quote:Assortiment
Wij bieden wildernisvlees aan in verpakte ingevroren pakketten, losse pakjes vlees of grotere hoeveelheden vers vlees die u zelf inpakt. Zelf inpakken kan alleen als u het bij de slager in Overlangel afhaalt.
Pakketten rund:
20,4 kilo gemengd: ¤ 11,05/kg ¤ 225,00
10,2 kilo gemengd: ¤ 11,75/kg ¤ 120,00
5,3 kilo gemengd: ¤ 13,25/kg ¤ 70,00
5,0 kilo stoofvlees: ¤ 12,00/kg ¤ 60,00
5,0 kilo tartaar: ¤ 10,00/kg ¤ 50,00
5,0 kilo gehakt: ¤ 9,00/kg ¤ 45,00
5,0 kilo vlugklaar: ¤ 10,00/kg ¤ 50,00
4,3 kilo worst: ¤ 9,25/kg ¤ 40,00
4,3 kilo beefburgers: ¤ 10,50/kg ¤ 45,00
5,0 kilo runderhart: ¤ 3,60/kg ¤ 18,00
Pakketten paard:
5 kilo gemengd paard: ¤ 11,00/kg ¤ 55,00
10 kilo gemengd paard: ¤ 9,50/kg ¤ 95,00
Zelf inpakken: koelvers vlees
25 kilo gemengd: ¤ 10,00/kg ¤ 250,00
50 kilo gemengd: ¤ 9,20/kg ¤ 460,00
100-150 kilo gemengd: ¤ 8,00/kg
150-200 kilo gemengd: ¤ 7,50/kg
Losse pakjes:
rundertong: ¤ 9,00/kg (hele tong)
runderlever ¤ 6,00/kg
schenkel: ¤ 8,00/kg
hart: ¤ 3,50/kg
beefburgers ¤ 2,30 per twee
Vriezer!quote:Op maandag 26 januari 2009 11:50 schreef Mini_rulez het volgende:
Da's niet eens zo heel duur, maar wat moet je met 5 kilo vlees.
Ja, maar dan nog... Wij eten met z'n tweeën meestal zo'n 250 gram vlees, dan kun je er dus 20 keer van eten!quote:
Ja, relaxt toch?quote:Op maandag 26 januari 2009 12:07 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
Ja, maar dan nog... Wij eten met z'n tweeën meestal zo'n 250 gram vlees, dan kun je er dus 20 keer van eten!
Drie maanden... en bij bijv. kip merk ik wel dat het vlees er erg snotterig van wordt.quote:Op maandag 26 januari 2009 12:26 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ja, relaxt toch?Hoef je voorlopig niet te halen. En in de vriezer kun je vlees ongeveer een jaar bewaren.
Bron is bluezzquote:Hoe lang kan ik vlees in de diepvries bewaren?
Dat hangt af van de capaciteit van uw diepvriezer:
* - 6o C of lager:
Ongeveer een week
* - 12o C:
Circa een maand
* - 18o C:
Drie maanden
* - 18o C of lager:
Drie maanden. Bovendien kunt u kleine hoeveelheden zelf invriezen.
http://eten-en-drinken.in(...)lang-welke-plek.htmlquote:Vleeswaren
Koelkast maximaal 7 ºC Diepvries -18 ºC
Bacon, Cervelaatworst, Ontbijtspek, Rookvlees
(Gezouten Vleeswaren) 1 week 1 - 3 maanden
Boterhamworst, Gebraden Gehakt, Gekookte Worst
Gelderse worst, Leverkaas, (Smeer) Leverworst
(Gekookte Vleeswaren) 4 dagen 3 maanden
Casselerrib, Ham, Kipfilet 4 dagen 3 maanden
Fricandeau, Rosbief 2 dagen 3 maanden
Filet Américain dag van aankoop niet bewaren!
Nou... De boer waar ik vroeger vaak kwam liet jaarlijks een jonge stier slachten en daar aten ze toch echt een jaar van. En het smaakte altijd voortreffelijk.quote:Op maandag 26 januari 2009 12:29 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Drie maanden... en bij bijv. kip merk ik wel dat het vlees er erg snotterig van wordt.
Ik ga morgen weer puzzelen. Vorige week voor minder dan 30 euro boodschappen gedaan, de hele week netjes aan het menu gehouden, heerlijk gegeten, 0 tripjes AH en 0 magnetronmaaltijden deze weekquote:Op vrijdag 30 januari 2009 23:07 schreef Isegrim het volgende:
Boodschappenlijstje is ook weer gemaakt.Een tijdlang ging ik op zaterdag naar de markt, maar dat kostte zoveel tijd. En in de winter vind ik dat sowieso minder relaxt. Dus nu ga ik naar een winkelcentrum waar een Turkse supermarkt, een Aldi, een AH en een bakker bij elkaar zitten. Boodschappen doen voor de hele week kost me zo nog maar een uurtje.
Maar ik woon (en eet) alleen, dat scheelt. En ik heb een grote voorraadkast, en heel veel kruiden. En ik lunch elke dag op kantoor, dat helpt ook.quote:Op vrijdag 30 januari 2009 23:11 schreef Isegrim het volgende:
Oh, en voor minder dan dertig euro kan ik echt niet een week eten, daar doe ik twee tot drie dagen mee.
Ja maar, ja maar, ik ben alleen! Telt dat voor bonuspunten?! En ik heb in de vensterbank al zeker een jaar een mislukt "kweek je eigen munt"project staan, maar ben te lui om het weg te gooien (terwijl de eigen munt inmiddels al lang in de tuin staat...).quote:Op vrijdag 30 januari 2009 23:15 schreef Isegrim het volgende:
Ik durf te wedden dat ik een grotere voorraad kruiden heb dan jij.Ik own iedereen wat kruiden betreft.
Zo, ik ben weer uitgepuzzeld. Het puzzelen kost nu nog meer tijd dan het boodschappen doen zo'n beetje, maar ik heb goede hoop dat dat ooit beter wordt.. Maar goed, komt 'ie:quote:Op vrijdag 30 januari 2009 23:20 schreef Isegrim het volgende:
Spruitjes en wortels.
Kruidenplantjes heb ik opgegeven, ze gaan altijd dood of worden te snel kaal. Ik koop gewoon verse bosjes en mik die in de vriezer. Smaak blijft die van verse kruiden, maar het is veel handiger.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |