Ik las "bij de neus nemen"quote:Op zondag 19 april 2009 04:04 schreef JoeThePlumber het volgende:
[..]
Hoe kan een nieuw user jouw zere neus nemen,,?
Je kunt ze dan best op dinsdagavond klaarmaken, maar niet voor tien over zesquote:Op zondag 19 april 2009 04:05 schreef FritsVanEgters het volgende:
[..]
Oké, maar dat klinkt toch een beetje vaag. Stel, ik koop ze op dinsdagmiddag. Kan ik ze dan dinsdagavond klaarmaken en opeten of moeten ze eerst nog even een nachtje in de vochtige theedoek liggen?
quote:Op zondag 19 april 2009 04:05 schreef FritsVanEgters het volgende:
[..]
Oké, maar dat klinkt toch een beetje vaag. Stel, ik koop ze op dinsdagmiddag. Kan ik ze dan dinsdagavond klaarmaken en opeten of moeten ze eerst nog even een nachtje in de vochtige theedoek liggen?
Nee, JoeThePlumber als username, dat straalt gezag uit.quote:Op zondag 19 april 2009 04:04 schreef JoeThePlumber het volgende:
[..]
Hoe kan een nieuw user jouw zere neus nemen,,?
Ik eet nooit voor zes uur.quote:Op zondag 19 april 2009 04:08 schreef Neemmijnietserieus het volgende:
[..]
Je kunt ze dan best op dinsdagavond klaarmaken, maar niet voor tien over zes![]()
Na het weerbericht van het zes uur journaal kan 't gebeuren
Tss...He Frits..quote:Op zondag 19 april 2009 04:09 schreef FritsVanEgters het volgende:
[..]
Nee, JoeThePlumber als username, dat straalt gezag uit.
Witlof is vies, daar weet ik niks van.quote:Op zondag 19 april 2009 04:08 schreef liesje1979 het volgende:
[..]
Je moet ze een beetje vochtig houden tot gebruik ivm uitdrogen, en na schillen niet meer uit het water halen.
Daarnaast kan je ze beter in het donker laten liggen maar dat weet ik niet zeker, ivm verkleuren. Net als witlof
Damn ik weet teveel over groente.
quote:Bij de aankoop: asperges worden meestal verkocht in bosjes. De beste zijn één vinger dik en wit. De stengels moeten gaaf en gelijkvormig zijn met een gesloten kop. Het onderste gedeelte mag niet houterig, hol of te droog zijn. Broosheid is een kenmerk van versheid.
Juist bewaren: gebruik asperges altijd zo vers mogelijk. In de koelkast kunt u ze enkele dagen bewaren wanneer u ze in een goed vochtige doek wikkelt.
Klopt volgens mijquote:Op zondag 19 april 2009 04:08 schreef liesje1979 het volgende:
[..]
Je moet ze een beetje vochtig houden tot gebruik ivm uitdrogen, en na schillen niet meer uit het water halen.
Daarnaast kan je ze beter in het donker laten liggen maar dat weet ik niet zeker, ivm verkleuren. Net als witlof
Damn ik weet teveel over groente.
Moet dat danquote:Op zondag 19 april 2009 04:09 schreef FritsVanEgters het volgende:
[..]
Nee, JoeThePlumber als username, dat straalt gezag uit.
Hij was laatst bij Bill Maher te gast, was wel lachen.quote:
Nee. Was een jij-bakkie.quote:
Witlof is gore meukquote:Op zondag 19 april 2009 04:11 schreef FritsVanEgters het volgende:
[..]
Witlof is vies, daar weet ik niks van.![]()
Ik moest lachen en ik las 'remlof'quote:Op zondag 19 april 2009 04:08 schreef liesje1979 het volgende:
[..]
Je moet ze een beetje vochtig houden tot gebruik ivm uitdrogen, en na schillen niet meer uit het water halen.
Daarnaast kan je ze beter in het donker laten liggen maar dat weet ik niet zeker, ivm verkleuren. Net als witlof
Damn ik weet teveel over groente.
Je vergeet nog watquote:Op zondag 19 april 2009 04:12 schreef Peter6000 het volgende:
[..]
Hallo Recce, van harte welkom in de TBO-SC.
Witlof met ham en kaas...quote:Op zondag 19 april 2009 04:14 schreef Neemmijnietserieus het volgende:
[..]
Witlof is gore meuk![]()
Sowieso, rare sausjes op groentes, waar blijft de smaak van die groete
't Is vochtuitdrijvend, maar niet bij iedereen ruikt de plas raar. Is afhankelijk van de persoon.quote:
quote:Er zit soms een luchtje aan
Asperges kunnen een speciaal luchtje nalaten bij het plassen. Dit gebeurt bij ongeveer de helft van de asperge-eters. Deze typische geur komt door de aanwezigheid van zwavelhoudende sporen in de aspergeplant. Onze lever zet deze stofjes om in zogeheten methylmercaptanen, vluchtige zwavelverbindingen die via de urine ons lichaam verlaten. En dat ruiken we dan op het toilet.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |