Nee, als je af wilt vallen moet je meer bewegen, maar dat is hier OT.quote:Op zondag 5 april 2009 10:41 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik heb geen angst voor vet, maar als je wilt afvallen, is het handig om een beetje mager te eten (naast het verbannen van suikers).
En onzin. Ik ben zelf net 11 kg afgevallen door anders te gaan eten, zonder meer te bewegen.quote:Op zondag 5 april 2009 10:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, als je af wilt vallen moet je meer bewegen, maar dat is hier OT.
Niet gaan JoJo-en dan maar, hmmm?quote:Op zondag 5 april 2009 10:52 schreef Isegrim het volgende:
[..]
En onzin. Ik ben zelf net 11 kg afgevallen door anders te gaan eten, zonder meer te bewegen.
Totaal geen last van.quote:Op zondag 5 april 2009 10:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Niet gaan JoJo-en dan maar, hmmm?
same here...20 KG. Gewoon door mijn eetpatroon van lekkere sausjes, calorieen en koolhydraten aan te passen. Zodoende let ik nu gewoon op wat ik eet zonder er obsessief over te doen. Maar ik wil wel graag weten of ergens veel vet in zit.quote:Op zondag 5 april 2009 10:52 schreef Isegrim het volgende:
[..]
En onzin. Ik ben zelf net 11 kg afgevallen door anders te gaan eten, zonder meer te bewegen.
Ja, vandaar dat frituren ook net zo vetarm is als grillen en roken he? Maakt allemaal niet uit, veel vet, weinig vet, plantaardig vet, ossenwit. Het blijft allemaal in de pan achter.quote:Op zondag 5 april 2009 10:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het vet waar je in braad is niet van belang, dat blijft in de pan achter.
bronquote:op aluminiumfolie leggen of gebruik maken van een rookkorf. Het voordeel van een rookkorf is dat deze de rook goed doorlaat en zodoende de noten goed doorrookt.
Dat is vast ookquote:Op zondag 5 april 2009 13:12 schreef mascara-klodder het volgende:
Iemand al eens eendeborst zelf gerookt?
Ja, ik had het beter in twee of drie sessies kunnen doen. Maar goed, niet te lang bij stil staan er hangen nu vier makrelen in.quote:Op zondag 5 april 2009 13:14 schreef mascara-klodder het volgende:
Ohhh wat zonder DirkH!
Voortaan eerst maar kleinere hoeveelheden proberen dan 2 kilo in ene weg te moeten gooien?
Vet was ie zeker, ook na het roken glibberde hij nog van het vet. Ruikt trouwens lekker. Maar dat zal het niet zijn geweest. Ik zie nu wel twee verschillende rooktips staan, namelijk 10 minuten garen en 30 minuten garen. Ik heb de tien minuten aangehouden en ben bang dat daar het probleem zit. Maar goed, ik ben ook maar een amateur. Ik ga op zoek naar de echte oorzaak.quote:Op zondag 5 april 2009 13:18 schreef shmoopy het volgende:
Zou het iets met vocht te maken kunnen hebben?
In dat linkje van die home-made rookbak stond dat hij de houtsnippers nat maakte waardoor het roken beter ging maar ook dat de kip wat malser bleef.
Je zou toch denken dat paling vet genoeg is om het roken te kunnen hebben, zonde.
Ik zou het toch zeker niet weggegooid hebben man, als de smaak goed was. Beetje slagroom erbij, in de keukenmachine en hoppa, luchtige palingmousse. Of nou ja, even receptje zoeken, maar je snapt wat ik bedoel.quote:Op zondag 5 april 2009 13:10 schreef Dirkh het volgende:
Jammer maar helaas, de paling is volledig mislukt. Hij is supertaai en het vel is niet van de paling af te krijgen. Dus twee kilo paling is zo de kliko in gegaan. De smaak was wel goed.
Ja, ze hebben een uur in de wind gehangen totdat de huid droog was.quote:Op zondag 5 april 2009 13:45 schreef shmoopy het volgende:
Heb je de paling vooraf goed laten drogen, Dirkh?
Hier http://www.xs4all.nl/~tmlvanno/roken.html staat nl dat dat heel belangrijk is.
Texaanse BBQs.quote:Op maandag 6 april 2009 01:23 schreef Mirjam het volgende:
iemand sprak hier over barbeque's met rookgedeelte, heeft iemand daar voorbeelden van voor me?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |