abonnement Unibet Coolblue
pi_63455609
quote:
Jans bedankt Berg met het nodige cynisme

FC Groningen-trainer Ron Jans was na de 3-0 verliespartij tegen Willem II niet te genieten. De Noorderlingen hadden de kans om de koppositie in de Eredivisie te pakken, maar verslikten zich in de ploeg uit Tilburg. Jans hekelde vooral de instelling van zijn eigen ploeg, maar ook de rode kaart van Markus Berg werd niet weggemoffeld. “Je kunt je afvragen waarom we hier in vredesnaam naar toe zijn gegaan”, vroeg de verontwaardigde oefenmeester van FC Groningen zich af. “We zijn afgetroefd in effectiviteit in de beginfase. En over de hele negentig minuten in agressiviteit. Zij wilden gewoon liever de duels en de wedstrijd winnen dan FC Groningen”, sprak Jans verbitterd.
quote:
“Het is een kwestie van de absolute wil om te winnen. We moeten ook niet doen alsof we door de weersomstandigheden verloren hebben. We hebben van Willem II en van onszelf verloren. Er was niet één lek, er zaten meerdere gaten in het hele team.”

Over de rode kaart van Berg sprak de Groningse trainer ook al geïrriteerd. “In de negentigste minuut, met 3-0 achter, legt hij zijn man van achteren neer. Hij had geel kunnen krijgen, maar volgens mij kan rood ook wel. We zijn hem dus kwijt. En daarvoor heb ik hem bedankt”, zo sloot Jans af voor de draaiende camera’s van NOS.
Van mij mag Berg in de winter wel weg, helemaal na deze acties.

*maakt nu nieuwe topic aan.

[ Bericht 2% gewijzigd door Kerol op 23-11-2008 22:03:38 ]
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')