abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_75193892
quote:
Op dinsdag 1 december 2009 18:00 schreef Public_NME het volgende:
En toen kwam het laatste interview; dat was een technische analyst en die sloopte me met een zeer moeilijk wiskundig raadsel (a.k.a. de brainteaser) wat ik niet eens meer heb kunnen onthouden. Ik had hier (uiteraard) geen antwoord op, dus kwam hij met de vraag 'hoeveel pingpongballen passen er in een Boeing747?'. Nadat ik hier zo goed mogelijk een antwoord op het kunnen proberen te vinden (L*H*B voor het volume v/d 747 en ook voor de pingpong ballen, daarna wat vanaf halen omdat het geen rechthoekenzijn bijv.). Ging niet echt van een leien dakje...
Die "wiskundige" vraag, wat een drama is dat zeg. Zo ook al een vraag over lampjes, je had een aantal lampjes, en je moest zoveel kamers verlichten, hoe pak je dat aan? Ja, weet ik veel (dat zei ik natuurlijk niet )
quote:
En toen mochten we nog een analytische test doen van 20 vragen in 20 minuten, was pittig. Het waren gewoon papieren testen van SHL. Thuis gingen deze testen heel goed, maar hier een stuk minder, ik haalde maar 15 vragen en heb ze sowieso niet allemaal goed. Achteraf gezien had ik moeten vragen of we de test eerst konden maken, want ik was toen nog een stuk frisser. (de andere kandidaten hadden de test vorige week al gedaan, na 2 interviews) Ik denk zelf dat ik op de punten van het analytische interview i.c.m. de test afgewezen ga worden, maar we horen het wel.
Heb je de testen thuis op tijd geoefend? En ze waren gewoon dezelfde als degene die ik je opstuurde right ?

Afhankelijk van de bank, maar in de meeste gevallen wordt er meer waarde gehecht aan de interviews en presentatie dan de testen, die zijn meer als ondersteuning van je applicatie. (aldus wat ik van anderen heb en vaker heb gehoord)
People once tried to make Chuck Norris toilet paper. He said no because Chuck Norris takes crap from NOBODY!!!!
Megan Fox makes my balls look like vannilla ice cream.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')