Zie hem dan eens guitig de boontjes bewerken met een ding.quote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:27 schreef Copycat het volgende:
Ik ga gewoon een kok kopen!
[ afbeelding ]
Wanneer is je dochter uitgerekend?quote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:28 schreef Aagjekat het volgende:
niks, nada noppes...
afwachten , ze komt wanneer ze zelf wilt, maar van mij mag het nu..
Oh heb ik dus verkeerd vlees gekocht.quote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:15 schreef Noek het volgende:
Hallo middagploeg!
Lies, sucade gaat hier altijd goed met een flinke scheut wijn.
Dat bedoel ik! Zo goed worden mijn boontjes in de regel niet gedopt!quote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:29 schreef Noek het volgende:
Zie hem dan eens guitig de boontjes bewerken met een ding.
neen joh, hachee kan je overal mee maken, als het maar lang genoeg suddert.quote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:33 schreef lies1958 het volgende:
[..]
Oh heb ik dus verkeerd vlees gekocht.
Die zal er toch wel standaard aan vast zitten?quote:
Ontbijtkoek erdoor heen? oke die had ik dus ook nog nooit gehoord.quote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:24 schreef debuurvrouw het volgende:
GEwoon lang opzetten, inderdaad met azijn, en echt een paar uur stoven. En natuurlijk een stukje ontbijtkoek door de sju!![]()
En goeiemiddag!
haal die uien er maar uit, die vindt je na drie uur nooit meer terug.quote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:38 schreef lies1958 het volgende:
[..]
Ontbijtkoek erdoor heen? oke die had ik dus ook nog nooit gehoord.
Heb wel gelijk de uien erbij gegooid. Dat is toch wel goed he.
Jezus lijk wel of ik net uit huis ben. Eigenlijk wel zielig voor mijn gezin he ben echt een kneus wat koken aangaat.
Gister was mijn man gewoon blij dat de aardappelen helemaal gaar waren. Heb ik maar niet verteld dat ik een zak bij AH gekocht had met aardappels erin die al voorgekookt waren.
Daarom ben ik tegenwoordig zo blij met de ovenschotel van maggi.
Kan er niets verpest worden en lijkt het heel wat als ik het voorzet.
Waar ik wel heel goed in ben is wokken enzo maar dat vind ik zelf heel lekker om te eten denk dat dat ook scheelt.
Nee, daar had ik het niet over. Maar ik zie nu pas dat ie in zn blote bips staatquote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:37 schreef Copycat het volgende:
[..]
Die zal er toch wel standaard aan vast zitten?
Oh wacht, je had het niet over mijn keukenhulp.
Worst in je Hachee.quote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:40 schreef CarOnline het volgende:
[..]
Nee, daar had ik het niet over. Maar ik zie nu pas dat ie in zn blote bips staat![]()
Maar goed, daar zal ook wel een worst aan zitten. Gok ik, helemaal zeker weten doe je dat niet.
Ik heb eigenlijk wel zin in worst![]()
Dat is mn lieverlings.
Oke foutje dus. Ach haal ik wel hutspot doen we het op de leidse manier hutspot met klapstuk zeg ik dan maar dat het is.quote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:39 schreef Aagjekat het volgende:
[..]
haal die uien er maar uit, die vindt je na drie uur nooit meer terug.
Oh je bent vast niet zo erg als ik.quote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:38 schreef lies1958 het volgende:
[..]
Ontbijtkoek erdoor heen? oke die had ik dus ook nog nooit gehoord.
Heb wel gelijk de uien erbij gegooid. Dat is toch wel goed he.
Jezus lijk wel of ik net uit huis ben. Eigenlijk wel zielig voor mijn gezin he ben echt een kneus wat koken aangaat.
Gister was mijn man gewoon blij dat de aardappelen helemaal gaar waren. Heb ik maar niet verteld dat ik een zak bij AH gekocht had met aardappels erin die al voorgekookt waren.
Daarom ben ik tegenwoordig zo blij met de ovenschotel van maggi.
Kan er niets verpest worden en lijkt het heel wat als ik het voorzet.
Waar ik wel heel goed in ben is wokken enzo maar dat vind ik zelf heel lekker om te eten denk dat dat ook scheelt.
Ja maar mn Hachee... sja, kweenie.quote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:41 schreef debuurvrouw het volgende:
[..]
Worst in je Hachee.
uhm, ja oké, dat klinkt sex.
quote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:43 schreef CarOnline het volgende:
Dat ging al niet zo lekker en nadat de kinderen al wenend hun hap hadden uitgespuugd bedacht ik dat het misschien wel gekookt had moeten worden
o, ik ben ook hachee aan het maken, maar ik heb alles tegelijk in de pan gedaanquote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:25 schreef Aagjekat het volgende:
vlees aan twee kanten bakken en water erbij, nu ongeveer 3 uur laten sudderen.
vlees gaar, op bord doen en in stukkies snijden.
ondertussen uien snijden, in de pan doen.
als ze bruin zijn, , zakje ,,maggi hachee ..erbij doen(geweld met water)
afblussen met kleintje ..bruin bier.
3 scheppen suiker en laurierbladen
na ongeveer drie kwartier, vlees erbij, en klaar is kees.
Oh dat had mij ook kunnen overkomen hoor,alleen ik heb een dochter die lust alleen maar rauwe groenten.quote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:43 schreef CarOnline het volgende:
[..]
Oh je bent vast niet zo erg als ik.
Ik dacht dat als je hutspot ging maken, je alleen de aardappels hoefde te koken en dat de wortels en ui en rauw bij in konden en dan stampen maar!
Dat ging al niet zo lekker en nadat de kinderen al wenend hun hap hadden uitgespuugd bedacht ik dat het misschien wel gekookt had moeten worden
het is nog een kindquote:Op dinsdag 27 januari 2009 13:27 schreef Copycat het volgende:
Ik ga gewoon een kok kopen!
[ afbeelding ]
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |