wat is dit en waar is het te koop/af te halen?quote:
Het is unagiquote:Op maandag 28 september 2009 22:48 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
wat is dit en waar is het te koop/af te halen?
Ik heb thee met een gangmaker, blijft een heerlijk cakeje
Dit heb ik gehaald bij Kyushu in Utrecht.quote:Unagi (うなぎ) is the Japanese word for freshwater eels, especially the Japanese eel, Anguilla japonica. Saltwater eels are known as anago in Japanese. Unagi are a common ingredient in Japanese cooking. Unagi is served as part of unadon (sometimes spelled unagidon, especially in menus in Japanese restaurants in Western countries), a donburi dish with sliced eel served on a bed of rice. A kind of sweet biscuit called unagi pie made with powdered unagi also exists.[1] Unagi is high in protein, vitamin A, calcium, cholesterol and saturated fat.[citation needed]
aha daarom heb ik er nog nooit van gehoord. Ik ben totaal onbekend met de Japanse keuken, maar het ziet er wat apart uit. Ben benieuwd naar de smaak..quote:Op dinsdag 29 september 2009 15:22 schreef HAL9000S het volgende:
[..]
Het is unagi
[..]
Dit heb ik gehaald bij Kyushu in Utrecht.
quote:
Ik dacht dat pilaf een rijstgerecht is? Zit ik ernaast?quote:Op dinsdag 29 september 2009 17:35 schreef Chain_Reaction het volgende:
Rijst met pilaf. Simple.
Saus geschift.quote:Op dinsdag 29 september 2009 16:51 schreef minilot het volgende:
Kippenbouten in wittewijnroomsaus met rivierkreeftjes en vanille!
quote:Op woensdag 30 september 2009 15:34 schreef ParanoidEv het volgende:
En dan te bedenken dat ik eigenlijk een megahamburger met kaas wilde ga gaan maken.
Lekker even om en om bakken en dan laten rusten in zilverfolie, dan moet ie goed zijnquote:Op woensdag 30 september 2009 17:19 schreef Vandaag... het volgende:
Ik heb een lekkere entrecote voor vanavond met brocoli en gebakken aardappels. Maar.. ik weet niet zo goed hoe ik de entrecote moet bakken![]()
![]()
Ik bedoel, ik kan wel een biefstuk bakken maar ik hoor en zie overal op TV dat je het eigenlijk ook nog even in de oven moet doenKan iemand me zeggen of dat zo is en hoe lang enzo. Danke
jumquote:Op woensdag 30 september 2009 16:20 schreef motorbloempje het volgende:
net een bakje magere kwark met banaan op, en vanavond pasta met een sausje van pesto en creme fraiche
gedaan, was heerlijkquote:Op woensdag 30 september 2009 18:50 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Lekker even om en om bakken en dan laten rusten in zilverfolie, dan moet ie goed zijn
Tieten 2 minuten magnetron of?quote:
gewoon zo, uit het vuistje.quote:Op donderdag 1 oktober 2009 18:05 schreef Chain_Reaction het volgende:
[..]
Tieten 2 minuten magnetron of?
quote:Op donderdag 1 oktober 2009 20:27 schreef Trusten het volgende:
Rauwe andijviestamppot met spekkies en een gehaktbal....heerlijk Hollands!
Ok tieten uit het vuistje. Daar draait menig mens de hand niet voor om.quote:Op donderdag 1 oktober 2009 20:16 schreef Mirjam het volgende:
[..]
gewoon zo, uit het vuistje.
pastasalade was lekker, met uitgebakken hamblokjes, veel te veel geroosterde pijnboompitten, mozzarella, gemenge sla, rucola en wat alfalfa
Uit luiheid liet ik het bij "quote:Op donderdag 1 oktober 2009 20:57 schreef Trusten het volgende:
[..]
Wat is daar mis mee? Heerlijk zo nu en dan
owh wat lekkerquote:Op vrijdag 2 oktober 2009 17:25 schreef Mirjam het volgende:
er staat al zo'n anderhalf uur hachee te pruttelen, straks hutspot maken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |