Have fun danquote:
En nu? Junkies op Utrecht CS? Inbreken bij Smullers, frituur aanslingeren en onbeperkt frikandellen eten.quote:
Hadden wij ook niet, maar toch nieuwsgierig en elke dag zo'n 2 afleveringen. Het is echt erg goed!!quote:Op zondag 23 november 2008 02:02 schreef marcb1974 het volgende:
Have fun dan
Ken het van naam, maar nog nooit gezien eigenlijk
quote:
Nee, teenzooi, kutzooi komt ergens anders vandaanquote:Op zondag 23 november 2008 03:39 schreef Memento-Mori het volgende:
Mn teennagel was blauw en nu stootte ik t net en nu komt er vocht uit en doet het pijhijn:'( kutzooi
Insgelijks hier.quote:Op zondag 23 november 2008 06:13 schreef Stereotomy het volgende:
Nou, ik ook maar. Hopelijk net op tijd wakker voor de voetbal wedstrijd AZ - Ajax 020
Inderdaad, terwijl we zelf half omvallen van het gebrek aan slaapquote:Op zondag 23 november 2008 06:18 schreef Stereotomy het volgende:
Wij bikkels. En morgen maar schelden op spelers die 'nog niet eens een bal over 5 meter goed kunnen passen'
Retteketet AZzzzzzzzzzzzzzzzzzquote:Op zondag 23 november 2008 06:19 schreef Emimich het volgende:
[..]
Inderdaad, terwijl we zelf half omvallen van het gebrek aan slaap
Ik kon de bal op een gegeven moment niet meer zien op mijn scherm.quote:
Waar kunnen we dat moois aanschouwen????quote:Op zondag 23 november 2008 14:58 schreef Stereotomy het volgende:
Moblo, fraai nieuw kapsel. Beste tot nu toe.
quote:Gevulde paddestoelen
250 g paddestoelen (het liefst een wat grotere soort zoals grotchampinons)
30 g rucola, fijngesneden
een paar takjes peterselie, fijngesneden
5 zongedroogde tomaten op olie, kleingesneden
Wrijf of borstel de paddestoelen schoon en verwijder het steeltje zo ver mogelijk, zodat de paddestoelen uitgehold zijn. Meng de overige ingrediënten door elkaar en vul hiermee de paddestoelen. De vulling goed aandrukken. Bak de paddestoelen op het gourmetstel. Als de vulling goed is aangedrukt, kun je de paddestoelen omdraaien om zo ook de kant waar de vulling zichtbaar is te bakken.
Gepaneerde aubergines en champignons
± 1,5 dl magere kwark of yofu naturel
± 150 g bloem
1 aubergine
1 bakje champignons
paneermeel
zout
Maak van de kwark of yofu en de bloem een dik papje. Was de aubergine en wrijf of borstel de champignons schoon. Snij van de champignons een stukje van de onderkant van de steeltjes af en snij de aubergine in plakken van ongeveer een halve centimeter dik. Smeer de groenten in met het papje en wentel ze daarna door het paneermeel. Dit gaat het makkelijkst als je het paneermeel uitspreidt op bijvoorbeeld een groot plat bord. Laat de gepaneerde groenten minstens een uur rusten in de koelkast. Bak ze op het gourmetstel in een klein beetje olie of boter. Na het bakken bestrooien met wat zout.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |