abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 12 december 2009 @ 10:54:17 #26
163488 RubenSosa
Sierd de Vos = BAAS (KOEKOEK!)
pi_75543857
quote:
Op zondag 29 november 2009 17:14 schreef MoneyTalks het volgende:

[..]

Gewoon je resolutie aanpassen
Mag ik vragen hoe je dat doet?
Monza 2021: RIC #1 - and for anyone who thought i left, i never left. i just moved aside for a bit.
  zaterdag 12 december 2009 @ 22:56:39 #27
13330 RAILGUNNER
Més que un club
pi_75563578
quote:
Op zondag 29 november 2009 16:54 schreef LudoSanders het volgende:
Unibet biedt de gelegenheid om gratis Barcelona - Real Madrid te kijken overigens.

Bron
Was dit een eenmalige actie om het gratis te bekijken of kan dat altijd bij Unibet? Zijn er online mogelijkheden om gratis Spaans voetbal te zien of is dat minder legaal?
quote:
Op zaterdag 12 december 2009 10:54 schreef RubenSosa het volgende:
Mag ik vragen hoe je dat doet?
Er van uitgaande dat je Windows XP in het Nederlands hebt:
Configuratiescherm -> Beeldscherm -> Instellingen (5e tabblad) -> Beeldschermresolutie
  zondag 13 december 2009 @ 14:56:09 #28
163488 RubenSosa
Sierd de Vos = BAAS (KOEKOEK!)
pi_75578429
quote:
Op zaterdag 12 december 2009 22:56 schreef RAILGUNNER het volgende:

[..]

Was dit een eenmalige actie om het gratis te bekijken of kan dat altijd bij Unibet? Zijn er online mogelijkheden om gratis Spaans voetbal te zien of is dat minder legaal?
[..]

Er van uitgaande dat je Windows XP in het Nederlands hebt:
Configuratiescherm -> Beeldscherm -> Instellingen (5e tabblad) -> Beeldschermresolutie
Thx.
Unibet heeft trouwens ALLE rechten van La Liga. Alle wedstrijden zijn dus ook gewoon via de site te volgen. Je moet alleen een account hebben.
Monza 2021: RIC #1 - and for anyone who thought i left, i never left. i just moved aside for a bit.
pi_75635116
Nu op Veronica: "Lauren verslaat" (in Barcelona en over de club).
sig verwijderd door FA
pi_75812774
En de volgende prijs is binnen!
quote:
Messi bezorgt Barcelona zesde prijs van kalenderjaar

Barcelona heeft het uitstekende kalenderjaar afgesloten met een prijs. De ploeg van Josep Guardiola leek de finale van het WK voor clubteams te gaan verliezen van Estudiantes, maar vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd zorgde Pedro ervoor dat het duel een verlenging kreeg. In deze extra tijd groeide Lionel Messi uit tot de gevierde man. De Argentijn werkte de 1-2 tegen de touwen en bezorgde Barcelona daarmee de eerste Intercontinental Cup uit de historie.

Bij de fans van Estudiantes vielen dikke tranen. De Argentijnen werkten zich een slag in de rondte en kwamen voor rust ook op voorsprong, die lange tijd beslissend leek te zijn. Barcelona kwam echter nog terug en trok in de extra tijd alsnog aan het langste eind. Na Manchester United kreeg het WK voor clubteams zodoende opnieuw een Europese winnaar. Voor Barcelona betekende het na het landskampioenschap, de Copa del Rey, de Champions League, de Europese Supercup en de Spaanse Supercup de zesde prijs van 2009.

In de reguliere speeltijd was Barcelona, zoals gezegd, dus nog ontsnapt aan een nederlaag. Estudiantes was acht minuten voor rust op voorsprong gekomen dankzij een doelpunt van Mauro Boselli, die een kopduel won van Eric Abidal en een voorzet van Enzo Perez daarmee tot voorzet promoveerde. Dit doelpunt leek lange tijd voor de beslissing te gaan zorgen, maar vlak voor tijd sleepte Pedro een verlenging uit het vuur. Het goudhaantje van Barcelona werd gevonden door Gerard Pique en wipte de bal over Damián Albil.

Gezien de verhoudingen op het veld kwam de Europees kampioen deze treffer wel toe. Barcelona had in de eerste helft niet bijster veel laten zien, maar kwam na rust beter voor de dag en kreeg ook een behoorlijk aantal mogelijkheden om op gelijke hoogte te komen. Pedro was de man die voor gerechtigheid zorgde, waarna de wedstrijd een verlenging kreeg. Estudiantes oogde in deze extra speeltijd aangeslagen en kon een nederlaag niet voorkomen.

Barcelona deed er alles aan om strafschoppen te voorkomen en werd al snel gevaarlijk. Een vrije trap van Messi ging rakelings over het doel van Albil, terwijl een tweede poging van de Argentijn net naast de verkeerde kant van de paal suisde. Driemaal bleek scheepsrecht te zijn, want bij de volgende inzet van Messi was het wel raak. De Europees voetballer van het jaar werd gevonden door Daniel Alves en werkte de bal met de borst langs Albil, die zijn ploeg vervolgens niet meer langszij zag komen
Met dank aan Messi.


Toffe reclame btw.



So true.
As your walls tumble down, they crack into a smile, and the illumination of self shines through.
pi_75817677
yess!! Geweldig!
geniet nooit met mate
pi_75820101
Geweldige slagroom op de grote taart
pi_75820233
quote:
Op zaterdag 19 december 2009 23:15 schreef SuperFokker het volgende:
Geweldige slagroom op de grote taart
En dan dit jaar gewoon weer hetzelfde doen, maar dan met Ibrahimovic. Gun hem dan ook weleens zijn succes!
As your walls tumble down, they crack into a smile, and the illumination of self shines through.
pi_78514129
Het is dood hier, even een klein kickje.
quote:
Geld is voor Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan geen probleem en dus mag Roberto Mancini komende zomer een stedentrip naar Barcelona maken. De coach van Manchester City moet ervoor zorgen dat Zlatan Ibrahimovic de weg richting het City of Manchester Stadium bewandelt. Financiën spelen geen rol. De Zweed kan dertien miljoen euro per jaar gaan verdienen en men denkt aan een transfersom van 180 miljoen. (The Sun)
Zou het heel raar zijn om bijvoorbeeld Ibra dan te laten gaan en Villa te halen? Ibra heeft tot nu toe nog niet gepresteerd waar in tot in staat is. Daarbij haal je met Villa een zekerheid in huis dat hij presteert in de Spaanse competitie.
pi_80005870
quote:
Soms zie je jeugdwedstrijden waarvan de waarde pas later wordt bepaald. Begin dit seizoen was het competitieduel tussen de A1-junioren van Ajax en ADO Den Haag er zo eentje.

Pakweg honderd nieuwsgierigen vergaapten zich op sportpark
De Toekomst aan een voetbalshow waarin Christian Eriksen de absolute hoofdrol opeiste. Ajax verpulverde de Haagse opponent met 10-0 en het Deense talent was bij praktisch ieder doelpunt betrokken, als aangever dan wel vormgever. Alle aanwezige toeschouwers wisten: deze jongen zien we dit seizoen terug in de Amsterdamse hoofdmacht.

Van een nog veel hogere orde was een juniorenwedstrijd die ik acht jaar geleden in Spanje bekeek. Kort daarvoor had Tonnie Bruins Slot me tijdens een telefoongesprek getipt over het elftal van Barcelona Onder-16. 'Als je weer eens in de buurt bent, móet je die ploeg gaan bekijken', kraaide de meesterscout. Ik wist genoeg.

