 
		 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Ja!quote:Op zondag 26 juli 2009 13:21 schreef mr_anonimous het volgende:
Suez en Port Said
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Wel een Brits schandaal alleen ook een Britse callgirl. Dit schandaal zat in de politieke hoek.....quote:
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			qonmann +1quote:
 
			 
			
			
			 room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine (vroeger kunstboter genoemd) is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.
  room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine (vroeger kunstboter genoemd) is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd. 
 
											 
			 
			
			
			gekarnde ..quote:Op zondag 26 juli 2009 14:00 schreef PierreTT het volgende:
karn
 
			 
			
			
			 ?
 ? is een zoete, dunne harde wafel die traditioneel rond de jaarwisseling wordt gebakken en gegeten in met name Drenthe, Groningen en Gelderland (de Achterhoek).
 is een zoete, dunne harde wafel die traditioneel rond de jaarwisseling wordt gebakken en gegeten in met name Drenthe, Groningen en Gelderland (de Achterhoek). worden gebakken in speciale wafelijzers. Vroeger waren dit gietijzeren knijpijzers die boven het haardvuur werden gehouden. Nu worden elektrische wafelijzers gebruikt.
 worden gebakken in speciale wafelijzers. Vroeger waren dit gietijzeren knijpijzers die boven het haardvuur werden gehouden. Nu worden elektrische wafelijzers gebruikt. nog op oubliehoorns zoals gebruikt voor schepijs, echter het recept is anders: zoeter, en met kaneel.
 nog op oubliehoorns zoals gebruikt voor schepijs, echter het recept is anders: zoeter, en met kaneel.
											 
			 
			
			
			Yesquote:
 
  
			 
			
			
			met de lactose van Pierre komen we op de juiste ingredientenquote:Op zondag 26 juli 2009 14:31 schreef PierreTT het volgende:
Water, lactose.... (geen idee verder, wie maakt hem af?)

 
 
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |