abonnement Unibet Coolblue
pi_72759897
quote:
Op dinsdag 15 september 2009 10:47 schreef Mark het volgende:
Vooral dat onderschrift bij Wegereef en Pietje
Ja, briljant inderdaad.

Ik vond de 'dit mag niet' en 'dit mag wel' een schitterend een tweetje
- I'm buttwalking... is that a crime? -
-Never underestimate the predictability of stupidity-
pi_72763287
quote:
Op maandag 14 september 2009 16:07 schreef BasNijmegen het volgende:
Wat een heerlijke laatste 20 minuten van de wedstrijd. Echt een feestje in het uitvak Wil een van de Vitesse fans nog bedanken voor de euro die naar mijn hoofd (net mis) gegooid werd. Hierdoor kan ik mijn (vieze) bakje koffie (zag eruit als thee) reduceren naar 1 euro 40. Het is toch belachelijk dat je ¤2.40 moet betalen voor een kop koffie!
Ook al had je een kater, het is belachelijk dat je om half 5 geen bier drinkt
pi_72775565
quote:
Op dinsdag 15 september 2009 13:00 schreef DeVinger het volgende:

[..]

Ook al had je een kater, het is belachelijk dat je om half 5 geen bier drinkt
pffffff
Website: Sneaker-forum.nl
pi_72823745
As weekend moeten we tegen AZ. Wat denken jullie?
Website: Sneaker-forum.nl
pi_72824247
quote:
Op woensdag 16 september 2009 22:44 schreef BasNijmegen het volgende:
As weekend moeten we tegen AZ. Wat denken jullie?
Damage-control?
Niet teveel tegendoelpunten?
The Rated-R Era ... A Decade of Decadence
Mr. Prolapse 2009
pi_72832532
Tegen de grotere clubs kan NEC zich altijd opladen. AZ heeft doordeweeks moeten spelen (nieuw ritme). Het team heeft weer een week extra op verlies van Schone in kunnen spelen, en misschien staat het nu wel goed. Komaan positief blijven
Website: Sneaker-forum.nl
pi_72832600
Ja dat wel
Maar toch, ik hoop vooral dat er een echt "team" staat en niet het losse ram-die-bal-naar-Vlemmincx clubje.
The Rated-R Era ... A Decade of Decadence
Mr. Prolapse 2009
pi_72832775
Mooi interview
quote:
Lasse Schöne kent de weg naar Zeist al
Uitgegeven op 17 september 2009 8:15

Van alle reacties die Lasse Schöne kreeg, trof die van Morten Olsen hem het meest. Nadat de middenvelder van N.E.C. vrijdag tijdens de training zijn kruisband afscheurde, belde de Deense bondscoach zijn kersverse international om hem een hart onder de riem te steken. „Als ik rond een interland toevallig in Denemarken kon zijn, moest ik beslist naar het spelershotel komen. Konden we bijpraten. Even weer bij de jongens zijn. Dat telefoontje voelde goed”, zegt Schöne, terwijl hij thuis op de bank het kussen onder zijn gekwetste knie opschikt.
Toen hij vrijdag onderweg naar het ziekenhuis met Marije belde, wist zijn vrouw gelijk dat het mis was. „Lasse klonk heel erg teleurgesteld. Verdrietig vooral. Zo had ik hem nog nooit gehoord”, zegt ze. Zaterdagochtend bij het ontwaken drong de nieuwe werkelijkheid nog maar eens tot hem door. „Al was het alleen maar omdat het anderhalf duurde voordat ik beneden was”, overdrijft hij met een flauwe glimlach.

Maar nu we vijf dagen verder zijn is de stemming bij de Deen totaal omgeslagen. Schöne is strijdbaar. „Met het oog op het WK wil ik zo snel mogelijk fit worden. Ik ga uit van zes maanden. Niet van negen. Hoop ik op het eind van het seizoen nog wat wedstrijden mee te pikken. Ik zal niet beweren dat ik dan zeker geselecteerd word, maar de bondscoach zei zelf nog: als ik op tijd wedstrijdfit ben, kan het zelfs een voordeel zijn omdat ik dan geen lang seizoen in de benen heb.”

Morgen wordt hij al geholpen door Epyng Hu, de orthopedisch chirurg van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) die ook aan N.E.C. verbonden is. „Hij heeft met de foto’s in de hand uitgelegd wat er gebeurd is en wat we moeten doen. Hij liet me verschillende methodes zien. Bij mij halen we de nieuwe kruisband uit mijn hamstring. Ik begreep ook dat er met de knieband niet veel mis. En er was nog iets wat ik ook niet had, maar dat ben ik eerlijk gezegd alweer vergeten. Ik mocht zelf beslissen wie me opereert. Als ik naar Amsterdam zou willen, was dat ook geen probleem. Maar mijn gevoel bij hem was goed. En het is lekker dichtbij,” weet Schöne die op vijf minuten rijden van het stadion en het CWZ woont. N.E.C. heeft al een andere auto, een automaat, voor hem geregeld. „Toevallig had ik een paar weken geleden zelf al een automaat besteld.” Hij negeert de besmuikte lachjes van zijn toehoorders. Een echte vent stapt niet in een automaat. Die wil schakelen! „Dat moet ik al genoeg. 86.000 keer als ik onderweg ben naar N.E.C. Dankzij al die stoplichten. Let op, de automaat wordt de toekomst. Heerlijk.”

Afgelopen zondag had hij een andere nieuwe ervaring. „Zag ik voor het eerst een wedstrijd van N.E.C. live op tv. Eerst had ik er wel zin in. Maar toen het begon, kreeg ik het moeilijk. Helemaal toen Vitesse op 2-0 kwam. Nu is het afgelopen, dacht ik. Totdat die gekke Belg de ene na de andere bal honderd meter het veld ingooide. Wordt het nog 2-2. Klasse hoor. Echt een compliment voor de jongens.”

Schöne gelooft dat hij mentaal sterker uit deze blessureperiode zal komen. Natuurlijk heeft hij gepraat met Mark Otten en Joey Brock. Ploeggenoten die in hetzelfde schuitje gezeten hebben. „Natuurlijk ken ik de geschiedenis van Mark. Maar ik wilde beide verhalen toch graag horen,” verwijst de Deen naar de botte pech die Otten trof toen diens rentree verstoord werd door een noodzakelijke tweede operatie. De centrale verdediger kan de weg naar Zeist (waar veel profvoetballers met langdurige blessures revalideren) inmiddels dromen. Schöne heeft ‘m al uitgestippeld. „Normaal doe je er drie kwartier over. Eventueel binnendoor bij Arnhem. Rekening houden met files voor de Waalbrug en op de A50”, verzorgt hij zijn eigen verkeersinformatie.

Hij kijkt eens naar zijn linkerbeen waarmee hij N.E.C. vorig jaar in Moskou voor de UEFA Cup tegen Spartak naar een 2-1 zege schoot. „Die komt er sterker uit”, wrijft hij even over de knie. „Ik word weer zo fit als een hondje.”

„Hoentje”, corrigeren wij hem. „Wat is een hoentje?”, reageert Lasse. „Een soort kip”, zegt Marije. „Ik dacht dat jullie altijd hondje bedoelden,” haalt hij zijn schouders op. En je ziet hem denken. Hoentje. Hondje. Ik wil zo snel mogelijk fit worden. Daar gaat het om.

Bron: De Gelderlander, door Danny van den Broek
Website: Sneaker-forum.nl
pi_72832985
Hehe inderdaad zeg. Sympathieke kerel
The Rated-R Era ... A Decade of Decadence
Mr. Prolapse 2009
pi_72870843
quote:
Op woensdag 16 september 2009 22:44 schreef BasNijmegen het volgende:
As weekend moeten we tegen AZ. Wat denken jullie?
Ik kan me van onze europacup campagne herinneren dat de wedstrijden in competitie ná een midweekse EC-wedstrijd vaak geen duels waren waarbij de fitheid en motivatie aanwezig waren.

Dus ik vermoed dat AZ niet over ons heen gaat rollen, maar toch zal het wel een reguliere nederlaag worden , 2-0 , 3-0 , 3-1 zoiets.

Ik zie ons echt niets rapen qua punten. De ingooien, daar kunnen we wat mee, maar voetballend is het al weken treurig. En we krijgen altijd wel een goal tegen ( de tijden van Wisgerhof- Olsson zijn voorbij ).
pi_72877964
Het is het begin van de competitie. AZ heeft nog echt geen last van 'Europese vermoeidheid' hoor. Alleen met extreem veel geluk is er wat te halen in Alkmaar..
I don't really come from outer space || Last.fm
pi_72878035
Het is iig een wedstrijd waarin NEC niets hoeft en alles is meegenomen. AZ moet natuurlijk komen en het is jammer dat ze verloren hebben midweeks waardoor ze, zeker ook na ADO uit, nu mķeten winnen. Toch zijn ze thuis niet overtuigend hoor, kijk naar Willem II thuis.
pi_72898903
Ben gister bij Lasse langs geweest. De operatie is geslaagd. Normaal gesproken doen ze deze operatie in twee stukken, maar bij hem durfden ze het aan het in een keer te doen. De rusttijd van een maand tussen de twee operaties was niet nodig. Ze hebben een stuk van zijn hamstring gebruikt als nieuwe kruisband. Hij is zelf erg nuchter onder alles en ziet nog kansen voor het spelen op het WK. Zoals het er nu naar uitziet, is het nog mogelijk dat hij dit seizoen aan het einde misschien nog een wedstrijdje meepikt, maar dat is niet zijn hoofddoel.

Daarnaast gaat het niet goed met het herstel van Mark Otten. Er blijft voortdurend vocht in zijn knie terugkeren waardoor het spelen voorlopig een probleem is. Het is onduidelijk hoe lang het nog gaat duren voordat dit opgelost zal zijn.

Verder heeft de vader van Edgar Barreto weer eens contact gezocht met NEC. Hij heeft NEC geadviseerd om een speler van 16 uit Paraguay aan te trekken. Aangezien de ervaringen met NEC goed zijn qua opvang en het een ideale club is (in zijn ogen) om door te groeien, zag hij het wel zitten als die pupil naar NEC zou gaan. Of het daadwerkelijk gaat gebeuren, is voor mij onduidelijk.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_72899125
Lasse
Otten Da's beduidend minder..... Die kerel gun ik het echt om weer op Eredivisie niveau te kunnen voetballen.

16, Paraguay...de nieuwe Suarez?
The Rated-R Era ... A Decade of Decadence
Mr. Prolapse 2009
pi_72899669
Ow, en Kivuvu is vanavond de 'vervanger' van Schöne, heb ik begrepen.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_72899730
Goossens nog steeds geblesseerd / niet wedstrijdfit dan?
The Rated-R Era ... A Decade of Decadence
Mr. Prolapse 2009
pi_72899743
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 10:35 schreef Dragorius het volgende:
Goossens nog steeds geblesseerd / niet wedstrijdfit dan?
Niet voor 90 min. begreep ik.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_72899757
Ben benieuwd.. Kivuvu kan wellicht toch wat meer aan de opbouw werken, had er toch liever Goossens gezien nu.

En voorin?
The Rated-R Era ... A Decade of Decadence
Mr. Prolapse 2009
pi_72901917
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 10:37 schreef Dragorius het volgende:
Ben benieuwd.. Kivuvu kan wellicht toch wat meer aan de opbouw werken, had er toch liever Goossens gezien nu.

En voorin?
El Kabir, Vleminckx, Fejzullahu
en op het middenveld speelt Kivuvu.

Goossens krijgt wel een invalbeurt als het even kan.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_72902372
kabir? die is toch geschorst?
The Rated-R Era ... A Decade of Decadence
Mr. Prolapse 2009
pi_72905179
quote:
Op zaterdag 19 september 2009 12:45 schreef Dragorius het volgende:
kabir? die is toch geschorst?
Neen, was een foutje van Omroep Gelderland.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_72905260
Aanpassing van Lodeweges is eigenlijk vooral dat het middenveld nu met de punt naar achter staat.. Het is nog geen 4-4-2, wat perfect bij dit spelersmateriaal zou passen..
I don't really come from outer space || Last.fm
pi_72918916
YES! YES !YES!
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_72919093
!!!
The Rated-R Era ... A Decade of Decadence
Mr. Prolapse 2009
pi_72919364
Wat een koningen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')