abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_64359020
Help!

M'n tiramisu blijft vla....

Wat is er nu nog aan te doen, nu ie al in de schaal ligt? t spul ligt al vanaf vanochtend 11 uur in de koelkast...
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_64359188
60 Minuten in de oven op 220 graden (hetelucht 200 graden).

Of... In een wokpan roerbakken tot het een vaste substantie is.

Of... Duw er nog een aantal lange vingers in die het overtollige vocht opnemen.
Scroll maar verder naar benee!
  donderdag 25 december 2008 @ 19:19:26 #3
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_64359240
Pics!
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_64359390
zet het in de vriezer, dan wordt het tiramisu-ijs
pi_64360139
Poeh, ik heb het een paar keer gemaakt, maar het was mij goed gelukt..
Ik weet niet hoe je dit 1-2-3 kan oplossen. Hooguit het een beetje uit elkaar halen, wat lange vingers erbij en het weer uren te laten staan..

Maargoed anders gewoon nog uren laten staan, moet op een gegeven moment toch wel stijf worden
pi_64360567
quote:
Op donderdag 25 december 2008 19:13 schreef Creature het volgende:
60 Minuten in de oven op 220 graden (hetelucht 200 graden).
t is geen creme brûlée
quote:
Of... Duw er nog een aantal lange vingers in die het overtollige vocht opnemen.
Dat kan ik wel eens proberen
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_64360596
quote:
Op donderdag 25 december 2008 19:31 schreef lies1947 het volgende:
zet het in de vriezer, dan wordt het tiramisu-ijs
Daar staat ie nu inderdaad. Een ovenschaal vol, recept voor 6 personen, en dat gaan we met z'n tweeën opeten. Bewust een heel klein hoofdgerechtje gedaan vanavond om ruimte voor dit grande piece te houden
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  vrijdag 26 december 2008 @ 11:21:29 #8
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_64372486
welk recept heb je gebruikt?
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_64372578
tvp, ga het binnenkort ook maken dus weet ik hoe ik het niet moet doen.
A.F.C. Ajax - Piet de Visser
  vrijdag 26 december 2008 @ 11:28:56 #10
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_64372607
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 11:27 schreef Pritt het volgende:
tvp, ga het binnenkort ook maken dus weet ik hoe ik het niet moet doen.
Recept tiramisu
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_64372632
quote:
Bewust een heel klein hoofdgerechtje gedaan vanavond om ruimte voor dit grande piece te houden
En het dan finaal verkloten.

Chapeau voor deze mislukte kerstmaaltijd
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_64372651
Ah super, daar kan ik wat inspiratie op doen!
A.F.C. Ajax - Piet de Visser
pi_64372932
quote:
Op vrijdag 26 december 2008 11:30 schreef vosss het volgende:

[..]

En het dan finaal verkloten.

Chapeau voor deze mislukte kerstmaaltijd
Ook met een rietje smaakte het nog gewoon als tiramisu

Kerst zit in je hart, niet in een lullig bakje koffie-amaretto-mascarpone-vla
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')