abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  Moderator / Miss SHO maandag 26 januari 2009 @ 17:05:31 #26
22592 crew  Ole
pi_65425465
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:56 schreef Isegrim het volgende:
Wij maakten vroeger thuis ook vaak die instant tompoucen. En dan alle glazuur en pudding opeten zodat je geen tompoucen meer kunt maken.
herkenbaar
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO maandag 26 januari 2009 @ 17:06:24 #27
22592 crew  Ole
pi_65425499
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:27 schreef PiRANiA het volgende:

[..]

Die bestaan nog
Weet ik
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_65425902
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:59 schreef Beelzebufo het volgende:

[..]

Op de smalle kant? Lijkt me nogal een risico?
Gewoon goed vasthouden, tis maar voor eventjes om de tompouce doormidden te snijden!
Find your prince, before you start kissing frogs
  maandag 26 januari 2009 @ 17:23:46 #29
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_65426124
De bovenkant met glazuur eraf halen en opeten en dan de rest. (beide gewoon met de hand)
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
  maandag 26 januari 2009 @ 17:45:00 #30
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_65426825
Volgens mij had je die vraag al eens eerder gesteld in Hoe eet je dit in gezelschap ?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 26 januari 2009 @ 17:51:44 #31
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_65427034
Ik heb ze zeker al 15 jr niet meer gegeten, maar vroeger at ik ze als volgt:

het roze dakje eraf halen en gebruiken als schep voor de pudding. Bij elke scoop, een hapje roze koek meenemen.
Dan de onderkant op eten.

Ik zou er tegenwoordig niet aan moeten denken, volgens mij zijn die dingen fies.
  Moderator / Miss SHO maandag 26 januari 2009 @ 17:57:09 #32
22592 crew  Ole
pi_65427167
quote:
Op maandag 26 januari 2009 17:45 schreef golfer het volgende:
Volgens mij had je die vraag al eens eerder gesteld in Hoe eet je dit in gezelschap ?

kwam me al bekend voor
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_65427226
Als ze die gore pudding nou eens zouden vervangen door slagroom, dan zou ik me misschien druk gaan maken over hoe ik het ding opeet zonder knoeien.

Maar tot nader order is alles waar pudding inzit gewoon smerig.
Haha, U schakelt nog. Test een DAF !
pi_65427244
Prutsers! Gewoon uit de hand eten. Een VORKJE !?!?! Pffffffhhhh.
Met je snijtanden eerst een hap uit bovenkant+pudding, dan de onderkant+pudding op dezelfde plek.
Jarenlang geoefend op school waar ze dus idd geen vorkjes hadden (zoals ik het vroegah deed).

Je kunt ook een klein hapje van de bovenkant pakken en daarna zonder kauwen ook een klein hapje van de onderkant zodat je alles tegelijk kaant.

Geen idee of dit voor instant tompoucen werkt.
pi_65438852
Ik ga zo'n ding meestal als volgt te lijf:

1. Roze bovenplaat vastpakken, hap eruit nemen, terugplaatsen.
2. Met vorkje een stuk pudding eruit pulken en opeten.
3. Met vorkje een stuk onderplaat afbreken en opeten.

En dit ritueel dan steeds herhalen tot het ding op is.
NEE tegen elke vorm van religieus fundamentalisme.
JA tegen mensenrechten, vrije individuele keuzes en gelijkwaardige behandeling.
pi_65443698
Ik haal de roze kant van de tompoes af, eet de slagroom die er eventueel op zit eerst op.
Dan lepel ik de pudding op en eet vervolgens de onderkant op. Daarna het roze plakje

Maar kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een tompoes gehad heb.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 27 januari 2009 @ 02:44:17 #37
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_65443853
Niet.
  Trouwste user 2022 dinsdag 27 januari 2009 @ 15:47:45 #38
7889 tong80
Spleenheup
pi_65458331
quote:
Op maandag 26 januari 2009 17:45 schreef golfer het volgende:
Volgens mij had je die vraag al eens eerder gesteld in Hoe eet je dit in gezelschap ?
Het houdt me wel bezig

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 27 januari 2009 @ 15:48:33 #39
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_65458372
Ik wordt al kots misselijk als ik er aan denk.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  Trouwste user 2022 dinsdag 27 januari 2009 @ 15:50:12 #40
7889 tong80
Spleenheup
pi_65458433
quote:
Op dinsdag 27 januari 2009 15:48 schreef Megumi het volgende:
Ik wordt al kots misselijk als ik er aan denk.
Je houdt je dan ook meer bezig met de nederlandse taal

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 27 januari 2009 @ 15:51:43 #41
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_65458481
quote:
Op dinsdag 27 januari 2009 15:50 schreef tong80 het volgende:

[..]

Je houdt je dan ook meer bezig met de nederlandse taal


Ik niet zo. Ik maak denk nog eens de overstap naar een andere taal. DT regel welke bosmogool verzint het.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
  Trouwste user 2022 dinsdag 27 januari 2009 @ 15:59:52 #42
7889 tong80
Spleenheup
pi_65458776
quote:
Op dinsdag 27 januari 2009 15:51 schreef Megumi het volgende:

[..]

Ik niet zo. Ik maak denk nog eens de overstap naar een andere taal. DT regel welke bosmogool verzint het.
Sorry. Ik kon het niet laten

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_65458885
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:23 schreef PiRANiA het volgende:
Eerst met een vorkje de zijkanten van de pudding opeten, dan het koekje aan de onderkant en dan het roze
pi_65470147
Wat toevallig. Ik heb er nét eentje op.

Bij mij zit er trouwens ook altijd een 'reepje' slagroom op. Die eet ik er als eerste af.
Dan haal ik het kapje eraf (soms gaat dat niet in één keer, dus eet ik wat pudding er tussenuit totdat ie wel wil) en eet ik eerst de bodem + pudding op. Daarna schuif ik het kapje naar binnen.
pi_65470345
quote:
Op maandag 26 januari 2009 22:53 schreef Scootmobiel het volgende:
Ik ga zo'n ding meestal als volgt te lijf:

1. Roze bovenplaat vastpakken, hap eruit nemen, terugplaatsen.
2. Met vorkje een stuk pudding eruit pulken en opeten.
3. Met vorkje een stuk onderplaat afbreken en opeten.

En dit ritueel dan steeds herhalen tot het ding op is.
pi_65497342
je moet het gewoon met je handen eeten deden ze op prinsjesdag ook zo.
  woensdag 28 januari 2009 @ 17:13:49 #47
58921 Day
You can fly!
pi_65498445
quote:
Op maandag 26 januari 2009 17:51 schreef SHE het volgende:

het roze dakje eraf halen en gebruiken als schep voor de pudding. Bij elke scoop, een hapje roze koek meenemen.
Dan de onderkant op eten.
Zo eet ik ze ook!
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
pi_65539217
Eerst de bovenkant loshalen en opeten met een vorkje. Dan de pudding en dan de onderkant.
pi_65595819
quote:
Op maandag 26 januari 2009 16:39 schreef WalkingDisaster het volgende:
Trek de bovenkant eraf, eet eerst de pudding + onderste koek op, daarna de bovenkant
Ik ook, want het bovenste is het lekkerst.
gr gr
pi_65596024
IK WIL EEN TOEMPOES. NU.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')