ik pel bijna allesquote:Op woensdag 8 juli 2009 13:29 schreef ColdFeet het volgende:
Moet dat niet?De schil is zacht en eetbaar. M'n sinaasappels pel ik wel, maar appels eet je toch ook gewoon met schil, en perziken?
Nee. Maar er zijn mensen die 't wel doenquote:Op woensdag 8 juli 2009 13:32 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
ik pel bijna alleseen kiwi eet je toch ook niet met schil?
Je spreekt jezelf tegenquote:Op woensdag 8 juli 2009 13:35 schreef Myraela het volgende:
Ik zou er niets mee doen, gewoon zo eten.
Je kan er wel lekkere taartjes mee maken.
Ik eet de schil van vijgen niet op hoorquote:Op woensdag 8 juli 2009 13:34 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Nee. Maar er zijn mensen die 't wel doen
Nu ben ik wel benieuwd hoe anderen dat doen? Met vijgen, dan?
quote:Op woensdag 8 juli 2009 17:33 schreef Vixxen het volgende:
Vijgen door vieren snijden plakje parmaham overheen draperen stukje mozzarella in het midden en wat citroen honing dressing erover heen.... heeerlijk!!!![]()
![]()
Gewoon voelen, als je ze met gemak in kan deuken kan je er van uit gaan dat ze goed zijnquote:Op donderdag 9 juli 2009 16:42 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
klinkt idd lekker!
hoe zie je dat vijgen goed rijp zijn?
15 dagen later ook goed?quote:Op woensdag 8 juli 2009 23:03 schreef Pietverdriet het volgende:
HErinner me er zaterdag even aan dat ik een vijgenrecept post
cool, kwil er ook 1. Nog nooit zo'n plant gezien in een plantenwinkel (of nog nooit op gelet, kan ook natuurlijk)quote:Op woensdag 15 juli 2009 21:21 schreef Maeghan het volgende:
Ik heb eenvijgenplant
op balkon en hij maakt voor de tweede keer een vijg. Vorig jaar werd ie nog helemaal niet rijp, maar dit jaar groeit ie goed.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |