abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_94649665
als je dat bij calvé al doet dan bij die zeker. Nja, pindakaas met boter is op zich niks vreemds hoor. Doen heel veel mensen. Ik gruwel er alleen van, maar k doe sowieso nauwelijks ergens boter onder. Alleen onder hagelslag of jam.
pi_94704255
quote:
Op zaterdag 26 maart 2011 19:23 schreef Ciske- het volgende:
Paprika chips met een glas melk erbij.
Ik drink bijna overal een glas melk bij. Maar vooral bij patat en pannenkoeken.
  maandag 28 maart 2011 @ 23:18:38 #211
168739 Red_85
'echt wel'
pi_94743080
quote:
99s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 01:38 schreef CrashO het volgende:
Ooit in een lamme bui op :P , soort super-sandwich

Sneetje bruinbrood
laag mayo
katenspek :9~
komijnenkaas :')
Sterke mosterd
Sneetje bruinbrood
Kruidenboter
Pesto
Sneetje bruinbrood
Roomkaas
Pindakaas :'(
Sneetje bruinbrood

Zoiets brouw je alleen onder invloed van veeeeel drank, maar ik moet zeggen, het was nog redelijk goed eetbaar :P
en de eerste laag eet ik nog redelmatig zo :Y *nuchter :P
Levende wezens onder invloed van drugs maken de raarste combinaties. Soms is het geniaal, zie veel artiesten uit de '60 en '70, soms is het compleet bagger, zie bovenstaand.

Wat een combo _O- Het enige wat mist is ansovis ofsow.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_94749945
De eerste laag is denk ik zo gek nog niet, maar de rest... roomkaas in combinatie met kruidenboter én pindakaas. juch. :P
pi_94754412
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 februari 2009 22:52 schreef Axia het volgende:
Ow ja...de binnenkant van een kroket eten met friet/patat
Jaaah, doe ik ook graag.

En de 'baby-thee' drink ik de hele dag door, maar dat doen wel meer mensen toch? Niet zo vreemd volgens mij... Doet iedereen bij ons thuis.

---
Oh, en ik eet geen andijvie tenzij er mosterd over zit ;)
People live to learn things, and I learn to live...
  dinsdag 29 maart 2011 @ 11:27:51 #214
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_94754634
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 19:52 schreef Lyriella het volgende:
als je dat bij calvé al doet dan bij die zeker. Nja, pindakaas met boter is op zich niks vreemds hoor. Doen heel veel mensen. Ik gruwel er alleen van, maar k doe sowieso nauwelijks ergens boter onder. Alleen onder hagelslag of jam.
Onder jam? Dat vind ik dan weer raar. Boter smeer je als je 'droog' beleg gebruikt (tegen de droge hap). Jam is al nat, daar hoeft geen boter onder.
The love you take is equal to the love you make.
pi_94754796
Hoeft niet.
Vind ik wel lekkerder. :9
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
pi_94769220
quote:
7s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 11:27 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Onder jam? Dat vind ik dan weer raar. Boter smeer je als je 'droog' beleg gebruikt (tegen de droge hap). Jam is al nat, daar hoeft geen boter onder.
Ik wel, want anders trekt het in het brood, en dan wordt het brood zo mushy. :@
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_94769362
Ik gebruik altijd boter op mijn brood, maakt niet uit wat het beleg is!
All those moments will be lost, like tears in rain... Time to die.
pi_94770156
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 17:53 schreef Pandora73 het volgende:

[..]

Ik wel, want anders trekt het in het brood, en dan wordt het brood zo mushy. :@
Precies! K heb een keer jam meegenomen op brood, zonder boter. Toen ik mijn boterhammetjes op wilde eten had ik zompig brood. Wat is dát smerig zeg.
pi_94780728
een appel halveren, besmeren met pindakaas en rozijnen er bovenop.. das me daar toch lekker.
pi_94780960
Aardappelen, jus en appelmoes vind ik trouwens echt goddelijk.
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
pi_94786098
quote:
9s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 21:28 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Aardappelen, jus en appelmoes vind ik trouwens echt goddelijk.
Niet zo vreemd toch? Redelijk standaard bij ons thuis: appelmoes ipv groente (als je die niet wilt/lust).
People live to learn things, and I learn to live...
pi_94786337
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 17:58 schreef Roi het volgende:
Ik gebruik altijd boter op mijn brood, maakt niet uit wat het beleg is!
ik nooit boter, maakt niet uit wat het beleg is :D
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_94811520
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 22:37 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

ik nooit boter, maakt niet uit wat het beleg is :D
Hoe hou jij dan de hagelslag op je brood? Of eet je gewoon geen hagelslag?
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_94812049
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 21:24 schreef Lyriella het volgende:
een appel halveren, besmeren met pindakaas en rozijnen er bovenop.. das me daar toch lekker.
Dat ga ik uitproberen *O*
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_94812314
Warm broodje met ahornsiroop, plakjes banaan en beetje kaneel :9

Oh en niet zo'n rare combinatie volgens mij, maar het levert wel eens gekke blikken op; boerenkoolstamppot met stoofpeertjes :9~
pi_94813279
quote:
Op woensdag 30 maart 2011 15:45 schreef Pandora73 het volgende:

[..]

Hoe hou jij dan de hagelslag op je brood? Of eet je gewoon geen hagelslag?
soms beschuit met hagelslag. Wat ernaast gaat giet ik er weer op als t veel is, anders eet ik het daarna op.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_94813749
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 17:44 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Je kent de kookkunsten van Guust Flater niet?
Recept 1: Oesters met slagroom

Ingrediënten

Voor vier personen heb je 24 oesters nodig. Wat prei en tomaten. Vergeet ook een bus slagroom niet en wat cacaopoeder.

Bereiding

Open de oesters en plaats ze op een ovenschotel. Was de prei en snij hem in kleine stukjes. Doe hetzelfde met de tomaten Verdeel de groente over de oesters. Spuit slagroom op de oesters. Strooi wat cacaopoeder bovenop de slagroom. Grill de oesters gedurende een viertal minuten in de oven

Tip

Deze schotel is erg lekker met warme chocolademelk

Recept 2: Kabeljauw met aardbeien en slagroom

Ingrediënten

Voor vier personen koop je ongeveer 500 g gedroogde en gezouten kabeljauw. De kruiden die je nodig hebt zijn roze peperbolletjes,. Vergeet ook een bakje met 250 g aardbeien niet. Om het geheel op smaak te brengen gebruik je best:
Bereiding

Tip

Recept 3: Frankfurterworstjes met abrikozen

Ingrediënten

Met een blik Frankfurterworstjes, wat abrikozensap en een vleugje pikante mosterd kun je aan de slag. Vergeet ook het langwerpig broodje niet!

Bereiding

Open het blik worstjes en snij de worstjes doormidden. Doop de worstjes in het abrikozensap. Laat ze grillen in een goed vuurtje. Haal ze geregeld uit het vuur en doop ze weer in het abrikozensap. Doe dit tot de worst een goudbruin kleurtje krijgt. Stop het worstje tussen het broodje en smeer er een stevige portie mosterd op.

Tip

Voeg nog wat superpikante pili-pili toe aan de mosterd. Dit contrasteert wonderwel met de zoete abrikozensmaak.

Recept 4: Luchtballonpannenkoeken

Ingrediënten

Pannenkoeken maak je met 250 g bloem, 75 g suiker, 2 ganse eieren, een halve liter melk . Met wat latexverf en plaaster bekom je een het luchtballoneffect. De pannenkoek zal in de lucht stijgen.

Bereiding

Vermeng alle ingrediënten en voeg er langzaamaan de melk aan toe. Warm een pan met wat olie; als deze goed heet is, giet je een beetje deeg in de pan. Eerst zal het deeg in het midden van de koekenpan opstijgen als een bubbel en een de vorm van een ballon krijgen. De pannenkoek gaat gegarandeerd de lucht in.

Tip
Het gebruik van een kilo gist in deze bereiding heeft hetzelfde opblaaseffect.
:r :r

Een eierkoek met droge worst
Broodje salami een hap nemen en dan ook jus d' orange of ijsthee in je mond doen
boterham sla, kipfilet en chips
perzik met satesaus
komkommer met satesaus
aardbei met satesaus
komkommer met knoflooksaus
koude knakworst met knoflooksaus
stokbrood met knoflooksaus
of stokbrood met mayo/currysaus

Eh, meer kan ik zo ff niet bedenken.
pi_94814260
quote:
Broodje salami een hap nemen en dan ook jus d' orange of ijsthee in je mond doen
oh dat doet me denken aan:
een streng verse bieslook, daar hapje van nemen en dan een slok bier erbij doen.
vond het wel lekker fris.

Mensen kijken bij mij ook altijd raar op als ik zeg dat ik of melk en suiker of creme fraiche en suiker door de bruine bonen doe.
You're dead to me!
I'm eating all your sandwiches,
Dead people don't need them...
pi_94815003
quote:
1s.gif Op woensdag 30 maart 2011 16:38 schreef DeltaCephei het volgende:
komkommer met satesaus
komkommer met knoflooksaus
koude knakworst met knoflooksaus
stokbrood met knoflooksaus
of stokbrood met mayo/currysaus
Vind ik allemaal prima te doen hoor, vooral koude knakworst met knoflooksaus :9~ , perfect voor als je te lam bent om de magnetron te vinden, maar wel honger hebt :')

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 30-03-2011 17:06:12 ]
pi_94816468
quote:
11s.gif Op woensdag 30 maart 2011 15:45 schreef Pandora73 het volgende:

[..]

Hoe hou jij dan de hagelslag op je brood? Of eet je gewoon geen hagelslag?
Hard de randjes dichtknijpen!

* Merel1808eet ook geen boter
pi_94817441
quote:
1s.gif Op woensdag 30 maart 2011 17:40 schreef Merel1808 het volgende:

[..]

Hard de randjes dichtknijpen!

* Merel1808eet ook geen boter
* Pandora73 probeert met mes en vork randjes dicht te knijpen maar krijgt het niet voor elkaar
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_94817482
quote:
1s.gif Op woensdag 30 maart 2011 18:04 schreef Pandora73 het volgende:

[..]

* Pandora73 probeert met mes en vork randjes dicht te knijpen maar krijgt het niet voor elkaar
Boterhammen eet je toch gewoon met je handen?
pi_94817660
quote:
99s.gif Op woensdag 30 maart 2011 17:05 schreef CrashO het volgende:

[..]

Vind ik allemaal prima te doen hoor, vooral koude knakworst met knoflooksaus :9~ , perfect voor als je te lam bent om de magnetron te vinden, maar wel honger hebt :')
Ik eet dat altijd met de gourmet O+ O+
pi_94817713
quote:
1s.gif Op woensdag 30 maart 2011 18:06 schreef Merel1808 het volgende:

[..]

Boterhammen eet je toch gewoon met je handen?
Ik niet hoor. Gewoon met mes en vork. Netjes opgevoed enzo...
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_94817936
quote:
7s.gif Op woensdag 30 maart 2011 18:14 schreef Pandora73 het volgende:

[..]

Ik niet hoor. Gewoon met mes en vork. Netjes opgevoed enzo...
Je kan ook gewoon een stuk brood in je mond doen, wat hagelslag erbij en kauwen maar! :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_94818799
quote:
7s.gif Op woensdag 30 maart 2011 18:14 schreef Pandora73 het volgende:

[..]

Ik niet hoor. Gewoon met mes en vork. Netjes opgevoed enzo...
Ik ook, maar ik ga echt niet binnenshuis mn bammetjes zitten snijden, misschien maakt mij dat gek :)
pi_94818924
quote:
Op woensdag 30 maart 2011 18:14 schreef Pandora73 het volgende:

[..]

