abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_65585551
Ah, het gaat weer om geld. Verrassend
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 31 januari 2009 @ 00:29:33 #152
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_65585840
Uiteraard...
Als je de getallen hoort is het ook niet verwonderlijk: bij warm roken verliest een buik ongeveer 40% van zijn gewicht.
En aangezien wij (de consument) lekker goedkoop vlees willen heeft dat de fabrikant op een ideetje gebracht....
  zaterdag 31 januari 2009 @ 09:24:51 #153
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_65589453
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 00:29 schreef robber57 het volgende:
Uiteraard...
Als je de getallen hoort is het ook niet verwonderlijk: bij warm roken verliest een buik ongeveer 40% van zijn gewicht.
En aangezien wij (de consument) lekker goedkoop vlees willen heeft dat de fabrikant op een ideetje gebracht....
Hoezo WIJ?, ik heb al die info niet, dus als ik kan kiezen tussen 2 dezelfde soorten vlees waarvan de 1 om wat voor reden dan ook goedkoper is, ga ik voor de goedkopere.
Dus zo gek is dat niet.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_65589529
Die info is vrij gemakkelijk beschikbaar (en staat ook op de verpakking voor de goede verstaander). Helaas zijn er nog maar weinig 'ambachtelijke' dingen die echt ambachtelijk zijn.

Vroeger was vlees een luxeproduct dat zeker niet dagelijks gegeten werd. En elk stukje beest werd heel efficiënt gebruikt.

Tegenwoordig eist de consument elke dag vlees, tegen kiloknallerprijzen en dat kost kwaliteit. Dan krijg je volgespoten kipfilets en koudgerookt spek. Niemand weet nog hoe het allemaal echt hoort te smaken.
  zaterdag 31 januari 2009 @ 12:55:42 #155
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_65592978
Helaas kun je niet op de verpakking terug vinden of er warm of koud gerookt is.
Wat je wel kan vinden is of er is "gerookt" of dat het met "rooksmaak" is, als er op de verpakking staat "gerookt" dan moet dat ook zijn en mag het niet met "rooksmaak" zijn.
Helaas maakt dat weinig verschil want "gerookt" betekent tegenwoordig nagenoeg altijd koud gerookt en dat scheelt in mijn beleving maar erg weinig met de rooksmaak uit een potje.

Het is juist de warmte van het rookproces in een rookoven die maakt dat vleeswaar zo lekker word, en het is niet alleen ontbijtspek, denk maar aan rookvlees,osseworst,bacon,rookworst,palingworst,gelderse enz enz
pi_65594066
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 09:37 schreef Isegrim het volgende:
Die info is vrij gemakkelijk beschikbaar (en staat ook op de verpakking voor de goede verstaander). Helaas zijn er nog maar weinig 'ambachtelijke' dingen die echt ambachtelijk zijn.

Vroeger was vlees een luxeproduct dat zeker niet dagelijks gegeten werd. En elk stukje beest werd heel efficiënt gebruikt.

Tegenwoordig eist de consument elke dag vlees, tegen kiloknallerprijzen en dat kost kwaliteit. Dan krijg je volgespoten kipfilets en koudgerookt spek. Niemand weet nog hoe het allemaal echt hoort te smaken.
Amen!
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 31 januari 2009 @ 14:09:03 #157
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_65594672
Filet american is in de aanbieding deze week bij de AH
Winnaar FOK-Eredivisie-Toto 2025
pi_65594682
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 14:09 schreef Paul het volgende:
Filet american is in de aanbieding deze week bij de AH
Ze stikken maar bij AH in hun Filet
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 31 januari 2009 @ 14:12:12 #159
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_65594742
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 14:09 schreef TJDoornbos het volgende:

[..]

Ze stikken maar bij AH in hun Filet
Winnaar FOK-Eredivisie-Toto 2025
pi_65596459
Die gewone van de AH is lekker smeuig

Ik kan nooit kiezen, gewone, met uitjes of pesto
  zondag 1 februari 2009 @ 02:27:29 #161
56633 JimmyJames
Unspeakable powers
pi_65614806
Er is me altijd sterk afgeraden door mensen die verstand hebben van gezondheid om dit te eten, maar ik ga het toch proberen.
Please Move The Deer Crossing Sign
pi_65614841
quote:
Op zaterdag 31 januari 2009 15:34 schreef Simsfan88 het volgende:
Die gewone van de AH is lekker smeuig

Ik kan nooit kiezen, gewone, met uitjes of pesto
Ik heb voor de sweet onion gekozen, ik ga 'm zo ff proeven...
pi_65616160
Best lekker op een broodje/toastje, maar ik ben er altijd snel weer klaar mee. Niet teveel van eten
pi_65652852
De osseworst van tegenwoordig is overigens gewoon rauw vlees zoals wel meer voormalig gerookte vleeswaren tegenwoordig rauw zijn, de smaak komt van rooksmaak uit een potje of de vleeswaar wordt "koud-gerookt".
Koud roken gebeurt mbv een rookmachine die de rook produceert en waar de vleeswaar dan in hangt, op die manier krijg je wel de rooksmaak maar niet de temperatuur van het roken en dus ook geen gewichtsverlies.
Nadeel is dan dus ook dat het vlees niet wordt gegaard en feitelijk gewoon rauw is.(bron; ik ben service monteur en kom regelmatig in een paar vleeswaren fabrieken)
Weg-gevertje als je wil ontdekken of vleeswaar warm of koud gerookt is: warm gerookte vleeswaar is nagenoeg oneindig houdbaar en word zelfs lekkerder naarmate het langer hangt (zoals ontbijtspek die een jaar "op zolder" heeft gehangen ), koud gerookte vleeswaar heeft een houdbaarheid zoals rauw vlees.

Ik wind me daar bijna wekelijks over op omdat er bijna geen echte warm gerookte ontbijtspek te koop is, het is allemaal koud gerookt en dat bakt niet zo goed uit als warm gerookt en het uit bakken duurt ook behoorlijk lang omdat je het spek dus eerst moet garen.
ff een paar lekkere crispy plakjes ontbijstpek uitbakken word dan dus een illusie en als ze dan uiteindelijk uitgebakken zijn is het een soort verkoolde speklap Nee, dat water wat erin zit is wat er in zat toen het beestje geslacht werd en door het koude rookproces er dus niet is uit gerookt.
Het pekelbad waar het spek eerst in ligt voegt daar nog meer water aan toe maar dat is niets vreemds en is al eeuwen zo, wat de boel verklooit is dat het spek daarna niet word verwarmt door de rookoven en dsu dat water niet verdampt; lekker extra veel winst voor de fabrikant/winkel


]Wat een onzin bij elkaar.
Koud gerookte vleeswaren of vis is veel langer houdbaar. Door warm roken verandert de stuctuur van het vlees.(warm gerookte zalm is niet te pruimen, warm gerookt spek verliest al zijn vet).
Vlees wat in een pekelbad heeft gelegen verliest juist vocht.
  dinsdag 10 maart 2009 @ 12:45:33 #165
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_66892868
Ik ben verslaafd . Ik ga zometeen voor de 3e keer in een week tijd een kuipje opsmullen . Uiteraard weer met versgesneden rode uitjes
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_66899632
Ik vindt het sinds twee weken geleden (voor het eerst geprobeerd) ook heerlijk, maar mij werd vroegah altijd verteld dat als je het te veel eet, kans op 'wormpjes' krijgt.

Off: Zag trouwens laatst een fimpje over rauw vlees in een kom waar cola overheen werdt geschud.... Na genoeg cola kwamen er godverdomme wormpjes naar boven kruipen!
  dinsdag 10 maart 2009 @ 16:10:57 #167
84524 Morwen
I got life
pi_66900276
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 15:53 schreef LuKaLiKe het volgende:
Ik vindt het sinds twee weken geleden (voor het eerst geprobeerd) ook heerlijk, maar mij werd vroegah altijd verteld dat als je het te veel eet, kans op 'wormpjes' krijgt.

Off: Zag trouwens laatst een fimpje over rauw vlees in een kom waar cola overheen werdt geschud.... Na genoeg cola kwamen er godverdomme wormpjes naar boven kruipen!
Dan zou ik ze constant moeten hebben, filet americain
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
  dinsdag 10 maart 2009 @ 17:10:48 #168
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_66902663
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 15:53 schreef LuKaLiKe het volgende:
Ik vindt het sinds twee weken geleden (voor het eerst geprobeerd) ook heerlijk, maar mij werd vroegah altijd verteld dat als je het te veel eet, kans op 'wormpjes' krijgt.



tot voor 3 jaar geleden was ik daar ook 'bang' voor . Maarja sindsdien nooit gehad. Als je geen gevoelige maag ofzo hebt, hoef je er ook niet bang voor te zijn
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  dinsdag 10 maart 2009 @ 19:14:24 #169
165237 Leef
Sunny side up!
pi_66907150
Mij is het overkomen dat ik een bakje van 2 ons filet americain in de ijskast had staan, en ik had honger, en er lag nog een eind brood.

Dus ik at het op met veel peper.

Bakje leeg en ik kijk naar het etiket: tenminste houdbaar tot: een maand geleden. oeps

Ik dacht oh fuck, dat wordt een maand op de wc met een emmer voor me.
Maar ik heb helemaal niks gehad! Helemaal niks.

En dat voor rauw vlees, dus allemachtig wat moeten daar een conserveringsmiddelen inzitten. Het was m'n geluk dat het al die tijd achteraan in de ijskast heeft gestaan, maar je maakt mij niet wijs dat het alleen maar daarom was dat het na een maand nog lekker rook, lekker smaakte, en er normaal uitzag..
pi_66907508
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 19:14 schreef Leef het volgende:
Mij is het overkomen dat ik een bakje van 2 ons filet americain in de ijskast had staan, en ik had honger, en er lag nog een eind brood.

Dus ik at het op met veel peper.

Bakje leeg en ik kijk naar het etiket: tenminste houdbaar tot: een maand geleden. oeps

Ik dacht oh fuck, dat wordt een maand op de wc met een emmer voor me.
Maar ik heb helemaal niks gehad! Helemaal niks.

En dat voor rauw vlees, dus allemachtig wat moeten daar een conserveringsmiddelen inzitten. Het was m'n geluk dat het al die tijd achteraan in de ijskast heeft gestaan, maar je maakt mij niet wijs dat het alleen maar daarom was dat het na een maand nog lekker rook, lekker smaakte, en er normaal uitzag..
En daar gaan de geruchten....

Mij zul je nu minstens 1 tot twee keer per week een lekker broodje FA zien eten!


Wordt ik toch ziek ervan, dan zal ik je achtervolgen tot de dood!
  dinsdag 10 maart 2009 @ 20:21:11 #171
165237 Leef
Sunny side up!
pi_66909827
Gezond is filet americain trouwens niet voor dikke mensen. Zit vol, vol, vol met onverzadigde vetten.
pi_66909974
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 20:21 schreef Leef het volgende:
Gezond is filet americain trouwens niet voor dikke mensen. Zit vol, vol, vol met onverzadigde vetten.
Mits met mate geen probleem. Als je dik bent moet je vooral koolhydraten mijden en niet eens zozeer vetten.
  dinsdag 10 maart 2009 @ 20:28:57 #173
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_66910193
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 20:21 schreef Leef het volgende:
Gezond is filet americain trouwens niet voor dikke mensen. Zit vol, vol, vol met onverzadigde vetten.
het is juist mager vlees!
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_66910983
Ja, en mayonaise.
  dinsdag 10 maart 2009 @ 21:02:08 #175
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_66911769
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_66911804
In filet américain (uit de winkel) zit doorgaans flink wat mayonaise.
  dinsdag 10 maart 2009 @ 21:07:27 #177
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_66912005
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 20:21 schreef Leef het volgende:
Gezond is filet americain trouwens niet voor dikke mensen. Zit vol, vol, vol met onverzadigde vetten.
Ja, en die onverzadgde vetten waarmee het vol,vol,.vol zit zijn erg slecht
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  dinsdag 10 maart 2009 @ 21:09:15 #178
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_66912084
Nou, mayonaise is wat te veel gezegd maak daar maar "saus" van.....

Alle andere aannames en veronderstellingen zijn ook niet accuraat, dat kan ook niet want Filet Americain is een "fanatasie product", het kan alles zijn wat een gek er in wil stoppen.

Het basis idee is wel "mager rundvlees+saus+kruiden" maar dat staat niet vast....
pi_66912139
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 21:02 schreef Isegrim het volgende:
In filet américain (uit de winkel) zit doorgaans flink wat mayonaise.

Welke lekker eten bevat geen ongezonde ingrediënten?
pi_66912379
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 21:10 schreef LuKaLiKe het volgende:

[..]

Welke lekker eten bevat geen ongezonde ingrediënten?
Ongezonde ingrediënten bestaan niet echt. Mayonaise is niet ongezond. Een ongezonde leefwijze bestaat wel. Elke dag mayonaise is bijvoorbeeld wel ongezond.
  dinsdag 10 maart 2009 @ 21:18:18 #181
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_66912594
Ach ja, het blijft toch lekker. Meestal haal ik het bij de slager en ging er vanuit dat er weinig 'saus' bij zat. Maar ook als ik het bij de super haal is het toch goed te doen

spraak laatst iemand die vaak filet americain at ipv andere vleessoorten omdat het zo mager was, zal ik die toch even uit haar droom helpen
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  woensdag 11 maart 2009 @ 03:37:38 #182
199823 TheZapster
Don't hassel The Hoff
  One tough cookie woensdag 11 maart 2009 @ 03:44:36 #183
169210 liesje1979
pi_66922889
Nah, beetje teveel enzo.

Maar ik vind het lekker!
Zonder uitjes of ei, met een beetje peper.
En leverworst vind ik ook niet zo heel lekker.
Pate dan weer wel
pi_66922917
Ik wil hier nu alleen nog berichten over filet americain zien, de rest wordt onherroepelijk verwijderd.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  woensdag 11 maart 2009 @ 07:00:13 #185
165237 Leef
Sunny side up!
pi_66923252
erm ik denk dat ik het toch maar hou op met m'n moeder boodschappen doen
  woensdag 11 maart 2009 @ 19:21:48 #186
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_66945421
Ik heb voor de aardigheid eens een mailtje aan Verstegen (specerijen) gestuurd met daarin de vraag of er wellicht niet FA kruiden aan het assortiment kan worden toegevoegd....
  woensdag 11 maart 2009 @ 23:46:29 #187
30837 r00t3d
Carpe Noctem
pi_66955378
Morgenochtend weer een broodje halen bij de bakker. Broodje Martino met ansjovis. Mjam.
  woensdag 11 maart 2009 @ 23:53:37 #188
237059 Twerk
The Spurs
pi_66955602
Heeft Kips ook filet of enkel leverworst?
The poet presents the imagination with images from life and human characters and situations, sets them all in motion and leaves it to the beholder to let these images take his thoughts as far as his mental powers will permit.
  donderdag 12 maart 2009 @ 02:12:53 #189
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_66957702
Bij de appie ligt/lag voorverpakte fa als een worstje, ik dacht van Kips.....
pi_67057638
Wit knapperig pistoletje met filet american ,hardgekookt eitje erop en een beetje ui,smullen maar
Ik zeg ik hou der van
pi_67059843
Er is filét americain van de Appie (die ongeveer licht geeft in het donker) en de ouderwetse - maar een paar dagen houdbaar en o zo lekker - ik haal 'm meestal bij Marqt. Amsterdam en Haarlem only. Alleen al daarom wil je niet in de provincie wonen...
Never try to outstubborn a cat.
pi_67070053
I Filet American. Eet zo 1 bakje per week! Heerlijk, maar dan wel die van de C1000 of de Jumbo.
Die van de AH is echt te chemisch en smaakt nergens naar...

En die verhalen over de wormpjes...ik doe net alsof ik dat niet heb gelezen...
pi_67070158
quote:
Op maandag 26 januari 2009 22:22 schreef krakkemieke het volgende:
Ik werkte ook in een supermarktslagerij. En dan te bedenken dat veel mensen hun bedenkingen hadden bij een supermarktslagerij.......
Ik heb in verleden ooit in AH vleescentrale gewerkt en kan je zeggen dat dat kwalitatief erg goed is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_67070183
quote:
Op zondag 15 maart 2009 02:35 schreef grif het volgende:
Er is filét americain van de Appie (die ongeveer licht geeft in het donker) en de ouderwetse - maar een paar dagen houdbaar en o zo lekker - ik haal 'm meestal bij Marqt. Amsterdam en Haarlem only. Alleen al daarom wil je niet in de provincie wonen...
Goede tip, fiets er dagelijks langs, ben er nog niet binnengeweest
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zondag 15 maart 2009 @ 14:54:20 #195
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_67070310
quote:
Op zondag 15 maart 2009 00:32 schreef sgattie het volgende:
Wit knapperig pistoletje met filet american ,hardgekookt eitje erop en een beetje ui,smullen maar
je vergeet de peper en zout en dan (en als ik er ei op doe mag het ook afgetoefd worden met wat mayonaise
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_67076149
en/of wat aromat
Ja doei.
pi_67280016
goddelijk op een wit pistoletje met uitjes en zout en peper
pi_67349785
Oh, heerlijk! Mijn favoriete is de biologische van C1000.

Maar ja, ben zwanger, dus voorlopig geen filet americain voor mij...
pi_71215817
ik moet hier gewoon gepost hebben
this is soooooooooooo fucking cool. :D
pi_76747031
hmmm filet is lekker dr gaan toch wel 1 á 2 bakjes (150 gram per stuk) bij me naar binnen per week

Ladessa filet eet ik overigens altijd. Deze wordt bij Super de Boer tegenwoordig als Superieur filet verkocht naast het normale huismerk (wat ik altijd vrolijk links laat liggen)

[ Bericht 31% gewijzigd door hagelslagfabrikant op 12-01-2010 23:50:20 (was wat vergeten :P) ]
pi_76747749
quote:
Op woensdag 11 maart 2009 19:21 schreef robber57 het volgende:
Ik heb voor de aardigheid eens een mailtje aan Verstegen (specerijen) gestuurd met daarin de vraag of er wellicht niet FA kruiden aan het assortiment kan worden toegevoegd....
verstegen heeft verschillende kant en klare filet sauzen in hun assortiment, echter wel in emmers van 11 liter voor professioneel gebruik... je zou bij de lokale slager kunnen vragen of ze dit spul gebruiken en of je er misschien een bakje van kan kopen, de saus is naar mijn weten wel een tijdje houdbaar zolang je hem afgesloten en koel bewaart...
pi_76747788
Filet Americain + stokbroodje
Zacht gekookt, hard gekookt, uit gekookt, HARD
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 13 januari 2010 @ 00:09:51 #203
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_76747833
Ik hed filet gekauft bij c1000 euroweken voor een euro met uitjes
Mjum
Winnaar FOK-Eredivisie-Toto 2025
pi_76747914
vanaf vandaag eet ik dus nooit meer Filet American
  woensdag 13 januari 2010 @ 00:15:35 #205
199823 TheZapster
Don't hassel The Hoff
pi_76748008
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 00:09 schreef Paul het volgende:
Ik hed filet gekauft bij c1000 euroweken voor een euro met uitjes
Mjum
Goed idee.Morgen ff halen
pi_76748460
Lekker vers zacht puntje, beetje filet, peper & zout, beetje komkommer & tomaat... ! Mijn vaste recept bij de broodjescorner van de slager

*opes, ik vergeet de uitjes... die horen er ook bij *
jack/dansen/sushi/netflix
"fuck that shit" is a perfectly acceptable replacement for "no"
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 13 januari 2010 @ 00:34:59 #207
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_76748499
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 00:15 schreef TheZapster het volgende:

[..]

Goed idee.Morgen ff halen
Winnaar FOK-Eredivisie-Toto 2025
  woensdag 13 januari 2010 @ 00:36:36 #208
3185 Adelante
To let it go now
pi_76748538
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 00:12 schreef FANN het volgende:
vanaf vandaag eet ik dus nooit meer Filet American
waarom niet?
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
  woensdag 13 januari 2010 @ 00:38:41 #209
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76748584
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 00:36 schreef Adelante het volgende:

[..]

waarom niet?
Vroeg ik me dus ook af
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_76748608
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 00:36 schreef Adelante het volgende:

[..]

waarom niet?
quote:
Op maandag 26 januari 2009 21:42 schreef Adelante het volgende:

[..]

restvlees
  woensdag 13 januari 2010 @ 08:39:34 #211
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76750999
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 00:40 schreef FANN het volgende:

[..]


[..]


En wat is daar mis mee? Als je een koe tot sudderlappen en biefstuk snijdt heb je altijd afsnijsels.
Het is niet alsof het koeiekut is
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_76752806
quote:
Op dinsdag 27 januari 2009 17:06 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

En voor die van de Albert Heijn: 3 el rundertartaar - 2 a 3 ons mayonaise - 2 ons pittige mosterd - 2 ons paprikapoeder - 2 ons chilipoeder - tabasco - worchestershiresaus - peper - zout
Haha dream on
When I die, I want to go peacefully like my Grandfather did, in his sleep -- not screaming, like the passengers in his car.
  woensdag 13 januari 2010 @ 10:44:14 #213
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_76753893
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 08:39 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

En wat is daar mis mee? Als je een koe tot sudderlappen en biefstuk snijdt heb je altijd afsnijsels.
Het is niet alsof het koeiekut is
En wat is er mis met kut?
pi_76755583
Gaan hier vaak wel 2 bakjes filet americain van de jumbo per week er doorheen. heerlijk op stokbrood met wat peper, knoflook, ui en komkommer. jammie!
Voor wat foto's, kijk hier
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 13 januari 2010 @ 11:30:06 #215
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_76755597
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 10:44 schreef RobinOok het volgende:

[..]

En wat is er mis met kut? [ afbeelding ]
Winnaar FOK-Eredivisie-Toto 2025
  woensdag 13 januari 2010 @ 11:32:37 #216
165237 Leef
Sunny side up!
pi_76755675
[/edit] ok delete dan maar..

[ Bericht 95% gewijzigd door Leef op 13-01-2010 12:14:50 ]
  woensdag 13 januari 2010 @ 15:10:03 #217
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_76763625
quote:
Op woensdag 13 januari 2010 10:44 schreef RobinOok het volgende:

[..]

En wat is er mis met kut? [ afbeelding ]
Wil filet americain, geen filet of fish
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 13 januari 2010 @ 16:26:31 #218
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_76766960
Ja, okay, niet in de filet nee.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')