FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten en drinken we vandaag? Deeltje 133!
KiwiTjuHhdonderdag 16 april 2009 @ 16:28
Vanavond dus aardappels, andijvie en een gehaktbal
coltje87donderdag 16 april 2009 @ 16:38
Straks een salade met rivierkreeftjes (heel even ondergedompeld in knoflookolie). Heb totaal geen inspiratie
golferdonderdag 16 april 2009 @ 16:38
Vanavond:
kabeljauwhaasje, aardappelpuree en worteltjes.
valekdonderdag 16 april 2009 @ 16:40
Boterham. Geld is op.
ColdFeetdonderdag 16 april 2009 @ 16:40
Vanavond een salade. Nu dropjes
Butterfly91donderdag 16 april 2009 @ 16:40
Zelfde als KiwiTjuHh , en ik krijg een prak boerenkool uit de vriezer.
SiGNedonderdag 16 april 2009 @ 16:42
Ik heb werkelijk geen idee en ik weet helaas van tevoren al dat het niet lekker zal smaken
Waarschijnlijk wordt het Chinees (van een goede Chinees overigens weet ik uit ervaring) maar sinds ik in November een schedelbasisfractuur heb gehad is mijn smaak- en reukvermogen dusdanig aangetast dat niets meer lekker ruikt en smaakt
Echt ZWAAR RUK!!
Pastrydonderdag 16 april 2009 @ 16:49
Straks gebakken aardappeltjes, sperzieboontjes met flink wat mosterd en een half kipfiletje
Raissadonderdag 16 april 2009 @ 16:59
quote:
Op donderdag 16 april 2009 16:42 schreef SiGNe het volgende:
Ik heb werkelijk geen idee en ik weet helaas van tevoren al dat het niet lekker zal smaken
Waarschijnlijk wordt het Chinees (van een goede Chinees overigens weet ik uit ervaring) maar sinds ik in November een schedelbasisfractuur heb gehad is mijn smaak- en reukvermogen dusdanig aangetast dat niets meer lekker ruikt en smaakt
Echt ZWAAR RUK!!
Dat lijkt me heel vervelend inderdaad!

OT: ik eet vanavond iig een schnitzel, weet nog niet wat erbij
vaagseldonderdag 16 april 2009 @ 17:23
Kip uit de oven, gekookte aardappelen en sla met tomaat, komkommer, cashewnoten, feta en zongedroogde tomaten.
Erosjuhhhdonderdag 16 april 2009 @ 17:30
quote:
Op donderdag 16 april 2009 16:38 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
kabeljauwhaasje, aardappelpuree en worteltjes.
wist niet dat hazen zwemmen konden
Xenniadonderdag 16 april 2009 @ 17:40
Zalm, gegrilde courgette en krieltjes
uniekhoorndonderdag 16 april 2009 @ 17:46
Roerbakgroente met kipfilet met veel knoflook, sojasaus, ketjap, basterdsuiker, citroensap, ketoembar, djintan, djahe, vissaus, oestersaus... etc.
Met witte rijst
Mirjamdonderdag 16 april 2009 @ 18:04
de griek komt strakjes eten bezorgen
Pastrydonderdag 16 april 2009 @ 18:45
quote:
Op donderdag 16 april 2009 18:04 schreef Mirjam het volgende:
de griek komt strakjes eten bezorgen
Yumm!

OT: Espresso
uniekhoorndonderdag 16 april 2009 @ 18:48
quote:
Op donderdag 16 april 2009 18:04 schreef Mirjam het volgende:
de griek komt strakjes eten bezorgen
watte?? Ik mag graag even kwijlen wat anderen voor lekkers eten
Mirjamdonderdag 16 april 2009 @ 19:14
quote:
Op donderdag 16 april 2009 18:48 schreef uniekhoorn het volgende:

[..]

watte?? Ik mag graag even kwijlen wat anderen voor lekkers eten
een pita gyros, een mixed grill, patatjes, en extra tzatziki, was lekker
_Hestia_donderdag 16 april 2009 @ 19:18
hete kip
FutureFairytaledonderdag 16 april 2009 @ 22:39
Voor training heel gauw gegeten bij de Mac met een bon. Voor ¤ 4,50 een Big Mac en Mc Chicken op. Nu weer thuis en honger! Denk een boterham pindakaas
SiGNedonderdag 16 april 2009 @ 22:42
Hier is het Hui Kuo Kaï geworden, Kipfilet met groenten in pittige Hui Kuo saus geworden, met lekker veel knoflook.
Alleen blijft het jammer als kip niet naar kip smaakt..
The_Hivesvrijdag 17 april 2009 @ 08:12
paar boterhammen met La Vache qui rit, vanavond een kant en klaar maaltijd (kilobak hutspot) van de Lidl
KiwiTjuHhvrijdag 17 april 2009 @ 09:31
Ik heb nog geen idee wat we vanavond moeten gaan eten.. zal wel iets makkelijk worden.
coltje87vrijdag 17 april 2009 @ 09:31
Had vanmorgen een broodje smulkipsalade en een broodje kiprollade. Nu op het werk aan de koffie, tussen de middag eten bij
Qweavrijdag 17 april 2009 @ 09:39
ik maak denk straks een broodje ei.

Vanaaf twijfel ik tussen spitskool en patatjes
_Hestia_vrijdag 17 april 2009 @ 09:53
lasagna met rundergehakt, ui, rode, gele en groene paprika, 2 gewone tomaten en gezeefde tomaten

[ Bericht 86% gewijzigd door _Hestia_ op 17-04-2009 15:08:27 ]
Butterfly91vrijdag 17 april 2009 @ 15:04
Brood
Qweavrijdag 17 april 2009 @ 15:07
ik twijfel nog steeds. Patat of spitskool
Erosjuhhhvrijdag 17 april 2009 @ 15:47
Italiaans gekruide varkensreepjes met tagiatella, wat groenvoer en een kaassaus.
DarkElfvrijdag 17 april 2009 @ 15:56
lunch was een deel van een ahsalade geitenkaas-appel.

vanavond geen idee nog, iets makkelijks wel iig
Pastryvrijdag 17 april 2009 @ 16:29
Espresso

Diner: Geen flauw idee, moet nog boodschappen halen
coltje87vrijdag 17 april 2009 @ 17:10
Als zich beter voelt gaan we wat eten in De Bekeerde Suster (A'dam) en anders moet ik nog wat verzinnen.
Hoop echt dat 'ie zo beter is
KiwiTjuHhvrijdag 17 april 2009 @ 18:28
Het is een frietje geworden
Mikkievrijdag 17 april 2009 @ 18:54
Soort stroganoff-potje (hamlappen, paprika, ui, champignon) met rijst .
FutureFairytalevrijdag 17 april 2009 @ 18:56
Andijvie met gehaktbal
Xenniazaterdag 18 april 2009 @ 01:04
Spruitjes, aardappels en een kaassouffle (tsja, ik heb het ook niet bedacht)
tonjazaterdag 18 april 2009 @ 02:37
Vanavond gegrilde kippevleugeltjes van restaurant Collina laten bezorgen.
Normaal is dat bezorgspul niet te vreten, maar dit is echt lekker.
DarkElfzaterdag 18 april 2009 @ 09:30
vanavond maakt de mr falafel, lekker op pita's met sla en zo
Pastryzaterdag 18 april 2009 @ 09:42
Koffie
Pietverdrietzaterdag 18 april 2009 @ 13:58
Heb gisteren van een bevriende slager een doos spareribs (kilo of 10) en een Ribstuk (6,5 Kilo) gekocht, het rundvlees is prachtig doorregen dat ik heb het hele stuk wegnam. Gisteren spareribs gegeten (niet de hele doos) en net het prime rib staan ontbenen. De ribbetjes aangebraden en met een groenboeket en een fles niet zo lekkere wijn in een pan staan te zieden, met wat overrijpe tomaten, knoflook, bosje bieslook, etc.
De prime rib eten we als steak vanavond, heb er 10 steaks van gesneden en 8 ingevroren.
De boullion van de botten en de afsnijdsels reduceer ik en dat wordt de saus bij de steak.
Daarbij pommes gratiné (aardappel anders maar dan héél anders, dunne schijfjes bloemige aardappel met een beetje knof, zout en veel room in de oven)
Daarbij een tomatensalade met basilicum en feta, rode bietjes salade, een groene salade, Taziki en olijven.
Heb mooie rijpe ananas, daar ga ik een sorbet van maken denk ik.
Raissazaterdag 18 april 2009 @ 14:00
quote:
Op zaterdag 18 april 2009 13:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb gisteren van een bevriende slager een doos spareribs (kilo of 10) en een Ribstuk (6,5 Kilo) gekocht, het rundvlees is prachtig doorregen dat ik heb het hele stuk wegnam. Gisteren spareribs gegeten (niet de hele doos) en net het prime rib staan ontbenen. De ribbetjes aangebraden en met een groenboeket en een fles niet zo lekkere wijn in een pan staan te zieden, met wat overrijpe tomaten, knoflook, bosje bieslook, etc.
De prime rib eten we als steak vanavond, heb er 10 steaks van gesneden en 8 ingevroren.
De boullion van de botten en de afsnijdsels reduceer ik en dat wordt de saus bij de steak.
Daarbij pommes gratiné (aardappel anders maar dan héél anders, dunne schijfjes bloemige aardappel met een beetje knof, zout en veel room in de oven)
Daarbij een tomatensalade met basilicum en feta, rode bietjes salade, een groene salade, Taziki en olijven.
Heb mooie rijpe ananas, daar ga ik een sorbet van maken denk ik.
Zo hee Klinkt goed!
stylistezaterdag 18 april 2009 @ 14:13
vanavond rode uien stamppotje met bieslook en een visgehakballetje,
morgen denk ik stoofvlees...

edit: en ik vergat nog frambozen muffins met ijs
El_Bassiezaterdag 18 april 2009 @ 14:26
quote:
Op zaterdag 18 april 2009 14:13 schreef styliste het volgende:
vanavond rode uien stamppotje met bieslook en een visgehakballetje,
morgen denk ik stoofvlees...

edit: en ik vergat nog frambozen muffins met ijs
Born2cook gekeken?
Pietverdrietzaterdag 18 april 2009 @ 14:27
quote:
Op zaterdag 18 april 2009 14:00 schreef Raissa het volgende:

[..]

Zo hee Klinkt goed!
In huize verdriet wordt in het weekend meestal erg goed gegeten.
Daarvoor door de week meestal wat eenvoudigs, vroeg op, laat thuis enzo
-Mellow-zaterdag 18 april 2009 @ 14:47
Ik ga zometeen uiensoep met gruyere en port maken voor vanavond.

Daarna staat er rode risotto, in citroensap-olijfolie-rozemarijn gemarineerde kipkluifjes en erbij salade van cherrytomaat, komkommer rode ui, basilicum en ciabattastukjes gedrenkt in witte balsamico

motorbloempjezaterdag 18 april 2009 @ 15:05
BBQ

hamburger (zelfgemaakt)
wat kipshaslicks (zelf gemarineerd met kepjap/sambal/ui/knoflook/specerijen)
een karbonade ((zelf gemarineerd met honing/ketjap/sambal/specerijen)

misschien wat frietjes
salade

Yannick567zaterdag 18 april 2009 @ 15:08
Meestal is zaterdag bij ons thuis wel de brooddag...
stylistezaterdag 18 april 2009 @ 15:20
quote:
Op zaterdag 18 april 2009 14:26 schreef El_Bassie het volgende:

[..]

Born2cook gekeken?
Xenniazaterdag 18 april 2009 @ 16:19
Varkenshaassate, krieltjes in de schil en sla met feta en rode ui
Pastryzaterdag 18 april 2009 @ 16:53
Penne met spinazie en ham
lies1947zaterdag 18 april 2009 @ 16:58
kipkluifjes en een grote bak gemengde sla (sla, tomaten, komkommer, ui, ei, atisjokkenharten, appel, olijven)
FutureFairytalezaterdag 18 april 2009 @ 17:07
Ragout met kipfilet. Vers wit brood erbij
Butterfly91zaterdag 18 april 2009 @ 17:13
Vanmiddag een ham-kaas croissant.
Vanavond brood.
Pietverdrietzaterdag 18 april 2009 @ 17:57
quote:
Op zaterdag 18 april 2009 13:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb gisteren van een bevriende slager een doos spareribs (kilo of 10) en een Ribstuk (6,5 Kilo) gekocht, het rundvlees is prachtig doorregen dat ik heb het hele stuk wegnam. Gisteren spareribs gegeten (niet de hele doos) en net het prime rib staan ontbenen. De ribbetjes aangebraden en met een groenboeket en een fles niet zo lekkere wijn in een pan staan te zieden, met wat overrijpe tomaten, knoflook, bosje bieslook, etc.
De prime rib eten we als steak vanavond, heb er 10 steaks van gesneden en 8 ingevroren.
De boullion van de botten en de afsnijdsels reduceer ik en dat wordt de saus bij de steak.
Daarbij pommes gratiné (aardappel anders maar dan héél anders, dunne schijfjes bloemige aardappel met een beetje knof, zout en veel room in de oven)
Daarbij een tomatensalade met basilicum en feta, rode bietjes salade, een groene salade, Taziki en olijven.
Heb mooie rijpe ananas, daar ga ik een sorbet van maken denk ik.
Heb de boullion tot een fond gereduceerd, hij staat nu geforceerd af te koelen om het laatste vet er af te krijgen, straks verder reduceren met rode wijn. Wordt een prachtige rodewijnsaus.
tonjazaterdag 18 april 2009 @ 18:41
Ik eet al 2 dagen aardappel gratin, ik maak het met room, melk, ei, knoflook zou en gruyère. Steeds met iets anders erbij, vandaag met kropsla.
KiwiTjuHhzaterdag 18 april 2009 @ 18:51
Wij hadden zelfgemaakte groentesoep met van die driehoeksbroodjes die je moet afbakken in de oven
JacMarzaterdag 18 april 2009 @ 19:37
Stamppot raapstelen
#ANONIEMzaterdag 18 april 2009 @ 19:45
Een beetje van dit en van dat. Pistoletje gezond (zelfgemaakt) en rauwkost en nu zo nog een pistoletje met kaas
Pietverdrietzaterdag 18 april 2009 @ 21:25
quote:
Op zaterdag 18 april 2009 17:57 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb de boullion tot een fond gereduceerd, hij staat nu geforceerd af te koelen om het laatste vet er af te krijgen, straks verder reduceren met rode wijn. Wordt een prachtige rodewijnsaus.
Halve fles rode wijn erbij en gereduceerd tot ca 300 cc saus, afgemonteerd met een onsje boter.
De prime rib was goddelijk, boterig van smaak door het vet erin, de pommes gratine tikje te knoflookig
SiGNezaterdag 18 april 2009 @ 21:32
Hoe maak je zo'n sausje eigenlijk? alleen fond met wijn en dan reduceren?
Toch binnenkort maar eens proberen te maken (meestal koop ik zo'n kant en klare rode wijnsaus van Knorr uit zo'n zak)
Hoop alleen dat het nog gaat smaken want sinds die schedelbasisfractuur/zenuwbeschadiging smaakt wijn ook enorm zuur..
MrKawadazaterdag 18 april 2009 @ 23:15
Friet met stoofvlees




Mjammie
SiGNezaterdag 18 april 2009 @ 23:27
Alleen zijn die foto's wel meer dan 4MB per stuk...
Doe eens een receptje trouwens.. Bier vind ik tegenwoordig namelijk wel lekkerder
FutureFairytalezaterdag 18 april 2009 @ 23:41
2 kaassoufflees, kreeg daar ineens zo'n trek in
MrKawadazaterdag 18 april 2009 @ 23:42
quote:
Op zaterdag 18 april 2009 23:27 schreef SiGNe het volgende:
Alleen zijn die foto's wel meer dan 4MB per stuk...
Doe eens een receptje trouwens.. Bier vind ik tegenwoordig namelijk wel lekkerder
...

800g rundvlees, 1 ui, bloem, 2 laurierblaadjes, 1 fles donker bier, boter, 2 takjes tijm, 2 runderbouillonblokjes, 3 kruidnagels, theelepel nootmuskaat, teentje knoflook

Ui, knoflook en vlees snijden. Vlees ff door de bloem halen en 2 minuten aanbakken in een pan met knoflook/ui. Bouillonblokjes, kruidnagels, tijm, laurier, nootmuskaat toevoegen en blussen met het bier. 3 uur stoven op zacht vuur.
Mirjamzondag 19 april 2009 @ 01:00
amaretto sour
Mirjamzondag 19 april 2009 @ 01:01
konden die foto's niet een metertje kleiner?
tonjazondag 19 april 2009 @ 02:56
Noodlesoepje met eendensmaak
Guppyzondag 19 april 2009 @ 07:59
Gisteren at ik dit:



MrKawadazondag 19 april 2009 @ 08:15
quote:
Op zondag 19 april 2009 01:01 schreef Mirjam het volgende:
konden die foto's niet een metertje kleiner?
dit is niet 1994 toch, je belt toch niet meer in?
Pietverdrietzondag 19 april 2009 @ 09:58
quote:
Op zaterdag 18 april 2009 21:32 schreef SiGNe het volgende:
Hoe maak je zo'n sausje eigenlijk? alleen fond met wijn en dan reduceren?
Toch binnenkort maar eens proberen te maken (meestal koop ik zo'n kant en klare rode wijnsaus van Knorr uit zo'n zak)
Hoop alleen dat het nog gaat smaken want sinds die schedelbasisfractuur/zenuwbeschadiging smaakt wijn ook enorm zuur..
Bruin de vlezige botten met groenten in de oven, doe het in een grote pan, doe er water bij, blaadje laurier en laat trekken, schuim af en ontvet.
Als het minstens een aantal uur heeft getrokken dan haal je het door een zeef en je reduceert verder.
Snij sjalotjes fijn en bruin die in een sauspan Doe wat fond in een sauspan, doe er rode wijn bij en reduceer verder. Bind de saus licht af met wat bindmiddel van je voorkeur. Proef en smaak af met zout, peper, verse peterselie, groene peperkorrels als je dat lekker vind, etc etc, afmonteren met een kluit verse boter.
Dit laatste is belangrijk, BOTER, geen margarine, het geeft de saus een parelglans, een rijkdom, een balans die je anders niet bereikt.
_Hestia_zondag 19 april 2009 @ 11:22
Gisteren lekker rosbief uit de oven met cajun aardappeltjes, paprika en sjalotjes gegeten

Vandaag wordt het nasi goreng met kipsaté
Qweazondag 19 april 2009 @ 11:40
pannenkoekjes.
Qweazondag 19 april 2009 @ 11:41
quote:
Op zondag 19 april 2009 08:15 schreef MrKawada het volgende:

[..]

dit is niet 1994 toch, je belt toch niet meer in?
Maakt niet uit. Weet je hoelang 8 mb erover doet om te laden? En dan heb ik een hi speed verbinding. Ze hebben niet voor jan lul photoshop uitgevonden
The_Hiveszondag 19 april 2009 @ 12:31
geroosterde boterhammen met kipfilet augurk/komkommer/tomaat/ei en filet americain met ui/ei
Mirjamzondag 19 april 2009 @ 12:38
quote:
Op zondag 19 april 2009 08:15 schreef MrKawada het volgende:

[..]

dit is niet 1994 toch, je belt toch niet meer in?
dat maakt geen reet uit, het duurt lang om uit te laden, en het kijkt gewoon kut.
ff resizen is echt geen dagtaak.
Raissazondag 19 april 2009 @ 12:43
Een chocoladebroodje..

Vanavond steken we de BBQ aan!
KiwiTjuHhzondag 19 april 2009 @ 12:46
Vanavond halen we chinees
MrKawadazondag 19 april 2009 @ 13:10
quote:
Op zondag 19 april 2009 12:38 schreef Mirjam het volgende:

[..]

dat maakt geen reet uit, het duurt lang om uit te laden, en het kijkt gewoon kut.
ff resizen is echt geen dagtaak.
Anders reageer je gewoon ontopic ipv hier te zeiken.
Fratzzondag 19 april 2009 @ 13:24
net een hard broodje met blue brie en sla en eentje met geitenkaas, sla, tomaat en honing.

vanavond gehaktballen, gebakken aardappeltjes en boontjes!
MrKawadazondag 19 april 2009 @ 13:25
quote:
Op zondag 19 april 2009 13:24 schreef Fratz het volgende:
net een hard broodje met blue brie en sla en eentje met geitenkaas, sla, tomaat en honing.

vanavond gehaktballen, gebakken aardappeltjes en boontjes!
mmm ik heb ook wel zin in een broodje met geitenkaas en honing
ik eet nu een wit paaseitje
Mirjamzondag 19 april 2009 @ 13:25
quote:
Op zondag 19 april 2009 13:10 schreef MrKawada het volgende:

[..]

Anders reageer je gewoon ontopic ipv hier te zeiken.
hey, jij moest er zo nodig op ingaan, neem het gewoon aan als een feit

momenteel drink ik een blikje dr. pepper
Pastryzondag 19 april 2009 @ 15:23
Vanavond een pastasalade met yoghurt, komkommer, wortel, sla en ham
Butterfly91zondag 19 april 2009 @ 15:39
Paaseitjes met caramel
tonjazondag 19 april 2009 @ 16:33
Stinking Bishop, Brie de Meaux, Poire st Vrain en kweemoes (membrillo)

Stinking Bishop is een Britse kaas die gewassen wordt met cider van peren. De peer waarmee de cider gemaakt is heet Stinking Bishop.

Ben bij Abraham Kef geweest.

[ Bericht 13% gewijzigd door tonja op 19-04-2009 16:41:33 ]
Butterfly91zondag 19 april 2009 @ 16:43
Knoflookbroodjes , de rest eet pizza.
DarkElfzondag 19 april 2009 @ 17:00
vanmorgen roerei met bieslook en verse jus (goddelijk zoete jus t leek wel hoogzomer )

vanavond maak ik uit de delicious erwten-geitenkaas taartjes met erbij een hele simpele salade (komkommerschijfjes, bieslook, bosui, citroenrasp en sap) en voor de mr een stukje vlees.
The_Hiveszondag 19 april 2009 @ 17:01
net een soepje op dat ik vorige week gemaakt en de resten ingevroren had.

Zo meteen witlof met stukjes appel en ham, aardappelen, kipfilet. Heb ook nog wat (smeer) roomkaas over. Twijfel of ik dat ook nog door de witlof meng
Xenniazondag 19 april 2009 @ 18:18
Vanmiddag een omelet ham-kaas. Vanavond een biefstuk met gepofte aardappel, gegrilde courgette en sla
Spiegeleizondag 19 april 2009 @ 18:23
quote:
Op zondag 19 april 2009 13:25 schreef MrKawada het volgende:

[..]

mmm ik heb ook wel zin in een broodje met geitenkaas en honing

OEHOEHOEH lekker met een paar walnoten!! Ha morgen is de boodschappen dag, dat gaat op het lijstje.
En tja moet zo maar aan het eten beginnen, denk gebakken aardappeltjes, boontjes met een stukje Vales-spul ofzo...
Qweazondag 19 april 2009 @ 18:25
Pannenkoeken en een kipsate schnitzel.

Morgen eten we spitskool heb ik net ff besloten
Riannzondag 19 april 2009 @ 18:34
net bami gehad
norichzondag 19 april 2009 @ 18:38
Rösti, een hamburger en sla.
FutureFairytalezondag 19 april 2009 @ 19:36
kip, patat en appelmoes Toe ijs met aardbeien en slagroom
uniekhoornzondag 19 april 2009 @ 20:15
Tussen de middag stiekem 2 pannenkoeken met stroop

Net: tomatensoep en Ajam Roedjak met bami.. Helemaal zelf gehaald
progjezondag 19 april 2009 @ 20:35
asperges
Mirjamzondag 19 april 2009 @ 22:48
uit eten geweest, vooraf gegratineerde champignons, die waren érg lekker, en noorse garnalen cocktail, en als hoofdgerecht dikbil entrecote, was lekker allemaal, zit nokkievol
Raissamaandag 20 april 2009 @ 09:39
Ik denk dat we vanavond maar het vlees opeten wat ik over had van gisteren (BBQ) Ik had al het idee dat ik te veel zou hebben dus heb een aantal dingen in de koelkast laten liggen. Daarbij brood denk ik, anders is het misschien alsnog te veel
coltje87maandag 20 april 2009 @ 09:39
Gister de hele middag de barbecue aangehad, was super lekker! Schoonpa is poelier, dus we hadden vooral kip. Verder nog wat tonijn en zalm er op gegooid, spareribs ook. Ernaast nog wat sla, fruit, brood met verschillende slaatjes en heel veel kruidenboter en satesaus.

Vanmorgen een broodje tonijnsalade gehad en ik zit nu aan een flesje water te lurken.
DarkElfmaandag 20 april 2009 @ 09:41
net 2 maisboterhammen met kip en komkommer..

vanavond gevulde kipfilet (mozzarella, geroosterde paprika, basilicum enzo) erbij broccoli en rozemarijnaardappelblokjes
Zo-is-datmaandag 20 april 2009 @ 10:44
Ik at net een plakje ontbijtkoek; nu nog inspiratie krijgen voor vanavond!
mevrouwdebokmaandag 20 april 2009 @ 12:30
2 volkorenboterhammen met appelstroop en een blikje fernandes light groen
Butterfly91maandag 20 april 2009 @ 13:54
Een appel.
Wat we vanavond eten weet ik niet
vaagselmaandag 20 april 2009 @ 14:11
Vanavond Pasta e fagioli, oftewel bonensoep met pasta.
Zo-is-datmaandag 20 april 2009 @ 14:34
T word vnvnd pasta met een of ander tomatensausje wat ik in de vriezer heb gevonden
#ANONIEMmaandag 20 april 2009 @ 15:55
Voor vanavond weet ik nog niet Nu een muesli-reep
Yannick567maandag 20 april 2009 @ 16:41
Vanavond: pizza margarita uit de supermarkt
Xenniamaandag 20 april 2009 @ 17:02
Vanmiddag een roerei met salamiblokjes en kaas.
Vanavond spaghetti carbonara
norichmaandag 20 april 2009 @ 17:52
Zo spinazie à la crème met aardappelen en worst.
_Hestia_maandag 20 april 2009 @ 18:03
kipfilet met een Hollandse groenteschotel van Iglo
KiwiTjuHhmaandag 20 april 2009 @ 18:35
Wij hadden hamlap met een lekker sausje, bloemkool met kaassaus en aardappels.
LoudGirlmaandag 20 april 2009 @ 19:25
Mijn eten was mislukt

Couscous met gedroogde tomaatjes, geroosterde pompoen, feta en olijven. Vieze kleffe mierzoete bende.
Butterfly91maandag 20 april 2009 @ 19:28
Krieltjes, sperzieboontjes en kip piri-piri
DaanAmaandag 20 april 2009 @ 19:32
De Surinaamse nasi zoals mijn oma die altijd maakte!

Véél lekkerder dan die uit een pakje.
uniekhoornmaandag 20 april 2009 @ 19:38
Ik had nog zelfgemaakte groentesoep met balletjes en schenkel van gisteren.

Daarna, roergebakken spinazie met ui en knoflook, apart sperzieboontjes en een tartaar lekker gegrild. IJsbergsla mosterd en sambal
Voor vriend nog gekookte aardappel.

Morgen: Gegrilde kipfilet, bloemkool, wort./doperwten en wat ijsbergsla
FutureFairytalemaandag 20 april 2009 @ 19:53
Bami (met sate/ei/loempia/kroepoek)
Toe volle perzikyoghurt met nootjes
progjemaandag 20 april 2009 @ 20:08
omdat ik midden in een verhuizing zit, wordt het kebab vanavond...
Mirjammaandag 20 april 2009 @ 22:51
ik heb mezelf een amaretto sour in elkaar geflanst
tonjadinsdag 21 april 2009 @ 00:37
Een biertje en shanghai nootjes.
SiGNedinsdag 21 april 2009 @ 00:39
Vanavond een pizza tonno van Dr. oetker gegeten..

en nu zit ik aan een rum (Captain Morgan Black Label)-cola
tonjadinsdag 21 april 2009 @ 02:05
Boterham met kaas en paprikachips
NEC-Nijmegendinsdag 21 april 2009 @ 08:49
quote:
Op maandag 20 april 2009 19:32 schreef DaanA het volgende:
De Surinaamse nasi zoals mijn oma die altijd maakte!

Véél lekkerder dan die uit een pakje.
Wat is er Surinaams aan witte rijst?
KiwiTjuHhdinsdag 21 april 2009 @ 09:20
Koffie
DaanAdinsdag 21 april 2009 @ 09:30
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 08:49 schreef NEC-Nijmegen het volgende:

[..]

Wat is er Surinaams aan witte rijst?


Witte rijst is maar één van de 15 ingrediënten.
DarkElfdinsdag 21 april 2009 @ 09:47
Nu een kopje english breakfast thee en twee maisboterhammen met kipfilet en komkommer.

Vanavond maak ik pappa al pomodoro, makkelijk, snel, lekker met erbij wat brood en goddelijke olijfolie die we laatst bij Foodelicious gekocht hadden in Rotterdam
coltje87dinsdag 21 april 2009 @ 09:58
Koffie
NEC-Nijmegendinsdag 21 april 2009 @ 11:04
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 09:30 schreef DaanA het volgende:

[..]



Witte rijst is maar één van de 15 ingrediënten.

nasi=witte rijst
Mirjamdinsdag 21 april 2009 @ 11:14
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 11:04 schreef NEC-Nijmegen het volgende:

[..]


nasi=witte rijst
hoe kom je daar nou weer bij
als jij nasi gaat eten, eet je droge witte rijst?
sieskedinsdag 21 april 2009 @ 11:18
ik heb vandaag ontbeten met muffin met gepocheerd ei en ham en hollandaise. Zo lekker!! Die combinatie van alles is goddelijk, echt
Alleen de gepocheerde eieren, die willen me niet echt lukken. De saus korrelt een beetje, maar dat gaat wel lukken.
Straks ga ik quiche maken met zalm, asperges, tomaatjes, paar aardappelschijfjes en wat lenteui. Ja, zo komen we de dag wel door. Lekkere salade erbij
motorbloempjedinsdag 21 april 2009 @ 11:25
geen idee, afhaal, wrsch
DaanAdinsdag 21 april 2009 @ 11:26
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 11:14 schreef Mirjam het volgende:

[..]

hoe kom je daar nou weer bij
als jij nasi gaat eten, eet je droge witte rijst?
Misschien het gedoe dat nasi goreng gebakken rijst is, omdat goreng gebakken betekent.

Maar in Suriname doen ze daar voor zover ik weet niet aan. Mijn oma noemde het nasi en dus is het nasi, punt uit.
#ANONIEMdinsdag 21 april 2009 @ 12:11
Omdat ik gister al wist dat ik vandaag geen zin zou hebben om te koken heb ik gisteraaf een grote pan nasi gemaakt voor vanavond
Straks alleen nog maar de pindasaus maken
Qweadinsdag 21 april 2009 @ 12:19
geroosterd broodje met kaas.

Vanaaf heb ik nog geen flauw idee.

De hond zit iig nu aan de verse zalm
Raissadinsdag 21 april 2009 @ 12:22
Broodje salami en een broodje vlokken.
Vanavond terriyaki
The_Hivesdinsdag 21 april 2009 @ 12:22
gister lekkere dikke frieten gehaald bij manneke pis, nu een paar sneden zelfgebakken brood met kalkoenfilet met wat peper/augurk/tomaat enzovoort en een bakkie koffie.

Vanavond broccoli met kaassausje/aardappelen en een zalmmoot.
The_Hivesdinsdag 21 april 2009 @ 12:22
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 12:19 schreef Qwea het volgende:
geroosterd broodje met kaas.

Vanaaf heb ik nog geen flauw idee.

De hond zit iig nu aan de verse zalm


dus ik eet vanavond hondenvoer
KiwiTjuHhdinsdag 21 april 2009 @ 12:39
2 boterhammen met kaas en een cup a soup spicy tomato
lighteddinsdag 21 april 2009 @ 12:49
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 11:04 schreef NEC-Nijmegen het volgende:

[..]


nasi=witte rijst
Bwhahah
Niet alles wat je mammie maakt is hoe het hoort.
Mirjamdinsdag 21 april 2009 @ 12:49
net 2 boterhammen met roerei op
lighteddinsdag 21 april 2009 @ 12:50
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 11:18 schreef sieske het volgende:

Alleen de gepocheerde eieren, die willen me niet echt lukken.
Waar gaat het mis?
NEC-Nijmegendinsdag 21 april 2009 @ 13:11
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 11:14 schreef Mirjam het volgende:

[..]

hoe kom je daar nou weer bij
als jij nasi gaat eten, eet je droge witte rijst?
Omdat het zo is
Ja. Nasi goreng is gebakken rijst
NEC-Nijmegendinsdag 21 april 2009 @ 13:12
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 12:49 schreef lighted het volgende:

[..]

Bwhahah
Niet alles wat je mammie maakt is hoe het hoort.
Pastrydinsdag 21 april 2009 @ 14:02
Een glas ijskoud water
-Mellow-dinsdag 21 april 2009 @ 15:01
wat n gebitch weer hier

OT: nu een courgettesoepje met een ciabatta. Vanavond op werk eten dus geen idee nog.
Mirjamdinsdag 21 april 2009 @ 15:04
dr. pepper, met een rietje
Qweadinsdag 21 april 2009 @ 15:06
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 12:22 schreef The_Hives het volgende:

[..]



dus ik eet vanavond hondenvoer
Snorry

OT ; een cornetto aardbei. Alleen kut dat de hoorn niet knapperig is
lies1947dinsdag 21 april 2009 @ 16:22
net een glas tomatensap , vanavond kip van de grill met aardappelen uit de oven en een bak sla.
fles merlot om het af te leren.
SiGNedinsdag 21 april 2009 @ 16:30
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 15:06 schreef Qwea het volgende:

[..]

Snorry

OT ; een cornetto aardbei. Alleen kut dat de hoorn niet knapperig is
Je brengt mensen op ideeën.. heb er net ook een gehaald.
Hoorn was ook niet knapperig en het ijs had z'n beste tijd ook al gehad

[ Bericht 0% gewijzigd door SiGNe op 21-04-2009 19:39:13 ]
DaanAdinsdag 21 april 2009 @ 16:51
Vanavond brood in de auto.

Dus ik heb net lekker met pannenkoeken zitten lunchen!

Pannenkoeken, dat blijft toch zo'n beetje het lekkerste wat je kunt eten.
allsystemshaltdinsdag 21 april 2009 @ 17:19
Overslag,

Noodles (Kipsmaak) met rijst uit de vriezer en een gekookt ei.
Butterfly91dinsdag 21 april 2009 @ 19:07
Wortels/doperwtjes, gebakken/gefrituurde aardappelschijfjes en gegrilde kip.
Als toetje: banaan met chocolade-ijs
Mirjamdinsdag 21 april 2009 @ 19:20
saotosoep gegeten
het was alleen teveel, heb een beetje teveel gegeten
en m'n duim verbrand

maar 't was wel lekker
Zo-is-datdinsdag 21 april 2009 @ 19:36
Had gegrilde courgette met balsamicodressing en een restje tomaten, kip pasta van gisteren.

Nu staat een nieuw receptje te pruttelen voor morgen; Burritos met chilorio. Ruikt heerlijk, ziet er heel kleurrijk uit, tis alleen met schouderkarbonade en dat vind ik wel een beetje tricky vlees, houdt eigenlijk niet zo van varken...
Xenniadinsdag 21 april 2009 @ 19:43
Ciabatta met gemarineerde kalkoenreepjes en tauge en een bak sla
DarkElfdinsdag 21 april 2009 @ 20:12
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 19:36 schreef Zo-is-dat het volgende:

Nu staat een nieuw receptje te pruttelen voor morgen; Burritos met chilorio. Ruikt heerlijk, ziet er heel kleurrijk uit, tis alleen met schouderkarbonade en dat vind ik wel een beetje tricky vlees, houdt eigenlijk niet zo van varken...
hoe kom je daar op? dat ga ik morgen maken
heb het een paar weken geleden gemaakt voor t eerst en t was erg lekker
Raissadinsdag 21 april 2009 @ 20:12
Enfermeradinsdag 21 april 2009 @ 23:39
Vanovond een nieuw receptje van de AH geprobeerd: broccoli curry met rijst en kip met kokos, citroengras, ketjap en een sausje van sjalotjes en Boemboe Het klinkt heel raar, ik verwachtte er eik ook niet veel van maar het was erg lekker! Zelf hou ik niet zo van heel gekruid eten maar dit was goed te doen
allsystemshaltwoensdag 22 april 2009 @ 00:24
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 23:39 schreef Enfermera het volgende:
Vanovond een nieuw receptje van de AH geprobeerd: broccoli curry met rijst en kip met kokos, citroengras, ketjap en een sausje van sjalotjes en Boemboe Het klinkt heel raar, ik verwachtte er eik ook niet veel van maar het was erg lekker! Zelf hou ik niet zo van heel gekruid eten maar dit was goed te doen
Ik heb je sig gegoogeld

Is van Charles Robert Darwin
Enfermerawoensdag 22 april 2009 @ 00:55
quote:
Op woensdag 22 april 2009 00:24 schreef allsystemshalt het volgende:

[..]

Ik heb je sig gegoogeld

Is van Charles Robert Darwin
Vandaar ook mijn bijpassende avatar he
KiwiTjuHhwoensdag 22 april 2009 @ 08:58
Een stukje krentenwegge met oude kaas en glaasje jus
Raissawoensdag 22 april 2009 @ 12:52
Vanavond lasagne met daarbij gevulde champignons
#ANONIEMwoensdag 22 april 2009 @ 15:04
Roggebrood met kaas
motorbloempjewoensdag 22 april 2009 @ 15:20
net een appeltje op

vanavond groenteschotel met rostischijven uit de oven
Caroline_88woensdag 22 april 2009 @ 15:22
Waarom kijk ik hier als ik toch al honger heb?

Ik eet vanavond een pasta-ovenschotel!
Zo-is-datwoensdag 22 april 2009 @ 15:37
quote:
Op dinsdag 21 april 2009 20:12 schreef DarkElf het volgende:

[..]

hoe kom je daar op? dat ga ik morgen maken
heb het een paar weken geleden gemaakt voor t eerst en t was erg lekker
Ik ben erg benieuwd hoe het gaat smaken; ga t vnvnd eten, t vlees was erg mooi zacht geworden Maar het was al laat en ik ging al bijna slapen; heb ik niet eens meer geproefd gister!

T komt van the taste of life site; http://www.thetasteoflife(...)rritos_met_chilorio/

waar komt jou recept van? Eet jij het ook met een eigengemaakte tomatensalsa en creme fraiche?
DarkElfwoensdag 22 april 2009 @ 15:40
zelfde recept
Zo-is-datwoensdag 22 april 2009 @ 15:41
quote:
Op woensdag 22 april 2009 15:40 schreef DarkElf het volgende:
zelfde recept
hihi
coltje87woensdag 22 april 2009 @ 17:16
Ben honger aan het lijden, ben m'n fruitje vergeten Straks bij m'n schoonouders lasagna eten
vaagselwoensdag 22 april 2009 @ 17:45
General Cho's Chicken
Blueswoensdag 22 april 2009 @ 17:45
Ik had nog een foto van het AH gerecht van gisteren :
We vonden het best lekker, maar je moet zelf wel behoorlijk in de weer met kruiden, het is wat vlak van smaak anders.


_Hestia_woensdag 22 april 2009 @ 17:46
kipfilet met een Vlaamse groenteschotel van Iglo
golferwoensdag 22 april 2009 @ 17:50
Straks: gebakken aardappeltjes, zeekraal met knof en ui en een op de huid gebakken zeebaarsfiletje.
Pietverdrietwoensdag 22 april 2009 @ 18:00
Drie broodjes haring
Jum Jum Jum
KiwiTjuHhwoensdag 22 april 2009 @ 18:45
Wij hadden stampot hutspot met laagje kaas uit de oven en een speklapje
Xenniawoensdag 22 april 2009 @ 19:01
Pastasalade met rivierkreeftjes, gegrilde paprika, pijnboompitten, champignons
Butterfly91woensdag 22 april 2009 @ 19:04
Een gebakken ei met spek, ham en kaas op een boterham.
HaverMoutKoekjewoensdag 22 april 2009 @ 19:25
geen zin om te koken, dus maar even lekkere vlaamse patat gehaald.
FutureFairytalewoensdag 22 april 2009 @ 20:04
Andijvie met een Duits biefstukje. Toe aardbeien (met suiker en slagroom)
DarkElfwoensdag 22 april 2009 @ 20:36
burritos met chilorio en pico de gallo was lekker

straks een beetje yoghurt met verse passievrucht voor t frisse
uniekhoornwoensdag 22 april 2009 @ 20:48
Net terug van de steakhouse in het durpke!
Het was weer heerlijk!
Ik had een schotel van shoarma, shaslick en een sparerib met vlaamse friet en knoflook. whiskey en uiensaus.
Als voorgerecht een gevulde paprika met gehakt, onze favoriet aldaar
Butterfly91woensdag 22 april 2009 @ 21:08
Een tompouce
Tristessawoensdag 22 april 2009 @ 21:24
Ik heb vanavond een heerlijke zelfgemaakte vegetarische moussaka gegeten .
Zo-is-datwoensdag 22 april 2009 @ 21:29
quote:
Op woensdag 22 april 2009 20:36 schreef DarkElf het volgende:
burritos met chilorio en pico de gallo was lekker

Bij mij was t ook erg goed bevallen!

ik ga nu nog even slagroom kloppen voor op de aardbeitjes
DarkElfwoensdag 22 april 2009 @ 21:31
quote:
Op woensdag 22 april 2009 21:29 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Bij mij was t ook erg goed bevallen!

ik ga nu nog even slagroom kloppen voor op de aardbeitjes
volgens mij eten we wel vaker hetzelfde/kiezen hetzelfde uit uit bijv de delicious
grappig

mm aardbeien, kan niet wachten tot de boer in de straat ze weer verkoopt
Windigodonderdag 23 april 2009 @ 12:33
Een kommetje pasta met paprika en feta dat over was van gisteren
Qweadonderdag 23 april 2009 @ 12:44
broodje bebogeen
Stinosssdonderdag 23 april 2009 @ 12:47
Kroketje!
Zo-is-datdonderdag 23 april 2009 @ 14:00
quote:
Op woensdag 22 april 2009 21:31 schreef DarkElf het volgende:

[..]

volgens mij eten we wel vaker hetzelfde/kiezen hetzelfde uit uit bijv de delicious
grappig

mm aardbeien, kan niet wachten tot de boer in de straat ze weer verkoopt
Ja volgens mij ook; zelfde smaak dan

Wat het vnvnd word weet ik alleen nog niet, had erop gerekend nog wel een keer van dat lekkere mexicaanse receptje te kunnen eten maar tja; twas zo lekker dat ik maar een heel klein beetje over heb!

ontopic; net geluncht met lekker vers maïsbrood met kruidenkaas, gegrild gehakt en een snee met kaas.
-Mellow-donderdag 23 april 2009 @ 14:05
Nu een uiensoepje.

Vanavond Thaise curry bij een vriendin
DarkElfdonderdag 23 april 2009 @ 14:29
heerlijk brood gehaald bij de appie; wit met lijnzaad en pompoenpitten en rosbief gehaald.
ook nog een eitje gekookt dus mijn lunch was erg:
The_Hivesdonderdag 23 april 2009 @ 14:35
lunch paar boterhammen en zo meteen bak kwark met fruit. Vanavond lasagne

en mn 3e pot koffie pruttelt ook
Butterfly91donderdag 23 april 2009 @ 15:42
Nu een 'Snelle Jelle'.
uniekhoorndonderdag 23 april 2009 @ 16:28
Gekookte sperziebonen, salade met ijsbergsla, tomaat, augurk, komkommer, zilverui, yoghurt, zoetstof en azijn.
Dit met een gegrild tartaartje.
Voor vriend nog gekookte aardappelen,
Curiositydonderdag 23 april 2009 @ 16:35
Holl. asperges, gepocheerd eitje, sausje en ham
DarkElfdonderdag 23 april 2009 @ 16:37
quote:
Op donderdag 23 april 2009 16:35 schreef Curiosity het volgende:
Holl. asperges, gepocheerd eitje, sausje en ham
mmm lekker, wij hadden het er toevallig van de week over en gaan zoiets zondag eten.
(al de boerderijen in de buurt hebben weer asperges en ze zijn altijd zo lekker )

Lente
uniekhoorndonderdag 23 april 2009 @ 17:21
c1000 heeft ook asperges in de aanbieding. Heb het zelf nog nooit gemaakt, weet niet of ik het lekker vind
Butterfly91donderdag 23 april 2009 @ 17:22
Sowieso rösti, de rest weet ik niet.
Bluesdonderdag 23 april 2009 @ 17:29
Lam en köfte van de lekkerste islamiet van Haarlem, pandanrijst en sla
En nu een lekker chardonnay/viogniertje
vaagseldonderdag 23 april 2009 @ 17:31
Pizza deeg is bijna uitgerezen, dan even lekkere pizzaatjes bakken
motorbloempjedonderdag 23 april 2009 @ 17:31
pasta met rode saus (diepvrieskliekje )
norichdonderdag 23 april 2009 @ 18:02
Rode kool met appelmoes, aardappelen en een gehaktbal.
Enfermeradonderdag 23 april 2009 @ 18:27
Aardappelkroketjes uit de koekenpan, hamburger in een pitabroodje en sla
_Hestia_donderdag 23 april 2009 @ 18:49
kip kerrie kokos
Qweadonderdag 23 april 2009 @ 18:57
bietjes, aardappels, boomstam en toetje.

Morgen eet ik alleen, heb alleen nog geen idee wat. Zal denk ik wel spareribs laten bezorgen worden
KiwiTjuHhdonderdag 23 april 2009 @ 19:22
Wij hadden vandaag macaroni
Mirjamdonderdag 23 april 2009 @ 20:02
strakjes gourmetten
Windigodonderdag 23 april 2009 @ 20:59
Kommetje speculaas ijs
SiGNedonderdag 23 april 2009 @ 22:02
Koe Lou Kai (Kip in een gefrituurd deegjasje (zoals Koe Lou yok)) met zoetzure gembersaus en bami...
DarkElfdonderdag 23 april 2009 @ 22:22
net een festini perenijsje op
Stinosssdonderdag 23 april 2009 @ 22:34
quote:
Op donderdag 23 april 2009 22:02 schreef SiGNe het volgende:
Koe Lou Kai (Kip in een gefrituurd deegjasje (zoals Koe Lou yok)) met zoetzure gembersaus en bami...
Zelfde als Kin to Kai?
SiGNedonderdag 23 april 2009 @ 22:51
Die ken ik niet..
Koe Lou Yok is varkenshaas in een deegjasje, zo'n zelfde deeglaagje als bij pisang goreng.
Windigovrijdag 24 april 2009 @ 07:21
Nu toast met plakjes gekookt ei en mayo kopje thee erbij.
DarkElfvrijdag 24 april 2009 @ 07:42
Ontbijt: Brinta

Lunch: wrs salade ofzo.

Avondeten: albondigas, paprikarolletjes met kruiden en pijnboompitten en tostadas met chorizo en blauwe kaas. Erbij een lekker wijntje.
Xenniavrijdag 24 april 2009 @ 11:54
Nu een waldkornbol met kip, bacon, rucola en een lekkere dressing.
Vanavond uit eten.
_Hestia_vrijdag 24 april 2009 @ 12:07
brood met gerookte kipfilet

wat het vanavond wordt weet ik nog niet, moet ik nog verzinnen
#ANONIEMvrijdag 24 april 2009 @ 12:08
Koffie
Windigovrijdag 24 april 2009 @ 13:22
Twee ciabatta's van de bakker, besmeerd met zelfgemaakte pesto en wat plakjes buffelmozarella erop Al toetje 200 g mangostukjes met wat geraspte kokos en een erbij een glaasje prosecco
coltje87vrijdag 24 april 2009 @ 13:57
Had tussen de middag gebakken ei op brood, heb nu een flesje water. Om 15.30u frituur op kantoor, mjam!
KiwiTjuHhvrijdag 24 april 2009 @ 14:05
Denk dat het vanavond friet gaat worden.. ben laat thuis en heb dan niet meer zoveel zin om te koken.
_Hestia_vrijdag 24 april 2009 @ 15:12
noedels, kipfilet, paprika, champignons, ui en thai sweet chilli saus
motorbloempjevrijdag 24 april 2009 @ 15:12
BBQ
ColdFeetvrijdag 24 april 2009 @ 15:13
quote:
Op vrijdag 24 april 2009 15:12 schreef motorbloempje het volgende:
BBQ
Is de Weber al gearriveerd?

Hier vanavond fajitas
Curiosityvrijdag 24 april 2009 @ 15:23
Tortellini met broccoli, bolognesesaus en parmezaan uit de oven.
OnbeschrevenBladvrijdag 24 april 2009 @ 15:29
Trinke: Water

Ochtend:Brood
Middag: Brood+ Brood
Avond: Nog niet bekend, igg Japans restaurant een bezoekje brengen
Raissavrijdag 24 april 2009 @ 16:07
Stroopwafel en een glas cola light
#ANONIEMvrijdag 24 april 2009 @ 16:18
Voor vanavond ga ik zo een aspergesoepje in elkaar flansen, daarna:

-geroosterde peentjes in olie met citoenrasp en daarbij muntboter
-biefstuk
-gepofte aardappel met room
uniekhoornvrijdag 24 april 2009 @ 16:39
Gewoon ordinaire spaghetti, daar heb ik echt veel zin in
HaverMoutKoekjevrijdag 24 april 2009 @ 17:58
iets turks, met eieren en yoghurt uit de oven....blijkt alleen een brunch gerecht te zijn, nou ja who cares

was heel apart, alleen ben ik wat onderdelen van het recept vergeten.

[ Bericht 24% gewijzigd door HaverMoutKoekje op 24-04-2009 19:21:08 ]
SiGNevrijdag 24 april 2009 @ 18:13
Rum-Colaatje nu en vanavond komt er een vriend van me langs dus ik heb wat stokbroodjes, kaasjes, salades en andere hapjes in huis gehaald.
Wat dat betreft ben ik ook erg blij dat we een Jumbo in Zeist hebben, die hebben Deli France stokbroden en die smaken gewoon het lekkerst..
Windigovrijdag 24 april 2009 @ 18:21
Groentesoep, stokbrood, kaasjes en aardbeien met slagroom toe
#ANONIEMvrijdag 24 april 2009 @ 18:25
Ik had nog een restje chinees in de vriezer
allsystemshaltvrijdag 24 april 2009 @ 18:45
Makkelijk geen zin in uitgebreid,

1 pan

Olie Kip ui erin
Effe wachte
knoflook sambal ketjap erbij met wat water

Effe wachte

Broccoli erbij nog effe wachte

Klaar
Riannvrijdag 24 april 2009 @ 19:19
macaroni salade jum jum
Bluesvrijdag 24 april 2009 @ 20:57
Wokgedoe, kant en klaar, roerbakken :

#ANONIEMvrijdag 24 april 2009 @ 21:02
De geroosterde peentjes met muntboter is een echte aanrader, recept staat in de allerhande van deze maand.
Bluesvrijdag 24 april 2009 @ 21:10
quote:
Op vrijdag 24 april 2009 21:02 schreef mascara-klodder het volgende:
De geroosterde peentjes met muntboter is een echte aanrader, recept staat in de allerhande van deze maand.
Oh leuk, die wilde ik ook al proberen!
We zouden morgen eters krijgen maar ze komen niet mee-eten, anders had ik ze zeker willen maken.
#ANONIEMvrijdag 24 april 2009 @ 21:16
quote:
Op vrijdag 24 april 2009 21:10 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Oh leuk, die wilde ik ook al proberen!
We zouden morgen eters krijgen maar ze komen niet mee-eten, anders had ik ze zeker willen maken.
Maak je toch gewoon een kleinere hoeveelheid? Het is eigenlijk ook gewoon een te simpel recept, je moet er alleen ff opkomen
Ik heb btw wel verse munt gebruikt en niet de gedroogde, de laatste vind ik eigenlijk gewoon viesch

Heb nu wel wat peentjes over, maar daar maak ik wel soep van ofzo

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 24-04-2009 21:17:01 ]
Butterfly91vrijdag 24 april 2009 @ 22:14
Afghaanse bladerdeeghapjes (gevuld met aardappel, gehakt en hele fijn gesneden komkommer) en afghaanse rijst met rozijnen, geraspte wortel, amandelen en pistache.
Chocolademousse als toetje.

La_Guirizaterdag 25 april 2009 @ 02:22
Aardappel -linzen ovenschotel.
Mirjamzaterdag 25 april 2009 @ 02:23
absolut vodka citroen, met ijs
DarkElfzaterdag 25 april 2009 @ 08:10
Nu een kopje english breakfast thee.

Zometeen wat yoghurt met fruit.

Vanavond maak ik een gegrilde kipsalade met pasta, veldsla, mango en pijnboompitjes. Erbij wat stokbrood met zelfgemaakte knoflook/kruidenboter
HaverMoutKoekjezaterdag 25 april 2009 @ 08:16
ik ben van plan vanavond okra te eten, met een stukje vis erbij waarschijnlijk.
Elagabaluszaterdag 25 april 2009 @ 08:21
FutureFairytalezaterdag 25 april 2009 @ 14:04
net ontbeten; portie kibbeling met saus
Fuentezaterdag 25 april 2009 @ 14:10
Vanavond bami, zelfgemaakte sate, kroepoek, gebakken eitje erbij
Raissazaterdag 25 april 2009 @ 14:16
Vanavond bij mijn ouders eten, een ovenschotel met gehakt, spitskool, champignons en aardappelpuree enzo
Gootsteenzaterdag 25 april 2009 @ 15:17
Broodjes haring, vanavond varkenshaas en aardappels.
Pietverdrietzaterdag 25 april 2009 @ 15:20
vanavond vooraf tomatensalade, olijfolie, brood, dan Asperges, Hollandaise, roseval aardappels en aardbeiensorbet.
_Hestia_zaterdag 25 april 2009 @ 15:56
pasta met gehakt, courgette, tomatenblokjes, ui en een sausje van tomatenpuree, ketjap, azijn, knoflook en suiker
Qweazaterdag 25 april 2009 @ 16:58
MM pizza, ik lahmacun
Curiosityzaterdag 25 april 2009 @ 17:06
Valess ready to wok sweet/sour met rijst.
allsystemshaltzaterdag 25 april 2009 @ 17:07
Sushi zelf gemaakt (Met hulp van dinnetje )
Elagabaluszaterdag 25 april 2009 @ 17:12
Witlof met aardappellen en een kotelet.
KiwiTjuHhzaterdag 25 april 2009 @ 18:32
Wij hadden tomatensoep met stokbrood en kruidenboter
Xenniazaterdag 25 april 2009 @ 18:38
Vanmiddag een broodje met kip en mango.
Vanavond souflaki met tzatziki, rijst en sla.
Yannick567zaterdag 25 april 2009 @ 19:00
vanmiddag 2 broodjes kaas met melk
vanavond broodje shoarma, zelf gemaakt
FutureFairytalezaterdag 25 april 2009 @ 19:20
Wraps
Butterfly91zaterdag 25 april 2009 @ 20:39
Nu Oreo's.
Als avondeten hadden we brood.
uniekhoornzaterdag 25 april 2009 @ 21:09
Mislukte nasi (tja, don't ask)
Voor mijzelf had ik gelukte roergebakken paksoi met kruiden
Jungle-Turkzaterdag 25 april 2009 @ 21:19
Hier voor had ik wat satétjes op met saté saus en nu eet ik Fisherman's Friends Salmiak.
DaanAzaterdag 25 april 2009 @ 21:43
Zelfgemaakte lasagna.

That is, zelfgemaakte lasagnabladen, zelfgemaakte vleessaus, zelfgemaakte bechamelsaus.
#ANONIEMzaterdag 25 april 2009 @ 21:58
Friet sate met kroket
Pietverdrietzaterdag 25 april 2009 @ 22:25
quote:
Op zaterdag 25 april 2009 15:20 schreef Pietverdriet het volgende:
vanavond vooraf tomatensalade, olijfolie, brood, dan Asperges, Hollandaise, roseval aardappels en aardbeiensorbet.
Heb net het ijs op, de eerste nederlandse aarbeien (okay, kas aardbeien) maar was erg lekker.

De Asperges, mijn eerste dit jaar, waren verrukkelijk, een hele mooie aspergesmaak. Had ze geschild, de schillen in weinig water afgekookt en in dat water ze gekookt. Fles Pouliet Fume open getrokken, ca 200 cc ingekookt met een blaadje laurier, wat zout, peper, schijfje knoflook, blaadje laurier. Door een zeef gehaald. Au bain marie een pakje boter gemolten, het wijnextract erbij, 4 eidooiers (kleine eitjes) en zo de Hollandaise gemaakt. Rosevalletjes erbij, gewoon gekookt, smullen.
Rest van de fles bij het eten gedronken.
compierzaterdag 25 april 2009 @ 22:28
dr pepper yummie
chuck-USAzaterdag 25 april 2009 @ 22:45
heb een fles Cuarenta y Tres erbij gepakt, best wel lekker
Mirjamzaterdag 25 april 2009 @ 23:01
quote:
Op zaterdag 25 april 2009 22:25 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb net het ijs op, de eerste nederlandse aarbeien (okay, kas aardbeien) maar was erg lekker.

De Asperges, mijn eerste dit jaar, waren verrukkelijk, een hele mooie aspergesmaak. Had ze geschild, de schillen in weinig water afgekookt en in dat water ze gekookt. Fles Pouliet Fume open getrokken, ca 200 cc ingekookt met een blaadje laurier, wat zout, peper, schijfje knoflook, blaadje laurier. Door een zeef gehaald. Au bain marie een pakje boter gemolten, het wijnextract erbij, 4 eidooiers (kleine eitjes) en zo de Hollandaise gemaakt. Rosevalletjes erbij, gewoon gekookt, smullen.
Rest van de fles bij het eten gedronken.
piet, eten is soms net als sex bij jou, zoals jij het doet en omschrijft
Mirjamzaterdag 25 april 2009 @ 23:11
absolut citroen vodka, on ice
#ANONIEMzondag 26 april 2009 @ 06:20
Over een half uur ga ik het koffie-apparaat aanzetten, dan wordt m'n vrouw wakker met een verse bak
Pastryzondag 26 april 2009 @ 08:35
Drie boterhammetjes met philadelphia, en een kop koffie
#ANONIEMzondag 26 april 2009 @ 09:02
De koffie heeft gesmaakt, ontbijt ook

Zometeen nog een verse bak scoren
Pietverdrietzondag 26 april 2009 @ 09:54
quote:
Op zaterdag 25 april 2009 23:01 schreef Mirjam het volgende:

[..]

piet, eten is soms net als sex bij jou, zoals jij het doet en omschrijft
DarkElfzondag 26 april 2009 @ 10:02
straks roerei (van eieren die we bij de boer gehaald hebben, rachtige eitjes met mooie dooiers van blije kipjes) met bieslook, toast en verse jus

vanavond asperges bij de boer gehaald, van die dikke.. lekker met ham en eitje en eigengemaakte hollandaise saus

[ Bericht 14% gewijzigd door DarkElf op 26-04-2009 11:49:59 ]
Jungle-Turkzondag 26 april 2009 @ 10:12
Boterhammetje met pindakaas.
Butterfly91zondag 26 april 2009 @ 10:16
Hard gekookt ei op een wit bolletje met ham en kaas.
Yannick567zondag 26 april 2009 @ 10:43
Toen ik vanochtend uit bed kwam snel een broodje met pittige kaassalade gegeten voor ik ging lessen,
niet te pruimen die bocht
Naja. Vanavond eet ik tonijnsalade
Qweazondag 26 april 2009 @ 11:03
Bakkie dubbelvla
Pietverdrietzondag 26 april 2009 @ 11:24
Ontbijt zometeen met aspergerolletjes in Ham, verse aardbeien, verse rogge en witte broodjes, verse jus, koffie, melk, zachtgekookte eitjes van eigen kipjes en gerookte zalm.
-Mellow-zondag 26 april 2009 @ 11:38
Nu brinta.

Straks komt m'n moesje op bezoek en gaan we pijlstaartinktvis eten gevuld met paprika, ui, knof en peterselie en afgeblust met sherry. Daarbij zoete aardappel met rosemarijn uit de oven.

[ Bericht 3% gewijzigd door -Mellow- op 26-04-2009 11:53:18 ]
KiwiTjuHhzondag 26 april 2009 @ 12:16
Nu een glaasje spa & fruit.
Jungle-Turkzondag 26 april 2009 @ 12:18
quote:
Op zondag 26 april 2009 11:38 schreef -Mellow- het volgende:
Nu brinta.

Straks komt m'n moesje op bezoek en gaan we pijlstaartinktvis eten gevuld met paprika, ui, knof en peterselie en afgeblust met sherry. Daarbij zoete aardappel met rosemarijn uit de oven.
Inktvis. Dat vind ik van die rubbertjes...

Ik drink nu een glaasje fanta orange met een boterham met worst.
#ANONIEMzondag 26 april 2009 @ 12:32
Nu Yakult en een dubbelop
-Mellow-zondag 26 april 2009 @ 12:41
quote:
Op zondag 26 april 2009 12:18 schreef Jungle-Turk het volgende:

[..]

Inktvis. Dat vind ik van die rubbertjes...

Ik drink nu een glaasje fanta orange met een boterham met worst.
Als je ze te lang bakt wordt het inderdaad rubber
Gootsteenzondag 26 april 2009 @ 14:54
Gebakken ei op brood.
SiGNezondag 26 april 2009 @ 15:19
D'eli France afbakpistoletje met Port Salut
Curiosityzondag 26 april 2009 @ 17:02
Saté, pindasaus, stokbrood, gebaken uitjes en kroepoek.
accuphasezondag 26 april 2009 @ 17:07
Stampot zuurkool met stoofvlees en stampot andijvie met rookwost. It's leftover day...
Blueszondag 26 april 2009 @ 17:18
Restjes
Waarvan ik bietensalade heb gemaakt, we hadden gisteren de fameuze bietenchips met paling, mierikswortel/cremefraiche en tuinkers.

Nu van de overgebleven bieten met uitjes, aardappels, appel, eigen dressing van mosterd/olie/citr.sap/tomketchup/balsamico/suiker, hardgekookte eieren en wat tuinkers een heerlijke koude salade gemaakt voor straks.

Nu een rood wijntje (ook restjes)
mevrouwdebokzondag 26 april 2009 @ 17:25
vanmiddag een heerlijk zelfgemaakt wortelsoepje op

nu is meneer de bok grieks halen bij dionysos , gyrosschotel met dubbel extra zatziki
Pastryzondag 26 april 2009 @ 17:49
Een pastasalade
Butterfly91zondag 26 april 2009 @ 18:41
Een stukje mokkataart
SiGNezondag 26 april 2009 @ 18:46
Vanavond kip Tandoori van Knorr.. altijd wel lekker en makkelijk te maken.
Zo even de kip snijden en marineren en dan over een uurtje beginen met koken
Blueszondag 26 april 2009 @ 18:49
ColdFeetzondag 26 april 2009 @ 18:49
Dat klinkt uitstekend voor een kliekjesdag, Bluezz!

Wij eten straks een salade met geroosterde, in koriander, citroensap en knoflook gemarineerde kip, puy-linzen, verse koriander en feta. Lekker
Kleine tarte tatin toe
Xenniazondag 26 april 2009 @ 22:52
Asperges met ham en ei, krieltjes en rollade
Mirjamzondag 26 april 2009 @ 22:53
quote:
Op zaterdag 25 april 2009 23:11 schreef Mirjam het volgende:
absolut citroen vodka, on ice
FutureFairytalezondag 26 april 2009 @ 23:10
Vanochtend; broodje filet/ei
Tussendoor; stukje Monchoutaart
Lunch; broodje ham/kaas/komkommer en tosti
Tussendoor; paar borrelhapjes
Avondeten; gevulde kipfilet met aardappelwedges
-Mellow-maandag 27 april 2009 @ 00:12
quote:
Op zondag 26 april 2009 11:38 schreef -Mellow- het volgende:
Nu brinta.

Straks komt m'n moesje op bezoek en gaan we pijlstaartinktvis eten gevuld met paprika, ui, knof en peterselie en afgeblust met sherry. Daarbij zoete aardappel met rosemarijn uit de oven.
Het was yum.
nu een broodje met wat bakvocht en een restje vulling
DarkElfmaandag 27 april 2009 @ 07:39
Net brinta op.

Vanavond grill ik een biefstukje en maak ik een aubergineschoteltje, met tomaat, aubergine, buffelmozzarella, basilicum enzo..
Elagabalusmaandag 27 april 2009 @ 08:49
3 spiegeleiren 4 sneden volkorenbrood en sinaasappelsap.
#ANONIEMmaandag 27 april 2009 @ 11:10
Ik ben er al uit over het voorafje: zelfgemaakte chips van aardappel, pompoen en wortel met aïoli.
Ben benieuwd aangezien ik nog nooit chips en aïoli heb gemaakt

Daarna ws een pompoensoepje.

Het hoofdgerecht wordt iets met paksoi en gamba's en wat er verder nog ligt in de koelkast.
Butterfly91maandag 27 april 2009 @ 11:16
Een schaaltje cruesli.
Enfermeramaandag 27 april 2009 @ 11:18
Witte boterham met hazelnootpasta en een bakkie thee
Zo-is-datmaandag 27 april 2009 @ 12:21
maisbrood met kaas en mosterd-dille sausje