abonnement Unibet Coolblue
pi_72332768
Waarom startte hij niet in de basis dan?
  dinsdag 1 september 2009 @ 09:35:53 #102
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_72332816
We hebben de Melvin Platje van Denemarken gehaald.

En toch heb ik bij deze transfer echt een goed gevoel, vooral vanwege het feit dat we hem al jaren blijken te volgen en dat hij nooit haalbaar was, tot dit weekend.
pi_72332826
quote:
Op dinsdag 1 september 2009 09:33 schreef MaxPower het volgende:
Waarom startte hij niet in de basis dan?
welke speler bedoel je???

beide spelers hadden we zondag nog niet/nog niet bij de selectie
miisschien dat we dit jaar toch van SCH gaan winnen
maar aan de andere kant, die hebben dan een nieuwe trainer, en gek genoeg winnen die clubs dan bijna altijd...
pi_72332885
quote:
Op dinsdag 1 september 2009 09:33 schreef MaxPower het volgende:
Waarom startte hij niet in de basis dan?
Geen idee. Hij is topscorer en International.

Coaches zijn soms rare wezens. Waarom krijgt Dos Santos geen speelminuten bij Spurs, waarom zat Koevermans zo lang op de bank, waarom heeft V Loo een jaar op doel gestaan terwijl we Luciano hadden?

We hebben mazzel dat Kopenhagen de CL is misgelopen anders was een transfer van Nordstrand onbespreekbaar geweest voor Kopenhagen. Maar ik denk dat er een behoorlijk prijsklaartje aan Nordstrand hangt gezien het feit dat de FC hem huurt. Gelukkig met optie tot koop, en als ik Nijland zo hoorde op de radio denkt men dat de kans groot is dat ze die optie in de toekomst gaan lichten.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_72332886
quote:
Op dinsdag 1 september 2009 09:35 schreef Prosac het volgende:
We hebben de Melvin Platje van Denemarken gehaald.

En toch heb ik bij deze transfer echt een goed gevoel, vooral vanwege het feit dat we hem al jaren blijken te volgen en dat hij nooit haalbaar was, tot dit weekend.
iedereen heeft een goed gevoel
maar nu moeten we meteen niet de meest onmogelijke doelpunten verwachten, maar dit is duidelijk wel een vooruitgang denk ik
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_72336915
quote:
Nordstrand sluit ook maandag aan

Morten Nordstrand bracht gisteren een bliksembezoek aan Euroborg. Hij is inmiddels weer in Denemarken om daar persoonlijke zaken af te wikkelen. Komende zondag zal hij samen zijn nieuwe teamgenoot Nicklas Pedersen naar Groningen afreizen. Maandagmiddag traint hij voor het eerst mee.

De zoektocht naar een opvolger van Marcus Berg is met het aantrekken van de nieuwe nummer 9 voltooid. Nordstrand over zijn kwaliteiten: “Ik ben een speler die binnen het zestienmetergebied veel aan de bal komt, kansen krijgt en benut. Maar ik wil ook mijn teamgenoten voorzien van assists. Er worden doelpunten van mij verwacht. Scoren is wat ik mijn hele carrière heb gedaan. Toen ik bij FC Kopenhagen kwam, was de situatie hetzelfde. Ik kan dus met de druk omgaan.”

De 26-jarige aanvaller over de belangstelling die FC Groningen al eerder toonde voor hem. “Ze volgen mij al vanaf mijn achttiende. En inderdaad hebben ze eerder naar mij geïnformeerd. Ik volg altijd mijn gevoel en tot nu toe vond ik het nog niet het juiste moment om de stap naar het buitenland te maken. Nu ben ik daar wel aan toe.”

Het feit dat er inmiddels twee andere Denen deel uitmaken van de selectie is volgens Nordstrand een ‘bonus’. “Maar het is geen overwegende reden geweest om naar FC Groningen te komen. Dat is namelijk vooral het feit dat de Eredivisie weer een stap hoger is dan de Deense hoogste divisie.”

De international van Denemarken maakt momenteel geen deel uit van de A-selectie van zijn vaderland, waarvoor hij in acht optredens driemaal scoorde. “Dat ik er nu niet bij zit, heeft te maken met het feit dat ik bij FC Kopenhagen niet verzekerd ben van een basisplaats. Via mijn overgang naar FC Groningen wil ik me weer in de kijker spelen bij de Deense bondscoaches.”

FC Groningen
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 1 september 2009 @ 12:39:20 #107
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_72337656
Is Koen nou geschorst voor Heerenveen, of niet?
pi_72341190
quote:
[quote]Op dinsdag 1 september 2009 12:39 schreef Prosac het volgende:
Is Koen nou geschorst voor Heerenveen, of niet?
Geen idee.
quote:
Exclusieve reportages in FC Groningen TV

In de 245ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de wedstrijd tegen PSV, maakt hij de balans op van het transferwindow en meldt hij de opening van het vrijwilligershome, genaamd het ‘Fluks Hoes’.

“Ondanks een goede eerste helft hebben we het afgelopen zondag niet kunnen bolwerken tegen PSV. Door de 2-0 nederlaag hebben we na vijf competitiewedstrijden pas twee punten. Maar vanaf vandaag (dinsdag – red.) kunnen we gelukkig vooral vooruit gaan kijken. Om 18.00 uur gaat de transfermarkt op slot en sluiten we een onrustige periode af. Als we de balans opmaken, mogen we stellen dat we ons uiteindelijk meer dan behoorlijk hebben weten te versterken en dat onze eerste selectie nu zowel kwantitatief als kwalitatief op sterkte is.”

De weg naar boven
“Nadat we eerste Mike Zonneveld wisten te huren van PSV, hebben we daarna middenvelder Thomas Enevoldsen weten te contracteren en gisteren (maandag – red.) spits Morten Nordstrand. In de wetenschap dat Petter Andersson op schema loopt bij het herstel van zijn kruisbandblessure en ook een andere middenvelder, in de persoon van Tim Sparv, zich in de winterstop meldt bij FC Groningen, hebben wij er het volste vertrouwen in dat wij de weg naar boven weer gaan vinden. Vanaf volgende week maandag, in de aanloop naar de derby tegen sc Heerenveen, maken we als het ware een nieuwe start.”

Terugblikken
“Nu de transferperiode is geëindigd, kunnen we ook terugblikken. Met name over het aantrekken van een nieuwe spits is veel ophef geweest. Veel gehoorde kritiek daarbij was dat wij niet direct een opvolger hadden klaarstaan voor de naar HSV getransfereerde Marcus Berg, zoals dat twee jaar terug met de komst van Berg wel het geval was bij het vertrek van Luis Suarez naar Ajax. Bij die transfer viel qua timing echter alles perfect in elkaar. Natuurlijk konden wij – net als een ieder ander – aanvoelen dat Berg FC Groningen zou gaan verlaten, zeker na zijn glansoptreden tijdens het EK onder-21 in Zweden. Maar wij konden simpelweg geen andere spits kopen, voordat de verkoop van Berg zeker was.”

Gespeculeerd
“Hoewel er veel gespeculeerd is over de belangstelling voor Berg, zijn er maar twee clubs echt concreet geweest. Dat waren AZ en HSV, waarbij die laatste club ook lange tijd geen haast maakte. Het was voor ons financieel onverantwoord al miljoenen uit te geven aan een nieuwe spits, voordat Berg überhaupt verkocht was. Als er om welke reden dan ook geen deal was gekomen rond Berg, dan hadden we financieel gezien een levensgroot probleem gekend. Net als de meeste andere clubs moesten ook wij eerst verkopen, voordat we konden kopen.”

Al langer bekend
“Gezien deze omstandigheden zijn wij er dan ook trots op dat wij nu op het laatste moment nog een spits hebben weten aan te trekken, die bij ons al langer bekend was. Met Morten Nordstrand hebben wij geen gok genomen onder tijdsdruk, wij hebben hem al vanaf 2005 in kaart en kennen zijn kwaliteiten. Wij denken met hem een spits in huis te hebben gehaald met wie we ook weer jaren vooruit kunnen.”

“In FC Groningen TV zijn morgenavond om 18.15 uur op Eredivisie Live exclusieve interviews te zien met zowel Nordstrand als Enevoldsen. Daarnaast zijn er unieke beelden gemaakt van het bezoek dat Arjen Robben afgelopen zondag rond de wedstrijd tegen PSV samen met zijn familie bracht aan Euroborg. Ook Robben gaf een exclusief tv-interview aan FC Groningen TV. De interviews met de nieuwste FC-aanwinsten worden tevens uitgewerkt voor de eerste editie van het FC Groningen Journaal, dat vanaf komend weekeinde in de verspreiding gaat.”

Zilveren Schoen
“Luciano da Silva heeft gisteravond tijdens het jaarlijkse Voetbalgala de Zilveren Schoen in ontvangst mogen nemen. In het door de Telegraaf georganiseerde klassement Voetballer van het Jaar eindigde Luciano afgelopen seizoen achter AZ-spits en topscorer Mounir El Hamdaoui en voor voormalig FC Twente-speler Eljero Elia. Luciano was één van de eregasten op het gala, waar ook spelers en staf aanwezig waren. In FC Groningen TV is woensdagavond een sfeerreportage te zien, waarin Luciano wordt gevolgd tijdens het Voetbalgala.”

‘Fluks Hoes’
“Vanavond (dinsdag – red.) wordt het nieuwe vrijwilligershome officieel in gebruik genomen. Ed Zijp, voorzitter van de Raad van Commissarissen van FC Groningen, zal de officiële openingshandeling van het ‘Fluks Hoes’, zoals de ruimte – vernoemd naar Opa Fluks – zal gaan heten, verrichten. De in maart 2007 overleden Opa Fluks, was een markant supporter van de club en hij liet FC Groningen even uniek als totaal onverwacht een erfenis na.”

“Het naar hem vernoemen van het vrijwilligershome past in de geest van Opa Fluks en hierdoor krijgt zijn nalatenschap een blijvende herinnering. Het nieuwe vrijwilligershome is gevestigd boven het pand van onze sponsor Fair Play Casino. Wij zijn hen zeer erkentelijk dat zij in deze oplossing hebben meegedacht en vanaf deze plaats willen wij ook het Noorderpoortcollege bedanken dat zij sinds ons intreden in Euroborg ruimte beschikbaar hebben gesteld voor onze vrijwilligers.”

Activiteiten
“Verder zijn er deze week nog tal van activiteiten. Woensdagavond geeft ondergetekende een lezing voor de Veendammer Ondernemers Compagnie in de Borgerswoldhoeve in Veendam. Donderdag hebben wij een bijeenkomst met onze investeerders, waarbij wij hen zullen bijpraten over de stand van zaken bij de club na het sluiten van het transferwindow. Donderdagavond is rond 18.15 uur op RTV Noord een uitgebreid interview, van ongeveer 25 minuten, met ondergetekende te zien. In de maand september interviewt Henk Kok een aantal prominenten uit de Groninger sportwereld over de actualiteit.”

“Tot slot kunnen wij melden dat wethouder Frank de Vries komende vrijdag het nieuwe onderkomen van onze sponsorrelatie Bouwgroep Friso uit Groningen officieel zal openen.”

Nieuwsbrief
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 1 september 2009 @ 14:51:59 #109
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_72341759
Opa Fluks.
Nooit geweten dat hij een erfenis achterliet voor FC Groningen.
  dinsdag 1 september 2009 @ 16:16:11 #110
233746 Runselpink
Op snelheid wazig.
pi_72344347
quote:
Op dinsdag 1 september 2009 12:39 schreef Prosac het volgende:
Is Koen nou geschorst voor Heerenveen, of niet?
Volgens mij heeft hij nu 3 gele kaarten, dus is ie nog niet geschorst volgens mij.
Supersoep over tong:
]Op zaterdag 7 augustus 2010 20:17 schreef Supersoep het volgende:
47 jaar en daar zit je dan. Dag in dag uit van die kutgrapjes verzinnen op een forum.
pi_72344439
quote:
He is also known as Denmarks version of Ole Gunnar Solskjær because of an old nickname "babyface assasin".

bron
"babyface assassin" .
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 1 september 2009 @ 16:21:49 #112
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_72344519
Mensen hadden het over schorsing.. omdat hij kaarten mee had genomen van vorig seizoen. Ik ga het toch even uitzoeken.
  dinsdag 1 september 2009 @ 16:24:22 #113
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_72344593
Nou, zal wel niet geschorst zijn. Pakte in de laatste 5 duels vorig seizoen maar 1 kaart.
  dinsdag 1 september 2009 @ 16:28:27 #114
82552 Bullet-tooth
H.K.A.S. Groningen
pi_72344712
Begin van het seizoen heeft iedereen toch weer een schone lei? Alleen tijdens de play-offs kun je kaarten uit het vorige seizoen meenemen geloof ik.
Henk Knaagt Aan Schenen
Hij Kijkt Aapjes Soms
  dinsdag 1 september 2009 @ 16:31:05 #115
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_72344808
Nee, playoffs tellen apart en dat laatst 4 of 5 wedstrijden van het vorige seizoen neem je de kaarten mee naar het seizoen erop dacht ik.
pi_72347602
Zo, transfermarkt is gesloten en Granqvist is nog speler van de FC. .
Wat mij betreft bombarderen ze hem direct tot aanvoerder!
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 1 september 2009 @ 18:26:24 #117
108725 e-wok
niet mokken, lekker fokken
pi_72348354
quote:
Op dinsdag 1 september 2009 14:32 schreef venomsnake het volgende:
“In FC Groningen TV zijn morgenavond om 18.15 uur op Eredivisie Live exclusieve interviews te zien met zowel Nordstrand als Enevoldsen. Daarnaast zijn er unieke beelden gemaakt van het bezoek dat Arjen Robben afgelopen zondag rond de wedstrijd tegen PSV samen met zijn familie bracht aan Euroborg. Ook Robben gaf een exclusief tv-interview aan FC Groningen TV. De interviews met de nieuwste FC-aanwinsten worden tevens uitgewerkt voor de eerste editie van het FC Groningen Journaal, dat vanaf komend weekeinde in de verspreiding gaat.”
Is dat ergens te bekijken? Of is er iemand die het ff wil opnemen?
pi_72349406
Ik snap niet waarom de FC die afleveringen niet ook gewoon op de website plaatst, desnoods met wat reclame tussendoor.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 1 september 2009 @ 19:06:26 #119
267824 duracellkonijntje
Oplaadbare batterij
pi_72349421
Hopelijk is het spitsenprobleempje eindelijk opgelost nu Nordstrand er is, we zullen zien of hij speelminuten krijgt tegen H(oe)eerenveen.
Ignorance is bliss
pi_72350148
En Ol'Granqert is er nog steeds!
Is definitief vertrokken na een ban voor het opstaan tegen slechteriken
pi_72350230
quote:
Op dinsdag 1 september 2009 19:30 schreef Karrs het volgende:
En Ol'Granqert is er nog steeds!
ik hoef mijn plaatje niet te veranderen
pi_72350594
De selectie:

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 1 september 2009 @ 19:53:02 #123
233746 Runselpink
Op snelheid wazig.
pi_72350835
is er al wat nieuws over Garcia's blessure?
Supersoep over tong:
]Op zaterdag 7 augustus 2010 20:17 schreef Supersoep het volgende:
47 jaar en daar zit je dan. Dag in dag uit van die kutgrapjes verzinnen op een forum.
pi_72350889
Ik weet het niet hoor met die Morten Nordstrand...


Beetje vrouwelijke manier van de bal verdedigen


Direct geel..wel zijn hart op de juiste plek


Hopelijk krijgen WIJ zijn hoofd weer mee, teruggeschroefd en wel.


Deze foto is genomen bij een temperatuur van 10 graden boven nul.


Ik dacht dat voetballers altijd O-benen hadden.


Drinken kan hij wel! Oftewel, hij is WELKOM!!!!
pi_72351195
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')