starla | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:33 |
Jaja, welke pizza's van Dr. Oetker kopen jullie het vaakst en waarom? De Big American: ![]() Ristorante: ![]() of Casa di Mama: ![]() Ik koop altijd Casa di Mama, dat deeg is echt super! Big American vind ik een megapizzabroodje, en Ristorante is te dun. Wat vinden jullie? ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:33 |
Verschilt per keer ![]() | |
08gnot | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:33 |
opbokken [ Bericht 94% gewijzigd door HeatWave op 07-03-2009 18:36:15 ] | |
pfefferkatze | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:33 |
Big American dinges, en dan BBQ Chicken. Die is lekker en goedkoop ![]() | |
Edwinuss | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:33 |
Vroeger altijd die met salami, maar aangezien ik geen oven meer heb zal het de komende tijd niet meer voorkomen. Wat een geniale pizza's waren dat. Edit : En BBQ chicken. | |
Butterfly91 | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:33 |
Casa di Mama, want dat deeg is zo lekker ![]() | |
pfefferkatze | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:34 |
--> CUL? | |
starla | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:34 |
quote:Vind ik dus ook, echt supervers en niet zo diepvriesachtig ![]() | |
Boor-rat | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:35 |
ristorante, ALS ik dr oet neem... anders casa di mama, big american kan je toch geen pizza noemen! | |
Meddo | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:35 |
#1 ![]() | |
spoor4 | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:35 |
Ristorante. Geen dikke bodems hier. | |
Salvad0R | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:36 |
steenovenpizza met geitenkaas van de AH. | |
HeatWave | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:36 |
--->CUL | |
pfefferkatze | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:37 |
quote:Doe dan ![]() | |
Edwinuss | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:37 |
quote: | |
Boor-rat | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:38 |
quote:ja ik ook altijd ![]() behalve als ik dr oetker neem dus... | |
Rosbief | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:38 |
quote:Hij staat er nog ![]() | |
swarmahoer | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:38 |
casa di mama met salami ![]() | |
HeatWave | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:39 |
quote:FOK! bokte even ![]() | |
Rosbief | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:40 |
quote:Oké, voor deze keer zie ik het door de vingers, maar laat het niet nog eens voorkomen. ![]() | |
Conflict | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:41 |
Casa di mama vind ik het lekkerst ![]() | |
Janstersons | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:41 |
Shoarma...want ik vind pizza niet lekker ![]() | |
Salvad0R | zaterdag 7 maart 2009 @ 18:49 |
ik heb nu een La Pizza tre formaggi van de Jumbo in de oven | |
RoodWitBlauw | zaterdag 7 maart 2009 @ 19:08 |
Dr. oetker Fungi![]() | |
Merel | zaterdag 7 maart 2009 @ 19:16 |
De Ristorante Vegetale is de allerlekkerste afbakpizza die er bestaat ![]() ![]() | |
Rosbief | zaterdag 7 maart 2009 @ 19:18 |
quote:Is die serieus lekker of zeg je dat omdat je vegetarisch ( ![]() | |
Boor-rat | zaterdag 7 maart 2009 @ 19:28 |
quote:zegt Rosbief ![]() | |
Qarinx | zaterdag 7 maart 2009 @ 19:31 |
De casa di mama salami, mozzarella pesto.. en de Ristorante tonno en mozzarella Ben trouwens wel benieuwd naar deze..Nog nooit tegengekomen! ![]() Twee specialiteiten uit de Italiaanse keuken samen gecombineerd, pizza en pasta. Lekkere macaroni met zongerijpte tomaten, echte kaas en de krokant dunne bodem zorgen voor de echt Italiaanse smaak van deze pizza. | |
skippy22 | zaterdag 7 maart 2009 @ 19:37 |
quote:Ik vind de cheese versie wel ![]() | |
Xennia | zaterdag 7 maart 2009 @ 19:40 |
quote:Dat ziet er echt heel smerig uit. Ik neem casa di mama, of een verse van de AH bij voorkeur Bianca, of ik maak ze zelf | |
muay-toy | zaterdag 7 maart 2009 @ 19:41 |
big saucage pizza. daar houd mn vriendin van. | |
Rensjebree | zaterdag 7 maart 2009 @ 19:42 |
ik ga voor De Big American![]() | |
Merel | zaterdag 7 maart 2009 @ 20:06 |
quote:Ik ben niet vegetarisch, ik ben geen sojaburger ofzo ![]() Ben ook geen vegetariër, eet gewoon vlees. Maar van die neppe ham of salami op een afbakpizza, dat vind ik vaak zo vies! En deze pizza heeft allemaal lekkere tomaatjes en paprika erop, helemaal geen vlees bij nodig ![]() | |
Rosbief | zaterdag 7 maart 2009 @ 20:28 |
quote:Oké, dat wilde ik dus weten, dan haal ik hem ook, waar verkopen ze die? ![]() | |
Merel | zaterdag 7 maart 2009 @ 20:35 |
quote:Ja de meeste supermarkten hebben alleen de standaard Ristorante-pizza's, deze zie je niet zo vaak ![]() ![]() | |
Sjeunie | zaterdag 7 maart 2009 @ 20:36 |
quote:Te weinig vleesch ![]() | |
_Administr8or_ | zaterdag 7 maart 2009 @ 20:38 |
Big American Texas of de Ristorante Hawaii | |
jakkop | zondag 8 maart 2009 @ 17:36 |
Toen dat nog bestond: de Big American New York/New State. R.I.P. ![]() Weet iemand waar ik zoiets nog kan vinden? | |
Taurus | zondag 8 maart 2009 @ 17:46 |
Die casa di mama ben ik juist niet zo enthousiast over, uit mijn oven komt die altijd met een enorme rauw-achtige deegrand waar dus niks op zit.. ![]() | |
Kahlen | zondag 8 maart 2009 @ 17:52 |
mozzarella pesto en de funghi en dan die met de dunne bodems, heerlijk. Soms salami, maar die heeft niet als die andere 2 een vaste plek in mijn diepvries. kut, nu heb ik zin in pizza ![]() | |
Morwen | maandag 9 maart 2009 @ 04:34 |
quote:Ik vind die casa di mama ook niks, de smaak vond ik ronduit smerig ![]() Pizza salami van ristorante vind ik wel lekker zonder dat er extra meuk op hoeft. Minipizzaatjes van iglo (dacht ik) zijn ook te doen met extra kaas erop. Ik neem het maar heel zelden, geef mij maar een verse echte pizza ![]() | |
Windigo | maandag 9 maart 2009 @ 07:18 |
Toscana of Bolzano van AH Excellent ![]() | |
gadeweerd | maandag 9 maart 2009 @ 07:30 |
La Pizza, oa te krijgen bij Dekamarkt in NH. Goed belegd, met naar keuze kaas, verschillende vleessoorten,of zongedroogde tomaat en rucola. | |
Sicstus | maandag 9 maart 2009 @ 07:30 |
Ik vind alledrie de soorten erg lekker, alleen heb ik aan een ristorante of casa di mama niet genoeg als avondmaaltijd, dus het wordt toch meestal de Big American (en dan de Texas variant...salami, mmmm) | |
starla | maandag 9 maart 2009 @ 10:46 |
quote:Hij moet ook op 250 graden! | |
Kahlen | maandag 9 maart 2009 @ 10:51 |
quote:Temperatuur hangt van je oven af. Op het pak staat 250 graden, maar het is en blijft koken (ook al schuif je een diepvriespizza in je oven). Bij deze pizza's trek ik 5 minuten van de tijd af en doe hem op 220 graden in de oven en dan is hij perfect. Op 250 graden en de aanbevolen baktemperatuur krijg ik een harde baksteen uit de oven en nee, dat ligt niet aan mijn oven ![]() | |
starla | maandag 9 maart 2009 @ 10:53 |
quote: ![]() Dus wel, want ik krijg geen baksteen. Als iemand klaagt over rauw deeg mag je op z'n minst concluderen dat de pizza er iets langer in moet of dat je de temp iets moet opschroeven. Maar voor maandagochtend denk ik misschien te logisch na. | |
Mikkie | maandag 9 maart 2009 @ 10:55 |
Ik kocht eerst altijd de Big Americans, maar ik ben laatst gezwicht voor de Casa di Mama ![]() | |
devlinmr | maandag 9 maart 2009 @ 11:02 |
Kant en klaar pizza kopen ![]() ![]() Pizza moet je zelf maken of bij een echte pizza boer halen. ![]() | |
_Hestia_ | maandag 9 maart 2009 @ 12:26 |
Ristorante Funghi Ristorante Hawaii | |
seilram | maandag 9 maart 2009 @ 15:20 |
Ik zie hem nog niet terug hier: Goodfellas!! Njamjam, salami ![]() | |
Sapstengel | maandag 9 maart 2009 @ 15:32 |
Ik vind casa di mama maar een beetje matig. Niet echt heel goed belegd naar mijn mening en ik vind het deeg ook niet enorm bijzonder. Het is wat anders dan normaal, maar ik vind het niet per se beter. Zelf ben ik meer van de Ristorante en dan vooral de vegetale, salame en funghi. Verder vind ik Big American's Supreme ook goed te doen. | |
BertusG | maandag 9 maart 2009 @ 15:39 |
quote:Wordt die nog verkocht in Nederland, ik dacht dat de introductie vorig jaar jammerlijk mislukt was...? | |
seilram | maandag 9 maart 2009 @ 15:49 |
quote:Ja bij onze Jumbo verkopen ze hem. Ik vind hem meesterlijk! Hij is lekker pittig ![]() | |
valek | maandag 9 maart 2009 @ 16:21 |
IK had pas eentje met extra kaas. Die was dus echt lekker. Krijg er honger van. | |
Repeat | maandag 9 maart 2009 @ 16:26 |
Ik heb altijd de big american, maar ga nu ook eens een ristorante of casa di mamma proberen. Wat is eigenlijk het verschil tussen deze 2 laatste ![]() | |
Innocence | maandag 9 maart 2009 @ 16:29 |
Ik koop eigenlijk nooit pizza in de supermarkt. In een ver verleden nog wel eens Frutti di mare van AH excellent of die met buffelmozerella en cherrytomaatjes. Of hele goedkope margherita of quatro formaggi van de Bas v.d. Heijden. | |
diamant | maandag 9 maart 2009 @ 16:33 |
Ristorante natuurlijk!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
Sapstengel | maandag 9 maart 2009 @ 16:34 |
quote:Ristorante is gewoon een dunne bodem-pizza, maar wel van goede kwaliteit. Casa di mama heeft een soort afbakbodem, vergelijkbaar met van die pistoletjes enzo. Er komen ook echt van die luchtbellen in enzo, als in de pizzaria. Die luchtbellen zouden overigens ook in een Ristorante-pizza komen, als ze die bodems niet zouden walsen. In de fabriek gaan ze namelijk met een soort roller met puntjes over de bodem heen, waardoor er kleine gaatjes in komen, hierdoor kan de lucht eruit tijdens het bakken en krijg je niet van die bobbels. Naar mijn idee is een casa di mama bodem dus gewoon een ongebakken, niet gewalste bodem waar een pizza op word gemaakt, minder productiekosten voor de fabriek, maar specialer dus hogere verkoopprijs. Beetje hetzelfde idee als van die nog niet doorgeroerde vruchtenkwark. Maar ze zijn wel lekker ![]() | |
Erosjuhhh | maandag 9 maart 2009 @ 17:31 |
het is niet als afbakbroodje, het is nog echt deeg wat diepgevroren is | |
Qwea | maandag 9 maart 2009 @ 20:15 |
Big american want die eet ![]() | |
krioro | maandag 9 maart 2009 @ 23:48 |
Een hele tijd terug altijd Big Americans omdat die redelijk rijk belegd zijn. Daarna alleen Ristorante omdat ik die toch smakelijker vind. En nu meestal Casa Di Mama om de lekkere bodem. ![]() | |
vaagsel | dinsdag 10 maart 2009 @ 00:28 |
Al tijden geen afbakpizza gegeten trouwens, maar ik ging altijd voor big american pizza's, die met die dunne bodem vulden gewoon niet goed genoeg. Maar ik woonde in de afhaalstraat van Groningen vroeger dus ik haalde de supermarkt vaak niet eens.. | |
starla | dinsdag 10 maart 2009 @ 00:33 |
quote:Peperstraat? ![]() | |
vaagsel | dinsdag 10 maart 2009 @ 00:42 |
Nee nieuwe ebbinge. 2 broodjeshuizen, 2 chinezen, 1 pizzaria, 1 doner, 1 griek, 1 macedonier en 1 mexicaan | |
starla | dinsdag 10 maart 2009 @ 00:47 |
quote:Nieuwe ebbinge is aardig lang, de dichtheid in de peperstraat is volgens mij groter ![]() | |
LoggedIn | dinsdag 10 maart 2009 @ 01:19 |
Als je ziet wat fabrikanten wel niet durven te verkopen als 'pizza'.. Echt om te huilen gewoon. Het enige wat een beetje te eten is zijn die casa di mama dingen, maar afgezien van dat het rond is heeft dat verder ook weinig met een pizza te maken. | |
krioro | dinsdag 10 maart 2009 @ 01:52 |
quote:Ben ik het wel mee eens ja. Daarom eet ik ze nu ook meer als tussendoortje. | |
Mutsaers__78 | dinsdag 10 maart 2009 @ 12:48 |
Die AH Excellent pizza's zijn verdomde lekker ![]() ![]() maar wel duur voor een supermarktpizza.....5,99 euro |