SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
in plakken in de oven, wat olie erover... prutje maken van griekse yoghurt met knoflook en tahin... pijnboompitjes roosteren... als de plakken goed zijn (30 minuutjes ofzo, 1 x draaien) ze insmeren met granaatappelmelasse en de prut erover en als laatste de pijnboompitjes.quote:Op vrijdag 21 augustus 2009 12:04 schreef motorbloempje het volgende:
aubergineplakken? Wat doe je er mee? Ik heb nog een halve aubergine over
de mr gaat morgen hummus maken, de lekkerste!quote:Op vrijdag 21 augustus 2009 12:52 schreef ColdFeet het volgende:
Die griekse yoghurt met tahin, dat is zo verrukkelijk romig
Ik eet nu broodjes hummus
Meer kans dat de Turk het heeft!quote:Op vrijdag 21 augustus 2009 13:15 schreef motorbloempje het volgende:
tahin heb ik nog nooit geprobeerd.. binnenkort 's bij de toko kijken dan maar
Kind tochquote:Op zaterdag 22 augustus 2009 01:39 schreef fokkerspy het volgende:
Pfff,nu pas thuis maar vanavond heerlijk buiten de deur gegeten te weten:
inktvis met mie en housin saus, pancakes met pekingeend, wantansoepje en totslot als hoofdgerechten (l) verse pekingeend,chinese Choy Sum(duurdere groente=malser en beter dan het goedkope standaard pakchoi) en totslot(r) licht gefrituurde kingsize gamba's
ik denk dat ik straks in het centrum een waldkorn bolletje met brie ofzo ga halen, zal ik daar een foto van nemen en plaatsen?quote:Op zaterdag 22 augustus 2009 02:12 schreef golfer het volgende:
[..]
Kind toch![]()
En op welk adres van de plaatselijke afhaalchinees kunnen we al die lekkernijen ook afhalen of nuttigen?
Trouwens waar is je blikje bier gebleven?
Yoghurt mix?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |