abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 26 juli 2015 @ 04:16:07 #76
339821 MiBe91
Knäckebröd
pi_154639525
registreer om deze reclame te verbergen
Bij onze vereniging is het vanaf komende week een maand lang zomerstop, dit verschilt echter per vereniging. Qua leeftijd zijn de verschillen ook enorm tussen verschillende verenigingen. Waar ik eerst speelde was één van de weinige competitiespelers onder de 30, bij mijn huidige vereniging is meer dan driekwart van deze groep onder de 30. Als je recreatief gaat spelen moet je rekening houden met een iets hogere gemiddelde leeftijd. Hier zijn echter ook de nodige uitzonderingen op, mijn vriendin is bijvoorbeeld 22 en speelt ook recreatief. Lang verhaal kort: geen pijl op te trekken.

Het is gebruikelijk dat ook recreanten met een eigen racket spelen. In de meeste gevallen wordt voor recreanten en de competitiespelers uit de lagere klassen wel voor shuttles gezorgd (nylon). De hogere competitiespelers (veren shuttles) zullen doorgaans wel voor hun eigen shuttles moeten zorgen (met uitzondering van trainingen en wedstrijden dan).
Döner, shoarma, kapsalon, lamacun, gyros, pizza, patat, hamburger, frikandel, kroket, bamischijf, nasischijf, mexicano, berenhap, kipcorn, sitostick, pikanto, bapao, loempia, kruidenboterstokbrood, noedels, nasi, bami, Thaise curry, teriyaki.
pi_154644931
Dankjewel voor je uitleg MiBe91!
Er staat op de website wel een telefoonnummer, dus ik zal van de week wel even bellen. Als ik geen gehoor krijg weet ik genoeg ;)
En voor de rest is het dan maar even afwachten hoe het met de leeftijden enzo zit :)
pi_162268513
Toch maar weer eens posten. Inmiddels ga ik nu voor het tweede jaar 1e klas regio zuidwest spelen met ons bierteam. Supergezellig en af en toe een toernooitje zuidwest of brabant meepakken. Best druk met een gezin en onregelmatig werkrooster. Hier nog wat actievelingen op het gebied van badminton?

Tevens is mijn racket te koop. Voor de geďnteresseerden zie link hieronder:

Yonex Nanoray 900
forum.fok.nl
  Moderator / Redactie Sport woensdag 23 januari 2019 @ 11:17:31 #79
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_184569178
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Jacco Arends vormt niet langer een gemengd dubbel met Selena Piek. De badmintonbond heeft besloten Piek (27) te koppelen aan Amstelvener Robin Tabeling (24)terwijl Jacco Arends het gaat proberen met de Limburgse Cheryl Seinen (23).

Hiermee komt een plotseling einde aan een ’badmintonhuweljjk’ dat zo’n veertien jaar heeft geduurd, want zolang trainden en speelden ze met elkaar en beleefden ze talloze hoogtepunten zoals het Europees Jeugdkampioenschap maar ook dieptepunten. Na de Olympische Spelen van Rio, waar het duo niet voorbij de groepsfase kwam, kreeg Piek last van diverse (voet)blessures en wist ze even niet meer hoe het verder moest met haar carričre. Arends kreeg twee keer te maken met een knieblessure, recentelijk nog in december 2018, waarvan hij opmerkelijk snel hersteld lijkt te zijn.

Voor Arends was het maandag echt een Blue Monday. In een gesprek met technisch directeur Victor Anfiloff en interim bondscoach Ruud Bosch kreeg de Haarlemmer te horen dat de bond meer kansen ziet voor het duo Piek en Tabeling.

Arends: „Het moment om te wisselen vind ik wat ongelukkig want in mei begint al de keiharde kwalificatiereeks voor Tokio 2020. Het klopt dat zij, ondanks een matige voorbereiding, onlangs twee goede toernooien in Azië hebben afgewerkt. Ik kon niet mee omdat ik nog aan het revalideren was.”

Bosch begrijpt de teleurstelling van Arends. „Het was geen eenvoudig gesprek, want ik heb ook een lange geschiedenis met hem. Feit is wel dat Jacco en Selena nooit meer hun niveau bereikt hebben van voor Rio 2016 en we wisten ook niet hoe hij zou herstellen van zijn laatste blessure. We moeten wel vooruit. Dat eist NOC*NSF van ons. Ik snap zijn teleurstelling maar hoop dat met name Jacco de draad toch weer helemaal kan oppakken en het ons als technische staf nog moeilijk gaat maken. Bovendien hebben we een jaar geleden of zo al eens de suggestie gedaan om te wisselen, maar de toenmalige bondscoach wilde daar niet aan.”

Voor Selena Piek voelt de scheiding ook naar en dubbel. „Ik heb heel lang heel prettig met Jacco samengewerkt, maar misschien is het nu zo dat we elkaar niet meer naar een hoger niveau helpen en dat is wel nodig. Gewoon goed zijn is niet meer genoeg. Tja en dan is topsport keihard. Hij blijft me wel dierbaar en ik hoop oprecht dat de combinatie met Cheryl Seinen succesvol zal zijn.”

Bosch: „ Het komt een beetje door de blessure die Jacco heeft opgelopen dat we nu de kans zien om een nieuwe combinatie uit te proberen. Bovendien blijft Jacco wel met Ruben Jille spelen in het mannendubbel en kiest Selena vooralsnog ook voor het vrouwendubbel met Cheryl waarin zij constant presteren.”
https://www.ijmuidercoura(...)nd-ik-wat-ongelukkig
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')