Ik niet hoor. Gewoon met mes en vork. Netjes opgevoed enzo...
je kunt net zo netjes opgevoed worden met brood uit het vuistje :Y brood, patat, kippenpoten en pizza(punten) hoor je met je handen te eten. Smaakt veel lekkerder dan :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_94819611
Nah k merk wel dat als k met mes en vork eet er wel bewuster mee bezig ben dan wanneer ik mn brood gewoon uit t vuistje eet. Alleen tis soms gewoon lekker om eens je handen te gebruiken. Met name met patat dan.
pi_94819885
Oh mn huisgenoot heeft een rare eetgewoonte waar ik me dagelijks over verbaas.
Die kookt een enorme pan pasta met een enorme pan tomatensaus (alleen saus en een halve kilo gehakt, geen groente of niks) en daar eet ie 5 dagen van. Die pan staat dan voortdurend bovenwater, dus niet in de koelkast, en hij verwarmt de borden op in de magnetron.. Dat die jongen nog geen buikloop heeft is me een raadsel.
pi_94822124
héél veel rijstewafels
Het moet niet gekker worden!
pi_94850216
Ik vind brood met mes en vork eten best wel een vreemde eetgewoonte :P
  Licht Ontvlambaar donderdag 31 maart 2011 @ 12:51:08 #242
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_94850305
quote:
1s.gif Op donderdag 31 maart 2011 12:48 schreef frame-saw het volgende:
Ik vind brood met mes en vork eten best wel een vreemde eetgewoonte :P
Ik ook, maar dat vloeit voort uit mijn gewoonte om twee sneden brood met beleg ertussen te eten.
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_94850368
Haring met slagroom
pi_94858196
Haring vind k sowieso al smerig :P laat staan met slagroom. Maar dat is persoonlijke smaak =)
pi_94951781
Boterham met kaas en appelstroop
pi_94989080
quote:
7s.gif Op donderdag 31 maart 2011 12:51 schreef Sjeen het volgende:

[..]

Ik ook, maar dat vloeit voort uit mijn gewoonte om twee sneden brood met beleg ertussen te eten.
Hoe zou je anders brood eten?
People live to learn things, and I learn to live...
pi_94989149
quote:
1s.gif Op zondag 3 april 2011 19:14 schreef Piepje het volgende:

[..]

Hoe zou je anders brood eten?
1 snee brood met beleg, en deze met mes en vork eten ;)
of 1 snee half beleggen, en dubbelslaan :P
pi_94989314
quote:
99s.gif Op zondag 3 april 2011 19:16 schreef CrashO het volgende:

[..]

1 snee brood met beleg, en deze met mes en vork eten ;)
of 1 snee half beleggen, en dubbelslaan :P
Hmm doe ik eigenlijk nooit, alleen met aardbeien (dat is het enige qua brood dat ik met mes en vork eet)...
People live to learn things, and I learn to live...
pi_95018164
quote:
1s.gif Op donderdag 31 maart 2011 12:48 schreef frame-saw het volgende:
Ik vind brood met mes en vork eten best wel een vreemde eetgewoonte :P
Ik eet brood altijd enkel omdat ik maar 1 snee brood eet en zeker met gesmolten kaas of zo eet ik met mes en vork
pi_95022381
pizza met tomaat, banaan, spek, mozarella en avocado :9

Ik doe ook altijd suiker of honing op m'n pindakaas (op brood).
pi_95036361
Ik ben rechts en als ik moet snijden heb ik mijn mes rechts en vork links en voor het opeten draai ik ze om. Ik snij dus altijd maar alles wat ik moet snijden in 1 keer, leg mijn mes weg en eet met mijn vork in rechterhand alles op :')

Enne pindakaas met hagelslag WOOT :9
Pindakaas met suiker :9
Pindakaas met jam :9
Pindakaas met pasta :9
pi_95037147
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 19:31 schreef heaven7 het volgende:
Ik ben rechts en als ik moet snijden heb ik mijn mes rechts en vork links en voor het opeten draai ik ze om. Ik snij dus altijd maar alles wat ik moet snijden in 1 keer, leg mijn mes weg en eet met mijn vork in rechterhand alles op :')
dat doe ik ook :P
pi_95052924
Een tijd geleden had je een soort sandwichspread met jam er door. Dat vond ik erg lekker, maar bestaat niet meer (waarschijnlijk omdat ik de enige was in Nederland die het lekker vond).

Nu maak ik een geroosterde boterham, doe daar aardbeienjam op, en dan sandwichspread er over. Heerlijk!
pi_95053085
quote:
1s.gif Op woensdag 30 maart 2011 16:38 schreef DeltaCephei het volgende:

[..]

:r :r

Een eierkoek met droge worst
Broodje salami een hap nemen en dan ook jus d' orange of ijsthee in je mond doen
boterham sla, kipfilet en chips
perzik met satesaus
komkommer met satesaus
aardbei met satesaus
komkommer met knoflooksaus
koude knakworst met knoflooksaus
stokbrood met knoflooksaus
of stokbrood met mayo/currysaus

Eh, meer kan ik zo ff niet bedenken.
Jij houdt gewoon net als ik heel erg van de combinatie hartig/zoet. Laatst had ik weer iets nieuws ontdekt: Chorizo op doorgesneden muffins (met chocoladebrokjes). Heerlijk!
  maandag 4 april 2011 @ 23:41:23 #255
27257 qwerty_x
Tudo jóia !!
pi_95053295
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 23:36 schreef bloodymary het volgende:

[..]

Jij houdt gewoon net als ik heel erg van de combinatie hartig/zoet. Laatst had ik weer iets nieuws ontdekt: Chorizo op doorgesneden muffins (met chocoladebrokjes). Heerlijk!
met het gevaar het helemaal mis te hebben: volgens mij is dessert pizza vrij onbekend in Nederland ?
hier serveert elke zichzelf respecterende pizzaboer pizza met chocola, ijs, ananas, banaan, zoete melk etc. als dessert.
zonnig Brasil
pi_95058733
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 april 2011 20:10 schreef Puala het volgende:
Boterham met kaas en appelstroop
dat is niet raar, dat is gewoon limburgs.
boterham met ...+stroop of ...+mosterd is hier heel normaal

Zijn een keer in kroatie op vakantie geweest waar een vriendin het zelfs klaarspeelde om de olijven in de mosterd te soppen.
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 5 april 2011 @ 09:44:52 #257
114477 tripack
Om nom nom nom
pi_95059588
boterham met pindakaas + knoflookpoeder + paprikapoeder + kerriepoeder en om het helemaal af te maken beetje sambal en gebakken uitjes :9~
of een eierkoek met leverpastei
Het leven is net ganzenborden. Je kunt steeds weer opnieuw beginnen, tenzij je in de put blijft zitten.
Je mag hier werken, je moet het niet.
Pencil & Paper really is the top WYSIWYG app!
myminicity
pi_95063552
quote:
1s.gif Op maandag 4 april 2011 23:41 schreef qwerty_x het volgende:

[..]

met het gevaar het helemaal mis te hebben: volgens mij is dessert pizza vrij onbekend in Nederland ?
hier serveert elke zichzelf respecterende pizzaboer pizza met chocola, ijs, ananas, banaan, zoete melk etc. als dessert.
Dat lijkt me dan weer niet zo lekker :P
pi_95063638
Hangt van het pizzadeeg af denk ik. Van pannenkoeken kun je ook alles maken als het beslag maar niet zoet is.
pi_95070569
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2011 11:48 schreef DeltaCephei het volgende:

[..]

Dat lijkt me dan weer niet zo lekker :P
Ik ken alleen de dessert pizza's van de Pizza Hut (USA). heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk....
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')