Maar zo'n machine kost natuurlijk minder, dat compenseert die gesneuvelde noten dan wel.quote:Op donderdag 23 april 2009 22:31 schreef Pandora73 het volgende:
Ja inderdaad, maar wat ik zo in die Franse fabriek voorbij zag komen leek het er toch wel hard op dat die Roemeense dames het een stuk beter deden qua opbrengst aan "hele halven"... Voor sommige dingen is ouderwetse handenarbeid toch het beste alternatief!
quote:Keuringsdienst van Waarde
Donderdag 07 mei 2009
22:00 - 22:30
Genre: Informatief
Omroep: RVU
Aflevering: Plakvlees
Consumentenprogramma over eten. Simpele vragen, hilarische antwoorden. Verslaggevers Maurice Dekkers, Roland Duong, Teun van de Keuken, Wouter Klootwijk en Maarten Remmers stellen vragen aan fabrikanten en gaan op onderzoek uit. Afl.: Plakvlees. Van een oude koe een nieuwe maken. Bij de slager en in het slachthuis zijn kostelijke stukjes vlees gedoemd te verdwijnen in de gehaktmolen. De snippertjes die van de biefstuk afgesneden worden en de puntjes van de ossenhaas. Gehakt! Maar dat hoeft niet meer. Van de snippertjes kan weer een hele nieuwe koe gemaakt worden. Door ze aan elkaar te plakken. Er is een lijm voor die uit beestenbloed gemaakt wordt. En met die lijm maakt de Keuringsdienst van Waarde van een tartaartje een reusachtige tournedos.
dat is nieuw?quote:Op donderdag 7 mei 2009 19:29 schreef The_Hives het volgende:
volgende week gaat het trouwens over azijn
zover ik weet welquote:
Erg leuk weerquote:Serie reportages waarin de ingewikkelde wereld van de Europese politiek wordt ontrafeld. Roland Duong en Teun van de Keuken, bekend van de Keuringsdienst van Waarde (RVU), doen op luchtige toon diepgravend onderzoek naar de geheimen achter Europese regelgeving. Aan de hand van stinkende kazen, kinderzitjes en champagne onderzoeken zij de waarheid achter borrelpraat. Is de macht inderdaad in handen van een leger onzichtbare bureaucraten of is dit retoriek van populisten die Europa graag als zondebok gebruiken? Afl.: Stinkkaas. Iedere gourmand weet het: wat vies is, is lekker. En dus laten we in Europa onze worsten verstoffen en de kaas verschimmelen. Eten op het randje. Maar voedsel met een luchtje, daar houden smetvrezige ambtenaren niet van. Dus hebben Europese dossiertijgers strenge regels opgesteld om ons eten van smetten vrij te houden. Het geheim van de Europese stinkkaas. Met de onmogelijke regels voor Nederlandse kaasboeren en een door Europa verboden Italiaanse kaas met levende maden erin. Hun poep maakt de kaas romig en de smaak pittig. De mannen van De slag om Brussel overtreden de wet en nemen een hapje.
Dank voor het posten, anders had ik het vast gemistquote:Op maandag 11 mei 2009 01:30 schreef Music4all het volgende:
Misschien moet ik hiervoor een apart topic openen, maar ik wilde jullie alvast wijzen op het volgende
[ afbeelding ]
22:50 - 23:30 Nederland 2
[..]
Erg leuk weer
Klopt en er een debat met Hans van Baalen (VVD), Dennis de Jong (SP) en Judith Sargentini (Groenlinks)quote:Op dinsdag 12 mei 2009 09:14 schreef The_Hives het volgende:
vond het een leuke aflevering. Komende weken gaan ze ook op 'niet-voedingsmiddelen' in
...en een beetje crystal meth.quote:Op donderdag 14 mei 2009 20:41 schreef Pietverdriet het volgende:
laat me raden, de balsamico is geen balsamico maar Azijnzuur, Most, Caramelkleurstof...
Ik denk dat ik gewoon natuurazijn pak Maar ik verdun vanmiddag wel even wat schoonmaakazijn om te proeven of er verschil in zitquote:Op vrijdag 15 mei 2009 08:35 schreef The_Hives het volgende:
en vanavond allemaal schoonmaakazijn over de salade?
quote:De Keuringsdienst van Waarde kreeg een verontrustende brief op de mat. Wie een poes heeft, moet zich zorgen gaan maken, zo liet de brievenschrijfster weten. Zonder asbest, viel er in grote letters te lezen op de door haar aangeschafte zak kattenbakvulling. Zonder asbest? En al die andere zakken dan? Het zou toch niet best zijn, kattengrit met asbest. De Keuringsdienst doet een graai in het kattengrit om het onderste steentje boven te krijgen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |