet.
pi_73970832
quote:
Op vrijdag 23 oktober 2009 00:47 schreef Bortecinem het volgende:
Haha.

Wij BBQ'en zelfs wanneer het buiten -5 graden is. Echt een maand zonder BBQ overleven wij niet.
lekker
nooit iemand zien doen eigenlijk
Ik ben een pure Turk.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')