tong80 | maandag 26 januari 2009 @ 16:22 |
![]() Ik begin met het roze korstje. Dan de onderste koek met de pudding. Als ik normaal hap floept de pudding er aan de achterkant uit. Op bruiloften neem ik dan ook nooit een Tompouce, hoe lekker ik het ook vind. ![]() | |
PiRANiA | maandag 26 januari 2009 @ 16:23 |
Eerst met een vorkje de zijkanten van de pudding opeten, dan het koekje aan de onderkant en dan het roze ![]() | |
Mindstate | maandag 26 januari 2009 @ 16:23 |
wat ben je ook een ongelooflijke kutuser he | |
littledrummergirl | maandag 26 januari 2009 @ 16:24 |
eerst de prut dan et plaatje | |
resque | maandag 26 januari 2009 @ 16:25 |
eerst de roze glazuur eraf eten, bovenste koekgedeelte opeten, gele prut, onderste koekgedeelte... | |
boem-dikkie | maandag 26 januari 2009 @ 16:25 |
Ik veeg hem altijd helemaal over mijn hoofd heen. | |
tong80 | maandag 26 januari 2009 @ 16:25 |
quote:Je zin was mooier geweest met een hoofdletter en een vraagteken achter de zin. Streepje op de E had ook niet misstaan. ![]() | |
Ole | maandag 26 januari 2009 @ 16:25 |
Vooral die uit de jaren 70, waar je alleen maar water bij hoeft te doen ![]() Maar ongeveer net als jij tong, laag voor laag.. En met een vorkje is niet te doen | |
Bijou | maandag 26 januari 2009 @ 16:25 |
Bovenste ding met glazuur eraf wippen, en dan eerst een hapje van dat ding, en dan van de onderkant met vulling ![]() | |
Daffodil31LE | maandag 26 januari 2009 @ 16:25 |
Ik haal het onderste koekje eraf en dat eet ik op. De pudding is goor, dus die flikker ik weg. Daarna eet ik de bovenste laag op. | |
PiRANiA | maandag 26 januari 2009 @ 16:27 |
quote:Die bestaan nog ![]() | |
Omniej | maandag 26 januari 2009 @ 16:30 |
Eerst het roze ding eraf wippen en ernaast leggen, dan ongeveer de bovenste helft van de pudding eraf eten, daarna de rest van de pudding samen met het onderste koekje weghappen en afsluiten met het roze. ![]() En de mini's schuif ik gewoon in één geheel naar binnen. | |
Kings | maandag 26 januari 2009 @ 16:38 |
1. De tompouce rechtop zetten 2. Met een vorkje door het midden van de pudding heen 3. Onderste helft (onderkantje + helft pudding) opeten 4. Bovenste helft (roze kantje + helft pudding) opeten Dat is de beste manier! | |
WalkingDisaster | maandag 26 januari 2009 @ 16:39 |
Trek de bovenkant eraf, eet eerst de pudding + onderste koek op, daarna de bovenkant ![]() | |
-J-D- | maandag 26 januari 2009 @ 16:40 |
quote:Accent grave heet zo'n streepje. | |
Funksoldier | maandag 26 januari 2009 @ 16:47 |
quote: | |
tong80 | maandag 26 januari 2009 @ 16:49 |
quote:Ik zou een zebra accent grave noemen ![]() | |
Isegrim | maandag 26 januari 2009 @ 16:49 |
Eerst de streep eraf likken. Dan het bovenste korstje opeten met de roze kant naar onderen voor extra smaaksensatie. Dan het onderste korstje met de pudding. OMG nu heb ik onwijs veel zin in een tompouce. ![]() | |
Isegrim | maandag 26 januari 2009 @ 16:50 |
Die in de OP heeft geen streepje! ![]() De slagroom bedoel ik daarmee dus. ![]() | |
YPrue | maandag 26 januari 2009 @ 16:52 |
Eerst het bovenste korstje met glazuur erafhalen, daarna de onderkant met de roomlaag opeten en dan de bovenkant opeten. | |
LastRequest | maandag 26 januari 2009 @ 16:55 |
Voorzichtig doormidden hakken met een vorkje, en dan gewoon voorzichtig happen.. Zonde om niet alle laagjes tegelijk te eten ![]() | |
Isegrim | maandag 26 januari 2009 @ 16:56 |
Wij maakten vroeger thuis ook vaak die instant tompoucen. En dan alle glazuur en pudding opeten zodat je geen tompoucen meer kunt maken. ![]() | |
Beelzebufo | maandag 26 januari 2009 @ 16:59 |
quote:Op de smalle kant? Lijkt me nogal een risico? | |
tong80 | maandag 26 januari 2009 @ 17:03 |
quote:Dat voorzichtige is juist de ramp ![]() | |
Strychnine | maandag 26 januari 2009 @ 17:04 |
Eerst de bovenkant, dan met een vorkje de pudding, en dan de onderkant ![]() Bij de Albert Heijn verkopen ze nog steeds van die tompoezen waar je alleen wat water bij hoeft te gooien ![]() | |
Ole | maandag 26 januari 2009 @ 17:05 |
quote:herkenbaar ![]() | |
Ole | maandag 26 januari 2009 @ 17:06 |
quote:Weet ik ![]() | |
Kings | maandag 26 januari 2009 @ 17:18 |
quote:Gewoon goed vasthouden, tis maar voor eventjes om de tompouce doormidden te snijden! | |
SuperrrTuxxx | maandag 26 januari 2009 @ 17:23 |
De bovenkant met glazuur eraf halen en opeten en dan de rest. (beide gewoon met de hand) ![]() | |
golfer | maandag 26 januari 2009 @ 17:45 |
Volgens mij had je die vraag al eens eerder gesteld in Hoe eet je dit in gezelschap ? | |
SHE | maandag 26 januari 2009 @ 17:51 |
Ik heb ze zeker al 15 jr niet meer gegeten, maar vroeger at ik ze als volgt: het roze dakje eraf halen en gebruiken als schep voor de pudding. Bij elke scoop, een hapje roze koek meenemen. Dan de onderkant op eten. Ik zou er tegenwoordig niet aan moeten denken, volgens mij zijn die dingen fies. | |
Ole | maandag 26 januari 2009 @ 17:57 |
quote: ![]() kwam me al bekend voor | |
Daffodil31LE | maandag 26 januari 2009 @ 17:58 |
Als ze die gore pudding nou eens zouden vervangen door slagroom, dan zou ik me misschien druk gaan maken over hoe ik het ding opeet zonder knoeien. Maar tot nader order is alles waar pudding inzit gewoon smerig. | |
Osramp | maandag 26 januari 2009 @ 17:59 |
Prutsers! Gewoon uit de hand eten. Een VORKJE !?!?! Pffffffhhhh. Met je snijtanden eerst een hap uit bovenkant+pudding, dan de onderkant+pudding op dezelfde plek. Jarenlang geoefend op school waar ze dus idd geen vorkjes hadden (zoals ik het vroegah deed). Je kunt ook een klein hapje van de bovenkant pakken en daarna zonder kauwen ook een klein hapje van de onderkant zodat je alles tegelijk kaant. Geen idee of dit voor instant tompoucen werkt. | |
Scootmobiel | maandag 26 januari 2009 @ 22:53 |
Ik ga zo'n ding meestal als volgt te lijf: 1. Roze bovenplaat vastpakken, hap eruit nemen, terugplaatsen. 2. Met vorkje een stuk pudding eruit pulken en opeten. 3. Met vorkje een stuk onderplaat afbreken en opeten. En dit ritueel dan steeds herhalen tot het ding op is. ![]() | |
Isabeau | dinsdag 27 januari 2009 @ 02:14 |
Ik haal de roze kant van de tompoes af, eet de slagroom die er eventueel op zit eerst op. Dan lepel ik de pudding op en eet vervolgens de onderkant op. Daarna het roze plakje ![]() Maar kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een tompoes gehad heb. | |
RobinOok | dinsdag 27 januari 2009 @ 02:44 |
Niet. | |
tong80 | dinsdag 27 januari 2009 @ 15:47 |
quote:Het houdt me wel bezig ![]() ![]() | |
Megumi | dinsdag 27 januari 2009 @ 15:48 |
Ik wordt al kots misselijk als ik er aan denk. | |
tong80 | dinsdag 27 januari 2009 @ 15:50 |
quote:Je houdt je dan ook meer bezig met de nederlandse taal ![]() | |
Megumi | dinsdag 27 januari 2009 @ 15:51 |
quote:Ik niet zo. Ik maak denk nog eens de overstap naar een andere taal. DT regel welke bosmogool verzint het. | |
tong80 | dinsdag 27 januari 2009 @ 15:59 |
quote:Sorry. Ik kon het niet laten ![]() ![]() | |
Tammeh | dinsdag 27 januari 2009 @ 16:02 |
quote: ![]() | |
Anne | dinsdag 27 januari 2009 @ 21:13 |
Wat toevallig. Ik heb er nét eentje op. Bij mij zit er trouwens ook altijd een 'reepje' slagroom op. Die eet ik er als eerste af. Dan haal ik het kapje eraf (soms gaat dat niet in één keer, dus eet ik wat pudding er tussenuit totdat ie wel wil) en eet ik eerst de bodem + pudding op. Daarna schuif ik het kapje naar binnen. | |
Tammeh | dinsdag 27 januari 2009 @ 21:17 |
quote: ![]() ![]() ![]() | |
Exstreem | woensdag 28 januari 2009 @ 16:43 |
je moet het gewoon met je handen eeten deden ze op prinsjesdag ook zo. | |
Day | woensdag 28 januari 2009 @ 17:13 |
quote:Zo eet ik ze ook! ![]() | |
_Hestia_ | donderdag 29 januari 2009 @ 18:52 |
Eerst de bovenkant loshalen en opeten met een vorkje. Dan de pudding en dan de onderkant. | |
Quyxz_ | zaterdag 31 januari 2009 @ 15:00 |
quote:Ik ook, want het bovenste is het lekkerst. ![]() ![]() | |
Koewam | zaterdag 31 januari 2009 @ 15:12 |
IK WIL EEN TOEMPOES. NU. | |
Koewam | zaterdag 31 januari 2009 @ 15:12 |
He jongens, ben ff naar de Hema, doei! | |
Butterfly91 | zaterdag 31 januari 2009 @ 15:15 |
Bovenkant eraf en ernaast leggen. Daarna de pudding + onderkant opeten, en als laatste de bovenkant opeten. | |
z80 | zondag 1 februari 2009 @ 15:15 |
gewoon in 1 keer naar binnen schuiven. dus vast, pakken mond open, kompleet naar binnen schuiven en mond weer dicht. ![]() ja ik ben een reserve Duitser. | |
Beelzebufo | zondag 1 februari 2009 @ 17:13 |
quote:komt-ie dan ook vierkant weer naar buiten? Of zit er ergens in bovengenoemd proces nog een fase 'kauwen'? | |
Laureline | zondag 1 februari 2009 @ 21:41 |
Omdraaien. Onderkant weggooien. Dan happen bovenkant (op zijn kop) met spul nemen. Die van de HEMA zijn het lekkerst, omdat ze meer slagromig dan puddingachtig zijn. | |
SuperrrTuxxx | zondag 1 februari 2009 @ 21:42 |
quote: ![]() | |
krakkemieke | zondag 1 februari 2009 @ 21:47 |
quote:Een duitser zei ooit tegen mijn moeder: Ja, ik praat hard. Weet je waarom ze Duitsers met hun mond dicht begraven? Nee, zei mijn moeder beduusd..... Och, zei die Duitser, dat scheelt al gauw 3 emmers zand..... ![]() | |
Laureline | zondag 1 februari 2009 @ 21:58 |
quote:1. er zit geen roze spul op 2. het is geen geel spul Nutteloos dus. | |
Koewam | zondag 1 februari 2009 @ 22:02 |
Heb er net 1 op. Viel toch tegen... te zoet. | |
pavv | donderdag 5 februari 2009 @ 17:17 |
quote:+ 1! ![]() | |
Ra-z | vrijdag 6 februari 2009 @ 00:30 |
Ik prak hem net als al me eten ![]() | |
ondeugend | vrijdag 6 februari 2009 @ 00:37 |
Niet... ik lust ze niet. | |
HiZ | vrijdag 6 februari 2009 @ 00:42 |
Als ik er nu eentje zou hebben zou ik eerst de bovenkant met glazuur eraf slopen en die opeten. Vervolgens de onderkant met de pudding. Idealiter geen vorkje erbij. | |
Waterweg | zondag 8 februari 2009 @ 19:48 |
quote:wat is dat? | |
vaagsel | zondag 8 februari 2009 @ 19:49 |
Hmm heb eens een verhaal gehoord van ouders die elke nieuwe vriend van 1 van hun dochters een tompouce voorschotelden bij de eerste keer dat hij bij hun thuis kwam ![]() | |
Pappie_Culo | zondag 8 februari 2009 @ 20:07 |
met een scherp mes | |
Pappie_Culo | zondag 8 februari 2009 @ 20:08 |
quote: ![]() | |
keienlegger | vrijdag 27 februari 2009 @ 16:49 |
wel een leuke inburgerings test. Meneer TokTok M'Klik, voordat u Nederlands staatsburger wordt moet u nog één test doorstaan:\ een HEMA Tompouce met waardigheid opeten | |
Bob-B | vrijdag 27 februari 2009 @ 16:52 |
Met m'n mond | |
homerjay | woensdag 29 april 2009 @ 15:21 |
Vroeger had ik een techniek waarbij ik alles met een vork opat. De boven- en onderkant door het vorkje hieroverheen te schuiven en te draaien tot deze brak. je kan de breuklijn met de randen van de vork redelijk specifiek bepalen. het afgebroken stukje kun je met de vork in de pudding dippen en dan opeten. Stukje bij beetje eet je de bovenkant en een groot gedeelte van de pudding op. de onderkant kan gewoon worden gebroken door de vork erin te prikken. Nu is het gewoon handwerk: top eraf halen en opeten, Vervolgens de onderkant (met pudding) oppakken en opeten. | |
Leep | woensdag 29 april 2009 @ 16:23 |
what would bea do? | |
Hoi_Piepeloi | woensdag 29 april 2009 @ 17:30 |
Ik wilde net naar de bakker om oranje tompoucen te halen ![]() | |
Hoi_Piepeloi | woensdag 29 april 2009 @ 17:30 |
Oh en ik doe juist eerst het onderkantje, vind ik niet lekker en dan het roze en de pudding ![]() | |
LeeHarveyOswald | woensdag 29 april 2009 @ 19:25 |
quote:Dit klinkt meer als een bef instructie, voor bij een vrouw die zich weinig wast maar wel een onderhouden streep heeft ![]() | |
LostFormat | woensdag 29 april 2009 @ 19:26 |
Niet. Gatverdamme. | |
Omniej | woensdag 29 april 2009 @ 19:29 |
quote:Ik wou al zeggen, bij de korstjes (al dan niet met pudding ![]() ![]() | |
Peter | woensdag 29 april 2009 @ 19:32 |
quote: ![]() ![]() Eerst met een vorkje de slagroom er af eten, dan de zijkant wat uitschrapen ![]() Daarna de bovenkant lichten, omdraaien en eten ![]() Daarna de onderzijde. | |
Lucifer_Doosje | woensdag 29 april 2009 @ 19:52 |
Eerst de bovenkant eraf, en dan de onderkant met de pudding ![]() | |
electronique | woensdag 29 april 2009 @ 22:47 |
tompoezen ![]() | |
hoerezooi | zondag 10 mei 2009 @ 13:06 |
nee als je schoteltje groot genoeg is : eerst de bovenkant er voorzichtig afhalen en deze met de glazuurkant naar boven ernaast leggen (anders plakt eht glazuur aan het schoteltje) vervolgens kun je met het vorkje van beide stukken een hapklar brok afbreken en deze vervolgens beide in 1 hap in je mond doen ![]() | |
J.F.Sebastian | zondag 10 mei 2009 @ 20:17 |
quote: ![]() epic fail | |
tombolafan | maandag 11 mei 2009 @ 14:17 |
MMMMMMM Tompouce!!!! Als je nou alle smaak tegelijk wilt eten: 1. til de bovenkant eraf 2. plak deze onder de onderkant (wel met de roze kant naar beneden) 3. Neem nu steeds een hap waarbij je pudding, onderkant en bovenkant tegelijk eet... ![]() | |
Stansfield | maandag 11 mei 2009 @ 14:20 |
Ik schraap eerst een laagje room net onder de bovenkant op en eet dat op. Daarna haal je de bovenkant een stuk makkelijker los met je vorkje. Die leg je naast je tompouce, met de roze kant naar boven. Dan prik je er een stuk af met je vork. die prik je aan je vork doe je wat room op en eetje op. Zo doe je dat met de hele bovenkant. Maar niet teveel room want er moet ook nog wat op de onderkant zitten. Die eetje dan ook stuk voor stuk op. | |
Anyanka | maandag 11 mei 2009 @ 14:55 |
quote: ![]() ![]() | |
Beelzebufo | maandag 11 mei 2009 @ 15:03 |
quote:Die ga ik proberen! | |
Urnie | maandag 11 mei 2009 @ 15:09 |
quote:Goeie tip idd! ![]() | |
MamaMimi | maandag 11 mei 2009 @ 17:25 |
eerst duw ik op de bovenkant zodat er pudding uit komt.. dat lik ik er met me lange tong af.. waarom heb ik anders een lange tong haha.. en dan eet ik de beide koekjes op.. | |
SuperrrTuxxx | maandag 11 mei 2009 @ 17:28 |
quote: ![]() |