Mijn favoriete diepvriespizzamerk:
Ristorante! Maar dan ben ik niet zo'n peperoni- en salamifan, dus ik eet wel vaak de Mozzarella, Pollo, Quattro Fromagi, Vegetale, Tonno of Funghi.
Waarom mijn favoriet? Die lekkere dunne bodem, ik houd niet van alleen maar brood met tomatensaus eten
Die ingredienten wil ik wel proeven. De Mozzarella vind ik het lekkerst en daarna de Pollo, maar ook de Vegatale smaakt me goed. Lekker origineel Italiaans, alleen zal het hier nooit zoals je het daar kunt krijgen worden, maar die van Dr. Oetker komen aardig in de buurt.
Over die hoeveelheid: daar heb je helemaal gelijk in, het is soms wat weinig. Met name bij de Funghi heb ik later alweer honger. Dus een salade (vezels
) is een goede aanrader.
Op de doos van die Ristorante pizza's staat zelfs de energie-informatie voor een
halve pizza, dat beschouwen ze als een portie...! Dat past in m'n holle kies
Het enige nadeel vind ik - als iemand die niet zoveel zout gebruikt en gewend is - dat het zout is. Met name de smaakversterkers (ik meen dat er zelfs 3 inzitten) maken je erg dorstig de rest van de avond.
Ik heb er meer last van, die smaakversterkers zitten echt zo ongeveer overal in
(gelukkig niet alergisch ervoor )[ Bericht 3% gewijzigd door Sally op 01-12-2008 21:27:16 ]
Op maandag 12 oktober 2009 00:26 schreef vosss het volgende: :*-je voor Sally, gewoon omdat ik haar lief vind :@