abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 27 september 2009 @ 22:18:46 #1
104871 remlof
Europees federalist
pi_73165116
Een enkele oplettende lezer had het misschien al gelezen, maar WFL is opgehouden te bestaan! Het forum, ooit begonnen als het Filosofie & Theologie forum, daarna omgedoopt in WFT, een naam die na een maand of 15 ook weer aan de kant werd geschoven voor de huidige naam, is nu gesplitst.

Voor een deel keert het terug naar het begin, door een Filosofie & Levensbeschouwing deel af te splitsen, maar er is nu ook een echt nieuw algemeen Wetenschap & Technologie-forum dat zo in z’n algemeenheid nog niet op FOK! is geweest.

WFL heeft ruim zes jaar bestaan onder deze naam en heeft in die tijd veel moderators gekend! Het was een mooie tijd, maar we gaan nu verder.

We hebben nu dus in plaats van WFL twee nieuwe fora, die we hieronder even toelichten.

Filosofie & Levensbeschouwing

In dit forum kan vrolijk verder gediscussieerd worden over de vraag of God nu bestaat, wat het goede leven is, en wat ethiek nu inhoudt. We richten ons niet op een bepaalde godsdienst of levensbeschouwing. Hier gaan we vrolijke verder met de centrale Islam- en Christendomtopics, de filosofie van alledag en de grote filosofen!

Wetenschap & Technologie

Dit is het forum waarin in principe alles met een wetenschappelijke insteek terecht kan, zoals natuurkunde, scheikunde, wiskunde, astronomie, en wat dies meer zij aan disciplines. Of het hier nu gaat om je favoriete wiskundige bewijs, je leukste natuurkundige experiment, of om een uitleg over de relativiteitstheorie, het kan allemaal.

Het wordt een aanvulling op enkele bestaande fora zoals DIG, F&F, R&P en PTA om dieper in te gaan op de wetenschappelijke achtergrond van die fora, maar ook natuurlijk voor bestaande klassiekers van WFL, zoals evolutietheorie.

We hopen alle vaste bezoekers weer in de nieuwe fora (die worden gemodereerd door Triggershot en Iblis) aan te treffen!
Verandering - Wie is er niet oud mee geworden?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')