abonnement Unibet Coolblue
pi_72302634
Hopelijk komt er nog aanvallende versterking bij, want als Ricky niet in vorm is heb je niemand om hem te vervangen. (Vandenbergh is geeneens een optie voor TdC en JW)
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_72302675
quote:
Op zondag 30 augustus 2009 16:58 schreef Eilanden het volgende:

[..]

Reageer er toch niet op joh .. ik heb liever dat 'ie gewoon wegblijft uit dit topic
Moet je er zelf ook niet op reageren
pi_72303284
quote:
Op maandag 31 augustus 2009 09:45 schreef HeinekenAFCA het volgende:

[..]

Moet je er zelf ook niet op reageren
Hi-la-risch ja.

En nu terug naar je eigen topic, lekker praten over goeie linksbacks bv.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_72337695
quote:
Top ELF: Mertens passeert Honda
Gepubliceerd op: 1 september 2009 11:36

DEN HAAG (SE) - Correspondenten van STATS Europe beoordeelden FC Utrecht-speler Dries Mertens afgelopen zaterdag met een 8.0. Dankzij de dikke voldoende in het duel met Sparta is de Belgische aanwinst de nieuwe koploper in het prestigieuze Top ELF klassement.

Keisuke Honda was in de met 1-1 gelijkgespeelde wedstrijd tegen NEC weliswaar belangrijk met een assist, maar kon verder geen potten breken en zakt dankzij een mager zesje naar de tweede plaats. Opvallend is dat beide heren afgelopen seizoen nog in de JUPILER League uitkwamen.

Stijgers en dalers
Maarten Martens (AZ Alkmaar), Patrick Zwaanswijk (NAC Breda), Blaise Nkufo en Bryan Ruiz (beide FC Twente) moeten voorlopig pas op de plaats maken.
Douglas (FC Twente), Jakob Mulenga (FC Utrecht) en PSV'ers Otman Bakkal en Stanislav Manolev vormen deze editie de nieuwkomers.

Top ELF, na vijf speelrondes:
1.
Cijfer: 7.5
Dries Mertens (FC Utrecht)

2.
Cijfer: 7.4
Keisuke Honda (VVV-Venlo)
3.
Cijfer: 7.2
Balazs Dzsudzsak (PSV)
4.
Cijfer: 7.0
Luis Suarez (Ajax)
Robbert Schilder (NAC Breda)
Miroslav Stoch (FC Twente)
Michael Silberbauer (FC Utrecht)
8. t/m 14.
Cijfer: 6.8
Jonathan de Guzman (Feyenoord)
Ron Vlaar (Feyenoord)
Jelle ten Rouwelaar (NAC Breda)
Otman Bakkal (PSV)
Stanislav Manolev (PSV)
Douglas (FC Twente)
Jakob Mulenga (FC Utrecht)

* Een speler beschikt over een geldig gemiddelde als hij in drie van de vijf speelrondes minimaal twintig minuten per speelronde in actie is gekomen.

De cijfers zijn gegeven door correspondenten van STATS Europe, onderdeel van het grootste sportdata-bedrijf ter wereld.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  Redactie Frontpage / Weblog dinsdag 1 september 2009 @ 22:42:51 #255
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_72356849
quote:
Op maandag 31 augustus 2009 09:43 schreef PBateman1978 het volgende:
Hopelijk komt er nog aanvallende versterking bij, want als Ricky niet in vorm is heb je niemand om hem te vervangen. (Vandenbergh is geeneens een optie voor TdC en JW)
Er is niets meer bijgekomen he? Had ik ook niet verwacht er is al genoeg aangekocht
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_72368838
quote:
Op dinsdag 1 september 2009 22:42 schreef Paul het volgende:

[..]

Er is niets meer bijgekomen he? Had ik ook niet verwacht er is al genoeg aangekocht
En we hebben silberbauer nog, dat had ik niet verwacht eigenlijk....
pi_72369102
Toch hou ik mijn hart vast als een Mertens geblesseerd raakt, we hebben geen enkele aanvallende creativiteit op de bank zitten.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_72369339
quote:
Op woensdag 2 september 2009 13:35 schreef PBateman1978 het volgende:
Toch hou ik mijn hart vast als een Mertens geblesseerd raakt, we hebben geen enkele aanvallende creativiteit op de bank zitten.
Tsjah, dat hadden we voorheen ook niet. Caluwe was ook in zijn eentje.

Ik ben van mening van we het goed hebben gedaan, leuke aankopen en geen belangrijke mensen weggegaan op het laatste moment. Dat is fijn en geeft een beetje zekerheid tot de winterstop. Maar dan gaan we zeker mensen verliezen, maar gelukkig nog ver weg.
pi_72369795
Op vi.nl kun je het elftal van de maand kiezen, maar liefst 5 FCers zijn genomineerd.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_72370117
- spam -

[ Bericht 92% gewijzigd door Prosac op 02-09-2009 14:18:42 ]
Coole game!
Ga naar : http://www.mijnmaffia.nl/Het-Pasje
pi_72608019
Vorm kunnen we hem nog houden?
pi_72609185
Ik ben blij dat ie voor lang bijgetekend heeft

Of weg in de winterstop voor > 10 miljoen of lekker blijven nog ff
  vrijdag 11 september 2009 @ 11:15:52 #263
227143 Kopbal
Bal met de kop.
pi_72637785
quote:
Toestanden in Utrecht! Ben ten Boden, voormalig voorzitter van FC Utrechts supportersvereniging en clubreporter bij het Algemeen Dagblad, heeft van zijn eigen club een stadionverbod van één jaar gekregen. Reden: Ten Boden was te kritisch.
In een schrijven liet de club Ten Boden het volgende weten: “De reden vloeit voort uit uw rol als clubreporter van het AD. Bepaalde artikelen van uw hand ondermijnen de positieve ontwikkeling van FC Utrecht en dragen niet bij aan de door ons noodzakelijk geachte saamhorigheid in alle geledingen. Zeker in deze nieuwe tijden hebben wij geen behoefte aan personen die, populair gezegd bezig zijn met ‘bommenleggen’”. Was getekend, ‘directiesecretariaat FC Utrecht BV’.

Met andere woorden: een stadionverbod wegens kritiek.

De voorzitter van FC Utrecht, zijnde de ook in Rotterdam niet onbekende Jan Willem van Dop, laat in een reactie op alle ontstane ophef namens de club het volgende optekenen: “Wij zijn in overleg gegaan met de politie en de afdeling Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente Utrecht. Die staan allebei achter onze stap van een stadionverbod”.
Moet toch niet gekker worden...
  vrijdag 11 september 2009 @ 11:17:23 #264
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_72637820
Jezus.. Dat zijn gewoon Chinese praktijken
pi_72638032
Reactie SV :
quote:
Beste leden,


Wij voelen ons genoodzaakt een korte uitleg te geven over de verwarring die kennelijk is ontstaan naar aanleiding van het opleggen van een lokale ontzegging aan B. ten Boden door FC Utrecht.


Er wordt nu namelijk door verschillende personen gesuggereerd dat kritiek op de club eventueel kan leiden tot een lokale ontzegging. Wij snappen dat dit tot verwarring kan leiden onder onze leden en ook onder de columnschrijvers van onze eigen website en de Forza. We hebben daarom als SV navraag gedaan bij de directie van FC Utrecht welke redenen aan deze lokale ontzegging ten grondslag liggen.


Navraag bij de club bevestigde onze vermoedens dat deze lokale ontzegging niet enkel en alleen is gebaseerd op wat geschreven artikelen, maar op meerdere conflicten die er de afgelopen jaren zijn geweest. Al met al was dit, volgens de club, een dusdanig structureel probleem aan het worden, dat men bang was materi?le schade en imagoschade te ondervinden. (denk bijvoorbeeld aan het afhaken van sponsors die niet geassocieerd willen worden met intern geruzie tussen supportersgroepen of personen).


Ook als SV zijn we trouwens verscheidende keren in een verkeerd daglicht geplaatst of verkeerd geciteerd. Gezien de nieuwe positieve wind die er nu waait door de club, en vanwege het feit dat we met zijn allen bezig zijn om van FC Utrecht een topclub te maken, kan het daarom niet zo zijn dat dit proces daardoor hinder van ondervindt. Verder is het vermelden waard dat de voltallige directie van FC Utrecht (inclusief Raad van.Commisarissen) achter dit besluit staat. Zonder verder in details te treden (i.v.m. een eventueel nog te volgen kortgeding) begrijpen wij dan ook deze beslissing van de club. Supporters kunnen en mogen uiteraard gefundeerde kritiek blijven leveren op beslissingen van de club… Waarvan akte…


Verder willen wel wij als SV benadrukken dat we een onafhankelijke vereniging zijn, en dat we altijd zullen opkomen voor de belangen van onze leden. Maar ook wij zijn, als SV, de laatste jaren een andere weg ingeslagen. We proberen tegenwoordig zoveel mogelijk in gesprek te blijven met de beleidsbepalers. Dit vooral om de belangen van onze leden zo goed mogelijk te kunnen blijven behartigen en een steentje bij te dragen aan de verdere opbouw van de club. Ook wij hebben wel eens verhitte discussies met de clubdirectie en zijn het niet altijd eens met genomen besluiten, maar wij brengen onze onderlinge geschillen niet zomaar naar buiten om iedereen mee te laten “genieten”. We proberen dit soort zaken altijd, in onderling respect voor elkaar, samen op te lossen. Net zoals in het gewone leven, is het ook in de voetballerij, en in de supporterswereld, een kwestie van geven en nemen. Dit altijd om voor onze club FC Utrecht, en dus voor jullie (als supporters) uiteindelijk het beste resultaat te krijgen.


Acties zoals vroeger (bezetting Centraal Station, combi-regeling omzeilen) zijn al jaren achterhaald. De politiek voert al jaren een dusdanig streng beleid (zie onder anderen de nieuwe voetbalwet) dat eenieder al voor het minste of geringste, zonder aanzien des persoons, tegenwoordig een stadionverbod in zijn/haar brievenbus heeft liggen. Ook wij als SV zijn daar niet altijd blij mee en daardoor nog strakker gebonden om eventuele acties op touw te zetten.


Stel dat wij onze leden nu wel hadden opgeroepen om naar Den Haag af te reizen op de wedstrijddag van ADO – FC Utrecht. Dit zou (buiten de negatieve publiciteit in den lande) ook vele stadionverboden opleveren en daar zit niemand op te wachten. Verder zijn er achter de schermen natuurlijk diverse gesprekken gevoerd met verschillende partijen om toch af te kunnen reizen. Ook de supportersvereniging van ADO Den Haag heeft ons daarin, tot op de dag van vandaag, positief gesteund. Dat dit uiteindelijk niet tot een positief resultaat heeft geleid, doet ons natuurlijk pijn maar het alternatief (supporters kunnen gratis in het supportershome kijken) is een kleine pleister op de wonde.


Een landelijk supportersplatform (SOVS) bestaat ook niet meer. Mede daardoor zijn wij als SV nog meer genoodzaakt problemen op te lossen door middel van het aangaan van de dialoog met de club en de lokale driehoek. Dat dit niet altijd lukt is jammer, maar binnen onze mogelijkheden doen we er alles aan om voor onze supporters en leden op te komen. Zo zullen wij bijvoorbeeld binnenkort met de politie en de club om de tafel gaan om het beleid met betrekking tot de stadionverboden weer eens te gaan bespreken. We zeggen niet dat hiermee het beleid verandert, maar we geven wel weer een signaal af namens de supporters. Wij geloven erin, dat dit op langere termijn bijdraagt aan een positief imago van FC Utrecht.


Tot slot willen wij mededelen dat wij het jammer vinden dat lieden die zichzelf voorheen FC Utrecht-supporters noemden, en nu werkzaam zijn in de advocatuur en de journalistiek, de media nu gebruiken als podium om hun eigen geschillen met onze en jullie club FC Utrecht uit te vechten. Wij dachten dat de meesten hun lesje wel hadden geleerd na de mislukte coupe van Broos Schnetz en consorten zo’n 2 jaar geleden. Echter: blijkbaar gaat hun eigen belang nog steeds boven het clubbelang.


Wij zijn van mening dat je als echte supporter, je de vuile was binnen houdt. In onze ogen laat je daar zeker niet het hele land via de media van meegenieten.


Forza Utreg!


Bestuur SVFCU
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  vrijdag 11 september 2009 @ 11:37:30 #266
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_72638281
Leuke uitleg van de SV, maar dat praat een stadionverbod nog niet goed. Heb begrepen dat Ten Boden inmiddels ook niet meer mag schrijven voor het AD
  vrijdag 11 september 2009 @ 11:42:29 #267
227143 Kopbal
Bal met de kop.
pi_72638406
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 11:25 schreef PBateman1978 het volgende:
Reactie SV :
[..]
Ah, dus bij jullie is de SV ook al een verlengstuk van het bestuur. Komt iig niet erg onafhankelijk over
pi_72641585
Ik vind het wel knap dat iedereen FC Utrecht (en met name van Dop) veroordeelt zonder echt te weten wat er speelt. Ik ken die ten Boden verder niet, maar een lievertje is het sowieso niet heb ik begrepen.

Het is weer eenzijdig, en ik vind het goed dat de SV een stuk van de andere kant belicht. In mijn ogen hoort een SV ook een goed contact te hebben met de club, omdat ze daar nu eenmaal dagelijks mee te maken hebben om de eigen mensen tevreden te houden. Niet meer dan normaal lijkt me.
pi_72642540
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 11:42 schreef Kopbal het volgende:

[..]

Ah, dus bij jullie is de SV ook al een verlengstuk van het bestuur. Komt iig niet erg onafhankelijk over
Dat is bij ons ook al zo

Maar weer erg laag om hiervoor een stadionverbod te geven idd.
pi_72643893
Wat denken jullie van morgen? Maakt FC Utrecht een kans? Ik denk dat het 0-2 zal worden!
pi_72644582
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 14:50 schreef Basilicumman het volgende:
Wat denken jullie van morgen? Maakt FC Utrecht een kans? Ik denk dat het 0-2 zal worden!
Een kans maken we altijd, ik hoop op een gelijkspel.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_72646064
Veel meer dan een gelijkspel vind ik niet realistisch, maar je weet het nooit. In de toto heb ik 2-1 ingevuld, maar hoop op een 1-1
Music is the harmonious voice of creation; an echo of the invisible world.
pi_72650856
Henny van Schoonhoven is vanmiddag overleden
Sjakie Wolfs 1931-2008
Bobby Haarms 1934-2009
Michael Jackson 1958-2009
  vrijdag 11 september 2009 @ 18:17:00 #274
261110 Bevin
ALLEZ GAEL !11@#!!
pi_72650963
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 14:50 schreef Basilicumman het volgende:
Wat denken jullie van morgen? Maakt FC Utrecht een kans? Ik denk dat het 0-2 zal worden!


Ik denk dat je veel kans maakt dat je gelijk hebt.
Alles is relatief
Ik dacht echt: "dude wtf.."
"Meteen meer maat meloen komt naar mij toe lopen en zegt: kijk uit ik heb een hartslag! Ik zeg: nah ja, ga dan maar mee naar huis, heb toch niets te doen"
pi_72651002
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 18:17 schreef Bevin het volgende:

[..]



Ik denk dat je veel kans maakt dat je gelijk hebt.
Utrecht gaat winnen van die boertjes boi
pi_72652824
Ik hoop dat we winnen, het moet te doen zijn. Maar je mist wel Cornelisse natuurlijk

Ik zet in op een 1-1, misschien wat makkelijk maar daarmee moeten we ook blij zijn.

en HENNY HENNY HENNY.. RIP
  Redactie Frontpage / Weblog vrijdag 11 september 2009 @ 19:18:53 #277
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_72653160
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 18:13 schreef denthemen het volgende:
Henny van Schoonhoven is vanmiddag overleden
oh dat is snel
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  Redactie Frontpage / Weblog vrijdag 11 september 2009 @ 19:20:28 #278
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_72653204
Zijn wens was, nooit meer het woord kanker in de Galgenwaard
Dat gaat dus nooit lukken
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_72653280
Henny RIP.

Bedankt.
Music is the harmonious voice of creation; an echo of the invisible world.
pi_72654717
Niet onverwacht; ik zei nog tegen mijn vrienden dat ik hem,zoals hij eruit zag, niet meer dan twee weken gaf. Kutziekte.

Volgende thuiswedstrijd nog een actie? Vond het wel mooi vorige keer.
pi_72656557
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 18:17 schreef Bevin het volgende:

[..]



Ik denk dat je veel kans maakt dat je gelijk hebt.
Ja haaaahaaaa.
En erg klote van Henny van Schoonhoven, sterkte voor de familie.
pi_72658235
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 20:01 schreef zatoichi het volgende:
Niet onverwacht; ik zei nog tegen mijn vrienden dat ik hem,zoals hij eruit zag, niet meer dan twee weken gaf. Kutziekte.
Hij heeft het zelf gedaan. Dus had niets met zijn klote ziekte te maken het einde opzich. Of hoe je dat netjes kan zeggen. Je begrijpt me wel.
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 12 september 2009 @ 10:55:59 #283
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_72668036
Volgens Hugo Borst gaan we winnen vanavond

GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_72668555
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 21:39 schreef Tha_Duck het volgende:

[..]

Hij heeft het zelf gedaan. Dus had niets met zijn klote ziekte te maken het einde opzich. Of hoe je dat netjes kan zeggen. Je begrijpt me wel.
Euthanasie?
Music is the harmonious voice of creation; an echo of the invisible world.
pi_72668727
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 11:23 schreef Chain_Reaction het volgende:

[..]

Euthanasie?
Yep.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_72671606
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 11:23 schreef Chain_Reaction het volgende:

[..]

Euthanasie?
Ja.
pi_72684635
Jammer 2-2 was wel terecht geweest denk ik.

Wel fijn om te zien dat we niet weggespeeld zijn. Het elftal doet het beter dan verwacht, en daar gaan we nog genoeg punten mee pakken ga ik vanuit. Nu eerst Ado uit en Grunn thuis toch?
pi_72684694
Wat een flikkers zijn het ook die Tukkers...
Music is the harmonious voice of creation; an echo of the invisible world.
pi_72684729
Nee, alleen perez.. Maar dat is een overschatte lul.

Je kan het moeilijk heel onterecht noemen.. Het is alleen gewoon jammer.
pi_72685030
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 21:49 schreef Tha_Duck het volgende:
Nee, alleen perez.. Maar dat is een overschatte lul.

Je kan het moeilijk heel onterecht noemen.. Het is alleen gewoon jammer.
Ik doelde er meer op dat ze doorspeelden toen Asare op het middenveld lag.. En als hij afgevoerd wordt per brancard bekogelen ze hem ook nog met glazen bier etc.

Verder had ik 2-2 meer terecht gevonden, maar ok.

Shit happens.
Music is the harmonious voice of creation; an echo of the invisible world.
pi_72687662
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 22:01 schreef Chain_Reaction het volgende:

[..]

Ik doelde er meer op dat ze doorspeelden toen Asare op het middenveld lag.. En als hij afgevoerd wordt per brancard bekogelen ze hem ook nog met glazen bier etc.

Verder had ik 2-2 meer terecht gevonden, maar ok.

Shit happens.
Tsjah.. Het zijn niet voor niets NSB'ers daar.

Het is gewoon schofterig, asociaal gedrag. Als je op die manier wil winnen, prima. Maar dan ben ik blij dat ik daar niet bij hoef te horen.
pi_72687681
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 23:45 schreef Tha_Duck het volgende:

[..]

Tsjah.. Het zijn niet voor niets NSB'ers daar.
pi_72687696
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 23:46 schreef Sieps het volgende:

[..]

Ga toch een penalty nemen
pi_72687721
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 23:47 schreef Tha_Duck het volgende:

[..]

Ga toch een penalty nemen
Daar ben ik goed in hoor
pi_72687756
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 23:48 schreef Sieps het volgende:

[..]

Daar ben ik goed in hoor
Misschien moet je je dan voortaan snel melden op het veld!
pi_72687770
Die 3-2 was gewoon terecht.
pi_72687914
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 23:50 schreef Neleos het volgende:
Die 3-2 was gewoon terecht.
Zeker! Terechter dan dit kan echt niet. Ik ben blij dat het terecht is. Want als het niet terecht was, dan was het terecht raar geweest toch?
pi_72687937
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 23:56 schreef Tha_Duck het volgende:

[..]

Zeker! Terechter dan dit kan echt niet. Ik ben blij dat het terecht is. Want als het niet terecht was, dan was het terecht raar geweest toch?
Sorry, wat?
pi_72688053
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 23:57 schreef Neleos het volgende:

[..]

Sorry, wat?
Ja, dat zullen je hersentjes wel niet aankunnen. Geeft niet.. Gauw naar je eigen topicje terug!
pi_72688192
quote:
Op zaterdag 12 september 2009 23:45 schreef Tha_Duck het volgende:

[..]

Tsjah.. Het zijn niet voor niets NSB'ers daar.
Nu ben je in de war met Utrecht, dat was de NSB stad
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')