abonnement Unibet Coolblue
pi_64871992
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 22:25 schreef Kerol het volgende:

[..]

Nu praat je over 1 potje
Ja, kan ik het helpen dat jij alle wedstrijden van het tweede ook in je analyse betrekt?
Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
  vrijdag 9 januari 2009 @ 23:42:00 #277
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_64872384
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 23:28 schreef Prosac het volgende:

[..]

Ze is verdorie een geboren Groningse, dit kan ik natuurlijk niet over mijn kant laten gaan. Derhalve uitgenodigd voor de thuispot tegen NEC.
Heb al gezegd dat als ze mijn vriendin wil blijven, dat ze dan voor mijn FC moet gaan juichen.
Wanneer ze nooit iets met de FC en voetbal heeft gehad kan ik me er best iets bij voorstellen eerlijk gezegd.

Desondanks:



[ Bericht 0% gewijzigd door The_Verve op 09-01-2009 23:47:41 ]
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_64880113
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_64886018
quote:
Andersson: ‘Het was een grote opluchting voor me’

De dag na de oefenwedstrijd tegen NEC vormt het slot van de training het hoogtepunt als een toernooitje voetvolley wordt afgewerkt. De winnaars worden Andreas Granqvist, Gibril Sankoh, Frank Olijve en Gonzalo Garcia. De hoofdrolspelers van een dag eerder blikken in een stralende Spaanse zon terug op het duel met NEC.

Petter Andersson was de maker van het eerste Groningse doelpunt in de met 2-0 gewonnen testwedstrijd. Voor de dynamische Zweed was het een tijd geleden dat hij in wedstrijdverband in actie was gekomen. Een knieblessure hield hem de laatste twee competitieduels voor de winterstop aan de kant. “Het voelt goed weer terug te zijn”, laat Andersson opgewekt weten. “Het ging me niet zozeer om het weer spelen van een wedstrijd, maar meer hoe mijn knie zich zou houden. Dat ging heel goed. Het is een grote opluchting voor me dat ik geen last meer heb.”

Reactie
Een dag na de wedstrijd is er wel een reactie op belasting van de knie. “Maar dat is geen groot probleem denk ik. Zondag moet ik weer gewoon kunnen trainen.” De periode van deels noodgedwongen rust heeft Andersson goed gedaan, zo laat hij weten. “Ik heb een heel jaar lang gevoetbald en dus nauwelijks rust gehad. De batterij was leeg gelopen, ik merkte het. Nu ik drie weken niets heb gedaan, heb ik weer energie gekregen. Of ik weer helemaal terug ben? Ik hoop het.”

Tegen NEC had ook de andere doelpuntenmaker indruk gemaakt. Jongeling Pepijn Kluin schoot de bal op fantastische wijze in de bovenhoek en zorgde daarmee voor de 2-0 eindstand. De spits van Jong FC Groningen kon er een dag later nog van genieten. “Ja, het was een lekker doelpunt natuurlijk. Zo maak je ze niet elke dag. Het was bovendien mijn eerste treffer bij het eerste elftal, dat maakt het dubbel mooi. Het was zeker één van mijn mooiste doelpunten, maar in de D-jeugd van Hollandia heb ik ooit een omhaal gemaakt, die goal was nog fraaier.”

Eén van de vier
Kluin is één van de vier jongelingen, die van trainer Ron Jans een uitnodiging kregen mee te gaan naar het trainingskamp in Marbella. “Het bevalt me uitstekend”, zegt Kluin met een twinkeling in de ogen. “Ik heb wel vaker in een trainingskamp gezeten, met name met vertegenwoordigende elftallen van Oranje. Maar zo’n goed hotel als waarin wij nu zitten en zo’n mooie trainingsaccommodatie als hier heb ik nooit eerder gehad.”

Vermeldenswaardig was natuurlijk ook het debuut van Nicklas Pedersen. De Deense aanwinst van FC Groningen speelde een half uur mee in het duel met NEC, maar liet daarin al genoeg zien. “Ik denk dat ik heel tevreden mag zijn over mijn eerste optreden voor FC Groningen. Ik kon de bal goed bij me houden en voetballend een inbreng hebben in de aanvallen die we hadden. Ik vind wel dat ik had moeten scoren. De keeper redde goed met zijn benen, maar voor mezelf moet zo’n bal erin.”

Prima
Pedersen moest dus genoegen nemen met dertig minuten speeltijd. “Dat was prima. We bouwen het rustig op. Ik heb geen problemen met de knie, ik moet alleen conditioneel aansterken. Dan zullen we zien hoe ik er voor sta als volgende week zondag de competitie weer van start gaat tegen Sparta Rotterdam.”

fc groningen
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_64936023
quote:
Jans: ‘Zeer tevreden over trainingskamp’

Het trainingskamp van FC Groningen aan de Costa del Sol zit erop. Zondagmiddag werd in Quinta de laatste training afgewerkt. Maandagmorgen keert het gezelschap terug naar Nederland. Vanaf woensdag worden de trainingen in Groningen hervat. Trainer Ron Jans blikt met een goed gevoel terug op de week in Estepona.

Zondag, op de zesde en laatste dag in Spanje, volgden trainingssessie zeven en acht. Bij de afsluitende training, die eindigde met een partijspel elf tegen elf, moesten Goran Lovre en Nicklas Pedersen verstek laten gaan. Beiden hadden te kampen met liesklachten. “Na het laatste fluitsignaal heb ik de groep namens de staf bedankt voor het goede werk dat ze de afgelopen week hebben geleverd”, laat trainer Ron Jans weten. “Als de jongens zich goed inzetten en de gevraagde inspanningen leveren, is dat ook prettig werken voor de begeleidende staf. We zijn zeer tevreden over de afgelopen week.”

Niveau
Jans laat zijn blik schijnen over het zesdaagse verblijf onder de rook van Marbella. “Conditioneel hebben we veel gedaan en het niveau van het voetbal zag er op het laatst ook al wel aardig uit. Helemaal goed getimed was dat na de cooling down van de laatste training de eerste regenbui van de week losbrak. Veel Nederlandse ploegen zijn deze periode in het buitenland en ook voor ons was dit goed. In Groningen zouden de omstandigheden nu veel moeilijker zijn geweest om te werken. We hadden hier goed weer en een uitstekende accommodatie.”

Pedersen
Jans kon deze week zijn nieuwste aanwinst, Nicklas Pedersen, van dichtbij aan het werk zien. Het oordeel van de trainer: “Voetballend gezien maakt hij een positieve indruk. Voor het publiek is het belangrijk om te weten dat Pedersen ongeveer een maand niets heeft gedaan. Hij heeft dus een behoorlijke achterstand. Hij moet weer volledig op kracht komen en daar is nog wel een paar weken voor nodig. Maar voetballend heeft Pedersen al goede dingen laten zien.”

Blessures
Pedersen, moest net als Lovre, de zondagmiddagsessie laten lopen. “Dat was op zich jammer”, zegt Jans. “Maar als je kijkt naar de inspanningen die afgelopen week zijn geleverd, loop je het risico op klachten en blessures. Waar hard gewerkt wordt, vallen wel eens spaanders. Bij ons waren het slechts splinters. Daarover mogen we dus niet ontevreden zijn.”

Jongelingen
Jans nam ook vier jongelingen mee naar Spanje; Pepijn Kluin, Frank Olijve, Dennis Krohne en Darryl Lachman. De trainer over dit viertal van Jong FC Groningen: “Er waren twee redenen hen mee te nemen. Op de eerste plaats getalsmatig. Wij wilden met een grote groep afreizen om zo ook elf tegen elf te kunnen spelen. Reden twee is dat het voor de ontwikkeling van deze jongens heel goed is om een dergelijk trainingskamp mee te maken. Zij kunnen zichzelf testen onder deze omstandigheden en wij kunnen ze van dichtbij goed beoordelen waar ze staan ten opzichte van de eerste selectie. Dan zie je dat er nog wel wat bij moet. Belangrijke taak voor hen is nu echter vooral om bij de trainingen en wedstrijden van de Beloften te laten zien dat ze de ervaringen van dit trainingskamp met zich meebrengen.”

FC Groningen
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_64940967




klikbaar
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_64954164
quote:
Opsteken middelvinger heeft geen gevolgen voor Jans

FC Groningen-trainer Ron Jans krijgt een berisping vanwege het opsteken van een middelvinger na de wedstrijd tegen SC Heerenveen. De aanklager betaald voetbal deed Jans maandag het schikkingsvoorstel. aanleiding van het vooronderzoek dat hij na het incid

Dit naar aanleiding van het vooronderzoek dat hij na het incident had ingesteld. Jans liet maandag weten met het voorstel akkoord te gaan. De KNVB heeft dit bevestigd.

Jans stak in de laatste wedstrijd voor de winterstop een middelvinger op nadat Groningen op het nippertje met 2-3 had verloren van Heerenveen.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_64955485
Vind ik best gek. Eén of twee wedstrijden schorsing had ik wel verwacht.
Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
  maandag 12 januari 2009 @ 17:01:13 #284
176521 Grulez
rasgroninger
pi_64955623
quote:
Op maandag 12 januari 2009 16:57 schreef FritsVanEgters het volgende:
Vind ik best gek. Eén of twee wedstrijden schorsing had ik wel verwacht.
Was eigenlijk ook gewoon redelijk geweest,
pi_64956701
Ik had ook wel een kleine schorsing verwacht. Aan de andere kant, Jans heeft niet echt een "strafblad" op dit gebied..

Ben blij dat de competitie volgende week weer van start gaat.
Ben wel klaar met die winterstop eigenlijk.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_64957800
FC Groningen heeft 'uitstekend' trainingskamp achter de rug.
Bekijk de reportage, opgenomen in Marbella...
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_64957860
Een schorsing voor die middelvinger? Dat menen jullie toch niet serieus?

Vond het hele vooronderzoek al overdreven.
  maandag 12 januari 2009 @ 17:55:19 #288
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_64957862
De Sport tot Twee

Vanaf minuut 19 gaat het over FC Groningen...
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_64957918
quote:
Pedersen
Jans kon deze week zijn nieuwste aanwinst, Nicklas Pedersen, van dichtbij aan het werk zien. Het oordeel van de trainer: “Voetballend gezien maakt hij een positieve indruk. Voor het publiek is het belangrijk om te weten dat Pedersen ongeveer een maand niets heeft gedaan. Hij heeft dus een behoorlijke achterstand. Hij moet weer volledig op kracht komen en daar is nog wel een paar weken voor nodig. Maar voetballend heeft Pedersen al goede dingen laten zien.”
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
  maandag 12 januari 2009 @ 17:58:01 #290
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_64957959
Hetzelfde liedje als destijds met Suarez. Die was volgens Jans te dik en meer van dat soort onzin...
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_64958386
quote:
Op maandag 12 januari 2009 17:55 schreef MaxPower het volgende:
Een schorsing voor die middelvinger? Dat menen jullie toch niet serieus?
Zou een speler ook krijgen.
Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
  maandag 12 januari 2009 @ 18:16:36 #292
82552 Bullet-tooth
H.K.A.S. Groningen
pi_64958505
quote:
Op maandag 12 januari 2009 17:55 schreef MaxPower het volgende:
Een schorsing voor die middelvinger? Dat menen jullie toch niet serieus?

Vond het hele vooronderzoek al overdreven.
Dit dus.
Henk Knaagt Aan Schenen
Hij Kijkt Aapjes Soms
pi_64959789
quote:
Op maandag 12 januari 2009 17:58 schreef The_Verve het volgende:
Hetzelfde liedje als destijds met Suarez. Die was volgens Jans te dik en meer van dat soort onzin...
Van Suarez hoor je niks meer joh, Jans had gelijk
Sjakie Wolfs 1931-2008
Bobby Haarms 1934-2009
Michael Jackson 1958-2009
  maandag 12 januari 2009 @ 18:59:15 #294
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_64959846
quote:
Op maandag 12 januari 2009 18:57 schreef denthemen het volgende:

[..]

Van Suarez hoor je niks meer joh, Jans had gelijk
Whatever happened met die duikelaar eigenlijk? 4e divisie Spanje ofzo zeker.
pi_64963619
quote:
Op maandag 12 januari 2009 17:55 schreef The_Verve het volgende:
[ afbeelding ] De Sport tot Twee

Vanaf minuut 19 gaat het over FC Groningen...
Thanks, ik was het helemaal vergeten vanmiddag.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_64964116
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 23:19 schreef Prosac het volgende:
Ben vandaag op bezoek geweest bij mijn beste vriendin (of mijn eigen vriendin na dan) is ze verdorie na jaren woonachtig in Nijmegen voor NEC geworden.
Is ze single? Stuur eens een hyveprofielletje over de PM?
  dinsdag 13 januari 2009 @ 07:33:03 #297
176916 Karrs
2007-2017
pi_64978414
Heeft er zich nog niemand gemeld voor...

... nee, ik zal maar geen slapende honden wakker maken.
Is definitief vertrokken na een ban voor het opstaan tegen slechteriken
pi_64981361
Zou echt mooi zijn als er niemand meer vertrekt (behalve Meerdink dan).
Maar de transferperiode duurt voorlopig nog wel even.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 13 januari 2009 @ 10:55:23 #299
176916 Karrs
2007-2017
pi_64982056
quote:
Op dinsdag 13 januari 2009 10:33 schreef venomsnake het volgende:
Zou echt mooi zijn als er niemand meer vertrekt (behalve Meerdink dan).
Maar de transferperiode duurt voorlopig nog wel even.
Matthijs
Is definitief vertrokken na een ban voor het opstaan tegen slechteriken
pi_64982237
quote:
Op dinsdag 13 januari 2009 10:33 schreef venomsnake het volgende:
Zou echt mooi zijn als er niemand meer vertrekt (behalve Meerdink dan).
Maar de transferperiode duurt voorlopig nog wel even.
Gonzalo.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')