abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_66264474


Tzatzikisaus
Tzatziki saus is bereid volgens Grieks recept met yoghurt, komkommer en knoflook. Lekker bij gegrilde kipfilet, varkensvlees of op stokbrood.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66264475
Carbonara saus:

ingrediënten:

2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 grote ui
150 reepjes ontbijtspek of ham
1 ei
4 eetlepels crème fraîche
nootmuskaat
100 gr Parmezaanse kaas
zout en peper.
Bereiding:

Verhit de olie in een koekenpan bak hier de spekjes of de in uit.Voeg de gesnipperde ui toe, en fruit deze mee.De geraspte kaas, de eieren, en room vermengen en met grof gemalen zwarte peper en nootmuskaat op smaak brengen.Giet het room ei mengsel bij de spekjes en de ui, en roer alles goed door.Laat het geheel even warm worden op een laag vuurtje.
Eet smakelijk.
pi_66264477
Voor de gehaaste variant:



pi_66264494
Het is werkelijk hartverwarmend om te zien hoe gepassioneerd mensen al praten over saus, terwijl het pas 6:30 is.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66264496
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:35 schreef Twerk het volgende:
Het is werkelijk hartverwarmend om te zien hoe gepassioneerd mensen al praten over saus, terwijl het pas 6:30 is.
Het is redelijk gestoord, we moeten het eigenlijk nu over ontbijt hebben maar ala.........saus is leuker en lekkerder!
pi_66264499
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:36 schreef Kaat38 het volgende:

[..]

Het is redelijk gestoord, we moeten het eigenlijk nu over ontbijt hebben maar ala.........saus is leuker en lekkerder!
Mogen we stroop ook tot de sauzen rekenen vind je?
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66264509
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:37 schreef Twerk het volgende:

[..]

Mogen we stroop ook tot de sauzen rekenen vind je?
Tuurlijk, zolang het maar lekker is!
pi_66264516


Zonder stroop geen pannenkoeken. Essential.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:42:52 #34
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66264523
Ik vind van niet.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:44:10 #35
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_66264532
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:45:34 #36
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_66264541
pi_66264548
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 06:44 schreef DrDarwin het volgende:
[ afbeelding ]
Geniaal. VOoral bij de hamburgers.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:47:52 #38
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_66264553


Chimichurri Sauce

You can mince the ingredients by hand or use a food processor, which is faster and easier. There are many variations on this condiment, and it is served with everything from empanadas to grilled steak.

1/2 cup olive oil
2 tablespoons fresh lemon juice
1/3 cup minced fresh parsley
1 clove garlic
2 minced shallots
1 teaspoon minced basil, thyme or oregano, or mixture
Salt and pepper to taste

Combine all ingredients and let set for at least 2 hours before serving.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:48:00 #39
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_66264554
  vrijdag 20 februari 2009 @ 06:49:57 #40
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_66264564


Piri piri saus.
pi_66264565
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66264573
verplicht in de keuken!
  vrijdag 20 februari 2009 @ 07:02:45 #43
163194 DrDarwin
Novio-magenta
pi_66264614


Mijn dochters favoriete sausje.
pi_66264635






Laten we vooral ook niet vergeten dat bijv. chocoladesaus op ijs ook uitstekend is.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66264649
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 07:06 schreef Twerk het volgende:
[ afbeelding ]


[ afbeelding ]


Laten we vooral ook niet vergeten dat bijv. chocoladesaus op ijs ook uitstekend is.
Men nemen een banaan, beetje licht insmeren met citroensap, in schijfjes en dan deze chocosaus erover.
Mijn dochter kan ik daar weer voor wakker maken .
pi_66264664
"Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
  vrijdag 20 februari 2009 @ 07:11:12 #47
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_66264670

I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_66264671
full stops and exclamation marks
pi_66264673
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 07:11 schreef krioro het volgende:
[ afbeelding ]
Kerrie Ananas? Klinkt apart, maar relax.
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
pi_66264702
quote:
Op vrijdag 20 februari 2009 07:12 schreef Twerk het volgende:

[..]

Kerrie Ananas? Klinkt apart, maar relax.
Ja ik zag het een tijd terug thuis een keer staan bij de barbecue, en dacht ook 'hm aparte combinatie'. Het leek me wel lekker dus geprobeerd, en sindsdien vind ik het de beste Calvé saus ever.
full stops and exclamation marks
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')