abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_71635333
Bah. Alleen al de kleur. Nu snap ik waarom gifgroen gif-groen genoemd wordt. Zo beschrijf ik de al niet te smakelijke spruitjes die hier eenzaam op mijn bord liggen. Aan het begin van de maaltijd vond ik het er minder treurig uitzien; het lapje vlees en de aardappelen vergezellen de al dan niet te feestelijke maaltijd met spruitjes.

Opeens vraag ik me af waarom ik zelf niet een keer kook, en altijd mijn ouders het niet al te interessante, (lees: saaie, ondankbare) werk laat doen. Dan bedenk ik me dat ik eerlijk gezegd er te lui voor ben. Ik prefereer een restaurant. En om mijn luiheid te benadrukken, het liefst in de buurt. Nuenen, of voor de mensen die net zo goed in aardrijkskunde, topologie zijn als ik: omgeving Eindhoven.

Omdat ik vrijwel alleen zondag t/m dinsdag tijd heb, 's avonds, eet ik meestal na het werk, rond 20.00 een opwarmmaaltijd, van wat er nog over is van het avondeten. Het leven is zuur. Net zo zuur als deze spruitjes. Dan nog snel maar even naar de patatzaak hier om de hoek. Lekker dichtbij.
pi_71641279
Hotwings van KFC op elke willekeurige dag in Amsterdam gaan na een tijdje ook vervelen.
  donderdag 6 augustus 2009 @ 03:40:47 #28
127522 Paginabeheerder
De meest gekopieerde
pi_71641621
Lekker eten hoeft niet duur te zijn.

Culinaire recensies zijn niet aan mij besteed, deze zijn vooral afkomstig van dwarsliggers die het nooit hebben geschopt tot chef kok; meestal is hun schrijfwijze hetzelfde als waarom hun gerechten niet in de smaak vielen; zuur of bitter. Dat is slechts mijn mening, toch bewijzen de heren recensenten nog te vaak mijn gelijk.

Sowieso eet ik nooit bij een sterrenrestaurant, ik heb liever mijn maag gevuld dan mijn portemonnee verdund. Haute cuisine heet zoiets, een mooi Frans woord voor weinig eten voor een groot bedrag. Ik ga hier misschien kort door de bocht, maar als zoon van de Groninger klei geniet ik nu eenmaal net zo veel van een pan vol stampot boerenkool (inclusief gort, spek en doorregen worst) of een flinke pan (bijna) drooggekookte snert..

Toch zijn de finesses van de buitenlandse kookkunst me niet onbekend. Vaak zijn het bekende nationale gerechten die niet voor niets nationale gerechten zijn geworden. Dit in tegenstelling tot de meeste gerechten die de sterren restaurants serveren. De sterrenrestaurants lijken weinig navolging te genieten... de recensenten schrijven deze restaurants de hemel in; de mensen met geld volgen slaafs de adviezen... maar hoeveel culinaire adviezen van hen hebben het geschopt tot nationaal recept en zijn 25 jaar later nog hot and alive?

Op een goed gemaakte cappacio met pijnboompitten zie ik hier weinig van terug.

Dolmades

Voorgerechten zijn er in alle soorten en maten, maar wie het mij vraagt... ik zeg dolmades. Een simpel grieks voorgerecht zijn dolmades... goedkoop en makkelijk te bereiden. Wijnbladeren en wat rijst (naar wens aagevuld met eventueel gehakt en kruiden)... man wat heerlijk kan dit zijn.
Of een paëlla in Spanje, een echte Chinese nasi of een echte Kip Tandoori.

Wie houdt wie voor de gek? Het restaurant, of wij onszelf omdat we buitenlandse gerechten alleen willen leren kennen via onze eigen smaak?

Uit eten hoort een culinaire ontdekkingsreis te zijn, maar de waarheid is dat niet wij als bezoekers van een restaurant deze culinaire ontdekkingsreis ondergaan, maar het meestal de chef koks zijn die proberen te ontdekken wat wij echt willen eten. En zo is het altijd al geweest, behalve die recensenten die zich boven ons klootjesvolk begeven. Soms hebben ze gelijk, vaak ook niet... maar ze gaan ons voor, of we het willen of niet.

(p.s. ik ga er niet vanuit dat ik iets gewonnen heb, maar mijn PM is altijd open).
Liever goed bedacht dan slecht gejat.
  donderdag 6 augustus 2009 @ 08:14:52 #29
265228 lcaffa
Geniet dus werk met mate
pi_71642348
Heerlijk kan die koken mijn vriend, echt met veel aandacht en smaak kan hij een geweldig gerecht op tafel zetten, ik ben daarentegen meer van de standaard gerechten, aardappels, vlees, groente, beetje pasta en als ik er echt zin in heb een keer per jaar een risotto...

Mijn stijl is: smijt maar snel op het bord, anders koelt het zo snel af...
Zjin stijl is: een prachtig opgemaakt bord met een toefje groen bovenop en een dressing/saus/jus gesprenkeld langs de zijkant...

Op zich heb ik dus helemaal niks te klagen zou je denken.....totdat mijn vriend besloot zijn jongensdroom na te gaan leven en bij de marine te gaan...

De week voor de restaurantweek gaat hij voor 10 weken weg dus dit zal de eerste en waarschijnlijk niet de laatste restaurantweek zonder hem zijn en ondanks dat ik heel stoer loop te verkondigen dat ik het heerlijk vind om het rijk voor mezelf alleen te hebben ga ik hem en natuurlijk ook zijn kookkunsten flink missen...

Het lijkt me daarom heerlijk om op maandag, dinsdag! of eventueel vrijdag in omgeving Amsterdam / Haarlem op jullie kosten met een vriendin lekker wat afleiding te zoeken en toch het gevoel te hebben dat er culinair verantwoord voor me gekookt wordt!

[ Bericht 0% gewijzigd door lcaffa op 06-08-2009 12:06:09 ]
  donderdag 6 augustus 2009 @ 12:59:16 #30
253853 Grimbert
Bleep bleep boem!
pi_71649150
Vanavond zal het volgende culinaire hoogstandje op mijn bord liggen:
Een moot zalm en een banaan als toetje.
Ja, behalve soms.
pi_71651341
Er staat praktisch elke dag prak op de Tisch.
Graag zou ik een keer eens andere prak proberen, praktisch zou zijn als dit in Rotterdam zou kunnen maandag, dinsdag of woensdag.
pi_71651900
zucht... daar hebben we het weer...
net de vrouw aan de lijn: wat wil je eten???
bloemkool met een worstje?
prei met een balletje gehakt??

Ik ben zelf meer van het uitproberen, en hou er ook van om eens gezellig met z'n tweetjes naar een restaurant te gaan... Maarja, dat zit er allemaal niet zo in..

Laatste keer dat we uit eten zijn geweest was bij tony wok away (erg lekker, daar niet van, maar dat noem ik niet uiteten)

Uiteten, lekker met z'n tweetjes bij een romantisch kaarslicht, genieten van maaltijd, waar je smaakpupillen de volgende dag nog zoiets hebben van: "WAUWWWWW"
dat is uiteten..

En ja, tuurlijk zou ik graag het dinertje winnen, enne, als jullie een recensie willen, maak ik die....

Mocht het zo zijn dat ik mijn vrouw op jullie kosten mee zou mogen nemen, dan graag iets in de buurt van Tilburg... Dag maakt niet uit (wij passen ons wel aan )

[ Bericht 7% gewijzigd door wjlaak01 op 06-08-2009 14:37:01 (typo's) ]
I love RPG Warhammer
pi_71652961
Om te beginnen, Meestal zijn "dit soort dingen"niet bij ons in de buurt, dus zal beginnen dat wij regio 045 (zuid limburg) wonen,Mocht daar niks in de buurt zijn,Mag de "jury"ons meteen overslaan.Hoef je mijn verhaal niet te lezen.

En dan, wat wij vanavon eten.
Waarschijnlijk gewoon macaroni, want het is veel te warm om uren in de keuken te staan.Niks bijzonders.Maar de reden waarom ik graag zou winnen.Mijn man en ik zijn 24 augustus 5 jaar getrouwd. Elk jaar wil ik iets bijzonders doen met hem maar met een gezin met een zoontje van zes komt daar meestal niks van. En werkelijk elke keer gaat het mis met eten.

Krijg je als je restaurants moet uitzoeken die in je budget liggen hé.
Die keer dat we ergens gingen eten bij een griek, in valkenburg,Dat we iets kozen van de kaart waar dus alleen stond dat het met kaas overbakken Gyros was. NIET dat er champignons inzaten.Toen het uiteindelijk geserveerd werd,(dat van mijn man was wel goed!) hebben we tot drie keer toe een serveerster erbij geroepen.Toen die EINDELIJK kwam , was het eten van mijn man al bijna op. Jahaaaaaa, heel romantisch diner voor twee als je op je eten moet wachtenzonde om dat van hem dan ook koud te laten worden.Ik had verwacht omdat het niet op de kaart stond dat het erin zat,Ik wel iets nieuws zou krijgen, of eentje zonder champignons. FOUT..Zo.Omdat er al één hap van mijn eten was genomen (voor ik de champignons tegenkwam!) wilde ze het niet meer terugnemen.Nadat de baas erbij was gehaald, weigerde die ook nog iets eraan te doen want mijn man had het zijne wel opgegeten en we hadden eerder moeten melden. Ja hallo! die muts kwam pas na tien rondjes "smaakt het, wilt u nog iets drinken"en uiteindelijk kwam het erop neer dat we het restaurant bijna uitgegooid zijn , We wilden niet betalen voor datgene dat ik niet had gegeten maar omdat we moesten pinnen en dat van mijn man wel moesten betalen,is datgene dat we niet gegeten hebben ook op de rekening gezet. (begrijpelijk dat je ons daar nooit meer ziet!)

De volgende keer dat we uit gingen eten,Was onze reservering kwijt (wederom bij een griek,maar een andere dit keer....) en moesten we een half uur wachten tot er een nieuwe tafel vrijkwam. Je kent het wel, babysit en tijdslimiet,waren al een eind gereden dus geen tijd meer om te wachten en dan nog lekker rustig uit eten te gaan.Van alle ellende een ander restaurant moeten zoeken en daar nog even "snel"wat gegeten.Ook geen aanrader.

Toen de keer dat we drie jaar getrouwd waren. Steakhouse...In scheveningen,Lekker gegeten (we gingen nog naar een musical) , alleen bleek achteraf in de fruitsalade (stond weer niet op de kaart ) flink wat alcohol te zitten,wat ik niet geproefd heb maar waarvan ik de bijwerkingen later die avond maar al te goed heb gemerkt. Ik kan dus NIET tegen alcohol, al is het maar een klein beetje. Ik was dronken. Vond mijn man niet erg maar ik wel...Kan me ook weinig herrinneren van die avond. Waarschijnlijk ook de hitte die daaraan bijdroeg.

En dan natuurlijk ook nog die ene keer dat ik in een restaurant besloot een visschotel te nemen. Was heel erg zwanger, en had er gewoon zin in.Toen mijn bord kwam lagen me daar een paar gamba's aan te kijken en die vis op mijn bord waar de kop nog opzat,Die droeg ook niet bij aan mijn eetlust.Ik ben rennend en kokhalzend naar de wc gevlogen,Toen ik terugkwam na een kwartier had mijn man (How thoughtfull!) de koppen overal maar snel afgehaald. Helaas heb ik het die avond gedaan met een salade, wat frietjes en een ijsje.........

Ik zou nu graag eens een keer écht uit eten willen gaan. Geen gezeik met achteraf het restaurant uit getrapt worden omdat je het niet eens met de baas bent.Eens een keer geen macdonalds of burger king (Da's niet uit eten maar you get my point!) met een jengelende peuter,Eens een keer echt tijd voor elkaar. Dat ik me savonds uitgebreid kan badderen, opmaken, in mijn mooiste kleren steken,een romantisch avondje met mijn echtgenoot (en geloof me dat ik dáárvoor wel een oppas regel waar kind kan blijven slapen!) kan doorbrengen en dat ik me dan eens niet druk hoef te maken van "als we nu uit gaan eten hebben we straks geen geld voor........*noem maar op*

Ik zou dus wel graag winnen! Gewoon omdat het leuk is,Omdat we (met ons budget) waarschijnlijk nooit in een fatsoendelijk restaurant komen,én omdat we bijna nooit uit gaan eten.Zou leuk zijn!

Wat betreft Data: als je zoiets wint, daar máák je natuurlijk tijd voor.Dus qua tijd en datums maakt niet uit (al zou de 24e wel leuk zijn, eindelijk eens een trouwdag waar het eten WEL smaakt, haha)
pi_71655459
Vrienden, begrijp me goed ze zijn echt heel gezellig. Maar soms, vooral wanneer het op eten aankomt.

De afgelopen 2 weken zijn we met zijn allen op vakantie gegaan. Heel mooi huisje, fantastische omgeving! Allemaal super. Maar dan wordt het wat later op de avond en krijg je honger. Dus eerst met zijn allen (5) naar de plaatselijke XXL supermarkt. En dan begint het drama.
"Wat zullen we vanavond eten?" Vraagt degene met het meeste lef.
"Aardappels, groente, vlees?" oppert de meest Nederlandse.
"Neeeee! Dat eet ik thuis ook al." De eigenwijs.
"Pizza?' de vreetzak,
"Gadver, alweer?" de variabele eter.
"En wat moet ik dan eten?" de vegetariër.

Zie alhier het eerste probleem, we hebben een vegetariër, die allergisch is voor noten. Een oer-Hollands, wat de boer niet kent dat ie vreet ie niet, aardappels vlees groente type. Een eigenwijs persoon, die alleen maar lokaal eten wil eten. Een variabele eter, die voornamelijk zegt dat ze daar vanavond geen zin in heeft. En een echte bourgondiër, die dol is op vlees en pizza, maar geen vis eet.

Als er dan uiteindelijk na eeuwig durende discussie en onderhandelingen, toch tot een overeenstemming gekomen is (meestal een mengelmoes), staan we voor de volgende problemen. Wat gaan we uitgeven en is het er überhaupt wel? Natuurlijk zijn we allemaal studenten, alleen de één wat armer dan de ander. De bourgondiër en de eigenwijs geven liever geld uit aan goed eten, terwijl de rest liever wat goedkoper kiest. Gelukkig moet ieder etenswaar ook nog gecontroleerd worden op noten en sporen van. Wat in een ander taal natuurlijk nog makkelijk te vinden is! Na lang zoeken en vele teleurstelling is onze boodschappenkar volgeladen. Waarna we de weg vervolgen naar de zelfkassa, omdat deze wel Engels kan ( ).

Na betaald te hebben (en het was weer duur!) gaan wij weer op weg naar het huisje, daar aangekomen, wordt alles uitgepakt en begint het koken. Opgesplitst in een corvee en een kookgroep, maakt één van beide de keuken tot een absolute puinzooi, inclusief aanbranden, dingen vergeten, en nog niet gare producten. Waarna de andere groep later zijn best mag doen om alles weer schoon te krijgen.

Als afsluiter van deze vakantie zou ik de hele zeur groep graag eens meenemen om met zijn allen toch eens echt van eten te gaan genieten, zonder discussies over geld, wat te kiezen, welke wijn, hoeveel per persoon, bla, bla bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla bla, bla, bla, bla, bla, bla.

Daarom zou ik (de eigenwijs) graag een groep van 5 Groningse studenten aan willen melden om mee te dingen naar 2 dinercheques. Beschikbare avonden zijn alle avonden, met uitzondering van 24 augustus. Woensdag 26 augustus zou ideaal zijn.
pi_71660332
ons eten voor vanavond.

zoals elke werkdag beslissen we dag ervoor wat we gaan eten, dus gisteravond, vlak voor bedtijd samen besloten dat het vandaag nasi met sate zou zijn. mijn vriend is snel naar beneden gegaan en de bak nasi uit te vriezer getoverd (iets wat wel vaker voor komt doordat wij beiden werken en in het weekeind koken voor minimaal 6, dus we alles in kunnen vriezen) en deze boven in de vriezer geplaatst (kleine vriezer boven, grote vriezer in de berging). uiteraard vergeten we voor de zoveelste keer deze voor het slapen gaan uit de vriezer te halen en in de koelkast te plaatsen.

ook word dit weer vergeten bij het wakker worden en het rennen om je brood te smeren zodat je maar op tijd op je werk aan komt. vanavond. rond een uurtje of 6 zijn we beiden thuis, het is gelukkig een vroege avond voor mijn vriend, want vaker is het rond 7 uur. Pas op dat moment hebben we door dat het eten nog niet uit te vriezer is gehaald waarna we alsnog richting de chinees of de patatboer kunnen rijden om daar maar wat eten te halen. ach gelukkig kunnen we vanavond wel samen eten, dat was maandag en dinsdag wel anders.

beschikbare avonden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag. in de omgeving van rotterdam. uiteraard ben ik hierbij ook bereid om een korte review hiervan te geven.
verveling, op de juiste momenten gevoeld, is een teken van intelligentie
  donderdag 6 augustus 2009 @ 21:33:42 #36
256575 Joe-Momma
same planet different world
pi_71663343
Tja waar zal ik is beginnen. In iig geen smeekbede of een zielig verhaal maar de naakte waarheid.
Ik wil het, ik wil het, ik wil het eten uit een top restaurant een keertje proeven.

Heb eerlijk gezegt weinig te klagen over het eten dat thuis geserveerd word, me vriendin kan lekker koken en ik ook (al zeg ik het zelf) maar dat is verre weg niet te vergelijken met een topkok uit een sterrenrestaurant.
(Review schrijf ik met alle liefde)

dus wat eten we vandaag, gewoon wat makkelijks ivm met het warme weer. Maaltijd salade met krokante kipschnitsel en een kruidenstokbrood uit de oven. De variaties zijn oneindig.
Verder proberen we zoveel mogelijk gevarieerd te eten maar door mijn onregelmatige werktijden eet ik regelmatig junkfood, (ja ja slecht ik weet het!!)
dit is dus eigenlijk mijn motivatie om die dinner bon mijn kant op te sturen. Niet omdat ik zielig ben, niet omdat ik slecht eten (behalve het junkfood dan) voorgeschoteld krijg maar omdat ik het gewoon graag wil..

Trouwens kom uit de omgeving van den haag en zie daar vaak een japaner waar ik best wel eens een vorkje mee zou willen prikken. Of een chopstickie..

Welke dag we beschikbaar zijn?
Ik maak er vrij voor!!!
Geef mij een datum en ik ben DAAR!!

Groetjes van je moeder..

[ Bericht 0% gewijzigd door Joe-Momma op 06-08-2009 22:13:27 ]
  vrijdag 7 augustus 2009 @ 09:15:20 #37
245759 KudFokker
Gewoon volkomen KUD !
pi_71673269
Ik doe niet mee aan de wedstrijd maar wil ff zeggen dat ik het een leuk initiatief vind !
De site werkt ook helemaal perfect, vooral dat je van te voren kan zien wat volgeboekt is en wat niet

Mijn vriendin heeft een paar weken terug haar propedeuse gehaald en vandaag hopelijk haar rijbewijs
Die restaurant week komt precies goed uit om haar mee uit eten te nemen !
Just come back if you even wanna try it again, but I told you once, you son of a bitch, I'm the best there's ever been !!
pi_71673298
hoi!

tvp!

Wij gaan de 27ste eten bij Oporto in Nijmegen maar nog een extra avondje uit eten is natuurlijk ook niet rot
Ja doei.
  vrijdag 7 augustus 2009 @ 13:02:27 #39
138258 LasTeR
Run for your life.
pi_71679408
Kennen jullie dat verhaal van de jongen die zijn vriendin mee uit eten nam en het een onvergetelijke avond werd?

Nee?

Ik ook niet.

Altijd beschikbaar, Arnhem.
Elk huis z’n kruiswoordraadsels
Iedereen z'n plaats aan tafel
Maar ik kom wat later, ik kom wat later
pi_71680888
Ik, als Surinaamse, ben verslaafd aan aardappelpuree. Ik kan dat wel elke dag eten en omdat ik meestal kook eet mn vriend het ook maar.... Ik gun mijn vriend nu eigenlijk wel eens een culinair verantwoord diner...want die aardappelpuree komt nu echt zn strot uit.

Oh ja, ik kom uit Den Haag en heb niet echt een leven waardoor ik elke avond wel kan.
Just when you think there is no one else to disappoint you, you disappoint yourself.
  zondag 9 augustus 2009 @ 05:41:06 #41
127522 Paginabeheerder
De meest gekopieerde
pi_71724585
Nog een extra recensie;

Bijna 2,5 jaar zijn we bij elkaar; mijn lief en ik.
We kenden elkaar via het internet, en ik wilde haar verrassen in een fijne ambiance. Ergens noemde zij een restaurant die ze geweldig vond; Benz in Groningen; een restaurant waar de hele mediterraanse keuken samenkwam.

Deze tent (of moet ik zeggen; tenten) was alles wat we koesterden. Goed eten, mediterraanse gastvrijheid en de beleving. Nu kenden ik en mijn huidige vriendin elkaar nog niet, anders dan mailen.
Maar toch de sfeer was goed, er was een bedoeïenentent, een Noord Afrikaanse tent en nog een gewoon deel restaurant voor iedereen. Keuze voor iedereen, en dat gold ook voor de gerechten die werden aangeboden.

We kenden elkaar nog amper voordat we deze restaurant aandeden... maar de ambiance was goed genoeg om ons naar elkaar te doen toe groeien . Twee vreemden die elkaar vonden, juist daar.
Nu 2,5 jaar later zijn we nog steeds geliefden en nog steeds is dit restaurant de keuze van allen in mijn familie... Zelfs wanneer ik een nieuw restaurant wilde ontdekken... dan nog zwaait de familie met flappen om mijn verjaardag daar te houden. Ze zijn diep onder de indruk, en wie ben ik om 'nee' te zeggen, wanneer de familie bereid is alle kosten extra te betalen?

Ik kan derhalve zeggen dat restaurant Benz in Groningen een ieder's hart gestolen heeft. En dit niet alleen om de gerechten, maar mede om de bediening. Dit laatste is voortreffelijk, de bediening neemt alle tijd om het concept uit te leggen, weliswaar komen ze soms handen te kort, maar ze proberen dit altijd te compenseren. En wat de gemiddelde Nederlander ook mag vinden van Noord Afrikanen... ze doen altijd hun uiterste best om de cliënt het beste te geven.
Mijn 4 sterren gaan dan ook naar Benz Groningen.
Liever goed bedacht dan slecht gejat.
  maandag 10 augustus 2009 @ 16:17:42 #42
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_71763791
4 jaar lang eet ik bijna elke dag van de week groente, gekookte aardappels en vlees. Behalve op vrijdag want das patat dag!

Mn kerel lust enkel "hollandse pot". Ik hoef niet aan te komen met macaroni, spaghetti, nasi, bami, lasagna, ect... lust ie niet

Ik ben dus echt wel toe aan iets anders dan aardappels en groente !

Vanavond eten we ook gewoon weer bloemkool met een slavink, jus en gekookte aardappels

Iemand, verlos me hiervan!

Ik hoop dat ie in het restaurant ontdekt dat ook "wat een boer niet kent eet ie niet" lekker is!

Ooh, we wonen in Den Helder, en elke avond van de week na 18u beschikbaar
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_71829624
Wij hadden vandaag lekkerbekjes, aardappelen en spinazie, eigenlijk eet dat mijn vriend niet zo graag, want hij is niet van de vis...maar als hij altijd zijn zin zou krijgen, dan moet ik de komende jaren van chips, pizza en cola leven, want hij is ook niet van de groente, niet van de salades, niet van de soep....eigenlijk lust hij haast niets...zijn moeder heeft toegegeven dat ze hem vroeger heel lang potjes heeft gegeven...dus waarschijnlijk is daardoor zijn smaak niet zo goed ontwikkeld... elke dag is het weer een "uitdaging" om lekker te koken, want ik hou van variatie en wil mij ook niet beperken, dus moedig ik hem altijd weer aan iets nieuws te proberen, "verstop" ongeliefde ingrediënten op zijn bord en doe alsof niets aan de hand is als hij het toch merkt...het lukt niet altijd, maar soms wel

dus het zou wel leuk zijn om "mijn dagelijkse taak" een keertje aan een restaurant over te dragen, wij fietsen soms langs het 't Nonnetje in Harderwijk, maar dat zit natuurlijk al vol, maar over de De Dolle Griet hoor ik ook goede verhalen en wij zijn er nog nooit geweest, behalve op woensdag kunnen wij elke dag vanaf 18.00 uur, hebben wij geluk?

[ Bericht 0% gewijzigd door Zana op 12-08-2009 21:10:39 ]
pi_71834950
tsja.. we werken allebei. Dan wil boodschappen doen er wel eens bij inschieten. Zo zitten we al een paar dagen aan de pakjes miesoep die al een half jaar over datum zijn (maar ach, pasta bederft toch niet zo snel?). Dus een voedzame maaltijd mag wel weer een keertje..

En áls het kan op een ma, wo, vrij of za in de omgeving Amsterdam of Beverwijk
  vrijdag 14 augustus 2009 @ 01:18:23 #45
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_71865653
And the winners are....
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_71867700
die volgen vanmiddag, ik heb gisteren geen tijd gehad om alles door te lezen
<@Richardfun> top Morthill ^O^
<@Richardfun> goeie HR, 10x beter dan fliepke
Ludo-Schiedam: "Morthill is juist een goede objectieve reviewer."
  vrijdag 14 augustus 2009 @ 09:45:18 #47
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_71868630
quote:
Op vrijdag 14 augustus 2009 08:57 schreef Morthill het volgende:
die volgen vanmiddag, ik heb gisteren geen tijd gehad om alles door te lezen
relax
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  vrijdag 14 augustus 2009 @ 11:54:26 #48
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_71871972
Ik heb gewonnen En dat nog wel op mijn verjaardag!
pi_71872051
quote:
Op vrijdag 14 augustus 2009 11:54 schreef Windigo het volgende:
Ik heb gewonnen En dat nog wel op mijn verjaardag!
Gefeliciteerd Geniet ervan en wel een review he, als je daar tijd voor hebt
  † In Memoriam † vrijdag 14 augustus 2009 @ 11:59:37 #50
141844 Macka66
Ingewikkeld doekiemonster
pi_71872127
quote:
Op vrijdag 14 augustus 2009 11:54 schreef Windigo het volgende:
Ik heb gewonnen En dat nog wel op mijn verjaardag!
Windigo, dubbel gefeliciteerd
En ik heb ook gewonnen op jouw verjaardag
DancingPhoebe op <a href="http://forum.fok.nl/topic/1352192/3/51#73971988" target="_blank" >23/10/09</a>:[/b]
God, wat is het toch een dunne scheidslijn tussen een vrije geest zijn en je plek in het universum niet kennen :')
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')