Dat zijn een soort halve boterhammetjes, heel klein. Dat is ook geen oplossing. Ik eet VEEL. En er moet ook VEEL vlees tussen passen, maar niet alleen maar verticaal gestapeld.quote:Op donderdag 19 februari 2009 09:52 schreef jogy het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Vierkant brood. Ook wel casinobrood genaamd. Kan je kopen, bij de bakker en in de supermarkt
Gok eens?quote:Op donderdag 19 februari 2009 09:54 schreef Dichtpiet. het volgende:
[..]
waarom heet het trouwens casinobrood
Het is zó goedkoop, het is een gokje of het wel gezond is. Gokken -> casinoquote:Op donderdag 19 februari 2009 09:54 schreef Dichtpiet. het volgende:
[..]
waarom heet het trouwens casinobrood
JA WANT SMEERKAAS IS VLEESquote:Op donderdag 19 februari 2009 09:57 schreef DrDarwin het volgende:
Smeerkaas en smeerpate.
Het is brood dat in een bus (broodblik), dat met een deksel gesloten wordt, wordt gebakken? Zo'n afgesloten blik wordt casino genoemd, Italiaans voor huisje?quote:
Vieze Wikipedia-kopieerdertquote:Op donderdag 19 februari 2009 10:15 schreef Dichtpiet. het volgende:
[..]
Het is brood dat in een bus (broodblik), dat met een deksel gesloten wordt, wordt gebakken? Zo'n afgesloten blik wordt casino genoemd, Italiaans voor huisje?
Ik zeg maar wat?
Schrijf het dan tenminste goed.quote:
indd, cornerd beefquote:
Ik las bevalling en dacht aan plakjes moederkoekquote:Op donderdag 19 februari 2009 10:33 schreef zovty het volgende:
Je moet plakjes beleg altijd 'bevallig' op je boterham drapperen, dan zit er lucht tussen en dat is beter voor de smaak.
Lucht tussen je plakjes kaas. Are you shitting me?quote:Op donderdag 19 februari 2009 10:33 schreef zovty het volgende:
Je moet plakjes beleg altijd 'bevallig' op je boterham drapperen, dan zit er lucht tussen en dat is beter voor de smaak.
Nope, i am not shitting you. Je moet ook niet van die dikke plakken kaas kopen maar dunne krullen schaven van een mooi stuk kaas.quote:Op donderdag 19 februari 2009 10:36 schreef PiRANiA het volgende:
[..]
Lucht tussen je plakjes kaas. Are you shitting me?
quote:Op donderdag 19 februari 2009 10:33 schreef zovty het volgende:
Je moet plakjes beleg altijd 'bevallig' op je boterham drapperen, dan zit er lucht tussen en dat is beter voor de smaak.
De teringquote:Op donderdag 19 februari 2009 10:37 schreef zovty het volgende:
[..]
Nope, i am not shitting you. Je moet ook niet van die dikke plakken kaas kopen maar dunne krullen schaven van een mooi stuk kaas.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |