het lijken me van die enorme suiker bommen. Hoe mooi ze ook zijn (en kunstig zijn ze zeker) als ik er naar kijk springt het glazuur al bij voorbaat van mijn kiezen af...quote:Op donderdag 20 augustus 2009 11:35 schreef Lips het volgende:
[..]
Ik snap niet zo goed wat je wilt vragen... Sorry maar jou taart (hoe mooi ook) is niet te vergelijken met het soort taarten dat ik maak. Natuurlijk kan je er wel voor kiezen om fruit als vulling te gebruiken maar het blijft een wereld van verschil...
Of zal ik met banaan gaan boetseren
Ja maar daar is het toch ook gebak voor!quote:Op donderdag 20 augustus 2009 12:10 schreef devlinmr het volgende:
[..]
het lijken me van die enorme suiker bommen. Hoe mooi ze ook zijn (en kunstig zijn ze zeker) als ik er naar kijk springt het glazuur al bij voorbaat van mijn kiezen af...
Maar ja. Het wordt wel een erg onbetaalbaar taartje als je er een uurloon voor gaat rekenen, nietwaerquote:Op donderdag 20 augustus 2009 10:56 schreef devlinmr het volgende:
Stel dat je er een uur mee bezig bent, dan verdien je dus 15 euro en daar moeten alle ingredienten nog vanaf... oftewel als je geluk hebt hou je 8 euro over. Niet een uurloon waar ik voor uit mijn bed kom om eerlijk te zijn.
bovendien is 2 uur werk realistischer
Serieus? Denk je echt dat jouw taarten met fruit géén suikerbommen zijn??quote:Op donderdag 20 augustus 2009 12:10 schreef devlinmr het volgende:
[..]
het lijken me van die enorme suiker bommen. Hoe mooi ze ook zijn (en kunstig zijn ze zeker) als ik er naar kijk springt het glazuur al bij voorbaat van mijn kiezen af...
Prachtigquote:Op donderdag 20 augustus 2009 11:07 schreef devlinmr het volgende:
[..]
zorg er dan iig voor dat je je ingredienten terugverdient.
btw, waarom werken jullie niet met fruit? Vind het persoonlijk lekkerder, en het is nog enigzins gezond te noemen.
Ik maak voor kinderfeestjes meestal zoiets (maar dan met biscuit)
[ afbeelding ]
even denken.... 100 gr suiker voor de biscuit.. 4 theelepels suiker voor eventuele slagroom, custard/pudding 2 eetlepels suikerquote:Op donderdag 20 augustus 2009 12:15 schreef tessie het volgende:
[..]
Serieus? Denk je echt dat jouw taarten met fruit géén suikerbommen zijn??
Pff. Niet alles hoeft toch gezond en hartig te zijn? Zeker niet op een kinderfeestje, die zijn er niet elke dag. Ik vond het vroeger ook altijd zo sneu als kinderen 'n mandarijntje moesten uitdelen op school, of als er weer 'n krantenberichtje was verschenen over de voedingsbond (of wat dan ook) die ontevreden was over 'de altijd maar zoete uitdeelsnacks op scholen'. Kom op zeg, durf 's te leven.quote:Op donderdag 20 augustus 2009 12:10 schreef devlinmr het volgende:
[..]
het lijken me van die enorme suiker bommen. Hoe mooi ze ook zijn (en kunstig zijn ze zeker) als ik er naar kijk springt het glazuur al bij voorbaat van mijn kiezen af...
Oh ja, dat klinkt idd als een erg verantwoorde snackquote:Op donderdag 20 augustus 2009 12:24 schreef devlinmr het volgende:
[..]
even denken.... 100 gr suiker voor de biscuit.. 4 theelepels suiker voor eventuele slagroom, custard/pudding 2 eetlepels suiker
dus iig minder suiker dan een taart met een halve centimeter marsepein erover.
Dat zeg ik nergens.... Ik zeg dat het minder suiker/calorieen bevat dan een met fondant of marsepein versierde taart die naar mijn smaak te zoet zijn.quote:Op donderdag 20 augustus 2009 14:03 schreef tessie het volgende:
G
[..]
Oh ja, dat klinkt idd als een erg verantwoorde snack
Dat zeg ik ook niet. Het kan best zoet zijn, het enige wat ik zeg is dat ik persoonlijk het te zoet vind. Ja het is mooi versierd, maar qua smaak prefereer ik een vruchtentaart.quote:Op donderdag 20 augustus 2009 13:35 schreef Taurus het volgende:
[..]
Pff. Niet alles hoeft toch gezond en hartig te zijn? Zeker niet op een kinderfeestje, die zijn er niet elke dag. Ik vond het vroeger ook altijd zo sneu als kinderen 'n mandarijntje moesten uitdelen op school, of als er weer 'n krantenberichtje was verschenen over de voedingsbond (of wat dan ook) die ontevreden was over 'de altijd maar zoete uitdeelsnacks op scholen'. Kom op zeg, durf 's te leven.
Je kan ook kleinere stukjes snijden...quote:Op donderdag 20 augustus 2009 16:35 schreef devlinmr het volgende:
Wat ik altijd erg jammer vindt, is als mensen na 1 stuk al vol zitten of een half stuk laten liggen en mijn ervaring is dat als je met marsepein/fondant of whatever werkt dit snel het geval is en dat vind ik zonde.
Ja maar wat wil je nou van ons horen? Je gaat in een topic met vegetariërs ook niet roepen dat jij liever vlees eet.quote:Op donderdag 20 augustus 2009 16:40 schreef devlinmr het volgende:
Dat zeg ik ook niet. Het kan best zoet zijn, het enige wat ik zeg is dat ik persoonlijk het te zoet vind. Ja het is mooi versierd, maar qua smaak prefereer ik een vruchtentaart.
Leuke taart en wat een vreselijke leuke letters heb je gebruikt!quote:Op donderdag 20 augustus 2009 12:38 schreef Taartje het volgende:
Hij is af! Pff, gisteravond dus m'n eerste bestelling gekregen. En als kon wilde ze dan toch eigenlijk wel een taart voor vandaag. Ze kiest het wel uit haha. Ben dus maar vroeg opgestaan, om in ieder geval de hitte een beetje voor te zijn. Het is een verjaardagstaart voor iemand die 40 wordt, er moesten bloemen op en de vrouw heeft drie kinderen dus daar ook graag wat mee. Vond hoofdjes maken niet bij de taart passen, dus maar 3 rozen en steeds 3 stipjes. Hij is gevuld met banketbakkersroom en abrikozenjam (fruit!) Hoop zo dat ze er blij mee is!
[ afbeelding ]
Djeezus, het enige wat ik vroeg was waarom jullie alleen met fondant etc werken en niet met fruit.. meer niet. Het topic heet toch "taarten en cupcakes decoreren" ?quote:Op donderdag 20 augustus 2009 18:03 schreef Lips het volgende:
[..]
Je kan ook kleinere stukjes snijden...![]()
[..]
Ja maar wat wil je nou van ons horen? Je gaat in een topic met vegetariërs ook niet roepen dat jij liever vlees eet.
Wat wil je nou?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |