Ik ben absoluut niet in de war.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 05:25 schreef SiGNe het volgende:
Twerk, je bent gewoon in de war met een patatje ziekenhuis, die is wel met ketchup.
			
			
			
			
			
			
			
			En waarom geen Ketchup? Ff paar extra bakjes.. Klaar.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 05:53 schreef SiGNe het volgende:
Gister wel 160 frikandellen gebakken en geserveerd met fritessaus en curry, maar dat was in een studentencafé
			
			
			
			Slap excuus. Als je 160 frikandellen kunt bakken en er curry bij kunt serveren moet een paar schaaltjes ketchup server ook geen probleem zijn.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 05:53 schreef SiGNe het volgende:
Gister wel 160 frikandellen gebakken en geserveerd met fritessaus en curry, maar dat was in een studentencafé
			
			
			
			Het ergste is misschien nog wel dat hij geen seconde lijkt te hebben afgewogen of ketchup wellicht ook een optie zou zijn. Met een ongelofelijke vanzelfsprekendheid wordt er enkel naar curry en mayo gegrepen.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:05 schreef Pacmaniac het volgende:
[..]
Slap excuus. Als je 160 frikandellen kunt bakken en er curry bij kunt serveren moet een paar schaaltjes ketchup server ook geen probleem zijn.
			
			
			
			Een puike gastheer dus.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:08 schreef Terpentin07 het volgende:
Ik heb zowaar alle belangrijke sausen in mij n koelkast.
			
			
			
			Ik heb zelfs vandaag het frituurvet verwisseld.Ik ben op alles voorbereid en heb een mondiaal sausangebod.quote:
			
			
			
			Dan kan er al weinig meer misgaan. Het voedsel zelf wordt zo belangrijk gemaakt (merk aardappelen, vlees half doorbakken of niet etc. etc.), maar daar gaat het allemaal niet om.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:19 schreef Terpentin07 het volgende:
[..]
Ik heb zelfs vandaag het frituurvet verwisseld.Ik ben op alles voorbereid en heb een mondiaal sausangebod.
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			
			Helaas, weer mis, er stond ook een fles ketchup (Heinz uiteraard) op de bar maar die is verder door niemand gebruikt, men kon zelf pakken. (we hielden een frikandellen eet-wedstrijd)quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:07 schreef Twerk het volgende:
[..]
Het ergste is misschien nog wel dat hij geen seconde lijkt te hebben afgewogen of ketchup wellicht ook een optie zou zijn. Met een ongelofelijke vanzelfsprekendheid wordt er enkel naar curry en mayo gegrepen.
			
			
			
			Anderzijds lijkt alleen een bakje mayonaise je een aanlokkelijke gedachte?quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:35 schreef Isabeau het volgende:
Ik denk niet eens dat ik een patatje zonder saus lustDan lijkt het me al direct stukken minder lekker
			
			
			
			Goeie merken.Vooral de ketchup en curry.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:36 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Helaas, weer mis, er stond ook een fles ketchup (Heinz uiteraard) op de bar maar die is verder door niemand gebruikt, men kon zelf pakken. (we hielden een frikandellen eet-wedstrijd)
Qua sauzen staat mijn koelkast ook altijd vol, Mayonaise (Remia), Fritessaus (Calvé), Curry (Hela), Ketchup (Heinz), Satésaus (Wijco), Barbecuesaus (Heinz en Calvé), whisky cocktaisaus (Calvé), Chilisaus (Go-Tan) staan er standaard in en daarnaast heb ik vaak nog zat andere sauzen in huis en altijd alleen de goede merken.
Ik ga er alleen wel vanuit dat speciaal met curry is en niet met ketchup, wil je ketchup..prima, geen probleem maar daar moet je bij mij dan wel speciaalom vragen
			
			
			
			Verrekquote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:37 schreef Pacmaniac het volgende:
Anderzijds lijkt alleen een bakje mayonaise je een aanlokkelijke gedachte?
De saus bestaat bij gratie van de patat
			
			
			
			Laat Twerk het maar niet horenquote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:38 schreef Isabeau het volgende:
[..]
VerrekZe zijn niets zonder elkaar
![]()
Wat een mooie filosofische gedachte voor de vroege zaterdagochtend
			
			
			
			Deze gedachtengang is dus tenenkrommend en volkomen onterecht.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:36 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Helaas, weer mis, er stond ook een fles ketchup (Heinz uiteraard) op de bar maar die is verder door niemand gebruikt, men kon zelf pakken. (we hielden een frikandellen eet-wedstrijd)
Qua sauzen staat mijn koelkast ook altijd vol, Mayonaise (Remia), Fritessaus (Calvé), Curry (Hela), Ketchup (Heinz), Satésaus (Wijco), Barbecuesaus (Heinz en Calvé), whisky cocktaisaus (Calvé), Chilisaus (Go-Tan) staan er standaard in en daarnaast heb ik vaak nog zat andere sauzen in huis en altijd alleen de goede merken.
Ik ga er alleen wel vanuit dat speciaal met curry is en niet met ketchup, wil je ketchup..prima, geen probleem maar daar moet je bij mij dan wel speciaalom vragen
Eigenlijk heb ik alleen nooit knoflooksaus in huis maar dat is omdat ik die zelf maak als ik die nodig heb (paar teentjes knoflook, vers gesneden peterselie, 125ml creme fraiche, paar eetlepels Remia mayonaise, mixen naar smaak)
			
			
			
			Patat is leuk zodat ,men zich kan uitleven met de diverse sauzen.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:39 schreef Pacmaniac het volgende:
[..]
Laat Twerk het maar niet horen
			
			
			
			Tegelijkertijd welke supermarkt zou het in zijn hoofd halen om fritesaus op de planken te installeren als toch niemand patat eet?quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:44 schreef Twerk het volgende:
[..]
Patat is leuk zodat ,men zich kan uitleven met de diverse sauzen.
De enige juiste vraag is eigenlijk: Hoe ongelofelijk veel lekkerder smaakt een patatje met de gewenste saus ten opzichte van enkel patat. Zonder de saus zouden alle snackbars de deuren kunnen sluiten.
Met andere woorden.. Mensen eten vooral patat om een excuus te hebben om van veel saus te kunnen genieten.
			
			
			
			Zo is het gewoon in de provincie utrecht en eigenlijk zo'n beetje in de hele randstad.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:41 schreef Twerk het volgende:
[..]
Deze gedachtengang is dus tenenkrommend en volkomen onterecht.
			
			
			
			Dat is slechts een namenkwestie. In de essentie is frietsaus bijzonder bruikbaar.. Door de sla, bij bitterballen.. Je kunt het als basis gebruiken voor een zelfgemaakte dipsaus etc.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:48 schreef Pacmaniac het volgende:
[..]
Tegelijkertijd welke supermarkt zou het in zijn hoofd halen om frietsaus op de planken te installeren als toch niemand patat eet?
			
			
			
			Dat denk jij dus en blijkbaar veel snackbareigenaren ook. Maar dat is dus een misvatting.quote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:49 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Zo is het gewoon in de provincie utrecht en eigenlijk zo'n beetje in de hele randstad.
Zelfde als dat het hier patat heet ipv. friet.
			
			
			
			
			
			
			
			Er is reeds een extreme diversiteit aan slasauzen, dipsauzen etcquote:Op zaterdag 28 februari 2009 06:56 schreef Twerk het volgende:
[..]
Dat is slechts een namenkwestie. In de essentie is frietsaus bijzonder bruikbaar.. Door de sla, bij bitterballen.. Je kunt het als basis gebruiken voor een zelfgemaakte dipsaus etc.
| 
 | 
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |