Ey, sorry dat ik niet heel FOK! uit m'n hoofd ken en niet alle topics heb gescreend voordat ik begon te typen.quote:Op dinsdag 10 februari 2009 15:49 schreef Adelante het volgende:
Heb ik dit verhaal al niet eens eerder gelezen in exact dezelfe vorm?
jaquote:Op dinsdag 10 februari 2009 15:49 schreef Adelante het volgende:
Heb ik dit verhaal al niet eens eerder gelezen in exact dezelfe vorm?
awh, mensen hebben genoeg gespaard om voor het eerst in hun leven naar een luxe restaurant te gaan ivp naar de snackbar/chinees op de hoek. Om vervolgens van een koude douche thuis te komen om te klagen dat het eten in te kleine porties was invergelijking met de prijs.quote:Op dinsdag 10 februari 2009 15:49 schreef Florian_ het volgende:
En dan heb ik het over mensen die naar een (over het algemeen relatief duur) restaurant gaan, om vervolgens te zeiken over de kleine porties. Ik had laatst een gesprek met een stel mensen, die met hun dochter en haar vriend ter ere van hun verloving naar een duur restaurant waren geweest. Ze waren niet echt enthousiast over het restaurant. De reden? In hun ogen kleine porties
Ze hebben letterlijk een half uur lang lopen kankeren op de kleine hoeveelheden eten die gedurende de 7 gangen op hun borden lagen. "We kregen en heul klein lapje vlees, en omdat het zo weinig was hebben we zelfs de garnering opgegeten". En de ander: "Bij v.d. Valk krijg je altijd nog schaaltjes met patat en groente erbij, maar dat was hier ook niet zo".
Vervolgens vraag ik: "Maar, was het wel lekker dan?" -- "Jaaa dat wel, maar voor die prijs was het veel te weinig! We wilden na het eten nog naar de Burgerking"Ik ben redelijk vaak naar de wat betere restaurants geweest, en ik was na 7 gangen echt wel goed gevuld. Hoe erg kun je overdrijven? Begrijpen sommige mensen niet dat het eten wat ze in duurdere restaurants krijgen ook van betere kwaliteit zijn? Beter bereid? En daardoor ook duurder?
Klacht: Mensen die liever naar een vreetschuur gaan om een kilo schnitzel naar binnen te werken, en vervolgens beweren dat de hoeveelheid eten die je krijgt samenhangt met de kwaliteit van een restaurant. Oftewel: Hoe meer eten, hoe beter het restaurant. Ongeacht hoe het is bereid, wat je überhaupt op je bord hebt liggen en de gehele ambiance van de locatie.
Subklacht: Mensen het niet kunnen verkroppen dat anderen wel bereid zijn (veel) geld uit te geven voor lekker eten en goede wijn, waarna ze verkondigen dat "Je het toch allemaal weer uitpoept, dus het geen drol uitmaakt wat je eet".
hoe erg kun je overdrijven?quote:Ik ben redelijk vaak naar de wat betere restaurants geweest, en ik was na 7 gangen echt wel goed gevuld. Hoe erg kun je overdrijven?
Eens.quote:Op dinsdag 10 februari 2009 15:52 schreef LuNaTiC het volgende:
Nou soms is het wel erg karig wat je krijgt hoor. Alles in perspectief natuurlijk. Je moet wel een beetje gevuld naar buiten gaan, jezelf volbunkeren is een ander verhaal, dan moet je maar onbeperkt spareribs naar binnen stouwen ofzo.
jaquote:Op dinsdag 10 februari 2009 15:49 schreef Adelante het volgende:
Heb ik dit verhaal al niet eens eerder gelezen in exact dezelfe vorm?
Bedankt, ik dacht al dat ik alzheimer symptomen ontwikkelde.quote:
Heb ik deze opmerking niet eerder gelezen in een ander topic in exact dezelfde vormquote:Op dinsdag 10 februari 2009 15:49 schreef Adelante het volgende:
Heb ik dit verhaal al niet eens eerder gelezen in exact dezelfe vorm?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.You're crazy in the coconut..
That boy needs therapy..
Kutrestaurant de vochtige oester?quote:Op dinsdag 10 februari 2009 16:08 schreef honda1990 het volgende:
Het kon toch gewoon een kutrestaurant zijn?
Non-regulars: jas aanhouden.quote:Op dinsdag 10 februari 2009 16:09 schreef BereNDD het volgende:
[..]
Kutrestaurant de vochtige oester?
ik zou hem openlaten.quote:Op dinsdag 10 februari 2009 16:07 schreef Ravage het volgende:
Als dit Tweakers was ging er nu een slot op
Nee de roze mossol.quote:Op dinsdag 10 februari 2009 16:09 schreef BereNDD het volgende:
[..]
Kutrestaurant de vochtige oester?
Nee maar ze vonden het wel erg lekker vertelden ze. Het kwam gewoon niet in ze op dat een gemiddelde T-bone steak nou eenmaal goedkoper is dan ossenhaas, en dat je van eerstgenoemde veel meer op je bord krijgt gegooid. En je gaat toch naar een goed restaurant vanwege het (vaak) bijzondere eten dat je niet elke dag voorgeschoteld krijgt? Het gaat meer om de smaaksensaties dan om de hoeveelheid calorieën, maar dat is enkel mijn mening.quote:Op dinsdag 10 februari 2009 16:08 schreef honda1990 het volgende:
Het kon toch gewoon een kutrestaurant zijn?
jaquote:Op dinsdag 10 februari 2009 16:07 schreef Ravage het volgende:
Als dit Tweakers was ging er nu een slot op
Zeg me dat dat geen honden/kattenvoer is.quote:Op dinsdag 10 februari 2009 16:16 schreef Repeat het volgende:
Ik eet ook altijd de garnering op
Helemaal leeg dat bord, weetog. Net niet
[ afbeelding ]
Maar die krijgen tenminste wél waar voor hun geldquote:Op dinsdag 10 februari 2009 16:37 schreef Trannellius het volgende:
Mensen die eten voor het gevoel dat ze naderhand ongeveer uit elkaar knappen
Dan was het voor jóu te weinig. Wanneer ik uit eten ga, eet ik 9 van de 10 keer mijn bord niet leeg simpelweg omdat ik geen trek meer heb. Dan kan ik toch ook niet zeggen dat ze te veel serveren? Enkel dat het voor mij te veel wasquote:Op dinsdag 10 februari 2009 16:39 schreef CasB het volgende:
Mwah, als ik ergens ga eten en ik heb een uur na afloop weer trek dan was het te weinig. Nog niet meegemaakt gelukkig.
Waar voor hun geld? Veel eten hoeft toch niet gelijk lekker eten te zijn? Dat beweren de mensen waar ik in de OP over vertel wel. Ik heb liever een gerecht dat perfect is bereid dan een kilobak kleffe patat en slechte kipsate.quote:Op dinsdag 10 februari 2009 16:39 schreef wikwakka2 het volgende:
[..]
Maar die krijgen tenminste wél waar voor hun geld
Maar stel je voor ik eet een 3gangenmenu en ik eet het helemaal op, en een uur later heb ik weer trek. Dan trek ik de conclusie dat het (te) weinig was.quote:Op dinsdag 10 februari 2009 16:45 schreef Trannellius het volgende:
[..]
Dan was het voor jóu te weinig. Wanneer ik uit eten ga, eet ik 9 van de 10 keer mijn bord niet leeg simpelweg omdat ik geen trek meer heb. Dan kan ik toch ook niet zeggen dat ze te veel serveren? Enkel dat het voor mij te veel was
Mijn post was ook sarcastisch bedoeld, want ik ben het met je eens.quote:Op dinsdag 10 februari 2009 17:02 schreef Florian_ het volgende:
[..]
Waar voor hun geld? Veel eten hoeft toch niet gelijk lekker eten te zijn? Dat beweren de mensen waar ik in de OP over vertel wel. Ik heb liever een gerecht dat perfect is bereid dan een kilobak kleffe patat en slechte kipsate.
quote:Op dinsdag 10 februari 2009 17:06 schreef Samsonneke het volgende:
Joepie, twee uur wachten op een blaadje ijsbergsla met een rode druif erop.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |