abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 18 december 2008 @ 21:48:58 #1
62215 qu63
..de tijd drinkt..
pi_64132163
Hallo

Met kerst wil ik graag een hoofdgerecht maken met kangoeroe. Nu ben ik al een aantal recepten tegen gekomen, maar die zijn niet zo heel denderend ofzo..

Dus misschien dat er wat lieve fok!kers zijn die mij een kijkje willen gunnen in hun kookboek/hoofd en een mooi en smakelijk kerstkangoeroerecept kunnen posten!
It's Time To Shine
[i]What would life be like without rhethorical questions?[/i]
pi_64133018
Wat voor vlees heb je dan? Maakt nogal verschil of je een biefstukje hebt of een poot ofzo.
There is no love sincerer than the love of food.
  donderdag 18 december 2008 @ 22:21:25 #3
62215 qu63
..de tijd drinkt..
pi_64133242
quote:
Op donderdag 18 december 2008 22:16 schreef MinderMutsig het volgende:
Wat voor vlees heb je dan? Maakt nogal verschil of je een biefstukje hebt of een poot ofzo.
Het zal waarschijnlijk een biefstukje worden
It's Time To Shine
[i]What would life be like without rhethorical questions?[/i]
pi_64133425
Weet je dat kangoeroevlees in Australie als minderwaardig vlees wordt beschouwd?

Heb het toevallig van de week gegeten met aardappelpartjes (met schil) eerst ff voorkoken, dan met wat olijfolie + thijm + rozemarijn weggezet en 's avonds opgebakken. Als je daar dan nog haricots verts bij doet lijkt het me wel af. Zou alleen niet weten wat voor sausje je er eventueel bij zou kunnen serveren, ik had dan een simpele wildsaus (met rode port, rode wijn, ontbijtkoek, thijm, rozemarijn en wat zout en peper) maar dat was meer omdat we ook hert hadden
pi_64133474
Heb in Australië, in een restaurant, es een keer een gerecht met kangoeroe vlees gegeten, lekker rood wijntje erbij.. Heerlijk!
Heb ze alleen niet gevraagd hoe ze 't klaar gemaakt hebben..
Maar tis zekers voor herhaling vatbaar
pi_64133508
Je kan ook het hele diner in de Australische sfeer houden, eerste wat ik vond: http://www.australie.nl/id/1/6850/typisch_aussie_recepten.html
  donderdag 18 december 2008 @ 22:30:36 #7
62215 qu63
..de tijd drinkt..
pi_64133591
quote:
Op donderdag 18 december 2008 22:28 schreef Hoi_Piepeloi het volgende:
Je kan ook het hele diner in de Australische sfeer houden, eerste wat ik vond: http://www.australie.nl/id/1/6850/typisch_aussie_recepten.html
Lijkt me wel leuk, maar dan moet ik de mensen die het voor,- en nagerecht maken ook overhalen
It's Time To Shine
[i]What would life be like without rhethorical questions?[/i]
  donderdag 18 december 2008 @ 22:32:35 #8
62215 qu63
..de tijd drinkt..
pi_64133662
En het moet ook nog glutenvrij zijn, maar daar kunnen we eventueel wel wat op verzinnen
It's Time To Shine
[i]What would life be like without rhethorical questions?[/i]
pi_64133817
quote:
Op donderdag 18 december 2008 22:30 schreef qu63 het volgende:

[..]

Lijkt me wel leuk, maar dan moet ik de mensen die het voor,- en nagerecht maken ook overhalen
Je zou kunnen voorstellen dat jullie vanaf deze kerst ieder jaar voor een thema kiezen en dan voorstellen dit jaar australie te doen .
Heb het zelf eens voorgesteld, thema's doen met de kerst, maar dat sloeg niet zo aan de een moest persee dit en dat doen en de ander moest weer persee dit dwarse families ftw
pi_64133870
quote:
Op donderdag 18 december 2008 22:32 schreef qu63 het volgende:
En het moet ook nog glutenvrij zijn, maar daar kunnen we eventueel wel wat op verzinnen
Glutenvrij? Hoezo dat?
Een iemand met een allergie? Dan houd je toch gewoon rekening met diegene? Hoef je niet voor iedereen dan mee op te letten
  donderdag 18 december 2008 @ 22:39:32 #11
62215 qu63
..de tijd drinkt..
pi_64133949
quote:
Op donderdag 18 december 2008 22:37 schreef Hoi_Piepeloi het volgende:

[..]

Glutenvrij? Hoezo dat?
Zusje heeft Coeliakie
quote:
Een iemand met een allergie? Dan houd je toch gewoon rekening met diegene? Hoef je niet voor iedereen dan mee op te letten
Nouja, sausjes maken en vlees paneren e.d. wordt wat lastig. Dus dan maar allemaal glutenvrij
Ook al heb ik daar een hekel aan
It's Time To Shine
[i]What would life be like without rhethorical questions?[/i]
pi_64134166
quote:
Op donderdag 18 december 2008 22:39 schreef qu63 het volgende:

[..]

Zusje heeft Coeliakie
Juist, dat was het woord vind het nog steeds als een chinese rijsttafel klinken
quote:
Nouja, sausjes maken en vlees paneren e.d. wordt wat lastig. Dus dan maar allemaal glutenvrij
Ook al heb ik daar een hekel aan
Voor hoeveel mensen moet je dan een hoofdgerecht maken?
Als het er 4 zijn; dan snap ik het.
Zijn het er meer zou ik lekker haar vlees dan maar apart doen en dan krijgt ze er toch geen sausje bij?
  donderdag 18 december 2008 @ 22:45:57 #13
226867 Superfast
Keep on smiling
pi_64134191
Whahahaha wat een pauper

Jezelf willen profileren door met kangoeroe vlees aan te komen zetten!

TRIEST
-je avatar gaf een malware melding bij verschillende users, vandaar verwijderd-
  donderdag 18 december 2008 @ 22:46:20 #14
62215 qu63
..de tijd drinkt..
pi_64134201
quote:
Op donderdag 18 december 2008 22:45 schreef Hoi_Piepeloi het volgende:
Juist, dat was het woord vind het nog steeds als een chinese rijsttafel klinken
Kan wel kloppen, rijst is namelijk het hoofdingrediënt voor vele glutenvrije producten
quote:
Voor hoeveel mensen moet je dan een hoofdgerecht maken?
Als het er 4 zijn; dan snap ik het.
Zijn het er meer zou ik lekker haar vlees dan maar apart doen en dan krijgt ze er toch geen sausje bij?
Voor 4 inderdaad
It's Time To Shine
[i]What would life be like without rhethorical questions?[/i]
  donderdag 18 december 2008 @ 22:47:18 #15
62215 qu63
..de tijd drinkt..
pi_64134226
quote:
Op donderdag 18 december 2008 22:45 schreef Superfast het volgende:
Whahahaha wat een pauper

Jezelf willen profileren door met kangoeroe vlees aan te komen zetten!

TRIEST
Het is gewoon iets wat ik wil proberen. En mezelf profilieren? Ik denk dat mn ouders en zusje me ondertussen toch echt wel kennen
It's Time To Shine
[i]What would life be like without rhethorical questions?[/i]
pi_64134363
quote:
Op donderdag 18 december 2008 22:45 schreef Superfast het volgende:
Whahahaha wat een pauper

Jezelf willen profileren door met kangoeroe vlees aan te komen zetten!

TRIEST
En krokodil, struisvogel, hert, springbok, etc. dat is zeker ook allemaal niet goed?
Alleen omdat je het niet kent is het niet persee 'verkeerd' deze reactie laat alleen zien hoe bekrompen jij bent
Doe eens gek
  donderdag 18 december 2008 @ 23:00:12 #17
226867 Superfast
Keep on smiling
pi_64134640
quote:
Op donderdag 18 december 2008 22:51 schreef Hoi_Piepeloi het volgende:

[..]

En krokodil, struisvogel, hert, springbok, etc. dat is zeker ook allemaal niet goed?
Alleen omdat je het niet kent is het niet persee 'verkeerd' deze reactie laat alleen zien hoe bekrompen jij bent
Doe eens gek
Owjee ik ben bekrompen omdat ik niet van kangoeroe houdt nou ik vind het prima joh ik neuk ook niet met mijn buurvrouw van 70 jij wel want jij bent "ruimdenkend"

Biefstuk is prima de rest van dat vage vreten moeten we dan maar aan TS overlaten en hert is ook lekker springbok achja je hebt mensen die vreten alles
-je avatar gaf een malware melding bij verschillende users, vandaar verwijderd-
  donderdag 18 december 2008 @ 23:03:00 #18
226867 Superfast
Keep on smiling
pi_64134740
OT waar kun je eigenlijk kangoeroe vlees krijgen in Nederland?
-je avatar gaf een malware melding bij verschillende users, vandaar verwijderd-
pi_64134753
Gewoon op de BBQ, heb ik in Australië ook gedaan
Grillen dus
pi_64134796
quote:
Op donderdag 18 december 2008 23:00 schreef Superfast het volgende:

[..]

Owjee ik ben bekrompen omdat ik niet van kangoeroe houdt nou ik vind het prima joh ik neuk ook niet met mijn buurvrouw van 70 jij wel want jij bent "ruimdenkend"

Biefstuk is prima de rest van dat vage vreten moeten we dan maar aan TS overlaten en hert is ook lekker springbok achja je hebt mensen die vreten alles
Deze post bevestigt mijn reactie
quote:
Op donderdag 18 december 2008 23:03 schreef Superfast het volgende:
OT waar kun je eigenlijk kangoeroe vlees krijgen in Nederland?
Albert Heijn.
  donderdag 18 december 2008 @ 23:16:48 #21
226867 Superfast
Keep on smiling
pi_64135195
quote:
Op donderdag 18 december 2008 23:04 schreef Hoi_Piepeloi het volgende:

[..]

Deze post bevestigt mijn reactie
[..]

Albert Heijn.
Mwoah het bevestigt alleen dat jij een irritant zelfingenomen rakkertje bent die er rare eetgewoonten op na houdt.

Maargoed je moet niet met een gek in discussie gaan dus wens ik de TS veel succes met zijn kangoeroe en mocht het zo zijn dat het bij de AH uitverkocht is PM me dan even ik werk soms bij de beveiliging in Artis dus kan ik wellicht eentje s'nachts meesmokkelen
-je avatar gaf een malware melding bij verschillende users, vandaar verwijderd-
pi_64135257
quote:
Op donderdag 18 december 2008 23:16 schreef Superfast het volgende:

[..]

Mwoah het bevestigt alleen dat jij een irritant zelfingenomen rakkertje bent die er rare eetgewoonten op na houdt.

Maargoed je moet niet met een gek in discussie gaan dus wens ik de TS veel succes met zijn kangoeroe en mocht het zo zijn dat het bij de AH uitverkocht is PM me dan even ik werk soms bij de beveiliging in Artis dus kan ik wellicht eentje s'nachts meesmokkelen
Succes in CUL als je iedereen belachelijk maakt die wél iets eet wat jij niet eet.
  donderdag 18 december 2008 @ 23:43:10 #23
62215 qu63
..de tijd drinkt..
pi_64135907
quote:
Op donderdag 18 december 2008 23:03 schreef Superfast het volgende:
OT waar kun je eigenlijk kangoeroe vlees krijgen in Nederland?
Groothandel, betere speciaalzaak, etc.
It's Time To Shine
[i]What would life be like without rhethorical questions?[/i]
pi_64137067
quote:
Op donderdag 18 december 2008 22:45 schreef Hoi_Piepeloi het volgende:

Voor hoeveel mensen moet je dan een hoofdgerecht maken?
Als het er 4 zijn; dan snap ik het.
Zijn het er meer zou ik lekker haar vlees dan maar apart doen en dan krijgt ze er toch geen sausje bij?
Waarom? Je kun toch makkelijk een sausje maken zonder gluten? Zolang je maar geen bloem gebruikt...
  vrijdag 19 december 2008 @ 00:33:41 #25
62215 qu63
..de tijd drinkt..
pi_64137130
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 00:30 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Waarom? Je kun toch makkelijk een sausje maken zonder gluten? Zolang je maar geen bloem gebruikt...
Niet alleen bloem mag niet. Ook gewoon en pakje allesbinder gaat niet werken..

En sommige recepten zijn makkelijker aan te passen dan anderen.
It's Time To Shine
[i]What would life be like without rhethorical questions?[/i]
pi_64137340
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 00:33 schreef qu63 het volgende:

[..]

Niet alleen bloem mag niet. Ook gewoon en pakje allesbinder gaat niet werken..

En sommige recepten zijn makkelijker aan te passen dan anderen.
I know, een vriendin van mij heeft ook coeliakie. Maar je kunt bijv wel maizena of aardappelzetmeel gebruiken om te binden. Wees een beetje creatief!
Post maar wat je wilt maken, dan zal ik een glutenvrije variant proberen te bedenken.
pi_64137636
quote:
Op donderdag 18 december 2008 23:16 schreef Superfast het volgende:

[..]

Mwoah het bevestigt alleen dat jij een irritant zelfingenomen rakkertje bent die er rare eetgewoonten op na houdt.

Maargoed je moet niet met een gek in discussie gaan dus wens ik de TS veel succes met zijn kangoeroe en mocht het zo zijn dat het bij de AH uitverkocht is PM me dan even ik werk soms bij de beveiliging in Artis dus kan ik wellicht eentje s'nachts meesmokkelen
Ik kan irritant zijn volgens mijn vriend ja, zelfingenomen absoluut niet. Rare eetgewoonten, wat zijn dat?

En je hebt goed gezien dat ik niet met gekken in discussie ga !

Ik snap alleen niet wat je in dit topic te zoeken hebt.
pi_64137703
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 00:30 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Waarom? Je kun toch makkelijk een sausje maken zonder gluten? Zolang je maar geen bloem gebruikt...
Ik let zelf nooit op of er ergens gluten in zitten eigenlijk , voor mij zou het ook ontzettend moeilijk zijn een saus/wat dan ook te maken als ik daarop moet letten, ik ben spontaan met koken en houd niet van die afgemeten hoeveelheden en recepten erbij houden. Als ik ga winkelen voor voedsel grijp ik ook gewoon wat ik denk dat wel lekker bij elkaar is en ik gooi dingen in de pan erbij waarvan ik denk dat dat lekker is. Geen flauw idee wat er allemaal voor rotzooi in die producten zit (al kook ik 9/10 keer wel gezond ). Ik zou het niet kunnen iig . Ik moet mezelf dan steeds herinneren dat dit er niet in mag en dat ook niet en dan vervanging zoeken voor die producten en blegh ! En ik ben nogal van de georganiseerde chaos .

Maar goed, gezien TS er vast al wel aan gewend is zou dat idd geen probleem hoeven op te leveren
pi_64137770
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:02 schreef Hoi_Piepeloi het volgende:

[..]

Ik let zelf nooit op of er ergens gluten in zitten eigenlijk , voor mij zou het ook ontzettend moeilijk zijn een saus/wat dan ook te maken als ik daarop moet letten, ik ben spontaan met koken en houd niet van die afgemeten hoeveelheden en recepten erbij houden. Ik gooi gewoon erin wat ik denk dat lekker is en dan zou ik het iig vergeten
Maar goed, gezien TS er vast al wel aan gewend is zou dat idd geen probleem hoeven op te leveren
Ah joh. De eerste keer dat die vriendin kwam eten was ik helemaal in de stress, ging ik haar drie keer bellen van 'mag je dat wel'...
Maar het went. Twee jaar geleden heb ik een fab zevengangen-glutenvrij-kerstdiner gekookt Zonder speciale gerechten voor haar, ofzo.
  vrijdag 19 december 2008 @ 01:07:51 #30
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_64137799
quote:
Op donderdag 18 december 2008 23:16 schreef Superfast het volgende:

[..]

Mwoah het bevestigt alleen dat jij een irritant zelfingenomen rakkertje bent die er rare eetgewoonten op na houdt.

Maargoed je moet niet met een gek in discussie gaan dus wens ik de TS veel succes met zijn kangoeroe en mocht het zo zijn dat het bij de AH uitverkocht is PM me dan even ik werk soms bij de beveiliging in Artis dus kan ik wellicht eentje s'nachts meesmokkelen
Gast..

Houd je bek of neem je medicijnen.


Anyway; ik vind kangoeroevlees niet zo heel bijzonder. Eerlijk gezegd maar een flauw stuk vlees. Maar dit recept vond ik heerljk en is echt heel 'kerstig'


Recept 3, Kangoeroe met vijgen en blauwe schimmelkaas
Benodigdheden:

* 1000 gram aardappelen, geschild
* 800 gram Kangoeroe filet
* 250 gram blauwe schimmelkaas
* 100 gram boter
* 100 gram groene olijven tapenade
* 2 dl room
* 1 dl witte wijn
* 8 verse vijgen
* 4 sjalotjes, genipperd
* Acaciahoning
* Een scheutje madeirawijn


Bereiding:

* Het vlees bestrijken met de honing
* Kook de aardappelen en pureer deze
* Roer de olijven door de aardappelpuree
* Verwarm boter in een braadpan en kleur de sjalotjes in de boter
* Afblussen met witte wijn en madeira
* Room toevoegen en inkoken tot gewenste dikte
* Saus zeven en kruiden met peper en zout
* Vijgen aan de punt kruislings opensnijden
* Vijgen vullen met schimmelkaas
* Aardappelpuree in porties spuiten met een spuitzak en in de oven opwarmen
* De vijgen ook in de oven opwarmen, gedurende 8 minuten
* Het vlees gaarbakken zoals u het graag heeft, rosé is uitermate lekker
* Borden voorverwarmen
* Vlees in het midden van het bord leggen
* Garneren met 2 vijgen per bord, en de aardappelpuree uit de oven
* Saus rondom het vlees schenken
pi_64137837
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:06 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Ah joh. De eerste keer dat die vriendin kwam eten was ik helemaal in de stress, ging ik haar drie keer bellen van 'mag je dat wel'...
Maar het went. Twee jaar geleden heb ik een fab zevengangen-glutenvrij-kerstdiner gekookt Zonder speciale gerechten voor haar, ofzo.
Ik was nog even mijn post aan het editten omdat ik het zelf niet duidelijk vond .

Maar dat zal inderdaad wel wennen ja scheelt dan dat ik geen mensen om me heen heb die bepaalde dingen niet mogen eten .
Heb alleen mezelf iig, iedere keer dat ik iets met champignons erin eet krijg ik ontzettende uitslag en steeds op dezelfde plek, dus ik moet ze jammer genoeg maar vermijden .
  vrijdag 19 december 2008 @ 01:10:10 #32
226867 Superfast
Keep on smiling
pi_64137841
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:07 schreef SHE het volgende:

[..]

Gast..

Houd je bek of neem je medicijnen.


Anyway; ik vind kangoeroevlees niet zo heel bijzonder. Eerlijk gezegd maar een flauw stuk vlees. Maar dit recept vond ik heerljk en is echt heel 'kerstig'


Recept 3, Kangoeroe met vijgen en blauwe schimmelkaas
Benodigdheden:

* 1000 gram aardappelen, geschild
* 800 gram Kangoeroe filet
* 250 gram blauwe schimmelkaas
* 100 gram boter
* 100 gram groene olijven tapenade
* 2 dl room
* 1 dl witte wijn
* 8 verse vijgen
* 4 sjalotjes, genipperd
* Acaciahoning
* Een scheutje madeirawijn


Bereiding:

* Het vlees bestrijken met de honing
* Kook de aardappelen en pureer deze
* Roer de olijven door de aardappelpuree
* Verwarm boter in een braadpan en kleur de sjalotjes in de boter
* Afblussen met witte wijn en madeira
* Room toevoegen en inkoken tot gewenste dikte
* Saus zeven en kruiden met peper en zout
* Vijgen aan de punt kruislings opensnijden
* Vijgen vullen met schimmelkaas
* Aardappelpuree in porties spuiten met een spuitzak en in de oven opwarmen
* De vijgen ook in de oven opwarmen, gedurende 8 minuten
* Het vlees gaarbakken zoals u het graag heeft, rosé is uitermate lekker
* Borden voorverwarmen
* Vlees in het midden van het bord leggen
* Garneren met 2 vijgen per bord, en de aardappelpuree uit de oven
* Saus rondom het vlees schenken

Wat doe je stoer dan?

Heb je weer klappen gehad van je ouders ofzo , dat sarcastische ondertoontje wordt nog eens je einde weet je dat
-je avatar gaf een malware melding bij verschillende users, vandaar verwijderd-
pi_64137846
Kijk dan! Glutenvrij! Of je moet heule rare tapenade hebben
  vrijdag 19 december 2008 @ 01:11:07 #34
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_64137858
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:10 schreef Superfast het volgende:

[..]

Wat doe je stoer dan?

Heb je weer klappen gehad van je ouders ofzo , dat sarcastische ondertoontje wordt nog eens je einde weet je dat
Ik voorzie maar 1 einde, en dat is die van jou hier op Fok!

Choose wisely.
pi_64137910
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:07 schreef SHE het volgende:

[..]

Gast..

Houd je bek of neem je medicijnen.


Anyway; ik vind kangoeroevlees niet zo heel bijzonder. Eerlijk gezegd maar een flauw stuk vlees. Maar dit recept vond ik heerljk en is echt heel 'kerstig'
Ik vond het vlees idd wat slap, week, zacht, maar dat flauwe kan je natuurlijk zelf nog wat van maken
quote:
Recept 3, Kangoeroe met vijgen en blauwe schimmelkaas
Benodigdheden:

* 1000 gram aardappelen, geschild
* 800 gram Kangoeroe filet
* 250 gram blauwe schimmelkaas
* 100 gram boter
* 100 gram groene olijven tapenade
* 2 dl room
* 1 dl witte wijn
* 8 verse vijgen
* 4 sjalotjes, genipperd
* Acaciahoning
* Een scheutje madeirawijn


Bereiding:

* Het vlees bestrijken met de honing
* Kook de aardappelen en pureer deze
* Roer de olijven door de aardappelpuree
* Verwarm boter in een braadpan en kleur de sjalotjes in de boter
* Afblussen met witte wijn en madeira
* Room toevoegen en inkoken tot gewenste dikte
* Saus zeven en kruiden met peper en zout
* Vijgen aan de punt kruislings opensnijden
* Vijgen vullen met schimmelkaas
* Aardappelpuree in porties spuiten met een spuitzak en in de oven opwarmen
* De vijgen ook in de oven opwarmen, gedurende 8 minuten
* Het vlees gaarbakken zoals u het graag heeft, rosé is uitermate lekker
* Borden voorverwarmen
* Vlees in het midden van het bord leggen
* Garneren met 2 vijgen per bord, en de aardappelpuree uit de oven
* Saus rondom het vlees schenken
Maar dat klinkt wel erg lekker!

Maar ben dan sowieso fan van vijgen en stinkkaas
pi_64137990
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:11 schreef SHE het volgende:

[..]

Ik voorzie maar 1 einde, en dat is die van jou hier op Fok!

Choose wisely.


Wel lekker notes scoren hier voor Superfast.
  vrijdag 19 december 2008 @ 01:20:33 #37
226867 Superfast
Keep on smiling
pi_64138003
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:11 schreef SHE het volgende:

[..]

Ik voorzie maar 1 einde, en dat is die van jou hier op Fok!

Choose wisely.
Ik heb ooit kangoeroe vlees gegeten om de discussie nog enigsinds OT te houden en vond het niet te vreten dat mag en daar hoef jij niet zo zielig over te doen want dat is een mening dat mag in Nederland.

Ik heb mijn PM volstaan met klachten van mensen die jouw dieet en je misplaatste arrogante houding verafschuwen en dat is niet omdat ze het niet aankunnen maar omdat er gewoonweg idiote en onverantwoorde voedingsadviezen worden afgegeven door jou.

Kijk dat je blauw bent is prima (al vraag ik me oprecht af wie daarvoor verantwoordelijk is geweest) maar die narcistische trekjes en grote snater maak je misschien de blits mee bij je zogenaamde "aanhang" mij interesseert het geen reet wat je raaskalt

Probeer eens met fatsoen en argumenten een discussie in te gaan dan zal je zien dat het allemaal niet is wat jij denkt dat het is .
-je avatar gaf een malware melding bij verschillende users, vandaar verwijderd-
  vrijdag 19 december 2008 @ 01:22:17 #38
226867 Superfast
Keep on smiling
pi_64138027
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:19 schreef DaFan het volgende:

[..]



Wel lekker notes scoren hier voor Superfast.
Notes ik denk zelf aan een Perm-Ban SHE + kritiek is geen goede combi
-je avatar gaf een malware melding bij verschillende users, vandaar verwijderd-
pi_64138056
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:22 schreef Superfast het volgende:

[..]

Notes ik denk zelf aan een Perm-Ban SHE + kritiek is geen goede combi
Zou het niet eens zo'n slecht idee vinden.
Klagen over 'argumenten'....misschien moet je je eigen eerste post in dit topic nog eens lezen.
  vrijdag 19 december 2008 @ 01:27:43 #40
226867 Superfast
Keep on smiling
pi_64138122
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:23 schreef DaFan het volgende:

[..]

Zou het niet eens zo'n slecht idee vinden.
Klagen over 'argumenten'....misschien moet je je eigen eerste post in dit topic nog eens lezen.
Mwoah ik heb e.e.a. later genuanceerd , veel mensen eten dingen omdat het scoort en niet omdat ze het lekker vinden snap je.
Net als die meute Hollanders die opeens overdreven heet vreten met als gevolg dat hun hele darmstelsel kapot gaat .
In thailand worden mensen geboren om dat soort meuk te bikken hier in NL is ons darmstelsel daar heul niet op ingesteld .

Daarnaast wat SHE zegt zo bijzonder is dat vlees niet eens verder heb ik TS sterkte gewenst met zn kangoeroe ja toch
-je avatar gaf een malware melding bij verschillende users, vandaar verwijderd-
  vrijdag 19 december 2008 @ 01:32:54 #41
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_64138184
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:20 schreef Superfast het volgende:

[..]

Ik heb ooit kangoeroe vlees gegeten om de discussie nog enigsinds OT te houden en vond het niet te vreten dat mag en daar hoef jij niet zo zielig over te doen want dat is een mening dat mag in Nederland.

Ik heb mijn PM volstaan met klachten van mensen die jouw dieet en je misplaatste arrogante houding verafschuwen en dat is niet omdat ze het niet aankunnen maar omdat er gewoonweg idiote en onverantwoorde voedingsadviezen worden afgegeven door jou.

Kijk dat je blauw bent is prima (al vraag ik me oprecht af wie daarvoor verantwoordelijk is geweest) maar die narcistische trekjes en grote snater maak je misschien de blits mee bij je zogenaamde "aanhang" mij interesseert het geen reet wat je raaskalt

Probeer eens met fatsoen en argumenten een discussie in te gaan dan zal je zien dat het allemaal niet is wat jij denkt dat het is .


Je zou voedingswetenschappen nog niet herkennen als het zijn lul in je strot hing.

Open er een topic over. Met goede argumenten. Dit is ook een uitnodiging naar de stille PM-ers, die blijkbaar te dom zijn om er een discussie over te voeren.

Hier mag je het over kangoeroe hebben. Ditmaal zonder mensen af te zeiken.
pi_64138255
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:20 schreef Superfast het volgende:

[..]

Ik heb ooit kangoeroe vlees gegeten om de discussie nog enigsinds OT te houden en vond het niet te vreten dat mag en daar hoef jij niet zo zielig over te doen want dat is een mening dat mag in Nederland.
Dan is je manier van reageren nog steeds ontzettend raar .
En ik zie toch wel dat je een beetje jezelf schriftelijk kunt uitdrukken zoals je bedoelt, dus ik neem aan dat ik je post gewoon gelezen heb als bedoeld en dat het een achterlijke reactie was.
quote:
Ik heb mijn PM volstaan met klachten van mensen die jouw dieet en je misplaatste arrogante houding verafschuwen en dat is niet omdat ze het niet aankunnen maar omdat er gewoonweg idiote en onverantwoorde voedingsadviezen worden afgegeven door jou.
Sorry maar:


Noem eens een reden waarom mensen jou zouden PMen over SHE's gedrag?
Overigens vind ik het geen misplaatste arrogantie SHE mag er echt wel zijn
Bovendien; zo schriftelijk kan je dingen weleens anders opvatten dan bedoeld he?
quote:
Kijk dat je blauw bent is prima (al vraag ik me oprecht af wie daarvoor verantwoordelijk is geweest) maar die narcistische trekjes en grote snater maak je misschien de blits mee bij je zogenaamde "aanhang" mij interesseert het geen reet wat je raaskalt

Probeer eens met fatsoen en argumenten een discussie in te gaan dan zal je zien dat het allemaal niet is wat jij denkt dat het is .
Narcisme, waar?

En dat jij over fatsoen en argumenten begint, vind ik wel uiterst opmerkelijk.
Ik heb je nog niet een relevant argument zien posten.


Hoe kom je overigens aan al die wijsheid? Je zit al 2,5 maand op FOK! congratufuckinglations!

Ik zal het er overigens even bij zeggen; ik ben geen zogenaamde 'aanhang' van SHE, ik moest hier gewoon op reageren
pi_64138349
Wat een tof topic zo om half 2. In CUL!
  vrijdag 19 december 2008 @ 01:55:39 #44
104871 remlof
Europees federalist
pi_64138480
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:44 schreef DaFan het volgende:
Wat een tof topic zo om half 2. In CUL!
Nou
Vanaf nu is het gewoon weer ontopic.
pi_64138519
quote:
Op vrijdag 19 december 2008 01:55 schreef remlof het volgende:

[..]

Nou
Vanaf nu is het gewoon weer ontopic.
Oh neem me niet kwalijk rel-veteraan dat ik mij vermaak. Ik zal voortaan oppassen met wat ik zeg.


OT: Ik zou nog steeds gewoon kangaroe maken
  Vis een optie? vrijdag 19 december 2008 @ 11:45:07 #46
70532 loveli
N
pi_64145285
quote:
Op donderdag 18 december 2008 22:39 schreef qu63 het volgende:

[..]

Zusje heeft Coeliakie
[..]

Nouja, sausjes maken en vlees paneren e.d. wordt wat lastig. Dus dan maar allemaal glutenvrij
Ook al heb ik daar een hekel aan
Sausje kun je ook met eigeel binden, lekkerrrr!
crap in = crap out
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')