Bruins Slot heeft door de jaren heen een database met ontelbaar veel talenten in zijn hoofd opgeslagen en als zo iemand bevangen wordt door enthousiasme, kun je zijn advies zonder aarzeling opvolgen. Hij had geen woord te veel gezegd.

De naam van de tegenstander is me ontschoten, maar wat ik eind 2002 op een bijveld van stadion Camp Nou zag maakte diepe indruk. Het jeugdelftal van Barcelona dartelde en wervelde, de spelvreugde spatte van het spel af. Centraal achterin stond de grootste van het stel, een puber die vanwege zijn dunne lange benen door de vaste volgers van de ploeg De Flamingo werd genoemd.

Dat bleek Gerard Piqué te zijn. Het middenveld werd geregisseerd door een klein ventje dat de aanvoerdersband met zichtbare trots om zijn dunne linkerarmpje droeg. 'Die heet Cesc Fabregas', vertelde een stokoude Catalaan langs de lijn. 'Dat wordt een topper', voegde de man daar aan toe. 'Maar de allerbeste is de allerkleinste.'

Hij wees naar een schriel kereltje in de voorhoede en sprak diens naam toen al met ontzag uit: Lionel Messi. De man vertelde geen wedstrijd van dit jeugdelftal over te slaan en onthulde de bijnaam van deze bijzondere bundeling van talent. 'Deze ploeg noemen we het Baby Dream Team.'

Een groter compliment dan een verwijzing naar het vroegere droomelftal van trainer Johan Cruijff is in Catalonië niet denkbaar.

Messi, Fabregas en Piqué zijn kinderen van La Masía, de moeder aller jeugdopleidingen. Ze brachten hun jonge jaren door in een boerderij uit 1702, door Barcelona in 1979 omgebouwd tot kloppend hart van de kweekschool van de club. De prachtige oude hoeve staat in de schaduw van Camp Nou en gemiddeld wonen er zestig jonge voetballers en basketballers.

In Spanje luidt de algemene benaming voor een jeugdopleiding La Cantera, de steengroeve. Een weinig toepasselijke naam in het geval van Barcelona, waar vooral diamanten worden gedolven. Piqué en vooral Messi groeiden op La Masía uit tot de sensationele spelers die ze heden ten dage zijn. Fabregas vertrok in de zomer van 2003, op zestienjarig leeftijd, naar Arsenal.

Hij koppelde drie jaar jeugdopleiding bij Barcelona aan de uitmuntende scholing van Arsène Wenger. Ook niet verkeerd. Deze en volgende week staan de drie jeugdvrienden in de Champions League tegenover elkaar, voor het eerst in hun leven. Het zal vermoedelijk meteen de laatste keer zijn.

Komende zomer wil Barcelona haar verloren zoon terughalen uit Londen en Fabregas schijnt daar oren naar te hebben. Trainer Pep Guardiala, zelf ook afkomstig van La Masía, wil zijn meesterwerk vervolmaken. Een middenveld met Fabregas, Xavi en Iniesta, allemaal opgegroeid op de meest productieve boerderij ter wereld. Het is een oogst om van te watertanden.
http://www.vi.nl/Achtergr(...)jeugdopleidingen.htm
pi_80030363
Eigenlijk kunnen ze die CL beker net zo goed maar meteen weer aan Barca geven

Ik zie Inter, Man U/Bayern of Lyon dit team niet tegenhouden (de finale wordt trouwens Barcelona-Lyon ).
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_80030380
quote:
Op woensdag 7 april 2010 04:28 schreef TLC het volgende:
Eigenlijk kunnen ze die CL beker net zo goed maar meteen weer aan Barca geven

Ik zie Inter, Man U/Bayern of Lyon dit team niet tegenhouden (de finale wordt trouwens Barcelona-Lyon ).
Ik ben hier nog niet zo zeker van. Ze zijn in mijn ogen wel favoriet, maar over 2 wedstrijden heeft een team als Inter gewoon een kans tegen Barcelona.
  woensdag 7 april 2010 @ 04:36:23 #38
198365 Morendo
The Real Deal
pi_80030387
quote:
Op woensdag 7 april 2010 04:28 schreef TLC het volgende:
Eigenlijk kunnen ze die CL beker net zo goed maar meteen weer aan Barca geven

Ik zie Inter, Man U/Bayern of Lyon dit team niet tegenhouden (de finale wordt trouwens Barcelona-Lyon ).
De moeilijkste tegenstander treft Barca iig in de halve finale. Ik zie Inter op zich wel stunten. Mocht Barca in de finale komen, dan winnen ze het natuurlijk wel.
Die Lebenslust bringt dich um.
pi_80081160
Heeft iemand ervaring met het kopen van kaartjes voor een wedstrijd van Barcelona? Ik kom via Google op de site barcelona-football-tickets.com, maar heb geen idee of deze site een beetje betrouwbaar is.
pi_80089729
quote:
Op woensdag 7 april 2010 04:28 schreef TLC het volgende:
Eigenlijk kunnen ze die CL beker net zo goed maar meteen weer aan Barca geven

Ik zie Inter, Man U/Bayern of Lyon dit team niet tegenhouden (de finale wordt trouwens Barcelona-Lyon ).
Ik denk Barca-Bayern. Gelijk de lastigste tegenstander. Maar Messi is puur genieten.

Weet iemand of de kraker van zondag zaterdag! ergens in een kroeg te volgen is? Wordt het op een beetje normaal kanaal uitgezonden? Of anders online, zo ja waar?

Bij voorbaat dank!

[ Bericht 0% gewijzigd door El_Matador op 08-04-2010 18:06:42 ]
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_80107672
quote:
Op donderdag 8 april 2010 13:36 schreef PindakaasEnHagelslag het volgende:
Heeft iemand ervaring met het kopen van kaartjes voor een wedstrijd van Barcelona? Ik kom via Google op de site barcelona-football-tickets.com, maar heb geen idee of deze site een beetje betrouwbaar is.
Gewoon via deze site https://entrades.fcbarcelona.cat/web/en/entrades.html

Dan krijg je een e-ticket. Werkt prima, normale prijs, heb het zelf afgelopen december gedaan.
Karakter en zelfvertrouwen verkopen ze niet in kledingwinkels vrees ik.
pi_81624170
Eerder gingen er geruchten dat ze Torres en Vila gingen halen, de kans dat ze nu nog Torres halen lijkt me wel heel erg klein. Toch jammer, had liever Torres gezien dan Villa.
pi_83731268
Schop.

Barça in geldnood en verkoopt Tsjigrinski

http://www.nu.nl/sport/22(...)opt-tsjigrinski.html
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_83733789
Denk dat die Villa de beste koop wordt van dit transfer seizoen. Die man gaat er geloof ik gewoon 40 in knallen bij Barca.
pi_83737075
quote:
Op dinsdag 6 juli 2010 17:34 schreef wolfrolf het volgende:
Schop.

Barça in geldnood en verkoopt Tsjigrinski

http://www.nu.nl/sport/22(...)opt-tsjigrinski.html
Ik begreep die aankoop ook niet. Matige speler naar mijn mening.
pi_83766138
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=111873

Barça moet geld lenen om salarissen te betalen
pi_83771054
Ik heb het idee dat Rosell bewust dit soort berichten de wereld in helpt om Laporta in diskrediet te brengen.
Karakter en zelfvertrouwen verkopen ze niet in kledingwinkels vrees ik.
  woensdag 7 juli 2010 @ 17:45:10 #49
198365 Morendo
The Real Deal
pi_83772269
Gewoon Sla dan verpatsen aan Chelsea of Real Madrid.
Die Lebenslust bringt dich um.
pi_83788021
Wanneer begint de Primera weer eigenlijk?
lekker faxen heel de dag echt genot
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')