abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_71555688
Zaterdagavond chinees gehaald (bami en nasi), was nog een beetje van over dus dat af laten koelen en na uurtje of twee meteen in de koelkast gezet.
Kan ik dit nou vanavond (maandagavond) nog opwarmen na dus twee dagen? Of is chinees niet zolang houdbaar?

En zijn die bakjes waar het inzit eigenlijk magnetron-bestendig? (als ik de deksel eraf haal dan) of kan ik het beter gewoon op een bord doen en dan verwarmen?
  maandag 3 augustus 2009 @ 05:27:15 #2
45180 Dennis_enzo
Geen usericon nee
pi_71555695
Ruik eraan, als het stinkt, kan je het beter niet meer eten. Deze vuistregel hanteer ik altijd en tot nu toe klopt hij wel
Ook geen sig dus
pi_71555698
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 05:22 schreef bulbjes het volgende:
Zaterdagavond chinees gehaald (bami en nasi), was nog een beetje van over dus dat af laten koelen en na uurtje of twee meteen in de koelkast gezet.
Kan ik dit nou vanavond (maandagavond) nog opwarmen na dus twee dagen? Of is chinees niet zolang houdbaar?

En zijn die bakjes waar het inzit eigenlijk magnetron-bestendig? (als ik de deksel eraf haal dan) of kan ik het beter gewoon op een bord doen en dan verwarmen?
Wat voor eten precies? Babi Pangang en andere rundvlees dingen kun je makkelijk doen. Kip ook maar dan wel echt goed verhitten. Foe yong hai en andere ei-productenzou ik niet doen.
Aangezien je het goed moet verhitten lijken die plastic bakjes in de micro zetten me niet bijster zo goed voor je volksgezondheid.
When I die, I want to go peacefully like my Grandfather did, in his sleep -- not screaming, like the passengers in his car.
pi_71555705
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 05:30 schreef Winner_Taco het volgende:

[..]

Wat voor eten precies? Babi Pangang en andere rundvlees dingen kun je makkelijk doen. Kip ook maar dan wel echt goed verhitten. Foe yong hai en andere ei-productenzou ik niet doen.
Aangezien je het goed moet verhitten lijken die plastic bakjes in de micro zetten me niet bijster zo goed voor je volksgezondheid.
Tis bami en nasi (allebei gewoon plain, dus...wel met stukjes ham en wellicht ook ei erin, weet ik niet, gewoon die meuk die je altijd van de chinees krijgt)
  maandag 3 augustus 2009 @ 07:45:30 #5
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_71555939
kan gewoon.
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_71555942
Kannibalisme is verboden in Nederland.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  maandag 3 augustus 2009 @ 08:04:58 #7
70081 Lkw
²³³³²³²³²³²³²³²³²²³²²
pi_71556058
Ik warm het alleen de dag erna nog op, daarna niet meer. Als je zeker weet dat het bij de Chinees kakelvers was, misschien 2 dagen. Maar dat weet je nooit zeker en volgens mij kun je er beter van uitgaan dat je gerecht al 3 uur in een warme keuken heeft gestaan voordat je het meekrijgt.
Stop the world, I want to get out.
pi_71556602
Wij hebben vrijdag Chinees gegeten. Alles wat over was direct in de koelkast gezet en gisterenavond opgegeten. Ik leef nog
  maandag 3 augustus 2009 @ 09:18:50 #9
108228 RedemptioN
genieten & genieten
pi_71556742
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 05:30 schreef Winner_Taco het volgende:

[..]

Wat voor eten precies? Babi Pangang en andere rundvlees dingen kun je makkelijk doen. Kip ook maar dan wel echt goed verhitten. Foe yong hai en andere ei-productenzou ik niet doen.
Aangezien je het goed moet verhitten lijken die plastic bakjes in de micro zetten me niet bijster zo goed voor je volksgezondheid.
ze gebruiken zelf van die bakjes die magnetron bestendig zijn...
PSN: diTani
pi_71556889
Volgende dag kan prima, 2 dagen erna is goed ruiken. Let er ook op dat je alles goed laat uitdampen met de deksel eraf. Als het op kamertemperatuur is dan pas de koelkast in!
  maandag 3 augustus 2009 @ 09:33:16 #11
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_71556919
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 05:30 schreef Winner_Taco het volgende:
Wat voor eten precies? Babi Pangang en andere rundvlees dingen kun je makkelijk doen. Kip ook maar dan wel echt goed verhitten. Foe yong hai en andere ei-productenzou ik niet doen.
Aangezien je het goed moet verhitten lijken die plastic bakjes in de micro zetten me niet bijster zo goed voor je volksgezondheid.
Jajajajajaja...
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_71557130
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 09:33 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Jajajajajaja...
http://www.stotterhulp.nl/
When I die, I want to go peacefully like my Grandfather did, in his sleep -- not screaming, like the passengers in his car.
  maandag 3 augustus 2009 @ 09:54:56 #13
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_71557246
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 09:46 schreef Winner_Taco het volgende:

[..]

http://www.stotterhulp.nl/


w-w-w--wa-a-t-t-t bbbbbbbbeedd--ddooell je d-d-d-daaaarmmmm-mmeee?
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_71557290
Ik zou het gewoon op een bord doen en dan in de magnetron, niet alle bakjes zijn te gebruiken in een magnetron.
  maandag 3 augustus 2009 @ 09:59:45 #15
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_71557317
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_71557328
Als het bij de Chinees goed heet geweest is heb je een mooie beginstand van 0 bacteriën.
Drie dagen lijkt me hartstikke goed.
Ik zou het opbakken ipv magnetronnen. Is veel lekkerder.
pi_71557473
Gaat prima, doe ik ook wel eens.
In mijn ervaring zijn de meeste bakjes niet magnetron-bestendig.
Maar dat merk je snel genoeg. Kijk na een minuutje of 3 in de magnetron. Als de bakjes beginnen te smelten kun je het eten dus beter overdoen in een andere (wel magnetron-bestendige) bak.
  maandag 3 augustus 2009 @ 15:21:07 #18
111260 Charmian
a little joy
pi_71565625
Overgebleven nasi en bami van de chinees gooi ik in de vriezer dan kan ik het weken later nog opeten.
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
pi_71566067
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 15:21 schreef Charmian het volgende:
Overgebleven nasi en bami van de chinees gooi ik in de vriezer dan kan ik het weken later nog opeten.
Dat is met 't meeste spul wat je in de vriezer gooit ;-)
pi_71569249
Oei er zit wel veel ei (en ook wat ham en wat ondefineerbaar vlees) in die bami :-/ hoop dat ik nu niet dood neerval dalijk, maar heb het opgewarmd en ga een poging wagen....
pi_71569453
Om alvast in de stemming te komen:



pi_71569820
Ik doe het vaak wel een paar weken in de vriezer en daarna opwarmen in de magnetron, tis nog goed maar chinees uit de magnetron haalt het echt niet bij verse. Eigenlijk is het niet te vreten als het ingevroren is geweest
pi_74387199
Ik heb het nu sinds zaterdag staan, maar het is rundvlees met groente.
Ik wilde het gewoon proberen.
Als het niet gelukt is kun je dat wellicht morgen of overmorgen in de krant lezen
pi_74391744
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 08:04 schreef Lkw het volgende:
Ik warm het alleen de dag erna nog op, daarna niet meer. Als je zeker weet dat het bij de Chinees kakelvers was, misschien 2 dagen. Maar dat weet je nooit zeker en volgens mij kun je er beter van uitgaan dat je gerecht al 3 uur in een warme keuken heeft gestaan voordat je het meekrijgt.
3 uur?

Die chinesen bakken die rotzooi om 6 uur 's ochtends al
Fingerspitzgefühl
pi_74408549
Als het vreemd ruikt wegkiepen. Ruikt het ok dan gewoon goed opwarmen en er is weinig mis mee. 2 dagen moet het verschil niet maken in de meeste gevallen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')