abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 16 augustus 2009 @ 18:39:09 #26
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_71928240
Bij mij worden ze wel bruin in de ovenschaal hoor! Gewoon regelmatig opschudden. En met oregano smaken ze ook best, weet ik uti ervaring. Volgens mij komt het wel goed
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  Redactie Frontpage / Spellchecker zondag 16 augustus 2009 @ 18:56:36 #27
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_71928580
Deel 2

Wachten...


Klaar! En te snel met de camera


Zo is het beter!


Eet smakelijk!


Ze waren erg lekker! Alleen dus niet echt knapperig, volgende keer nemen we de bakplaat (dan zullen ze waarschijnlijk ook wat korter in de oven hoeven).

En volgende keer proberen we dan eens rozemarijn of iets van de andere tips
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_71928623
mmm ziet er smakelijk uit Rewimo ! Bordje leeg Christan ?
pi_71928647
quote:
Op zondag 16 augustus 2009 18:22 schreef Rewimo het volgende:
Nee, in de schaal Die had ik even gemist dus...

Leermomentje voor de volgende keer Ze zullen evengoed wel lekker smaken
Je bent nog wel een beetje een haarlemse hoor, met je 'evengoed'
En waren ze lekker???? Leuke fotorep
  Redactie Frontpage / Spellchecker zondag 16 augustus 2009 @ 19:01:09 #30
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_71928685
Is dat zo Haarlems, Bluezz?

En het bordje ging schoon leeg, ja
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
  zondag 16 augustus 2009 @ 19:05:57 #31
24188 Belana
kloon van belana
pi_71928788
het is noord hollands dan denk ik

ziet er heerlijk uit rewimo
stormy waters...
sailin'
pi_71928853
Moet je de partjes direct op een bakplaat leggen? Of moet er bakpapier onder? Bij direct op de plaat, moet je de plaat mee voorverwarmen of de partjes op een koude plaat leggen?

Ik wil het zelf binnenkort ook uitproberen, ziet er lekker uit!
  zondag 16 augustus 2009 @ 19:33:12 #33
14746 k_i_m
Oldbies Automatisering BV.
pi_71929361
Als je ze langer in de oven laat (wel omscheppen) worden ze vanzelf knapperig. Ja, of dus dat even voorkoken .
In my life
Why do I smile
At people who I'd much rather kick in the eye ?
  Redactie Frontpage / Spellchecker zondag 16 augustus 2009 @ 19:38:34 #34
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_71929500
Het is in elk geval zo goed bevallen dat we het vaker gaan maken. Maar niet door de week Het voorbereiden is zo klaar maar je hebt toch aardig wat baktijd nodig.
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
  zondag 16 augustus 2009 @ 20:06:24 #35
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_71930155
quote:
Op zondag 16 augustus 2009 19:09 schreef Filiassi_Jane het volgende:
Moet je de partjes direct op een bakplaat leggen? Of moet er bakpapier onder? Bij direct op de plaat, moet je de plaat mee voorverwarmen of de partjes op een koude plaat leggen?
Wat ik al zei:
quote:
Op zaterdag 15 augustus 2009 15:57 schreef RobinOok het volgende:Oven met bakplaat voorverwarmen op 200 graden. Partjes op de hete bakplaat uitspreiden. Grof zeezout erover. Terug in de oven zetten, bij elkaar 50 minuten. Halverwege een keertje omkeren.
Ook met bakpapier worden ze minder mooi bruin. Bakplaat werkt gewoon het beste.
Het voorweken in zout water, het goed droog deppen en de hete bakplaat zorgt gewoon dat ze het lekkerst bakken en niet gaan plakken. Voorkoken niet nodig.
(en niet lekker ook trouwens, maar goed, daar was al eens een topic over )

  zondag 16 augustus 2009 @ 22:10:48 #36
14746 k_i_m
Oldbies Automatisering BV.
pi_71934069
Je moet ze ook niet stuk koken . Een paar minuutjes zodat ze geen 3 kwartier in de oven moeten, dan blijft de structuur precies hetzelfde als van niet voorgekookte aardappelen.
In my life
Why do I smile
At people who I'd much rather kick in the eye ?
  zondag 16 augustus 2009 @ 22:26:36 #37
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_71934719
Ja, nee, 't is goed. Ben het niet met je eens, maar die discussie ga ik niet nog weer eens doen.
  zondag 16 augustus 2009 @ 22:40:45 #38
14746 k_i_m
Oldbies Automatisering BV.
pi_71935263
He, jammer . Ik dacht dat het voornamelijk door de "kookstructuur" kwam. Bij je beschrijving moest ik gelijk denken aan de gekookte aardappels van de vorige dag die mijn moeder wel eens opbakte tussen de middag, en dat bedoelde ik dus niet. Maar je kan er natuurlijk ook gewoon niet van houden .
In my life
Why do I smile
At people who I'd much rather kick in the eye ?
pi_71936266
Even voorkoken is lekkerder . Dat doe ik met de patat ook. Iemand hier op FOK heeft dat weleens uitgelegd . Doordat je het kookt komt het zetmeel los en krijg je ze dus krokanter.
When I die, I want to go peacefully like my Grandfather did, in his sleep -- not screaming, like the passengers in his car.
  maandag 17 augustus 2009 @ 11:21:22 #40
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_71944319
Dit ga ik binnenkort ook maken
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  maandag 17 augustus 2009 @ 12:27:04 #41
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_71946363
quote:
Op zondag 16 augustus 2009 23:08 schreef Winner_Taco het volgende:
Even voorkoken is lekkerder . Dat doe ik met de patat ook. Iemand hier op FOK heeft dat weleens uitgelegd . Doordat je het kookt komt het zetmeel los en krijg je ze dus krokanter.
Ik vind voorkoken toch minder lekker, maar eerst blancheren doe ik wel eens
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
  Redactie Frontpage / Spellchecker maandag 17 augustus 2009 @ 13:41:11 #42
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_71948599
Ik heb alvast rozemarijn gekocht voor de volgende poging
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_71964532
Mag ik de hulpkok een keer lenen?
  Redactie Frontpage / Spellchecker maandag 17 augustus 2009 @ 22:26:00 #44
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_71965060
Ja hoor, wat bied je?
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_71965280
quote:
Op maandag 17 augustus 2009 13:41 schreef Rewimo het volgende:
Ik heb alvast rozemarijn gekocht voor de volgende poging
Niet te veel erop hoor!
* Bluezz vind de smaak erg gauw overheersen....
pi_71965967
quote:
Op maandag 17 augustus 2009 22:26 schreef Rewimo het volgende:
Ja hoor, wat bied je?
Hij mag gratis mee-eten....
  Redactie Frontpage / Spellchecker dinsdag 18 augustus 2009 @ 07:08:16 #47
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_71971304
Commentaar van de kok in kwestie: "O, nou..." en daarna
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
  dinsdag 18 augustus 2009 @ 07:22:54 #48
244521 Schenkstroop
De Echte! sinds 1985
pi_71971335
maken jullie de schil ook schoon met een borsteltje of is dat over the top kleinzerigheid?
heksehiel: Je hebt gelijk. Het gaat wel degelijk ook om het uiterlijk! Een mooi innerlijk word ik niet geil van namelijk.
P.F: Als ik 50+ ben doe ik het ook wel voor het innerlijk, maar nu het nog kan, ga ik ook voor uiterlijk
  dinsdag 18 augustus 2009 @ 07:24:30 #49
244521 Schenkstroop
De Echte! sinds 1985
pi_71971339
quote:
Op zondag 16 augustus 2009 20:06 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Wat ik al zei:
[..]

Ook met bakpapier worden ze minder mooi bruin. Bakplaat werkt gewoon het beste.
Het voorweken in zout water, het goed droog deppen en de hete bakplaat zorgt gewoon dat ze het lekkerst bakken en niet gaan plakken. Voorkoken niet nodig.
(en niet lekker ook trouwens, maar goed, daar was al eens een topic over )

[ afbeelding ]
ftw. das seht kaum gut aus. (sorry ik kan geen duits)
heksehiel: Je hebt gelijk. Het gaat wel degelijk ook om het uiterlijk! Een mooi innerlijk word ik niet geil van namelijk.
P.F: Als ik 50+ ben doe ik het ook wel voor het innerlijk, maar nu het nog kan, ga ik ook voor uiterlijk
  dinsdag 18 augustus 2009 @ 08:26:15 #50
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_71971692
Ik heb er een schuursponsje voor liggen. Borstelen kan ook. Je maakt ze gewoon zo goed schoon als je zelf wilt. Eerst even paar minuten in water laten weken helpt natuurlijk ook, dan is de aarde al geweekt. Maar het komt niet zo nauw hoor. Ik heb echt nog noooooit gehad dat ik bij het eten dacht "had ik/hij ze maar wat beter schoongemaakt".
En wij eten het dus 1 a 2 keer per week.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')