Nee gek, de film is best oud, we hebben het bij hem thuis gezienquote:
ik weet niet of ik meedoe, hij is wel heel"goodlooking" maar zo niet mijn typequote:Op zondag 1 februari 2009 02:00 schreef MisterO het volgende:
[..]
als het je lukt, ben ik trots op je
ja, ik weet dat ie oud is.quote:Op zondag 1 februari 2009 02:03 schreef MisterO het volgende:
[..]
Nee gek, de film is best oud, we hebben het bij hem thuis gezien![]()
Kom op Nuno, wat is dit nou! voor het eerst een ingetogen, niet arrogante vibequote:Op zondag 1 februari 2009 02:06 schreef Nuno_G het volgende:
[..]
ik weet niet of ik meedoe, hij is wel heel"goodlooking" maar zo niet mijn type![]()
Eigenlijk zeg ik dit gewoon omdat ik denkdat ik niet win, want hij vind Adam de enige leuke van de groep. Dus ik cover mezelf even met dit comment
Family Guyquote:Op zondag 1 februari 2009 02:08 schreef MisterO het volgende:
[..]
Kom op Nuno, wat is dit nou! voor het eerst een ingetogen, niet arrogante vibe![]()
Maar aan de andere kant moet je nooit opgeven![]()
Ik ga Family Guy kijken en dan slapen, trusten![]()
Dan zal ik er de eerste maand maar niet naar toe gaanquote:Op zondag 1 februari 2009 01:37 schreef Nuno_G het volgende:
[..]
Moi lui hoe durf je![]()
Ik kan inderdaad niet koken en wil het ook niet leren![]()
Hips trouwens en ik ben nog wel vroeg terug![]()
@stroek the Cork etc zit nu zonder portuguese wijn
sorry zal het nooit meer doenquote:Op zondag 1 februari 2009 02:08 schreef MisterO het volgende:
[..]
Kom op Nuno, wat is dit nou! voor het eerst een ingetogen, niet arrogante vibe![]()
Maar aan de andere kant moet je nooit opgeven![]()
Ik ga Family Guy kijken en dan slapen, trusten![]()
Pas jij wel op dat je je imago in de gaten houdtquote:Op zondag 1 februari 2009 02:13 schreef Nuno_G het volgende:
[..]
sorry zal het nooit meer doen![]()
Slaap lekker en zeg gedag tegen de kut honddat klinkt verkkerd maar zo bedoel ik het niet,ging over de comment van de moeder
![]()
dat is vandaagquote:Op zondag 1 februari 2009 02:12 schreef Stroekie het volgende:
[..]
Dan zal ik er de eerste maand maar niet naar toe gaan
quote:Op zondag 1 februari 2009 02:20 schreef Stroekie het volgende:
[..]
Pas jij wel op dat je je imago in de gaten houdt![]()
straks gaat iedereen je nog aardig vinden![]()
ik moest eigenlijk wel snel terug aangezien ik in december dus niet naar Heaven ben geweestquote:Op zondag 1 februari 2009 02:24 schreef Nuno_G het volgende:
[..]
dat is vandaagen nee als je goede portuguese wijn wil hebben dan niet. Maar ik weet zeker dat ze volgende maand weer voorraad hebben
sweet dreams for youquote:Op zondag 1 februari 2009 02:26 schreef Nuno_G het volgende:
[..]
Ja en ik ben ook stiekum verliefd op Cairon na die but crack foto![]()
Morgen zal ik wel weer iedereen beledigen ok![]()
en nu ga ik slapen
en mag er dan op het bord toch nog een beschuit in?, want anders lust mijn vader geen soepquote:Op zondag 1 februari 2009 02:27 schreef TheaterMaMa het volgende:
Kippensoep:
niet moeilijk, maar je hebt de tijd nodig.
Neem een pan vol water en doe hier de kip of kippendelen in.
Laat dit 2 a 3 uur trekken met een kippenkruidenbuiltje, of 2 afhankelijk van de grote van de pan.
Dan de boullion zeven, nu ga je de kippendelen ontleden, niet alleen het witte kippenvlees is lekker, ook de stevigere rode en donkere delen zijn lekker, zorg wel dat je organen, botjes, zeentjes en vel goed verwijderd, dit komt dus op goed voelen aan.
Voor goede boullion moet dit wel in de eerste trekronde mee, in vel zit het meeste vet, dit geeft het meeste smaak aan de soep ( net als entrecote zijn smaak krijgt door het vet).
Een oude kip heeft ook meer smaak als een jonge, door veel beweging geven de spieren bepaalde stoffen af aan het vet wat de boullion zijn karakter geeft, maak daarom ook nooit bouilion van filet, dat kan niet, de smaak komt van het vet, en de botten, niet van het vlees.
( als je wilt kun je nog groenten en kruiden meekoken voor de smaak, maar zorg dat het niet te veel kleur afgevende groenten mee kookt, hoe helderder de bouilion hoe mooier, ui pas dan weer wel mooi).
Nu kun je de soep nog een 2de kookronde geven, vaak komt er dan ook nog wat wit vet\huid bovendrijven wat je er met een schuimspaan af kunt scheppen, voor de echte vetwalgers, zoals Ang3l kun je de soep nu in een koelkast laten afkoelen, wat er dan boven op de soep ligt, dat is het vet, ga dit er nou alleen afscheppen als je een zwaar dieet volgt, dit is het lekkerste van de soep, maar soms zitten daar ook nog wat vlokjes huid of zeen of vet in wat niet smelt als je het kookt, dit kun je er dan nog uit zeven, dus om de echte zeurders voor te zijn kun je die vetlaag er afscheppen en dit in een apart pannetje verwarmen en dan nog eens door een zeef (evt zelfs met een theedoek in de zeef om het echt goed te filteren) halen.
Je maakt niet snel te veel boulion, dit kun je altijd nog invriezen, je gebruikt ook niet te snel te veel kip, je kunt een deel altijd nog gebruiken voor ragout bijv.
Nu kun je de soep binden (met ossentong en room, en je hebt Agnès Sorel) maar het heeft niet mijn voorkeur, sommige mensen doen er op het laatst nog prei bij, of peterselie, ook vermicelli is een optie, allemaal aanvullngen op een sterke basis, smakelijk
laat maar horen waneer je me wilt laten invliegenquote:
hij lijkt mij wel, in een kom soep doe ik vaak ook meerdere beschuiten of witbtoodquote:Op zondag 1 februari 2009 02:32 schreef Stroekie het volgende:
[..]
en mag er dan op het bord toch nog een beschuit in?, want anders lust mijn vader geen soep
als het om de oude stempel zou gaan zou ik het ook moeten doenquote:Op zondag 1 februari 2009 02:37 schreef TheaterMaMa het volgende:
[..]
hij lijkt mij wel, in een kom soep doe ik vaak ook meerdere beschuiten of witbtood![]()
ik zal wel van de oude stempel zijn dan
dat zegt niets ver zijn milieu toch?quote:Op zondag 1 februari 2009 03:37 schreef MrBrightside het volgende:
Steen is echt kankergeniaal.En TMM, lul niet over zijn milieu, hij komt van het Rietveld nota bene.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |